the edge of glory

Idag har jag tagit min allra första körlektion, och jag förstörde varken bilen eller körde över någon. Skönt att höra va? Faktum är att det gick ganska bra, men det var länge sen jag var så nervös.

Har förövrigt flyttat tillbaka till norrtälje, men är hemma en snabbis nu och tvättar lite kläder, vattnar blommor och snor med mig så mycket mat jag kan. Det är ju inte gratis med mat direkt, det har jag märkt!

Sååå, den senaste veckan har jag, förutom degat med soffe på våra otroligt sköna luftmadrasser, klippt mig och färgat håret, lite slingor sådär, var inte billigt alls kan jag lova. Kan inte riktigt bestämma mig om det var värt pengarna eller inte. Jaja, har även sett sista HP-filmen i huvudstaden med Pierre, Alex, Sofi och Fredrik. Tummen upp. Någon filmkväll och grillmys har vi också hunnit med. Spenderade lördagen i parken, American Car Show, och på kvällen drog vi oss upp till motorgården och dansade loss med alla raggare. Vi hade planerat en lugn kväll men efter Jessicas förfest blev den allt annat än lugn. Åt till och med korv på statoil påvägen hem?! Jag hatar korv!?







last friday night


trots att kameran är full med bilder var detta den enda bloggbara bliden jag kunde hitta? ser vi inte ut som apor är vi halvnakna och är vi inte halvnakna har vi munnen full med mat eller liknande. tro mig, inget värt att visa. sååå ni får en bild på världshistoriens kanske godaste nachos istället.

har spenderat den senaste veckan i norrtälje och haft det riktigt chill, men jag erkänner att det ska bli obeskrivligt skönt att krypa ner i min säng och sova inatt. blir dock inte hemma speciellt länge, imorgon bär det av mot nya äventyr och i helgen ska vi fira Frida som satan, right!? taggaaaaaaaaad!

RSS 2.0