Konferens

Onsdagen har varit bra. Framtidskonferens på Roslags hela dagen, det var ganska intressant tycker i alla fall jag. Gick hem till Mattias på luncen, käkade glass med Sofi och sen åkte jag hem. Åkte in till norrtälje med mamma och handlade underkläder, både hon och jag fick en hel del nya, alltid trevligt! Hade riktigt roligt inne på systembolaget (haha) och sen åkte vi och handlade mat på Flygfyren.
Nu sitter jag här och käkar morötter och kollar på Simpsons, härligt det.

Imorgon är det ju valborg, fattar egentligen inte vad man firar men jag ska i alla fall in till Norrtälje med flickorna och ha kul. Vet inte riktigt vad vi ska göra men något hittar vi nog på.


Ååh titta vad jag såg i affären idag. Twilight säljs ju nu! Vill ha. Vill ha. VILL HA. Meen pank som man är så får man vänta en vecka.. Jag längtar!


Thoughts

Har suttit och kollat på massa olika tårtrecept och tårtor på internet nu.
Jag har kommit på vad jag ska baka för tårta till min födelsedag. Jag vet precis vad jag ska göra. Självklart ska jag ha en sån tårta lixom. Mohaha ni som får se den kommer inte bli förvånade. Hoppas jag får till det bara. Så det blir snyggt. Mohaha.
Nu blir ni nyfikna va? Förstår det, men jag kommer inte säga nåt förrens den är klar, mohaha. Om ni verkligen tänker efter kan ni nog lista ut vad jag tänker göra, fast ni tänker nog inte så långt, eller? Hehe.

Jag vill baka den nu!


Hehe sån här bröllopstårta ska jag ha :P


Invincible

Jag vet att jag har betett mig som ett emo idag, sry, men jag har verkligen en bad day. Allt känns fel, jag känner mig äcklig, fet och ful.

Imorgon kommer Twilight ut på dvd, åh jag vill ha! Men är helt pank så får väl vänta till jag fyller år, det är ju bara typ 9 dagar kvar. Härligt. Men som sagt, jag önskar mig bara en enda sak av mamma och pappa. Det enda jag vill ha. Hehe.
Nej nu ska jag sluta tråka ut er med ointressant info, förlåt för jag finns.


Congratz Anna!

Jag kan ju börja med att säga grattis till AnnaBanana som fyller 16 idag, hurra!






Har haft en trevlig dag, och nu ska jag snart gå och lägga mig. Är lycklig eftersom min käre mor håller med mig, jag hoppas jag får som jag vill... Annars blir jag sur. Ni förstår kanske inte vad det handlar om, men jag ska ha en moppe, så är det bara. Annars fixar jag det själv, men jag kommer inte prata med människorna i några år sådär.
Ni undrar kanske varför jag inte skaffade moppe när jag fyllde 15? Jag fick välja mellan en moppe och en språkresa, och jag valde språkresa. Det ångrar jag ju verkligen inte, det var det bästa jag har gjort.
När jag var 15 hade jag inte heller något behov av moppe, jag hade inte riktigt det umgänget om man säger så...men det har jag nu. Och vafan, i slutändan var det ändå jag som betalade språkresan med mina egna sparpengar, så han kan inte säga att jag valde. Han kan väl för fan lägga ut dom pengarna, dom har ju råd att åka utomlands 24 gånger om året så varför inte kunna ge mig 7000?
Får jag inte det ska jag göra livet för dom förjävligt, hehe. Ringa mitt i natten och begära hämtning, tvinga dom skjutsa mig till allt och alla, hehe... Dom ska nog ångra det i så fall! :P

WEEKEND

  
  

Har haft en riktigt trevlig helg med Sofi, Mattias och Madde.

Fredag- Skola..kanske inte så kul meen...Åkte in till Norrtälje med Sofi, handlade med mamma till discot, åkte till skolan vid 4. Fixade allt, vid 6 kom alla småskitar, det var musik, popcornkrig (där jag var måltavlan...) vi fick vara hästar åt alla och sen fick vi städa efter alla. Vid 10 skulle vi äntligen hem, men då skulle våran skjuts vara en timme försenad, så vi packade ihop oss på maddes, emmas och jennifers moppar och åkte hem med hur mycket grejer som helst, jag fattar seriöst inte hur vi fick med allt men det gick iaf. Sofi och jag kollade på Skärgårdsdoktorn och somnade vid typ 1.

Lördag- Vaknade runt 10, gick upp, käkade frulle och tog på oss målarkläder. Gick ut till Sofis blivande hur och började måla... var väl klara 6 timmar senare eller nåt sånt. Mattias och Madde kom, vi åkte till Vreta och handlade, åkte tillbaka till Sofi och spelade kubb och grillade. När det blev för kallt gick vi in och snackade, somnade vid typ 2.

Söndag- Vaknade, käkade frulle, gjorde oss iordning och sen åkte jag hem och satte mig i solen och slappade. Vid 3 åkte jag, Sofi, Mattias och Madde (och hela fotbollslaget ofc) till Uppsala och kollade på match. Eller ja, Sofi spelade såklart. Vi andra satt och käkade godis och skojade, typ.

Har kort och gott inte varit hemma på hela helgen, vilket bara är skönt. Fick just reda på att käre bror snart ska flytta, snarare än vad jag trodde. Det har en nackdel och en fördel. Nackdelen är att jag inte kommer träffa honom särskilt ofta och blir ensam med puckona till föräldrar. Fördelen är att när han flyttar ut ur lillstugan är den min, vilket är bra då slipper jag bo i samma hus som päronen. Det kan underlätta mitt liv.

Den här helgen har jag även kommit på att det enda jag önskar mig i födelsedagspresent är en moppe. Finns ju på blocket för runt 6000, det bode dom kunna ge mig. Då kan jag kanske få ha lite kul i sommar och inte sitta här och ruttna. Får jag inte det tänker jag fan ta pengar från mitt sparkonto och köpa en själv, jag klarar inte av att inte kunna ta mig fram, fortsätter jag vara instängd med dom här människorna kommer jag bli deprimerad och sitta och skära mig i armarna hela dagarna, vilket jag inte vill. Moppe ska det bli, sådeså!

Nej nu ska jag gå och sova, nationella i spanska och teknikprov imorgon, har inte pluggat ett piss på nåt så det blir väl ig, härligt. Godnatt.

STARLIGHT-MUSE


Our hopes and expectations
Black holes and revelations
Our hopes and expectations
Black holes and revelations


TE vs. HR

Jag har beslutsångest. Sitter och kollar i gymnasiekatalogen och kan seriöst inte bestämma mig. Teknik eller hotellochrestaurang. Jag kan inte bestämma mig. Teknik verkar inte så kul längre, det är inte direkt sånt som intresserar mig, och jag är inte så sugen på att jobba häcken av mig i tre år till... Hotell och restaurang verkar rätt kul nu när jag verkligen läser om det...
Har jag inte helt fel så har jag svaga föraningar om att Soffan sa något om att hon tänkte gå där idag, och jag vill ju inte härma henne men det verkar faktiskt rätt kul.. Hoppas hon inte tar illa upp, och hon ändrar sig ju 24/7 så man vet ju aldrig säkert. Haha ;)
Nej men jag har verkligen ingen aning, men ska jag vara ärlig så verkar det roligast och bäst just nu.
På teknik ska man ju kanske vara lite uppfinningsik och det kan man ju inte påstå att jag är..

Btw, jag fick ett brev från Teknikprogrammet på Roden idag, det stod ungefär:
Du har blivit preliminärt antagen till Teknikprogrammet på Roden och du är nu inbjuden till en tjejträff där du får träffa dina blivande tjejklasskamrater och tidigare tjejelever. Vi kommer informera dig om hur det är att vara tjej och gå på teknikprogrammet.
Också blablabla... Men vadå lixom, är det skillnad på att vara tjej och kille på teknik? Könsdiskriminering? Vad är det här tänkte jag bara? Jag vill inte gå nån linje där man bahandlas olika om man är tjej eller kille.

Ja, jag har ju till 11 maj på mig att bestämma, jag får panik! Jag kan inte bestämma mig!


IN THE DARKEST OF TIMES


NO TO CANDY

Okej, ursäkta för mitt patetiska inlägg nedan, jag behövde bara avreagera mig lite. 

Jag kan informera om att något som jag lyckats med idag är att hålla mitt godis-förbud-löfte som jag gav i fredags. Inget godis till sommaren. Får se hur det går. 
Jag klarade mig igenom hela Willys, jag klarade att stå i kön bland allt godis medveten om att jag inte fick äta och det gjorde mig bara mer sugen men jag klarade det, jag klarade av att min käre bror tuggade och njöt på sitt grisfett och sen praktsikt taget körde upp godis i näsan på mig för att sukta mig. Men det äcklade mig mest. Men jag motstod hela dagen, trots mycket frestelser! Bra gjort det tycker jag :P


PRESS OCH RÄTTVISA

Inte mycket matte-plugg idag, orkar fan inte med det idag igen..
Istället åkte jag till Norrtälje med bror och mor och tog en tripp på Willys, spenderade alla mina sista pengar på en tidning av en anledning, jag ville läsa en artikel som skulle vara i den, tror ni att den jävla intevjun var med i detta nr av tidningen, fast jag läst att den skulle det på nätet? Nej det var den inte kan jag ju bara meddela, så jag köpte den fuckning jävla tidningen i onödan, för alla mina pengar. Helt onödigt. I´m mad. Jag ville ju ha den där jävla tidningen med den jävla artikeln, men nej, nu ska jag nog elda upp den jävla tidningen bara för att den ska jävlas.
Först ska jag tortera den så att den inte längre ser ut som en tidning, och sen ska jag bränna den, haha! Och sen går jag och tröstäter glass.

I´m jealous.
Pappa fick en ny jobbtelefon idag, igen. Han får ju typ nya hela tiden. Den här gången fick han en Touch-telefon med värsta specialgrejerna, snygg design, värsta stora minnet och massa fina grejer jag skulle ta livet av mig för att få. Värd 5000, nåt jag aldrig skulle få. Grejen är bara att hans jobb och en ömtålig liten touch-telefon inte går ihop. Han kommer ju paja den på typ en gång. Och då kommer han bara få en ny, så jävla orättvist. Och han kommer inte ens använda alla grejer, det enda han gör på telefonen är att ringa. Det tycker jag är riktigt onödigt med en så fin telefon med massa finesser, och så ringer man bara med den, jag kunde lika gärna få en sån mobil ju. JAG VILL HA DEN. Jag skulle vara lycklig i tre veckor om jag fick något som ens liknade den. Jag skulle DÖ av lycka om jag fick den.
Han fick behålla den gamla också, tänkte flörta och se om jag kunde få den i alla fall, det är bättre än den jag har nu, men tydligen har min bror redan lagt vantarna på den i så fall, och han har ju typ redan en ny! Jag blir galen! Ska jag behöva gå runt med min gamla tegelsten i femtio år och alla andra får nya hit och dit? Det är inte rättvist ju.

Till på köpet är det nationella prov i matte imorgon, och visst, jag har pluggat rätt mycket, men man känner sig ju ändå lite pressad, allting är fucked up just nu. JAG VILL HA HELG. NU. Bara två dagar kvar, andas! Då blir det till att vara med Soffan, jag längtar!
Nej nu går jag och tröstäter glass och vältrar mig i mina sorger, (gud vilka problem jag har va? barnen i afrika svälter och jag går och gråter över en jävla tidning och telefon....) HAHA jag är patetisk. Pusshej<3

Oh I´m a nerd

Idag har jag pluggat pinsamt mycket matte, typ hela eftermiddagen gick åt. Mina privatlärare Marcus och Simon hjälpte mig så jag tror jag fattar det mesta nu, vilket känns bra.

Skoldagen gick bra, jag överlevde och hade faktiskt rätt kul. Till och med dansen var kul (OMG!!). Till spanskan säger jag bara Fuck off and die, I hate it. Okej, det gick ju rätt bra idag, Sofi och jag äger ju på att översätta, men endå. I hate it. Mamma garvade åt min förseningslapp, som om hon inte redan visste att jag kommer försent till spanskan 24/7. Haha. Det är ju omöjligt att komma i tid.

Well, nu ska jag gå och kolla på House, pusshej<3


ANNAS NYA STIL


Anna försökte verkligen härma Horseforhead idag, men lyckades hon? Ja, jag tycker att hon fixar det ganska bra. Men frillan Anna, du missade frillan! xD

DAGENS OUTFIT



Jeansleggings - Gina Tricot
Randig tröja - Bik Bok

Haha det här är inte likt mig, men men, nothing special, det var dagens outfit i alla fall.. xD

090420

Tjohooo.
Måndag och matematik nästan hela dagen. Härligt ju! Jag gillar det faktiskt :)
Kom hem och bakade kladdkaka, sen gick jag ut med bror och kollade på hans potatiskanon. Otroligt onormalt, som allt annat familjen Hellgren kommer på. Men det var en jävla fart i den, hahaha!
Hängde tvätt (!) och sen wook, och nu sitter jag här mätt och belåten. Hade tänkt plugga matte men nja, det blir nog inget av det idag, det blir nog tv-spel med brorsan istället, låter ju något roligare.

Imorse ville jag bara dö, hade gjort vad som helst för att slippa skolan, men ja, det blev helt okej i alla fall. Inte så jobbigt som väntat, eftersom vi fick jobba matte typ hela dagen, vilket bara var trevligt.

Sofi och jag ängnade en rast åt att ta fjortisbilder, vi äger ju! ;)

AUSTRALIA

Har precis kollat på Austalia med familjen. Den nästan 3 timmar (!) långa filmen hade jag inte så stora förväntningar på, men gud så fel jag hade! Fett cool film. Hur bra som helst, trots att det inte var riktigt "min" typ av film så fastnade jag helt i den. Sjukt bra. Har du inte sett den, så se den!

BESATT

Hittade det här testet på en blogg, och tänkte jag skulle kolla hur mycket Twilight-nörd jag egentligen är.

(x) Du har läst alla Twilight-böckerna
(x) du har läst böckerna mer än en gång
( ) Du har läst alla böckerna på engelska
(x) Du har sett 1:a filmen
(x) Du har sett 1:a filmen mer än en gång
(x) Du har något med Twilight att göra i ditt rum
(x) Du har något med Twilight att göra i/på din mobil
(x) Du har lyssnat på låtarna från Twilight-soundtracket
( ) Du lyssnar på låtarna från Twilight-soundtracket hela tiden
(x) Du tänker på Twilight varje dag
( ) Du har Twilight saker
(x) Du drömmer/har drömt om något om Twilight
( ) Du brukar titta efter folk på stan som liknar någon i Twilight
(x) Du gillar någon/några i Twilight
( ) Du kan nästan alla repliker i filmen utantill
( ) Du började läsa böckerna innan du såg filmen
(x) Du vet vem Quil och Sam är
( ) Du vill/ska på Twinight
(x) Du tycker boken/böckerna är det bästa du någonsin läst
(x) Du tycker filmen är den bästa du har sett
( ) Du har minst ett klädesplagg som har med Twilight att göra
(x) Någon har sagt att du är en Twilight-nörd

0-5 poäng. Antingen hatar du Twilight, eller så vet du inte vad det är
6-10 poäng. Du vet inte alls så mycket om Twilight, eller är inte så besatt
11-16poäng. Ja, du verkar ganska besatt av Twilight
17-22. Du är helt klart en Twilight-nörd

Jaha, där ser man, Twilight-besatt? Vet inte riktigt om jag håller med, men det kanske är så :P

CLEAN

Okej, nu har jag städat och möblerat om mitt rum. När dammsugaren ändå var framme dammsög jag resten av övervåningen, i farten lixom ;)
Jag kan ju informera om att jag som inte trodde att jag hade något husdjur, hade fel. Jag hade ungefär 50 dammråttor under sängen, och lika många bakom skrivbordet, så ja, jag hade 100 dammråttor. Men nu är dom borta, dammsugaren sög upp dom *snyft*.
Jag är inte riktigt klar med möbleringen än, det ska ändras mer, och massa detaljer kvar att fixa, men det duger så länge i alla fall. Skulle ju helst måla om men det orkar jag inte, hur som helst så kanske det blir så att jag flyttar ut i boden, om min bror flyttar därifrån, vilket kanske händer snart. Då ska jag i alla fall måla om!
Jaja, det ser lite bättre ut i mitt rum just nu, det ser större ut, och det såg så jäkla stökigt ut förut, nu ser det liiite bättre ut tycker i alla fall jag.

Före:                                                  Efter:
    


ONORMAL.

Jag borde skaffa mig ett liv.
Lördagen tillbringades framför tv´n. Såg massa repriser av Sjukhuset, Made och på eftermiddagen blev det High school musical. Läste även ut Ljudet av ditt hjärta, och satt och bläddrade i tidningar. Sen kollade jag på Robinson och åt popcorn och dipp, jag är inte normal. När Robinson var slut, det vill säga ca 22.00, gick jag och la mig. Som sagt, inte normalt. Jag beter mig som en riktig nörd. Vem vet, jag kanske rent av är en?
I have no life!

Idag vaknade jag vid 7, och kunde inte somna om, det är inte heller normalt.
Gick upp, gjorde smoothie, och sen satte jag mig här. Har även gjort några mattetal, I know, nördigt, men vetenskapen om att boken ligger och väntar med ca 234 tal att göra, det stressar mig.
  Söndagen då, funderar på att möblera om i rummet, men det kommer innebära att jag troligtvis måste släpa fram dammsugaren eftersom det lär finnas en hel del damm bakom möblerna, så jag kanske låter bli.
Bör ju gå ut en sväng, har ju knappt varit ute på hela lovet (jäävla sjukdom!), bara det inte börjar hagla igen!
Jag hoppas att mamma lagar något normalt till mat idag, igår skulle pappa försöka sig på skinkschnitzel, det blev fruktansvärt misslyckat. Jag åt knappt potatisen, det blev inte god den heller. Jag vill inte svälta idag igen, så snälla mamma, laga något normalt!

Har suttit och surfat omkring och hittat sidan där de första kapitlerna av Midnight Sun ligger, och sparade dom så jag tänkte börja läsa snart. Först var min tanke att lägga över dom på usb-minnet och ta med till skolan och skriva ut (hehe) men sen upptäckte jag att det var 264 sidor, och det tror jag inte skulle vara populärt om jag skrev ut, haha! Det tror jag inte deras ekonomi skulle tåla, vi har ju knappt råd att skriva ut arbeten längre. Jag får göra det typ sista dagen, bara för att jävlas! xD


STADIUM

  
  

Täby C med Sofi idag, trevligt trevligt.
Hittade massor jag vill ha men så klart så har man inte råd med allt, men ett par vita tygskor, jeansleggings, en t-shirt och en randig tröja fick det bli. Längtar till nästa shoppingrunda, när åker vi Sofi?
Lunch på Donken, mums! Sen blev det McFlurry med extra daim, såklart ;)

Ikväll blir det Talang 2009 följt med Berg flyttar in och Sourcream&onion chips, mums!

090416

Idag har jag absolut inget intressant att komma med. Det har inte funnits någonting att göra. Jag har till och med pluggat matte, då är det illa..
Har suttit och kollat in massa gamla bilder och shit, vad jag längtar till sommaren! Brun hud, klänning, sol sol sol, kompisar, glass, och framför allt ledighet! Fan vad härligt.
Längtar även utomlands, av samma anledningar, och shopping såklart! Jag längtar ihjäl mig!
Hoppas det blir varmare snart! Tyvärr missade jag ju det fina vädret som tydligen var i påsk, jävla sjukdom! Mår i alla fall betydligt bättre nu så imorgon blir det Täby med Sofi, här ska brännas pengar haha.


Bournemouth -08. Saknaden är enorm.

YEAH RIGHT


The truth is hiding in your eyes
And it's hanging on your tongue
Just boiling in my blood
But you think that I can't see


DAGENS LÅT


090415

Jag har nog absolut inget intressant att komma med idag.
Har suttit här länge och funderat över vad jag ska skriva, det som annars brukar vara så enkelt. Kan vara för att jag känner mig så stressad just nu, det här lovet har jag bara gjort ingenting. Bara suttit, kollat på tv typ. Visst, jag är ju faktiskt sjuk. Att bara vara hemma och inte göra nåt är ioförsig ganska skönt, men det känns som jag slösar bort lovet, jag gör ju ingenting? När jag ändå inte gör nånting så har jag inte ens öppnat en läxbok. Matteboken väntar enormt mycket på mig, så jag tog fram den nyss och försökte mig på att räkna lite, men jag fattar seriöst nada, viruset har nog gjort mig ovanligt seg i hjärnan också ;)
Istället ska jag nog gå och läsa i Ljudet av ditt hjärta, för andra gången.. :P

BAKTERIER

Det har varit så mycket tjat idag i både tidningar och radio om hur äckligt mycket bakterier det är på mobiltelefoner. Så jag tog fram desinfektionsmedlet och gjorde rent min lilla guldklimp. När jag ändå var i farten passade jag på att rengöra hemtelefonerna också, och alla fjärrkontroller, och tangentbordet... Ja, det blev en liten storstädning helt enkelt., sånt är ju alltid fräscht ;)

Ska springa ner i köket och se om det finns något ätbart, har inte ätit nån middag än...Klockan nio är det House, det får jag inte missa! Ha en bra kväll, pusshej<3

17 AGAIN



Mike, 35, är inte nöjd med livet. Han har jobbat 18 år på samma arbetsplats utan att befordras, han är nyskild och han har knappt någon kontakt med sina barn. Livet har inte riktigt blivit som han tänkt sig. Annat var det i high school då Mike var stjärnan i basketlaget och killen som fick dejta skolans snyggaste tjejer.

En sen kväll när Mike är på väg hem i regnet ser han vaktmästaren från high school stå vid räcket på en bro. När han stannar bilen försvinner mannen och i sin iver att finna honom trillar Mike över räcket. Han vaknar upp nästa dag hos sin kompis Ed, och upptäcker han att han inte längre är sig själv. Han har förvandlats till en gänglig 17-åring igen.

Verkar mysko, men säkert rolig. Jag gillar ju konstiga filmer så varför skulle jag inte gilla den här? Spännande att se hur den är, om man nån gång skulle råka se den ;)


KISSING DISEASE

Ingen kan påstå att jag sover bort mitt lov i alla fall, eftersom jag i stort sett går upp vanlig tid. Jag kan seriöst inte sova längre på grund av halsskiten. Idag gick jag upp halv sju, det är inte normalt att man vaknar så tidigt av sig själv, speciellt inte på ett lov.

Jaja, idag har jag hunnit med att vara hos doktorn, igen. Han kollade i halsen och beslutade att jag skulle få ta blodprov och halsprov. Jag "akutpatienten" fick gå före alla andra som satt och väntade, haha! Tog blodprov och vägrade halsprovet eftersom jag mår illa och antagligen skulle spy på direkten om någon körde ner nåt i halsen, om blodprovet inte visade något skulle jag vara tvungen att göra ett ändå. Satt och skakade av tanken på att bli tvungen att göra halsprovet och förberedde mamma på att vi skulle fly om han sa att vi måste göra ett sånt.
Jag hade tur, blodprovet visade det dom ville se så jag slapp. Tack gode gud för det. Nu är dom säkra på att det är körtelfeber (var dom inte det förut?) och eftersom infektionen inte ser riktigt lika discusting ut idag så blir det ingen medecin, och ja, det kanske är bra det. Det ska gå över av sig själv, och jag kan göra det jag orkar med. Känner jag att jag inte orkar skolan så ska jag inte gå dit. Haha jag känner alltid att jag inte pallar med det, men jag fattar ju vad han menar.. Får inte vara med på idrotten i ett par veckor, han tror det va? jag kan hoppa en vecka, men mår jag bra så kan han glömma det, jag tänker inte sabba mina betyg!

Jag får alltså inte anstränga mig, men i eftermiddag ska jag ändå cykla och jobba. Så farligt kan det ju inte vara, jag överlever nog ;) 


SOMEONE



Okej, Twilight är en av mina favoritfilmer, men jag kan inte låta bli att asgarva när jag ser den här skämtvideon. Ljudet på datorn funkar inte så jag har ingen aning om vad de säger, men jag tycker det är lika roligt ändå.

PÅSKÄGG



Mamma kom nyss hem med det här från mormor och morfar. Ett jättegulligt runt påskägg. Inuti fanns det en chokladkanin, ett nagellack i fruktansvärd färg (det var på skämt tydligen) och femtion spänn, tack så mycket mormor!

DEAD BY APRIL


090413

Jag har designat om bloggen i snart två timmar, det tar tid! Jag var så trött på det gamla, så fult!
Svårast är ju att hitta någon bild att ha som header, eftersom jag inte har någon form av bildredigeringsprogram så får jag ta det som finns. Tog en bild från google, som vanligt. Edward och Bella, typiskt mig.
Jag är inte riktigt nöjd, men just nu orkar jag inte fixa mer.
Profilbilden är fruktansvärd, jag vet, men den passar i färgerna bra ihop med headern, därför har jag den sålänge, tills jag hittar en ny. Jag är inte så bra på att ta egobilder längre, kan vara för att jag nästan aldrig fixar till mig, jag går runt som jag ser ut när jag vaknar, och det är inte vackert, hehe.
Jaja, det får vara såhär så länge, får finslipa det senare.

Idag kunde jag sova rätt länge, till tjugo i åtta! Fan vad skönt, slippa vakna sjukt tidigt och inte kunna somna om på grund av halsen. Det känns ju inte så jättemycket bättre i halsen, kanske lite, men det ser i alla fall betydligt fräschare ut i den. Och det smakar inte riktigt lika freaky längre, tack gode gud för det!
Det blev tropiska frukter-smoothie till frulle, och sen läsning i När jag hör din röst. Har ju redan läst den men jag har så tråkigt så jag läser den igen, orkar liksom inte kolla på tv hela dagarna ;)

Familjen är hos morfar och hälsar på, men jag fick inte följa med, han har ju nyligen opererats för sin cancer och det är ju inte bra om jag kommer där och hostar och har mig, vill ju inte riskera att han får nån infektion nu, det skulle kunna bli riktigt farligt.
På vägen hem ska de hämta min medecin, tror det är pencillin. Härligt..

Nej nu ska jag gå och göra lunch, det blir smoothie såklart, haha.


KÖRTELFEBER

Kommer just från doktorn... är på så jävla pissigt humör just nu.
Kommer dit och sköterskan ska ta ett sånt där äckligt test. Ni vet, en bomullspinne nerkörd i halsen och geggsa runt. Blä blä blä. Mådde illla idag, även innan, och det blir ju inte bättre av att man får en pinne nerstucken i halsen.
Höll på att spy två gånger och såklart föser jag undan hennes arm så jag inte ska spy på henne, men då blir hon typ sur. Vill hon att jag ska spy på henne eller? Jag skulle låtit henne fortsätta gräva runt så jag spydde på henne, haha! Men jag klarade mig undan spyan, som tur är..

Fick komma in till en annan doktor, han kollade halsen och sa att det inte såg bra ut.. Halsmandlarna var förutom svullna tydligen inflammerade och blodiga. Låter ju riktigt najs, haha usch. Han frågade massor, och klämde på magen. Han hade två teorier, det ena var halsfluss, och det andra var körtelfeber, den trodde han mest på eftersom jag hade så många symptom.
Provet kärringen tog visade negativt, alltså inte halsfluss.
Jag har alltså körtelfeber. Han skrev ut nån medecin till mig, men eftersom det är påsk och apoteket är stängt så kan jag inte hämta ut den förrens på tisdag... Det är inte ens säkert att medecin hjälper, det kan förvärra också, kul lixom.. Det här kan tydligen sprida sig och skada levern och grejer så jag får inte anstränga mig och jag ska även åka och göra något slags test till på typ tisdag. Jag uppfattade inte riktigt vad det var för test men jag ber till gud att det inte ska vara något mer gräva-i-halsen grejs, för då kommer jag definitivt spy...
Och hur lång tid tar det tills det förvinner? Har jag tur så är det borta på en vecka. Minst en vecka. En vecka!!! Vafan lixom, mitt looov!! Buhuu jag gråter blod :(
Visst, det här smittar tydligen bara genom pussar, och jag kan klara mig utan att pussas en vecka, men jag mår ju fördjävligt och orkar ju inte göra nåt. Jag vill inte vara sjuk! Jag vill orka va ute och ha kul med vännerna nu när det är så varmt och härligt ute, men nej. Då får man fucking jävla körtelfeber. Jävla skit.

Jag hade två superkul erbjudanden ikväll, antingen gå på bio med min käre bror, eller grillkväll med grabbarna, men nej, det kan jag inte. Jag är så arg. Jag orkar inte med det här, jag kan inte sova normalt och inte äta normalt, jag typ bara ligger helt utslagen i soffan och ser död ut, kul lov lixom.


RÅSKAFTON

Sitter här med min iskalla smoothie och försöker komma på något att göra. Har jätteont i halsen nu igen, och det kalla lindrar det lite... mamma beslutade nyss att vi minsann ska ringa till doktorn imorgon för så här kan jag inte gå runt. Var ju hos distriktssköterskan i torsdags och provet hon gjorde visade inget, men nu har det fan gått tre dagar och det är inte bättre, jag pallar det inte.
Halsont som fan, huvudvärk, halsmandlarna är uppsvullna så jag kan inte äta normalt och smaken i munnen ska vi inte ens prata om... känner mig allmänt sjuk också. Snuva och lite feber. Usch jag vill ju vara frisk nu! Va ute och mysa i solen...men det orkar jag inte.

Vaknade sex av ont i halsen.. låg kvar till halv sju, gick upp och gjorde smoothie, kollade på dåliga tv-program. Såg på Racing Stripes, den är ju för rolig^^
När klockan närmade sig 11 och jag börjar göra mig iordning för loppisen i Vreta får jag reda på att alla har skitit i det. De som inte kunde/ville vara där hade skitit i att ens lämna sina grejer och de som skulle stått innan oss hade då skitit i det. Diskuterade det med flera personer och till slut bestämde jag och Mattias oss för att det inte var någon idé att åka dit, skulle vi stå där med våra fjuttiga saker? Nej, jag och mamma tog våra saker till Gräddö istället, där alla i alla fall hade varit duktiga och bakat och kommit dit. Stannade kvar med Emil, Emil och Erika tills deras timme var slut, och vi fick faktiskt en hel del sålt.
Just nu är jag så jävla lack på alla som sket i det. Fan vad besvikna vi blev, fast inte förvånade. Vilka tror ni ska fixa allt? Hur tror ni att vi ska lyckas samla ihop båra 12000 om inte alla försöker? Jävla puckon.

Åkte hem, kollade på ännu mer värdelös tv, klippte min käre bror, det blev fint. *stolt*
käkade grillat med klyftpotatis och vitlökssås. Fick ner ganska mycket, tuggade i tre år tills det blev gegga och då gick det bra att svälja ;) Däremot kändes det som påskmusten frätte sönder halsen så jag tror jag ska hålla mig till vatten. Untan kolsyra ;)

Ikväll ska glutta i mitt påskäg och se om det finns nåt mjukt att äta på, och kolla på värdelös tv igen.
Nej nu ska jag låta bror & co få datan, pusshej<3

LÅNGFREDAG

Klockan är bara halv fyra men min dag har känts jättelång (långfredag ha ha), men det kanske beror på att jag har varit vaken sen tre... Jag vaknade då efter fyra timmars sömn av att jag hade skitont i halsen, och trots att jag tog två alvedon släppte det inte, så jag kunde inte somna. Låg och lyssnade på musik istället, samma låtar om och om igen tills klockan blev halv åtta, då gick jag upp. Gjorde smoothie eftersom jag typ inte kan svälja mat, haha.
Storstädade rummet, tog en lång dusch med ansiktsmask, hårinpackning.. ja hela köret. Plattade till och med håret för att ha något att göra..
Påskpyntade lite, och sen kollade jag på tv. I timmar. Haha.
Påsklunchen blev inte stor för mig, jag fick äta allt i jättesmå tuggor så jag orkade helt enkelt inte äta så mycket, det tog för lång tid. Får käka glass sen istället :P Det kyler ner halsen, fett skönt :P
Halsen värker fortfarande och halsmandlarna är helt uppsvullna, så jag låter som en anka när jag pratar. Underhållande kan vissa tycka, fruktansvärt jobbigt tycker jag. Jag har ingen feber i alla fall, så halsfluss är det väl inte... tur det.

Just nu väntar jag bara på att klockan ska bli 16.05, för då börjar Blue water high, se det! ;)



SKÄRTORSDAG

   

PÅSKLOV! FINALLY!!
Mår verkligen piss idag, men gick till skolan i alla fall. Halsont, huvudvärk...
Hade typ påskföreläsning av nån präst i kyrkan, det var totalt ointressant så jag lyssnade inte för fem öre...det borde jag gjort, för sen fick vi prov på det, jag kunde nada. Haha. Bravo lixom.
Hemkunskap, vegetariskt på menyn, jag och Anna gjorde Falafel, blev ganska gott faktiskt... De som gjorde tzatsiki hade i väldigt mycket vitlök, så vi gick runt och stank vitlök resten av dagen, haha.

När jag kom hem käkade jag glass och glodde på tv tills nu.. House, Gilmore girls, Blue water high, Greys anatomy.. Blue water high var min favoritserie för några år sen, och jag tycker fortfarande mycket om den. Det var den som fick mig att vilja lära mig surfa, och det håller jag fast vid. Jag ska lära mig!
Nej nu ska jag gå och se om det är något bra på tv, annars ska jag kolla på film, haha. Pusshej!<3

Fick brev i förrgår. Är priliminärt antagen till HR i Åre. Kanske ska satsa på det? ;)

090408

Skolan, utvecklingssamtal och handling i norrtan är avklarad. Skolan gick bra, utvecklingssamtalet gick också bra, jag har fått en rätt bra mentor ändå.
Handlingen gick bra, träffade moster och pratade med henne, hämtade ut ett paket på posten som bland annat innehöll en t-shirt och väska till mig. Handlade påskgodis i mängder och nu sitter jag här med en skål glass framför mig.
Har skitont i halsen så jag har även köpt på mig ett lager halstabletter, alltid nödvändigt.
Har inte en enda läxa att göra idag eftersom jag redan är klar med dom som ska in imorgon, hehe. Jag vet att många sitter och sliter med kärlekshandboken och jag är helt klar, känns supernajs, det brukar ju lixom vara jag som sitter där hela natten innan inlämning och sliter. Men inte den här gången, hehe.


SNABBIS

Trött som fan.
Ikväll blir det till att skriva rent novellen, duscha och kolla på tv. House klockan 9! Glömde matteboken i skolan, duktigt, så får göra läxan imorgon, om jag hinner. Nej nu ska jag gå och kolla på Gilmore girls, hehe xD Jaja, pusshej<3

STÖRANDE LJUD


Får man inte ha lite kul, eller? xD

090406

Nu känns det faktiskt som det börjar bli vår. Det är runt 10 plusgrader, sol och snön är nästan helt bortsmält. Människor gårt runt utan jacka och vissa går till och med i T-shirt. Utanför Kryddan sitter mängder med folk och äter glass, med solbrillorna på. Det känns som vår det. Finally.
Sofi och jag kalasade på glass vi med, mumsigt.

Dagen har varit helt okej, även om jag mest längtat hem. Don´t know why men orkar bara inte. Vi fick lapp hem eftersom vi kom 10 minuter försent till matten, jaha men ojdå lixom. Bara för att jag inte kan klockan. Haha nejdå.
Sitter nu och skriver lite på min novell, och ja, det går framåt men inte är den klar än, tyvärr. Jag vet hur den ska sluta men jag måste ju skriva ner skiten också. Jag har ingen lust alls. Meen man måste ju. Jag ser verkligen fram emot påsklovet, slippa skolan. Härligt.


Vi satt ute en stund på rasten, härligt.  


090405

Inatt drömde jag en väldigt mysko dröm. Jag och hela min familj var ute och åkte bil mitt i natten. Vi hade bestämt oss för att krascha. Vi ville alla ta livet av oss, och hade bestämt oss för att göra det tillsammans. Vi körde runt på slingriga vägar i hög hastighet och tjafsade om var vi skulle köra av. Medan vi höll på och bråkade kände jag att jag inte ville dö, jag ville vara med mina kompisar, och jag försökte säga åt dom andra att jag hade ångrat mig, vi kunde inte göra det här. Men det var för sent, bilden åkte rakt utför ett stup, och mosades mot klipporna nedanför.
Så jävla mysko, och så jävla hemskt. Det kändes så verkligt. Helt sjukt. 

Har verkligen ingen inspiration till något idag. Började på min novell, jag var ju lixom tvungen, men skrev typ bara några sidor sen slutade jag. Orkar inte. Har kollat på tv typ hela dagen och bara varit. Skönt, men känner mig lite stressad över att ha den där novellen som måste vara klar på torsdag. Borde städa men orkar inte. Borde ha gått ut en stund men orkar inte. Borde ha pluggat men orkar inte. Istället har jag bara legat på soffan invirad i en filt och deppat. Härligt. Ser inte fram emot morgondagen och skolan, jag vet inte men jag orkar inte. Jag vill bara gå och gömma mig i en garderob och aldrig komma fram igen. Jag vet inte anledningen, men jag mår inte bra just nu. Mitt självförtroende ligger nere på noll och mår allmänt piss. Huvudvärk som vanligt, har varit samma sak den senaste veckan, har knaprat tabletter varje dag. Inte bra.
Ska i alla fall bli kul att träffa kompisarna. Läxorna och arbeterna kan gå och dra sig, jag orkar verkligen inte. Får ångest när jag tänker på det trots att jag har gjort det jag ska. Nästan i alla fall.

Nej nu slutar jag med emo-snacket och går och tar en alvedon, see you, pusshej <3

PUNKROCKER



Discot för småbarnen igår gick bra. Jennifer och jag satt och tog inträdet och sen rockade vi loss med barnen på dansgolvet till smurfhits och marcolioo. De i klassen som var där ägde sönder på dansgolvet, riktigt kul! Fick stanna kvar efteråt och hjälpa till att städa, sen var det bara att åka hem och sova, var skittrött efter dansandet. Vi fick ihop 1800 till klasskassan, rätt bra.

Idag har jag vårstädat garderoben, och slängt/gett bort hälften av alla kläder. Riktigt bra gjort tycker jag, nu kan jag ju fylla den med nya kläder!
Passade på att ta en promenad i solen och träffade på Anna och Amanda och pratade med dom ett tag. Gick hem och fick lunch, och som vanligt börjas det diskuteras vilt kring matbordet, dom är inte normala, alla vill ha rätt. Jag käkar snabbt upp och går där ifrån, haha.

RAISE YOUR VOICE

  

Dagen börjades med lite skojjiga fjortis-bilder. Alltid trevligt.
Snart ska jag iväg till bussen och den sista prao-dagen. Härligt. Visst är det skönt att slippa skolan och få göra lite annorlunda saker men det ska ändå bli skönt att få träffa alla igen och få tillbaka rutinerna.
Efter praoen ska jag kolla efter nya solbrills och sen bär det av med bussen hem för att snabbt äta och sen ska jag till skolan, vi har ju disco för låg- och mellanstadiet. Härligt. Kommer väl inte hem förrens vid nio halv tio ikväll, bläh.

Kollade på Raise Your Voice igårkväll, och jag satt och grinade typ hela filmen. Så jäkla fin. Jag kan ju föreställa mig hur jag skulle må om jag hamnade i samma situation, fyfan. Har ni inte sett den, så se den!
Filmen var slut vid 12 så då stängde jag av och tänkte sova. Då kollade jag ut genom fönstret och det såg ut som det gick någon med ficklampa utanför, först blev jag skiträdd men det försvann på en gång så jag antog att jag inbillade mig.
Sen får jag höra imorse att när Simon och co kom hem vid 2-tiden så hade det varit nån snubbe med ficklampa i vårat garage som hade sprungit iväg och hoppat in i en bil när dom kom hem. Scarry. Det tror man ju inte ska hända här, ute i ingenstans. Får man inte ha sina grejer ifred eller? Tydligen inte. Fast han/hon/den/det hade i alla fall inte tagit något vad vi kan se. Tur för dig lille skit.

090402



Idag fick jag prova på att stå i kassan. Hehe vad jag äger. Typ. Det blev lite uppackning och prismärkning som vanligt också. Tur att Erik är där, han är den enda som pratar lite. På lunchen gick jag iväg till HM och köpte en ny vårjacka, ingen speciell men helt okej, fins bild i något tidigare inlägg. Helst skulle jag vilja ha en skinnjacka men dom riktigt snygga kostar skjortan så nej det får bli en sån vanlig tråkig. Skit samma. Fick två nya linnen igår också. Letar efter en snygg klänning/tunika och nya solbrillor, kanske hittas imorgon? Hoppas det. Behöver även nya skor men det ska jag ta när jag kommer till täby, på påsklovet eller nåt. 
Kom hem, lagade mat, åt och sen tog jag och brorsan en provsväng med hans bil. Ja, jag satt alltså bara brevid. Haha.

Fick brev från Arjeplog idag. Jag har kommit in. Yeah. Jag är bjuden dit en helg i maj för att typ kolla runt och grejs. Fast nu är det ju så att jag inte riktigt tänkte gå där längre, synd.
Nej nu ska jag gå och göra mig iordning, sen ska jag krypa ner i sängen och kolla på Riase Your Voice, mamma och jag hittade den i en byrålåda imorse, det var egentligen tänkt som en födelsedagspresent till mig men vi packade upp den så jag fick den nu istället, najs. Ha en bra kväll, godnatt :) <3

RSS 2.0