tiotusen meter upp i luften ser jag allt så klart



Har haft en kanondag, tränat, flummat runt i skolan, haft den sista lektionen innan sommarlovet och som grädde på moset serverades det grillbuffé utomhus till lunch. Ibland bara älskar jag att gå HR.
Efter den extremt jobbiga 50minuters-lektionen gick vi ner på stan och åt glass i solen medans vi väntade på bussen. Livet leker som ni hör!
Något som inte gör saken värre är det faktum att jag har helg nu. Till på tisdag nästa vecka. Lite för bra nästan. Fast ne. 

Hur som helst, imorgon bär det av till huvudstaden med bästavän. Vi ska shoppa som aldrig förr!
bye, puss, god natt, hejdå, kiss kiss

stoltast i staden, spritt språngande galen


Är på kanonhumör och taggar som saaatan för de kommande festligheterna. Har fan spenderat en halv förmögenhet på biljetter hit och dit. Närmast i planeringen ligger nv's skiva på onsdag, tätt följt av grillchillpillparty för att fira att lilla Pierre blir stor. Fast det jag taggar mest till är ändå slutskivan, som jag tror kommer bli kanon! Taggggggggaa!

Hur som helst, helgen har till stor del bestått av jobb jobb och jobb. Har även övningskört som en idiot och köpt en wounderbaun som luktar vattenmelon. Åååh jag ser framför mig hur alla antecknar febrilt.

Whatever, vill inte riskera att kväva någon med all denna intressanta information så jag avslutar inlägget lite fint med att säga WOHOOOOO TAGGGAAAAAAA! åh jag är så normal.

Puss!


keep on dance until the world ends









Har haft en helt galet rolig helg och har nu ingen röst kvar överhuvudtaget. Skitnajs! Tackar alla som var med i fredags/lördags och hoppas att alla hade kul - jag hade i alla fall riktigt kul!

Förutom att laga mat, äta, dricka, spela kubb och göra massa knäppa grejer vid 4 på morgonen så klippte jag Jimmys hår, och har kommit fram till att jag nog valt fel yrke. Jag borde bli frisör! Han blev så snygg så alla gick runt och dregglade på honom hela kvällen, helt galet! Nån som vill ha en klippning kanske? :P

Whatever, dags att sova, imorgon blir det träning och sen skola! Puuuss!


vill du ligga med mig då?

Dagarna bara flyger fram nuförtiden, imorgon är sista dagen i skolan innan helgen eftersom lärarna är så extremt lazy så de måste ha fredagen till att rätta nationella prov. Inte mig emot. 

Förra helgen var fullproppad med jobb och i lördags vankades det sillys-fekke. Först bowling och sen middag på Ett glas. Jag kan ju säga det att jag verkligen har underskattat dessa tillställningar, det var mycket trevligt och jag som hade planerat att gå hem vid 22 kom inte hem förrens vid 01. Lite småjobbigt när man skulle släpa sig till jobbet morgonen efter men whatever, man lever bara en gång riiight?

Påtal om att bara leva en gång, det ryktas ju om att jorden går under nu på lördag (om man nu kan tro på detta), så på fredag blir det party som aldrig förr. För säkerhetsskull liksom, man vet ju aldrig.




Lite normala random-bilder från senaste veckan, haha. Gulliga?


girls fall like dominoes


Sådäääär. En bild på skönheten! Har ägnat dagen åt att tvätta den och fixa, och med nya fälgar och lite annat smått och gott tror jag att den blir helt okej! Vill ha körkort nuuuu.


I'm burning like fire, I wanna be higher

Har haft en kanonersdag med raggarrunda i norrtälje, glass i parken med vänner och riktigt gött väder. Ett litet minus för nationella i typ 130 minuter i ett stekhett klassrum meeen det är smällar man får ta.

Köpte bil idag också, och är hur jävla nöjd som helst. Den är visserligen småful och precis en sån bil jag absolut inte ville ha (en röd tantbil), men det är en bil och den går framåt. Duger åt mig i alla fall, provkörde den nyss och nu vill jag ju ha körkort på en gång! Dags att börja plugga seriöst!





& round it goes



Ääääntligen hemma igen! Obeskrivligt skönt att få sova i sin egen säng, duscha i sin egen dusch och gå och rota i sin egen kyl när man är hungrig!
Har dock inte hunnit varit hemma så överdrivet mycket än, i fredags åkte jag direkt till Jennifer och sen drog vi till mobergs och dansade loss till stängning, sen direkt när jag vaknade på lördagen kom hela tjocka släkten på lunch/fika, och när dom drog så var det bara att hoppa in i bilen och åka till Norrtälje igen. Hängde på G hela kvällen, och sen drog vi hem till Soffe. Och igår blev det lite annat bus innan jag landade i sängen. Underbar helg!

Har fått så mycket fina presenter också, förutom det som är på bilden fick jag en ny kamera, canon ixus 210, pengar, kokbok, en del drinkar och en sminkkurs. Skitnöjd!
Fick dock inte bilen (om någon nu trodde det), men pappa har köpt den och den är ju inte lite schteeek, right?

Längtar som fäään till morgondagen då det händer massa skojjigheter. Ska till skolan och grejer. Aja whatever, PUSSSS!

Om sanningen ska fram - Eric Amarillo



Måste bara säga att nya spotify suger. Max 10 timmar i månaden? 5 ggr per låt? Vad är det för skitpåhitt?

Intressant fakta är att jag har blivit erbjuden sommarjobb tre gånger idag. Fast jag har redan jobb och skulle nog inte vilja bo borta hela sommaren sååå tack men nej tack. Lite kul i alla fall.

Aja whatever, mitt liv är inte så händelserikt just nu. Dags för torkad ananas och en bra film. Tre dagar kvar nu! kyssar!


I wanna go home



Längtar verkligen hem nu, varje timme sniglar sig plågsamt fram. Vill ha fredag nuuu!

Under våra lediga dagar här har vi hunnit med att träffa både Fridas och mina päron en snabbis, gått på bio (Rio och Sucker Punch), shoppat massa onödigt, haft grillparty med resten av gänget här och tagit en liten weekend-break i Mariestad. Helt okej najs.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen krypa ner och kolla film. seeee ya :*

RSS 2.0