Tre timmar kvar på detta år



GOTT NYTT ÅR

Sitter hemma hos Sofi, vi har just sjungit singstar och spelat band camp (?), ooh vad jag äger asså :) Not.
Nu är det bara 8 timmar och 10 minuter kvar på det här året, och den tiden ska tillbringas med bäästisen :D Vi ska väl fortsätta med sjungandet och käka en hel del, både mat och annat gotti. Mums. Men men, ska va lite social nu, pusshej och GOTT NYTT ÅR !

Gammal bild :P <3

2009 here I come !

Detta har Sara hunnit med under år 2008

[x] du har hittat ny musik du gillar
[x] du har fått nya kompisar
[X] du har varit i ett annat land än Sverige
[ ] du har hoppat från 10'an
[x] du har varit ledsen
[x] du har velat dö
[x] du har varit glad
[x] du har blivit kär
[x] du har känt dig sviken
[x] du har känt som att ingen har sett dig
[x] du har suttit vid datorn mer än du brukar
[x] du har rappat..
[ ] du har skrivit en låt
[x] du känt hat
[x] du har känt som om någon tagit dig för givet
[x] du har varit i slagsmål
[x] du har varit "sjuk"
[x] du har varit sjuk
[x] du har dansat
[x] du har bråkat med dina föräldrar
[x] någon har sagt att du är snygg
[x] du har bråkat med nån du tycker om
[x] du har blivit tafsad
[x] du har tafsat på någon
[x] du har hånglat med någon 
[ ] du har strulat med en främling
[ ] du har strulat med en av samma kön
[x] du har strulat med någon av motsatt kön
[x] du har varit så uppjagad att du gjort misstag
[x] du har gråtit för något som hänt i ditt liv
[x] du har lekt för mycket med bilddagboken - en gång är för mycket.
[x] du har slagit någon
[x] du har kallat någon hora/slampa
[x] du har pissat utomhus
[ ] du har däckat
[ ] du har kräkts
[ ] du har knarkat
[x] du har druckit alkohol
[x] du har sovit i motsatta könets säng
[x] du har raggat på främlingar
[  ] du har kysst en främling
[x] du har rökt
[ ] du har rymt hemifrån
[x] du har bakat
[x] du har sovit utomhus
[ ] du är kär
[x] du har saknat någon
[x] du har duschat med någon
[x] du har badat i havet
[x] du har solat utomhus
[ ] du har solat i solarium
[x] du har snackat i telefon mer än 2 timmar
[x] du har fått blommor av någon från motsatta könet
[x] du har gett någon blommor
[ ] du har sett en död människa
[x] du har varit på sjukhus


A Turkish friend

Tjeena,
Dagen har varit braa, men den började lite segt eftersom jag och brorsan kollade på film halva natten (21, ganska bra faktiskt) och jag var tvungen att gå upp vid halv 9...
Jaja, jag och Sofi åkte till Täby och gick runt och kollade på mellandagsrean, jag köpte en klänning men det fanns inte mycket snyggt... Vi käkade på donken (vad annars..?) Och tänkte att vi tar en buss vid 2 hem. Gick ut från Täby C och väntade på bussen, den jävla cp-busschauffören sa att vi inte fick åka den bussen eftersom det var en "antik-buss" så vi skulle ta en annan som snart skulle komma. Men den jäveln kunde inte säga att vi skulle stå vid en annan busshållsplats, så när vi äntligen insåg det så hade vi missat den, och den bussen gick bara varje timme. Så det var bara till att stanna kvar en timme till. Fan vad lack vi blev. Men vi fick oss en pratstund med en liten tant (det var bara hon som pratade) och hon tyckte att det var förjävligt att vi inte fick åka den bussen, pensionärerna tyckte om att umgås med ungdomar, det sa i alla fall hennes pappa. Och så pratade hon på. Då vet vi. Haha. När vi väl kom hem till Norrtälje igen gick vi och satte oss utanför Kryddan och glodde på folk, snackade en stund med Axel och sen gick vi till busstationen och satte oss där. En kille spydde precis utanför toaletterna, fyfan vad äckligt asså. Jag höll på att spy bara jag hörde det, mådde illa halva bussresan hem sen... Jag vill verkligen inte få vinterkräksjukan. Nej usch.
Väl hemma fick vi gäster, och inte vilka som helst, utan en kille som har en restaurang i Turkiet med sin pappa som vi brukar käka på när vi är där (mina föräldrar har väl varit där en 20 gånger..) så han och dom han bodde hos här i Sverige var här och fikade. Fick träna på engelskan där :P Trevligt var det i alla fall, mycket trevligt :D

Jag och Erkan.
(jag ser förjävlig ut, I know, men bjuder på den. Han ser ju i alla fall lycklig ut) 

black/white

  
Tja, där är jag. Håret ser bättre ut idag, inte lika...svart. Man ser även min nya, söta tröja. Mys. Har inget annat smink än mascara därav handen. Jaja, ni ser väl min nya hårfärg i alla fall. Resten behöver ni inte titta på :)


Congratulations brorsaaan !

GRATTIS SIMON 20 ÅR !

Hoppas du får en bra dag, och blir glad över våran present :P Jag tänker inte säga att du ska festa lungt, för det vet jag att du inte kommer göra. Men parta inte ihjäl dig, behåll några hjärnceller. Dom kan vara bra att ha, haha. Men men, grattis brorsan, puss <3


Tänk att vi har varit så små... :)

2008

Det är söndag... sista söndagen på det här året! Tänk att 2008 har gått så fort. Och allt jag varit med om. I början av året var jag en liten 14 åring med kasst självförtroende, jag hatade mig själv, jag hatade mitt liv och tyckte jag var sämst på allt och fulast på jorden.
Jag hade en vän som jag hängde med hela tiden. Jag trivdes inte, men jag tänkte aldrig på att jag hade ett val, att jag kunde vara med andra. Hon skickade ett mail till mig, sa att hon inte ville vara med mig längre. Jag förstod ingenting, hon sa att jag inte hade gjort något fel men jag blev ändå förstörd, förvirrad. Men det var det jag behövde. Bli fri. Jag fick kontakt med många i klassen, vågade visa mig mer. Fick betydligt bättre självförtroende. Det var det bästa som kunde hända.
Jag var på skärgårdsliv med klassen, I love it and I miss it !
 På sommarlovet åkte jag på språkresa, tre veckor i ett främmande land utan någon jag kände. Något jag aldrig trodde jag skulle våga. Det var det bästa jag någonsin gjort i mitt liv. Det var så kul, så spännande och olikt det man är van vid. Jag fick många nya vänner där, tack S.31 för tre underbara veckor!
Resten av sommaren var också underbar, jag umgicks med vänner, var i skärgården och bara njöt.
Skolan började, klass 9 på Rådmansö skola "skärgårdsskolan" , jag älskar er. Jag har haft en underbar termin, har bråkat med personer, men blivit sams igen. Jag har "dissat" personer, varit elak, sur, och glad. Jag har gjort misstag, jag har gjort bort mig totalt, jag har gjort många saker som jag ångrar, många saker som jag vill göra ogjort.
Under det här året har jag fått så många nya vänner, tänk att det finns människor som tycker om mig, som vill umgås med mig! Jag vet att jag kan vara fördjävlig ibland, men jag älskar er, tack för att ni står ut med mig!
År 2008 har jag verkligen vuxit som person, mitt självförtroende kanske inte är det bästa, men det är 100 gånger bättre nu än i början av året. Jag tycker det känns som om det här året har varit ett toppenår, jag hoppas verkligen att 2009 blir lika bra, om inte bättre ! (Gärna fler fester...) Puss!

When you can live forever, what do you live for?



About three things I was absolutely positive.


First, Edward was a vampire.


Second, there was a part of him - and I didn´t know how dominant that part might be - that thirsted for my blood.


And third, I was unconditionally and irrevocably in love with him.

I love it.


Den som inte tar bort luddet ska dö !

Hahah, mitt hår är typ svart. Som tur är inte blå-svart, utan mer brun-svart. Tack och lov för det. Jaja, det har sett värre ut. jag har alltså färgat håret. Heh.
Idag har jag inte gjort mycket, färgat håret, bakat, glott på tv och läst i Om jag kunde drömma. Jag dör. Edward. Grr. Den är underbar. Både boken och filmen. Jag längtar tills den släpps på dvd, jag ska ha den!
Jag har även fixat lite i mitt rum, fixat lite tavlor, nån sladd och satt fast sänglampan. Otroligt intressant eller? :)

shopping

Äntligen fick jag shoppa! Åkte in med familjen vid 11 och gick på ett outlet, Exit tror jag den heter. Dom har lite annurlunda kläder, och typ ett exemplar av varje plagg så man är ju ganska ensam om det man köper där. I alla fall, allt i butiken kostade 50:-  huur billigt som helst ju! Jag hittade ett par jeans och två t-shirts, 150 spänn för det :) Simon köpte lixom två jackor för 100 kronor, det är ju helt sjukt billigt!
Jaja, efter det åkte vi till Elgiganten, Intersport och Willys. Jag köpte ett par skor på Intersport, eller ja, mamma betalade :P Dom var hur snygga som helst iaf, Adidas ofc!
Sen åkte vi ner på stan där jag mötte Sofi, vi kollade runt i affärerna men hittade inget, modet just nu är inget jag gillar. Jag köpte i alla fall hårfärg (hoppas det blev rätt) och mascara. Juste, köpte en väska på team sportia också, en väska som man lixom hänger över axeln, a ni ser på bilden :) Bra att ha.
Sen käkade vi på Dejvans, kebabtallrik för min del, och satt där i typ två timmar eftersom affärerna stängde 3. Sen gick vi till Kryddan och köpte godis, gick och hämtade ut biobiljetterna, gick och satte oss i vänthallen på busstationen och kollade på en tant som satt och typ spann garn (?). Haha. Sen gick vi till bion, jag skämde ut mig totalt, och sen började filmen. Vi hade i alla fall tur med vädret - igen. Den var bättre än mina förväntningar, jag skrattade rätt mycket faktiskt. Haha. När filmen var slut gick vi till vänthallen igen och väntade på Simon som skulle hämta oss. Sen åkte vi till flygis och handlade, mamma köpte en 150 cl ciderflaska till mig till nyårsafton. Hon var nog lite smårull, för hon såg inte att jag tog den med alkohol i, haha men det gör inte mig något :P
Jaja, nu ska jag sätta mig och titta på mission impossible 2, pusshej <3






Skorna e mycket finare in real!


I´m ready for a change

Hallå, allt bra?
Var nyss ute på promenad med mamma och pappa. Dom är ju fan latare än mig, det blev en väldigt kort runda, men det räckte för att man halft skulle förfrysa benen. Jag var ju lite osmart och hade bara nylonisar på benen, men ändå. väldigt skönt att få lite frisk luft och röra på sig efter alla dagar av ätande. Bara massa crap har man ätit också, inte mycket frukt och grönsaker. Usch, man känner sig fet och äcklig och hyn mår inte bra av det heller. Nej, efter jul ska jag försöka, och då menar jag försöka att äta godis och sånt bara på helgerna, får se hur det går. Jag lär väl må bättre av det i alla fall.

Fredagen då, ja det är ju faktiskt fredag idag. Känns som det var söndag igår men så var det ju inte, så fredag är det. Jag vaknade vid 9 och då låg jag och läste i "Om jag kunde drömma" i typ en timme, sen gick jag upp och hittade hela familjen framför tv:n. Satte mig där och käkade frukost. Resten av dagen har jag fixat med mitt rum, jag är inte klar än, helst skulle jag måla om men det får jag väl inte. Men men. Maten idag var rester från julbordet - igen. I tre dagar har jag ätit köttbullar, skinka, potatis och ägg. Är fruktansvärt trött på det, men mamma sa att imorgon blir det andra bullar, haha.

Såg på reklamen att Körslaget börjar ikväll och det måste jag se. Låter väl som värsta tönten nu men jag gillar den sortens program, ni vet ; Idol, Stjärnor på is, Let´s dance och liknande. Så är det bara.

Imorgon, - Mellandagsrean - here I come !
Hehe, först ska jag in med familjen, och sen ska jag träffa Sofi och vi ska gå på bio - "vi hade i alla fall tur med vädret-igen". Jag hoppas jag kan få mig ett gott skratt eller två :P
Jag har ju 1.500 spänn att sätta sprätt på, jippi!  När jag fått lön och månadspeng så har jag 1000 till,  oh yes!
Har lite grejer jag behöver, bland annat nya skor, men det får mamma betala :P. Ska även köpa hårfärg, om jag hinner svänger jag förbi frissan också och beställer tid.
Men nu ska jag kolla på tv, puss <3


He is the friend who always listen


Juldagen

Hej alla glada !
Jag är på rätt gott humör, trött bara. Men det är inte så konstigt, de senaste nätterna har jag tidigast gått och lagt mig halv 2 och gått upp vid 9. Men men, jag får skylla mig själv.
Juldagen idag då, vaknade vid 9 av att Simon kom in och började prata med mig, så jag släpade mig upp och åt frukost framför tv:n. Gled runt i min nya mysiga morgonrock och strumpbyxor hela morgonen, spelade tv-spel och satt framför datorn en stund. Vid 12 kom mormor och morfar, dom skulle stanna på jullunch så då käkade vi det (jag blir äcklad när jag ser maten men man får ju äta lite ändå) Efter maten kollade vi på Mamma mia som jag fick i julklapp och när den var slut åkte dom hem. Jag hade vääldigt tråkigt sen, det fanns inget bra att se på tv, så jag bestämde mig för att möblera om lite i mitt rum. Det var lite bökigt, men till slut fick jag till det ganska bra. Jag är inte klart än, men jag får fixa det imorgon för jag orkar inte nu :P Mu ska jag kolla på Pirates of the Caribbean, så goodbye sötisar <3


Våran lilla gran




Min mysiga morgonrock ! :)


Julafton

Jaha, julafton då. 
Egentligen fattar jag inte meningen med det, asså egentligen ? Man har en gran inne som man hänger massa grejer i och har presenter under, man äter massa massa mat och godis, ger varandra saker, det mesta totalt onödigt? Och en tomte på det? Jag förstår inte riktigt... :P
Men i alla fall. Dagen började med frukost, sen kollade vi i julstrumpan, och jodå, det var godis i den i år igen. spelade tv-spel och sen kom jag på att jag kanske inte ska åka bort på julmiddag i pyamas? Fick fixa mig snabbt och såklart var det mig alla väntade på... Vi skulle till moster där i stort sett hela släkten på mammas sida var. Vi kom precis till Kalle anka. Tur det, det är typ den enda traditionen jag har på jul, att se på Kalle Anka. Vi satt där hela bunten, ihoptryckta framför tv:n. Sen tittade vi lite på Kan du vissla Johanna. När det var slut skulle vi äta, massa julmat. Det enda jag tycker är ätbart är köttbullar, ägg, skinkan och potatis. Det är ganska tråkigt med tanke på att man får äta rester i typ en vecka framåt... Jaja, vi satt ju och åt i flera timmar. Åt, pratade, åt och pratade.  Det var lite som när man ser på film, vi satt vid ett långbord, sjöng snapsvisor och alla pratade i mun på varandra. Jag sa inte så mycket, jag tycker det är kul att se på. När alla äntligen hade ätit klart maten, så var det efterrätt. Saffrans-panacotta. Nja. Efterrättsvin med smak av romrussin. Nja. Choklad-fudge. Nja. Vid 7 åkte vi hem. Öppnade julklappar, kollade på Tomten är far till alla barnen. Den är lite rolig :) Ja julklapparna då, fick inte det jag ville ha, men det är klart, det får man ju aldrig.. :P
Jag fick twilight-böckerna, 1:an och 2:an. Det ville jag iof ha ! Sen fick jag filmer, men den jag helst vill ha fick brorsan, jaha tack för den lixom, men jag får väl sno den av honom... fick 40 (!?) mini-polkagris-käppar av farmor, där har jag att äta på ett tag... Fick även en morgonrock, mys ! Och lite annat krafs såklart :P  Det bästa av allt var nog pengarna, 1 500 sammanlagt, inte så mycket, men man kan köpa det man vill ha :D Fast det jag helst vill ha räcker det inte till, men jag får väl köpa kläder :P
Nu sitter mamma, pappa, brorsan och pappas kompis och tittar på nån värdelös film, så jag satte mig här. Trots att jag inte är något stort fan av julen så måste jag säga att den här dagen har varit ganska bra. Trevligt att träffa släkten, det är ju inte varje dag, och skönt att slippa vara hemma. Ska jag vara ärlig så är den här den bästa julen som jag kommer ihåg, och det är ju positivt ! Fast dagen är inte slut än... :)
Det enda jag saknar just nu är chips. Jag vet hur det låter. Men jag gillar inte julmat, och julgodiset är ingen höjdare, så lite chips skulle sitta fint. (jävla fetto jag är..).
Jaja, jag ska väl gå och vara lite social nu... ha en bra fortsättning på julen, puss ! <3

Bilder








GOD JUL

GOD JUL PÅ ER ALLESAMMANS !

tjugotredje

God morgon, en dag till julafton och det har snöat. Inte mycket, men liiite. Lite vitt här och där, men man får i alla fall liiiiiite mer julstämning. Haha. Ikväll ska granen upp också, vi har en sån plastsak som ser otroligt verklig ut. *host*.

Jaja, gårdagen var i alla fall bra. Madde fyllde som sagt år, vi käkade tacko, godis, sjöng singstar, guitar hero och charader. Trevligt. Foton kommer sen.

Idag ska jag in till Norrtälje med Anna, Sofi och Jenny. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra men kanske tar en fika :)
Nej nu ska jag gå och borsta tänderna, pusshej :)

rökning dödar långsamt, men vem fan har bråttom?

Jaha, söndagen då...
Eftersom jag inte kom i säng förrens 3 så sov jag ända till 11 (!) Det är nog rekord för mig, jag sover aldrig längre än 9..
Men men, Dagen började med julgodis-bak med mamma. Ja, det gick bra, blev tre sorter, jag fixade till och med knäck !  Sen var det bara att hoppa i bilen och åka till moster, min kusin fyllde 20 så det var typ släkt "fest" för honom. Fick smörgåstårta med räkor på (euw) och väluppfostrad som man e så käkar man upp det på tallriken, men jag kan säga att sista tuggan var seriöst på väg upp igen... Tur var att det fanns cola att svälja ner det med... Efter det satt jag mest och kollade när dom andra pratade, men efter ett tag gick jag och gömde mig på toan... släkten kan vara skrämmade ibland :P Vi ska vara där med dom människorna på julafton också, intressant... jag tror jag ska ladda mobilen med mycket pengar, så jag kan sitta och smsa med lite roliga människor, annars kommer jag väl dö... :P

Planerna för idag är : jobba, städa lite, slå in julklappar och julpynta lite kanske, jag har inte satt upp en enda tomte än..  ikväll ska jag till Madde och gratta henne,  grattis Madde !
JAG HOPPAS VERKLIGEN ATT MIN LINSER LIGGER I BREVLÅDAN IDAG, ANNARS FÅR JAG GÅ TILL HENNE I MINA FULA BRILLOR, !

Jag känner mig riktigt snål med julklappar i år, men det är väl tanken som räknas... jag hade lixom knappt några pengar, jag menar knappt 600 ska räcka till över 10 pers, det blir inte mycket ivar det.
Tror ingen i min familj har köpt speciellt många julklappar så det gör väl inte så mycket :) 
Värre är det ju med kompisarna, asså om man får jättemycket och så ger man bara något litet tillbaka...det är pinsamt tycker jag. Men ändå, det är väl tanken som räknas :D Sitter här och tillverkar julkort till några också, så jag har ju lagt ner lite arbete på det, även om det inte blir så snyggt.. :P


Tomtar kan vara ganska skrämmande....


Hair

Shit vad mitt hår är slitet alltså, borde nog klippa det snart. Har lust att göra en förändring, typ raka bort allt kanske? Eller skaffa rastaflätor?Men det skulle jag aldrig våga, haha. Måste ringa och beställa en klipptid, och kanske ska färga håret också? 


___________________________________________________
uppdate
Har pratat med Mattias och Elin ända tills nu, klocka är halv 3, men nu ska jag sova , pusshej <3


Julkul

Har fruktansvärt tråkigt, så jag lägger in lite roliga jul-historier :


"Vad har negrer och julgranar gemensamt?"
"De har båda färgade kulor."

"Det är flera meter snö utanför!"
"Nä, du driver med mig."

"Varför är tomten så röd på kinden?"
"Han har fått så många julklappar."



Men den här är ändå bäst :


"- Varför har Jultomten inte några barn?"
"- Därför att han kommer bara en gång om året, och när han gör det kommer han i skorstenen."


Ny design

Vad gillar ni min nya design? Jag är ganska stolt som fattar det här med html-coder och grejs. Lite hjärna har man iaf. Haha. Ganska tråkigt kanske men jag tröttnade på det förra.
Såg att jag har haft 50 besökare på bloggen idag också, rekord eller? :D

saturday

Kollade nyss igenom mina betyg och räknade ihop poängen. Fan vad dålig jag är, kommer jag komma in någon stans eller? Jag måste verkligen bättra mig till nästa termin. Jag förstår inte varför jag bara har G i No, hallå senast förra fredagen sa Sofia att jag hade VG. Vad fan har jag gjort på en vecka som skulle ha sänkt betygen? Vi hade ju inte ens No den här veckan? Ska fråga henne när jag träffar´n.

Annars så har dagen varit bra, fick äntligen sova ut. Åkte in till Norrtälje med mamma och pappa för att köpa de sista julklapparna, hittade det jag sökte :P
Kollade på film med brorsan också, Hot Fuzz och The house bunny, skrattade som satan. Se dom ! :P



nittonde december tvåtusenåtta

Idag blev det julshopping i Sthlm med Sofi. Först följde jag med henne till tandläkaren, och sen checkade vi affärerna. Jag blev riktigt stressad av alla människor som var överallt, det var helt packat. Men till slut hittade jag julklappar till alla, bara brorsan kvar.. men det ska fixas imorn. Det första jag köpte var en grej till mig själv, det var en stor, mysig halsduk :) Jag är lite ego... :P Vi åkte även vilse lite i tunnelbanan, men proffset (jag) hittade till slut rätt. Vi skämde även ut oss lite när vi skulle köpa juklapp till pöjkarna, men vad gör man inte för dom.... :P
JAG HATAR ATT JAG SER SÅ JÄVLA DÅLIGT.
Eftersom mina linser är slut och jag inte fått dom än, så försökte jag även jaga rätt på såna, men man måste tydligen ha nåt jävla tillstånd eller nåt, och det hade jag självklart inte med mig...  får hoppas att dom kommer på måndag asså, vill inte gå runt med mina fuula brillor när jag ska bort. Nej snälla gode gud gör så jag får dom på måndag. (tönt-varning på mig nu...) Men seriöst, jag skäms ju ihjäl om jag måste knalla runt med brillorna, det räcker med att jag måste göra det hela helgen, uhuuu...  JAG HATAR DET! Ska be mamma att få nya glasögon, seriöst, så man inte behöver dö av skämmighet (?) om man har slut på linser. DET ska jag önska mig i julklapp, nya brillor! :P

JULLOV

Jaha, nu är det alltså jullov. 6 dagar till julafton, men vafan har snön tagit vägen? Det blir ingen riktig jul utan snö ju! Fast jag tror absolut att den här julen blir bättre än dom två föregående. Förra julen var ju helt okej, moster, mormor och morfar var här en stund, sen var det bara en tråkig dag... Julen innan den var en katastrof. Släkten var här, farmor bler sur för något och skulle promt åka hem snackade typ inte med nån. Alla blev sura på henne och satt bara och snackade om att hon var typ dum i huvet, det slutade med att alla vuxna var aspackade. Jättekul när man är 13 år. Nej. Jag hoppas verkligen att den här julen blir bättre. Men det är jag nästan säker på.

Jaja, kan ju berätta om dagen. Den började med att vi kollade på julspelet, booring. Resten av dagen kollade vi på film, Nu är det jul igen 2 och mission impossible 2, bakade pepparkakor, fikade och fick betygen. Usch, betyg. Jag är väl inte jättenöjd, men jag hade inget ig iaf. Inget mvg heller. Men jag kan ju försöka till nästa termin, höhö.
Aja, efter skolan åkte jag till Norrtälje med Johanna, vi kollade runt på stan och sen käkade vi på donken. Träffade som vanligt massa trevliga människor. Mys. Åkte hem med 7-bussen och höll på att dö av skräck när jag skulle gå hem i mörkret. Jag trodde jag hade blivit av med min mörkrädsla men det är en jävla skog man typ måste ta sig förbi, och det knakar så där spökligt... uh.

Min dator är ovanligt snabb idag så jag passar på att ladda upp lite bilder :)

Pepparkaksbak


sofis och mina pepparkakor :P


baka baka pepparkaka..:P


hehe... (:


jag och min nya boyfriend



vill inte veta vad dom skulle göra... (får hemska bilder i huvudet)


på bussen till Nt :)


spelnörd... :)

tired

Mina ögon faller snart ihop. Gäsp. Men ändå sitter jag kvar här. Gäsp. Vet att även om jag går och lägger mig nu så somnar jag inte förrens runt tolv. Gäsp. Nej jag måste nog gå och lägga mig. Får väl läsa eller något tills jag somnar. Gäsp. God natt. <3

onsdag

Dagen har väl varit bra, förutom att jag är så j*vla trött så jag nästan somnar hela tiden.. Har några jävla sömnproblem. Plus ont i huvudet. Najs.
Ber om ursäkt om jag är elak eller dryg, men det är endast för att jag är så jävla trött, så snälla ta inte illa upp mina vänner. Allt känns dubbelt så jobbigt just nu...

Min dag då...
Första lektionen var slöjd, vilket är ganska soft, och sen var det matte/no. Vi byggde våran bro, den skulle ha varit av pepparkaksdeg och godissnören, men någon pajade pepparkakorna så vi fick göra bron av några pinnar istället... :P blev ju inte så jääättelyckat...
Sen var det lunch, julbord. Asså jag fattar inte grejen med julbord, det finns ju inget gott att käka på det, det är dessertbordet som är gött. Vi på våran skola har det lite lyxigt på jul, med massa gottis efter julbordet :P
Sen hade vi rast i typ ett år, och sen skulle vi städa skåpen.

På eftermiddagen åkte jag, mamma och bror till Norrtälje. Vi gick runt och kollade efter julklappar, jag har inte köpt en enda, och det är bara en vecka kvar till jul. Dags snart kanske? Det största problemet är vad jag ska köpa till brorsan. Vad köper man till en snart 20- årig kille? Bra fråga... :)

Om man vill sammanfatta min dag kort så kan man ju säga att den var, En tråkig, händelselös dag.

najs

Har pratat med mamma nu. Fick ingen utskällning. Hon sa bara "det är ju försent att göra något åt det nu"  Höhö. Hon sa inte ens något om att det var en fest och inte en filmkväll. Ibland har man ganska bra föräldrar ändå. :)

difficult

Ojojoj.... Jaha, festen som vi döljde så bra har kommit fram. Bor man här där alla känner alla och ser allt så är det ganska svårt att dölja något. Föräldrarna vet och är jättesura, förstår inte riktigt varför, inget hände ju ?? De ska ringa och prata med alla som var där föräldrar. Sitter här och väntar på att mamma ska komma hem så man kan få sin utskällning. Fast hon blir nog mest sur för att jag har ljugit... men det visar sig... höhö

Annars har dagen varit bra, var på naturhistoriska riksmuseet med skolan, tråkigt var det.

Plus att jag irriterar mig fruktansvärt mycket på en vän som ska "äga" en hela tiden.... Hon borde tänka sig lite för, är man lite sur så kanske man vill vara ifred? Inte hålla på och dra i en och förstora upp allt man säger och gör. Bara för att jag inte sitter och typ skrattar behöver jag inte vara ledsen?

Pratar fortfarande inte med *honom* vilket känns lite taskigt , men han snackar ju inte med mig heller så ? Egentligen, det är ju lika mycket mitt fel allt ihop, men har inte orkat bry mig så mycket...

Nu är det bara två dagar kvar, sen jullov!
Imorgon är det vanliga lektioner fram till lunch och sen ska vi städa... *skoj...*
På torsdag är det julspel, sen ska vi julpyssla, fika och få våra betyg...

behind blue eyes

No one knows what it's like
To be the bad man
To be the sad man
Behind blue eyes
And no one knows
What it's like to be hated
To be fated to telling only lies

But my dreams they aren't as empty
As my conscience seems to be
I have hours, only lonely
My love is vengeance
That's never free

No one knows what its like
To feel these feelings
Like i do, and i blame you!
No one bites back as hard
On their anger
None of my pain and woe
Can show through

But my dreams they aren't as empty
As my conscience seems to be
I have hours, only lonely
My love is vengeance
That's never free

Discover l.i.m.p. say it
No one knows what its like
To be mistreated, to be defeated
Behind blue eyes
No one knows how to say
That they're sorry and don't worry
I'm not telling lies

But my dreams they aren't as empty
As my conscience seems to be
I have hours, only lonely
My love is vengeance
That's never free

No one knows what its like
To be the bad man, to be the sad man
Behind blue eyes.

helgen.

Jaha, fredagen då...
Efter luciafirandet på kvällen tog några utav oss bussen till annas hus. När vi kom dit satt alla hopträngda i sofforna som värsta töntgänget och bara stirrade, sen kom dom med drickan, jag tänkte att vafan vem ska dricka allt det där. Men efter några minuter blev det fart på alla, och drickan var slut efter typ två timmar. Men jag tror det kom mer sen...  Det var kul att se alla fulla, seriöst, vissa var ju helt borta. Jag drack väl rätt mycket jag med, har några minnesluckor...  Tur att det fanns några stycken som inte drack, som kunde hålla koll..  Sen vettefan vad som hände. Strulade med en killkompis. Jag pussades väl med rätt många men jag strulade med honom. Jag fattar inte hur jag kom dit eller varför i helvete, men helt plötsligt klarnade det till och jag tänkte bara wtf gör jag, och gick därifrån. Seriöst, hur mycket drack jag? Vad var det jag rökte? Nej. Men jag pallar inte hålla på och tänka på det, jag kommer fan knappt ihåg, och jag gillar honom inte ens på det sättet, vilket jag vet att typ alla tror att jag gör. Jag ger ut fel signaler till folk, vilket inte är meningen och jobbigt. Men tro vad ni vill.
Efter det blev jag på dåligt humör, de andra försökte trösta mig, jag drack ännu mer. Drickan var påväg att ta slut, man nästan slogs om den. Några fick åka hem, de nyktra tog hand om de som var mest packade, och vid 12 tror jag alla blev utkörda, eftersom festfixarna var tvugna att åka hem till sofi, för att inte föräldrarna skulle märka något. Jag, madde, jenny och emil fick sova kvar i annas hus eftersom ingen av oss hade nån stans att ta vägen. Vi gick och la oss vid två tror jag, madde och jag låg och snackade lite då och då hela natten....

Madde och jag vaknade vid nio, vi gick upp och kollade runt, det såg rätt okej ut inomhus, bara typ 100 tomma flaskor, men dom hade någon samlat ihop i påsar, bra de. Ute däremot, det låg flaskor, ölburkar, fimpar och systempåsar överallt, några spyor också. Vi väckte jenny och emil, tog lite mackor i frysen, och satte oss vid tvspelet. Madde och jag var ashungriga, men vi vågade inte ta något att äta eftersom det antagligen skulle märkas, så vi rotade fram två cyklar, och drog till gräddöaffären. Handlade soppa och yoghurt, drog hem igen och delade med oss till dom andra. Vi käkade och spelade Halo till tolv, då anna och sofi kom, då städade vi undan allt, några hade roat sig med att hångla med fönsterrutorna, mys. När vi städat klart tog några av oss mopparna till affären och handlade chips och godis, de andra tog hand om alla flaskor. Vi satte oss och käkade, spelade och pratade. Halv tre åkte vi hem. Drog till sofi, jag och anna, sen kom jenny och erika. Vi snackade, spelade och käkade, erika drog hem vid 1 och jenny vid 2, då gick vi andra och la oss och snackade ända till halv 4.

Det var min helg det, kanske svårt att fatta men jag minns inte riktigt allt som hände, eh..

 

tattoo


boring

Har fruktansvärt tråkigt nu, så jag slänger in en sån här lista:

Klädsel
Vad har du på dig idag:
svarta jeans, grå tröja
Vad använder du just nu för skor: just nu har jag inga men hade ett par svarta förut
Favoritfärg på kläder: Svart, grått, vitt. Tråkigt.

Senaste person som
Sov i din säng:
Jag
Du pratade med: Min bror
Du delade en drink med: drink? sofi kanske :P
Du gick på bio med: jennifer
Du gick på stan med: johanna
Skällde på dig: jaa, Sofia var det nog xD

Senaste
Låt du hörde:
does your mother know-abba. Pressas i skolan av en viss person
Film du såg: tomten är far till alla barnen
Mat du åt:
pannkaka om man kallar det mat
Kram: johanna
Puss: jennifer
Fest: det var läänge sen, men inte länge till... :)
Känslan: trött
Ilska: är ofta arg
Resa: turkiet
Glädje: garvar konstant
Dröm: inatt. Drömmer alltid mysko saker..
Boken du läste: Oj, det var nog Saknad....
Personen du träffade: Mamma
Personen du pratade i telefon med: mormor
Personen du fick sms av: emil
Gången du åt en 7-eleven korv: har aldrig ätit en
Gången du var utomhus: nyss
Gången du sov: I natt
Gången hela din familj åt middag tillsammans: söndags
Saken du köpte:
en cola

Om dig

Namn: sara
Ålder: 15
Smeknamn: har inget
Syskon: storebror
Sysselsättning: Pluggar, bloggar, är med kompisar, äter (haha)
Bra egenskaper: knasig med mysko ideer :P
Dåliga egenskaper: gråter när jag är arg eller irriterad
Linje/klass: 9a
Hårfärg: brun..?
Ögonfärg: grönbruna
Skostorlek: 37-39

Torsdag eller nåt.

Varför har jag egentligen blogg?
Bra fråga. Men jag tycker att det är skönt att lixom skriva av sig, typ...  Men man kan ju inte direkt skriva känslor och sånt, då vet ju alla det sen. (smart jag e...) Haha men aa, egentligen, varför? :O


När jag vaknade imorse kände jag att dagen skulle bli piss, jag ville helst av allt somna om. Men jag släpade mig upp och gjorde mig iordning. Hann precis med bussen, kom till skolan och hade idrott första timmen. Volleyboll, det är kul, men jag var asdålig idag. Sköt typ in i nätet hela tiden. Det var sista chansen att höja sitt betyg. Jag sänkte väl mitt. Hah. Efter det var det engelskaprov. Jippi. Det enda jag hade pluggat på var inte ens med. Kommer få ig, högst g. Sen var vi tvugna att gå och äta, redan halv elva, bara för att det var luciaträning kl 11. Den gick väl bra, fast jag e lite besviken att inte jag blev lucia, lixom EN röst som skiljdes. Man vill ju va bäst :P Nejdå. Jag är glad att min vän Erika blev, det är hon värd! :)
Sen var det bara svenska, som vi typ inte gjorde nått alls på, jo just det, jag fick MVG på argumentationsarbetet! Hehe, lite stolt faktiskt :) Sen var det bara Matte kvar. Jag redovisade mitt grundämne, gick väl bra med tanke på att jag inte pluggat.. hehe.
Efter skolan åkte jag in till Norrtälje med Johanna, vi gick typ och kollade i affärer och träffade folk.

Det var min dag, den blev bättre än väntat. Haha vi planerade helgen också. Vet inte hur mycket jag ska säga men,  ska umgås med vänner. Haha, ska bli intressant att se hur det slutar. :)

Ah, imorgon ska jag vara i skolan kvart över sju för att fixa inför luciatåget. Jippi, då får man väl gå upp typ halv 6. Mys.
Luciafirande i Rådmansö kyrka klockan 18.00 på fredag, det är gratis så kom! :) Vi är det bästa luciatåget någonsin!

trött.

Jag har egentligen inget att skriva om, men jag kände för att sriva ändå. Borde plugga engelska, men som vanligt gör jag inte det.
Skolan idag var bra, inget särskilt som hände. Slöjd, no, matte, spanska och luciaträning. Kul kul. Efter skolan drog jag bara hem, tänkte väl plugga men det gick inte. Känner mig så jävla seg, har värsta sömnproblemen. Somnar typ inte förrens 12 och går upp typ 6. Inte najs. Nej.

Nu ska jag kolla på bonde söker fru, jag diggar bögen, han måste ha en jävla massa pengar med tanke på hur hans gård ser ut :P

PUSSHEJ<3

SOPPLUNCH

Måndagen var roolig! Vanlig skoldag med soft so.lektion, nämligen ingen lärare=man gör inget. Förstås så lyckades jag göra bort mig inför en lärare, men det bjuder jag på :) Efter skolan åkte jag hem till Anna, med Sofi. Vi bakade negerbollar (det heter faktiskt så, men jag kan säga chokladbollar om nån stör sig) istället för att göra många små gojrde vi varsin stor :D Hahah dom blev enorma med lite smörklupar i, usch, men jag och Anna tröck i oss våra, Sofi orkade bara halva, klenis! :P

Idag var det sopplunch. Vi ägde! Det var jättekul, Jag och Sofi bakade bröd och sen hjälpte jag Anton med hans Purjolöksoppa och Madde med hennes pepparkakor. Sen fick vi duka upp i församlingshemmet och så kom gamlingarna och käkade. Vi fick också äta och Antons soppa var asgod! Sen tog det typ flera timmar att städa eftersom ingen ville :P Och sen fick vi dra hem, så slapp alla lektioner idag :D Vi använde min kamera och fotade med idag, det blev 241 bilder :P Håller på att ladda upp på facebook men det går vääldigt segt :) Ni som är intresserade och känner mig får gärna kika in där när jag har laddat upp bilderna, och kommentera gärna ! :)  


Yeah

Har en mycket trevlig konversation med Sofi

sjuk. säger:

men du, vi kommer väl inte ha några normala lektioner alls på tis?

Sofi säger:

nee juste

Sofi säger:

jo sista tror jag

Sofi säger:

bara för att dt är spanska

sjuk. säger:

hahah damn!

Sofi säger:

aaa men vafan bara typ två veckor kvar med människan :

sjuk. säger:

JAA! Fett nice!

Sofi säger:

:) :)
sjuk. säger:
jag kommer fan sakna josé...

Sofi säger:

haah aa lite bara för att han e lite skoj men hatar iafl honom

sjuk. säger:

jaa exakt. men kommer sakna hans jävla dumhetxD

Sofi säger:

aa

sjuk. säger:

vi borde ge honom en julklapp fast ändå inte

Sofi säger:

haha aa en höraparat

sjuk. säger:

hahahahahahahhahahahahah jaa, eller en tröja med texten: FRÅGA INGET FÖR JAG SVARAR ÄNDÅ INTE

Sofi säger:

Hahahahahahahahahhahahhahahahaha klockren

sjuk. säger:

heheheh jaa

Sofi säger:
:)


my love

I could stay awake just to hear you breathing.
Watch you smile while you are sleeping.
Far away and dreaming.
I could spend my life in this sweet surrender.
I could stay lost in this moment forever.

the perfect score

Jag hatar att vara sjuk, man ser ju förjävlig ut...

Borde plugga engelska, men pallar inte. Är astrött och förkyld, men måst gå till skolan imorn ändå. Betygen sätts ju efter den här veckan, och i vissa ämnen måste jag typ visa mer för att få bättre betyg. Så jag vill verkligen inte missa den chansen. Kan ju inte påstå att jag verkar ha så jättebra betyg, men det ska bli spännande att se...

Måste ju söka in till gymnasie snart också, jag vette fan vad jag ska välja. Har ju två som jag kan tänka mig, de är ganska lika, båda teknik fast med olika inriktningar, största skillnaden är ju avståndet hemifrån. Tror egentligen det på Roden passar mig bäst men jag är väldigt sugen på att flytta hemifrån. Får se, jag ändrar mig ju hela tiden... :)

ANDRA ADVENT IDAG.

16 DAGAR TILL JULAFTON.

I hope you forgive me

Det blev en hemmakväll igår, satt och kollade på tv och åt popcorn hela kvällen. Det var ju finalen av stjärnor på is igår och jag hade gärna sett Lars och Markus i finalen, men huvudsaken var ju i alla fall att Markus vann, han har ju varit bäst hela tiden. 
 Foto: Daniel Ohlsson/TV4

Nu ska jag se reprisen av idol och stjärnor på is, puss <3

sjuk.

Buhuu, nu har jag feber också. Har varit sjuk typ hela veckan men har varit i skolan och så ändå eftersom jag inte hade feber. Men nu har jag feber också. Damn. Jag som skulle till Sofi ikväll. Får se hur det blir med det nu, vill ju inte åka dit om jag mår dåligt, då blir jag bara tråkigt osocial. Men hoppas det blir bättre! :)

Idag har städat mitt rum, kastat jättemycket grejer. Typ alla mina lådor är tomma, skulle kunna slänga ut mina bokhyllor men det får jag väl inte. Pallar inte göra det nu i alla fall. Skulle vilja göra om rummet helt, vet exakt hur jag vill ha det, men jag är pank och päronen vill ju inte betala. 
Förresten, jag hittade en helt ny G-star tröja i garderoben, lappen var kvar och allt, men självklart hade den blivit för liten. Haha, jävla otur det.

Nu är det bara 17 dagar kvar till julafton, och jag har inte köpt en enda julklapp! Borde nog börja göra det, min snälla mamma har satt in 500 kr till mig på kontot så då har jag lite pengar i alla fall. Har en budget på undefär 50 kronor per person då. Yaay !
Men i alla fall, har tänkt på vad jag önskar mig i julklapp, och det är typ;

- Mobil. sony ericsson w902
- Twilight-boken
- Mjukisbyxor
- Parfym
- Pengar

Det jag önskar mig mest är mobilen, eftersom min laggar hela tiden. Men mamma sa bara "aldrig att du får en telefon för 4000"    Nähä, då vill jag inte ha nån mobil alls då, det är den jag vill ha eller ingen. Nu låter jag väl värsta bortskämd, men jag vill inta ha nån annan. Då får jag väl gå runt med den jag har som slutar funka då och då.
                                        

I wanna start a fight

Hahahaha, ojdå. Sofia fick damp på oss på bussen idag (asså läraren). Småbarnen som tar upp varenda jävla plats i bussen skvallrade. Ska få lapp på måndag. Jag sa inte ens nått, man skit samma. Dom kan ju säga åt småskitarna att inte sätta sig på varenda säte, vafan ska vi andra stå eller?
Annars så har dan vart bra, den började ned so prov som jag inte pluggat till, vet inte hur det gick....
Sen skrev vi recept till sopplunchen vi ska ha på tisdag, och sen var det teknik. Jag, Sofi och Jennifer gör en bro av pepparkaksdeg, så vi var i hksalen och bakade, fuun :)
Sen vare lunch, och sen engelska. Lillemor är ju typ 100 år och det är så kul, för hon e asglömsk och virrig, och seeg. Haha.
Efter det var skolan slut, och vi tog bussen in till NT. Det var då Sofia fick damp, innan bussen hade åkt... Men ialla fall. När jag kom in till Norrtälje så gick jag runt och gjorde ingenting med en massa människor en stund, sen gick jag till Flygfyren och mötte Simon och mamma. Vi handlade och sen åkte vi hem.
När jag kom hem käkade hela familjen tacos, det är ovanligt att vi äter hela familjen samtidigt. Juste, Simon muckade idag, det betyder typ att han har "gått ut" lumpen. Så nu kommer han att bo hemma igen, känns ju lite konstigt...
Sen satt jag och tittade på ett program om ungdomssex med mamma. Haha det blev ju lite konstigt... :)
Det var min intressanta dag det, :)


damn.

Dagen gick bra. Började med att bussen var sen, alla bilar stänkte ner mig med äckligt snöslask. Håltimme första lektionen efterom lärarna hade krismöte, vette fan varför. Engelskalektion och sen SO. Vi tittade på en film om när atomboberna släpptes på var det nu var. Satt nog och halvsov...
Sen var det lunch, vi satt som vanligt kvar till typ sist. Efter det var det svenska, riktigt kul!
Sen var det matteprov... Det hade gått jättebra, om jag pluggat det jävla "tabellen" men Sofia sa att hon skulle ha med den på provet men det hade hon inte. Provet bestod typ av frågor med den där jävla tabellen. Därför chansade jag typ på det... När jag lämnade in provet sa jag det till henne och hon hade helt glömt den.
Jag gick ut och aa, hehe började gråta av besvikelsen. Seriöst. Jag kunde det bra. Men den där jävla tabellen. Där rök det mvg:t. Fan.    Sen sa hon att eftersom hon hade sagt att den skulle finnas med så skulle jag få fixa till det om det behövdes. Hehe najs det. Tack.
Sen stannade vi på läxhjälpen, jag och mina vänner. Jag, Sofi och Madde fick hjälp av Marie på den sista frågan, men inte hann jag skriva rent nej, på två timmar, etferom vi snackade så mycket...
Sen var jag, Madde, Mattias,Annica och Emil tvugna att åka runt hela Rådmansö, det är ju otrooligt kul. Vi satt där på bussen i en timme och pratade.
När jag kom hem hade mamma lagat mat, :) Och nu har jag till och med skrivit rent So- skiten! Yes! Nu har jag bara 53 sidor att läsa kvar, och det ska jag göra nu (astråkigt jag somnar) , pusshej :) <3


plugg.

Jaha, asså jag kommer typ få ig på SO:n. Imorgon blir det väärsta pluggdan, nothing else! Har 53 sidor att läsa, som jag inte har läst en enda gång, och även kunna typ allt. Ni fattar hur bra det kommer gå. Sen ska jag även skriva ett arbete om samma grejer, jag har bara en grej kvar att skriva om, den jag fattar nada om,  men sen ska jag mest skriva på datorn, men jag skriver ju så segt så det lär ta ett tag. Nu ska jag sluta klaga. Madde och Sofi ska också vara kvar i skolan, då blir det roligare! :) Men vi måste jobba, inte flumma runt som det brukar bli.. :P
Nej nu ska jag göra mig iordning och sova, det är ju matteprov imorgon och då vill jag vara utvilad :) Lycka till, om jag ska vara utvilad måste jag gå upp tidigast 9, spelar ingen roll hur sent jag går och lägger mig... Men i alla fall, ska försöka sova :) Pössheej <3

w902


Den finns överst på min önskelista.

auswitch

TIsdagen var peerfa!
Bra dag i skolan, förutom första lektionen då. Vär klass är uppdelade i två grupper den lektionen, den ena gruppen har no/ma och den andra hkk. Den gruppen jag är i har haft hk 3 gånger och den andra gruppen typ 6 gånger. Självklart så var det dom andra som skulle ha hk igen, och då fick jag värsta dampet. Jag gick till ma/no- läraren och ba: Nu är det fan våran tur att ha hk. Då fick hon värsta rycket och blev asarg. Hehe.  Aja, annars var dagen perfekt! :)
_____________________________________________________________________________________

Onsdag, betyder slöjd första 90 minutrerna. Kul kul. Sen var det matte och no, och så lunch. Vi satt som vanligt kvar till sist och käkade. Efter lunch var det spanska. Urk. Vi gjorde några jävla papper som vi fick och sen skulle José prata med några av oss, antagligen oss som har fått ig på glosprov...    Jag var först ut, och han ba (på asdålig svenska):
Titta Sara, ett vg, ett g och två ig, inte bra. Du måste "pluga". Usch. Tänk, om du inte klarar det nu hur kommer det gå på gymnasiet?
Jag ba: Hahah jaaaa då självklart ska jag plugga på och lära mig dina 50 meningar i veckan, självklart José. Det är ju skitenkelt.
Nä fuck honom.
Aja, sen var det luciaträning. Det är soft :) Och kul :)
När jag kom hem så var det bara att cykla och jobba. Haha. Sen har jag suttit med matten och plugga, har ju prov imorgon. Vet inte hur det kommer gå men jag kan mer än jag trodde. Ska bli spännande.
Sen pluggar jag på SOn också. Har prov på fredag. Mellankrigstiden och andra världskriget. Jag kommer få högst g. det är så jäkla mycket, med alla årtal och skit. Men men, det jobbigaste är So-inlämningsuppgifterna som också ska in på fredag. Det är också om mellankrigstiden och andra världskriget. Aaah, jag suger på historia.  Imorgon ska jag stanna i skolan och göra inlämningsuppgifterna, då kan jag ju få hjälp av lärarna :)
Nej, nu ska jag läsa om nazismen och äta pepparkakor, pusshej :)


on and on


När Agnes vann idol 2005 tyckte jag att hon var jääätte bra, jag pressade hennes skiva om och om igen. Efter en månad tröttnade jag. Då blev hon superdålig och töntig, tyckte jag.
Men jag gillar hennes nya hit
On and on. Så bra. Den är beroendeframkallande. Me like.

Crazy.

Men det dröjer inte länge förrän ett av Johan Palms fans gör en kärlekskupp i tv.  Foto: Daniel Ohlsson/TV4
Okej, ja jag tittar på idol, men mest för att det är kul att se när folk gör bort sig på auditionen. Sen blir det bara så att man fortsätter kolla.
Jag brukar inte lixom lägga märke till saker, men i fredags, herregud. Värsta psykotjejen, jag blev rädd.
Seriöst, hon var fucking jävla galen. Allvarligt talat, sök hjälp.
Först när Johan bara står framför henne på scenen och sjunger börjar hon gallskrika och hålla på, sen när han sjungit klart drar Peter upp henne på scenen, varför? Då kan jag ju förstå att hon blev lite chockad, men hon fortsatte skrika och hoppa runt och såg ut att kunna svimma när som helst. Jag skämdes. Hon kunde väl försökt vara lite normal?  Dessutom såg jag ett klipp där hon efteråt sa att Johan betydde såå mycket i hennes liv, mer än vad hennes familj gör. Jag ba: Eh ursäkta? Är du dum eller? Du känner väl inte ens snubben? Om jag var Johan Palm skulle jag ha blivit livrädd för henne.

1 december

Första avsnittet av julkalendern idag, vet inte om jag tycker att den var så jättebra meen det är ju en tradition att se så jag hade inget val :) 
   

Annars har det varit en vanlig skoldag. Var så jäävla trött bara, började nästan gråta första rasten helt utan anledning. Jag var verkligen astrött. Efter skolan åkte jag hem, och sen, halv fem var det bara att åka tillbaka. Jag hade utvecklingssamtal. Fan vad tråkigt det är asså. men det gick bra iaf. Nu ska kolla på något julshowprogram på tv, sen ska jag soova :)
Pösshej <3 

RSS 2.0