FISK A LA SARAH
Tänkte bara informera om att jag äntligen har fått i mig mat. Jag lagade sprödbakad fisk, hemmagjort potatismos och ärtor. Jag vet, jag är duktig, jag klarar av att stå och göra riktigt potatismos och sprödbakad fisk fast jag är utsvulten. Jag är en riktig mästerkock som väljer dom mest avancerade recepten. Det tog mindre tid än vad man kan tro. Jag kan förklara arbetsgången. Jag tog bara fisken från frysen och la i stekpannan, i typ 10 minuter. Langade upp lite potatismos som morsan gjort tidigare på en tallrik och så in i micron. Tog fram påsen med ärtor från frysen och hällde upp lite och så in i micron. Efter typ 10 minuter la jag allt på en tallrik, hällde upp ett glas mjölk och så Voila! Fisk a la Sarah direkt från Da frys, en riktig delikatess.
Fick till och med efterrätt, nån unge på dagis hade fyllt år och tagit med sig tårta, och fräck som hon är så hade mamma snott med sig en bit hem till lilla mig. Den var ju....god. Om man bortser från de äckliga hallonen och det konstiga grädden. Och den torra tårtbotten. Men vindruvorna ovanpå var helt okej.
Jag kan ju informera om att tårtan jag fick inte såg lika god ut som det här gör. Den var nog absolut inte lika god som den här heller.
Fick till och med efterrätt, nån unge på dagis hade fyllt år och tagit med sig tårta, och fräck som hon är så hade mamma snott med sig en bit hem till lilla mig. Den var ju....god. Om man bortser från de äckliga hallonen och det konstiga grädden. Och den torra tårtbotten. Men vindruvorna ovanpå var helt okej.
Jag kan ju informera om att tårtan jag fick inte såg lika god ut som det här gör. Den var nog absolut inte lika god som den här heller.
Kommentarer
Trackback