GREKLAND

Under dagen har jag hunnit med ett tandläkarbesök hos en tandläkare som inte sa någonting, skola 9-15, jobb 15.30-19.40 och packning.
På jobbet lyckades jag bland annat med att låsa in min nyckel i skåpet, och ingen extranyckel hittades så någon fick bända upp det med en skruvmejsel (aah pinsamt), och så glömde jag att ta rast. Plus 32974 andra småfel, men vafan jag är ny. Haha.

Måste ju även berätta dagens roligaste händelse. Vi stod nere vid skåpen, där vi har ett ganska högt avlångt bord. Frida håller i sin penna, med udden uppåt lixom,på bordet och jag står och balanserar på en soptunna (dumt jag vet) Plötsligt tappar jag balansen, och slår huvudet rakt ner i hennes penna. Först håller jag händerna för ansiktet och alla (frida) skriker hur det gick. Först ser det ut att inte vara något, men plötsligt rinner blodet över ansiktet. Hur gick det med ögat? Sitter ögat kvar??? skriker Frida panikslaget. Sofi springer efter plåster (haha) och dom andra står och glor. Jag kan inte sluta skratta, står där med blodigt face och asgarvar. Pennan hade hamnat mellan näsan och ögat, som tur var. Fick värsta hålet som inte är så snyggt. Hahha. Låter inte så kul men det var det.

Imorgon blir det en sväng till käftisen igen, måste rätta till en sak som stör mig fruktansväärt. Sen blir det servering och sen får jag springa upp till willys och jobba 15-19. Sen blir det hem till kusinen för att kapa träd och grilla, och sen sova hos broder. Ingen valborgsfest för mig inte, haha. Vi ska nämligen upp tiiiidigt, inventering 05:00-11:00 på lördag. Jag förstår att ni är fruuuuktansvärt avundsjuka.

Och sen på lördag blir det bara en snabb sväng hem och duscha och packa det sista, sen åker jag till familjen öberg för på söndag morgon drar vi till GREEEEEEEEKLAND! Rhodos here we come!!!! :D:D:D:D Så det blir nog inte så mycket mer uppdatering här på en vecka. Så hejdå alla bleka svennar, seeeeeee ya! :D <3

(råkade trycka på nån knapp så all text blev kursiv, och fattar inte hur man ändrar det)

marängschwichszzzz

Sitter här med kurrande mage trots att jag nyss käkade upp en jäkla massa wook. Oändligt stor mage :O
Försöker även göra lite webbutbildning men vårat internet cpar sig som faan så det går inget vidare bra. Det går inte ens att ladda en youtubevideo, så då kan ni föreställa er hur segt det är. Bläääääää.

Dagen har varit underbart skojsig, började med estet där vi gjorde klart våran väggmålning, glömde såklart ta kort på den, men det ska jag göra imorgon så då får ni se den då. Schteekte som fäään i solen på rasterna, och smet iväg och köpte en mcflurry på livsmedelshygienen, tackar peter för hans bidrag så jag hade råd! Hans enkrona gjorde min dag haha. Och sist körde vi killarna mot tjejerna och thor i frågesport. Fråga inte vilka som vann..

Nej nu ska jag äääääääta, hehehehoho.

Converse all star

Efter skolan igår tog jag och sofi en sväng hit för att slänga i oss lite mat, sen knöt vi på oss skorna och gick hem till henne. På vägen såg vi två överkörda rådjur som var halvt uppätna (skitäckligt) men vi skrattade som hyenor och tog bilder på dom. Sjuka i huvudet? Antagligen ja xD
Hade en mysig kväll med bästavän, kollade på skärgårdsdoktorn och åt popcorn och dipp, hehe.
Fick även väääääärldens finaste födelsedagspresent! :P

Är det jag som har världens bästa vän eller? ;)

Tanken idag var att jag skulle gå och köpa ett par nya vita converse. Har längtat såå länge, mina jag har nu är verkligen slitna med hälsan, så ett par nya behövdes verkligen! Tror ni inte på fan att dom är slutsålda på varenda jävla affär i den här "stan", och inte kommer in igen förrens i augusti? Jag fick stor lust att sätta mig mitt på golvet och gråta, för typ två veckor sen fanns det hur många som helst. Gav mig själv en örfil och provade ut ett par svarta istället. Funkar ju det med. När första lönen kommer blir det till att hoppa på en buss och åka in till storstan och köpa ett par vita!


Eclipse trailer


66 dagar kvar!

Strut

Vårat internet fungerar inte som det ska nuförtiden, vilket ger mig traumatiska upplevelser när jag försöker göra något. Har liksom inget bättre för mig än att sitta här så när det inte fungerar blir det jobbigt. Väldigt jobbigt.

Har i alla fall ägnat denna dag åt att packa och tråkat. Kollade på pirates of the caribbean död mans kista (ja jag är efter, har inte sett dom än..) och den var faktiskt bra, så funderar på att leta reda på någon som har dom andra på dvd och låna dom.
Vet inte vad kvällen har att erbjuda ännu, hoppas inte på ännu en hemmakväll eftersom det inte är ett skit på tv. Har förövrigt galna träningsvärken i röven och ryggen (och resten av kroppen, men där är det värst) efter veckans träning. Nya träningspasset tar död på mig!

Imorgon blir det jobb för hela slanten! Först Jensen en timme och sen Willys 15-19. Yaay. Känner mig redan utbränd, haha xD


Frida surar/ser äcklad ut (?) och Linnéa leker med en bricka :P

Min blomma blev ganska schteek ;D
(crappy mobilbilder, jag veeet)

200410

Efter lunch idag var det meningen att vi skulle ha volleyboll ute, men när vi klätt på oss och satt upp nätet började det regna och snöa, så vi fick gå in till gymmet istället. Verkligen synd. Elleeeeeeer? :P
På hotellkunskapen var Britta riktigt rolig, vi skrattade så vi grät (jag iaf), och det är inte vanligt när det gäller henne.

Hade träning med instruktören efteråt, körde så hårt så jag trodde jag skulle dö. Nästan. Jag tyckte vi körde hårt förut, och det var ingenting jämfört med det här. Kan nog inte röra mig imorgon.


Wavin' flag


Bra musik, någon?

Att vulkanaskan håller kvar kanadensarna på hotellet gör mig inget, haha. När vi slutat satt vi och spanade genom fönstret på ett par stycken som badade i poolen, dom måste tyckt vi var störda.
Efter skolan gymmade jag, och åkte sen till Gräddö för att träffa Anna och Jenny. Vi hade det lite soft vid affären och i hamnen innan vi åkte hem. Käkade och nu sitter jag häääääär. Funderar på att gå och borsta tänderna och kolla in en film snart.


Wavin' flag

Hade en underbart rolig kväll med Anna och Sofi igår. Vi blir ju bara för knäppa när vi är med varandra. Var verkligen länge sen sist, men nu när anniiie flyttar hem hoppas vi på flera knasiga kvällar! Då hoppas vi jenny kan också så alla medlemmar i knoppklubben kan vara galna tillsammans. För det är ändå det vi är bäst på.





yoga

Yogan igår var faktiskt riktigt nice. Inte alls som jag trodde, utan mycket bättre. Tur att både Frida och Gunilla (serveringsläraren) var lika nybörjare som jag, så jag behövde inte känna mig som en elefant själv. Var faktisk rätt jobbigt, och det var verkligen bra stretching, för efteråt kunde jag nästan lägga händerna på golvet med raka ben, och dom som känner mig vet att jag vanligtvis bara når ner till typ knäna. Funderar på att gå nästa vecka också.

Serveringen idag var riktigt kul, massor av hockeypojkar att spana på, och massor att göra. Det kom folk hela tiden och man fick springa runt som en galning för att hinna duka av allt och kolla så alla gäster var nöjda osv. Blev lite svettigt. Att vi bara var 4 i serveringen idag var ju också lite komiskt, när det var så många gäster. Men vi klarade det galant och klirret i kassan var inte dåligt.

När vi väntade igår så lekte Frida och jag med camen lite, och jag kan inte sluta skratta när jag kollar på bilderna. Delar med mig av några godingar xD




Asså HAHAHAHHAHHAHAHA xD

hey, soul sister

Sitter här med frida, vi skulle egentligen suttit på bussen mot norrtälje men den *%¤# buss %&¤#"! kom 5 min för tidigt, så vi missa den. Dampade loss lite, men som tur är har man en snäll mamma som skjutsar oss lite senare. Vi ska nämligen på yoga ikväll, fett schteek (missbrukar det ordet lite just nu, ursäkta om det stör haha)

Trots bristen på sol idag så har dagen varit kanon! Humöret är verkligen på topp. Gick super på bakterieprovet (tror jag) och så avslutade vi med lite stretching på heltäckningsmattan i engelskasalen och klassråd. Trivs bara mer och mer i klassen, så knäpp!

Jag hörde fel, det är inte 60 hockeyspelare vi ska servera imorgon, utan 90. Kanade, sverige och finland. Plus vanliga gäster. Taggar som tusan! :D


Man bara schteeker. Haha.

Willy:s

På esteten imorse fick våran klass sopa upp fimpar och plocka bort ogräs mm på uteplatsen, haha. Var ganska schteek i solen och vi fick sluta en timme tidigare, så det var helt okej. Trippade iväg till flygis och köpte passionschoklad och sen blev det lunch.
Lite komiskt var det att alla utom två i våran klass fick ig på bakterieprovet, inte bara jag som blir förvirrad av Clostridium Prefingens, Stophylococcus aureus, escherichia coli och så vidare. Imorgon blir det omprov och jag har pluggat som en galning, så jag hoppas jag kommer ihåg alla sjukdomar.

Hade min första kassaträning på Willy:s idag, som gick suuper! Fick schteeekiga kläder som jag nu ska glida runt och schteeka i. I typ tre timmar fick jag stå bakom någon i kassan och kolla hur dom gjorde, dom förklarade allt osv. Mina fötter och ben är döda. Sista halvtimmen fick jag prova själv, och det var riktigt kul. Jag fattar redan det mesta, streckkoder is the shit! Alla nummer för frukt och grönt är ju inte det lättaste, fattar inte att jag ska lära mig dom, kommer nog ta ett tag. Kul var det i alla fall, men nu har jag ont i ansiktet av allt leende mot kunder, mitt huvud är fullt med siffror och mina ögon torkar snart ihop. Ska nog hoppa ner i sängen och kolla ett avsnitt av True Blood, och sen sooova!


Schteeek, eller vad? :P


Jättekul...

Pappa: Något fruktansvärt har hänt
Jag: vad?!
Pappa: Vi har sorg idag
Jag: Vad har hänt?
Pappa: Fruktansvärt..
Jag: Men vad har hänt?
Pappa: Jag kan inte förstå...
Jag: MEN VAD HAR HÄNT?!?
Pappa: Våra guldfiskar har dött

Hahah jag blev riktigt sur, han var så seriös så jag trodde att nån hade dött. Ja, fiskarna hade ju det men jag trodde det var typ farmor eller nån. Haha fyfan xD

Passion

Att juniorlandslagen i hockey från kanada, norge och sverige bor på vårat hotell stör mig inte det minsta. 60 killar att spana in är inte helt fel. Känns däremot lite nervöst att vi ska servera dem på fredag, vi måste alltså prata engelska.. wohoo

Idag var jag lika glad som igår, älska solen asså! Boxersize (?) på idrotten, förjävla härligt att ta ut sin ilska på någon, haha. Slå och sparka.
Efter skolan rullade vi ner till flygis (sara var hungrig) och hittade en ny marabou i hyllan! Passionsfrukt och chili. Var rätt god faktisk, en ny favorit kanske? :P







Ganska schteeek dag eller vad säger ni? ;)

"that girl has such a pretty voice!" - "mom, that´s Justin Bieber."

Solen gör en töntigt glad. När den har varit gömd i månader och tillslut kommer fram, blir man fan lycklig. Kan inte låta bli att le.
Inte ens Jimmy som såklart gick runt och berättade för alla och skrek över hela skolan vad jag hade för mig förra helgen (fråga inte...) kunde få mig på dåligt humör.
Inte ens att det inte fanns nån mat (eller vad var det där vi fick? kycklingmos i vatten?) när vi tillslut kom ifrån den extremt tråkiga lektionen kunde få mig på dåligt humör. Fick ju en anledning att schteeka med Linnéas bil till flygis! ;)
Jag bara skiter i allt och ler. Och det mina vänner, det är inte vanligt.


Hey, soul sister - Train

Hela helgen har jag varit med sofi, vi har... ja vad har vi gjort sofi? haha. Kollat på film, pratat och ätit popcorn och dipp i mängder. Äckligt mycket. Åh, nu blev jag sugen..haha.


Bubbelvatten, popcorn och dipp <3 Ser fett tråkigt ut men gott är det! :D

Tog en promenix till jobbet och tillbaka, såg ett riktigt freescht halvuppätet rådjur utan ögon och en blåmes. Intressant?
Städat, duschat, ätit och ritat. Målat, tecknat, ritat whatever. Kul faktiskt.
Snart blir det Greys anatomy, cougar town och gossip girl, och till det ananas! Yummie! :D

Jobb!

Har precis ätit tacos för 5 gången på en vecka, visst det är gott, men nu kommer jag nog inte äta det på några månader..

Igår var jag ju på intevju på Willys, trodde jag skulle skita på mig av nervositet innan men när jag väl kom dit var det lungt. Var där inne i typ en kvart och kom ut med bredaste leéndet någonsin. På onsdag ska jag dit och lära mig hur allt funkar :D
Gymmade med Frida, sen åkte vi hem till henne och lagade tacko, åkte och kollade på bandy, käkade glass och chirre och kollade film. American virgin, Day of the dead, When a stranger calls och Have you heard about Morgans? American virgin och When a stranger calls rekommenderas verkligen.

Nu ska jag hem till Sofi och kolla film,
overandout.

Everyone needs an Edward

Sitter och chillar lagom, blev lite sur när jag upptäckte att det inte var något bra på tv ikväll, men jag får väl hitta på något annat. Äta kanske?


Klockren tröja, haha xD


Shopping

Blev en tur till Kista med Sofi, Ida, Carro och Emmy idag. Hade inte tänkt köpa så mycket men kom ändå hem med tre nya linnen och en kofta. Nice!



Jag vet...min kamera suger -.-
Dom sista plaggen köpte jag iof när jag var på samma ställe för två veckor sedan med Frida och Sofi, men jag har inte lagt upp bilden förut så gör det nu ist. Positiv överraskning att endast ett av åtta plagg var svart (!). Känner för lite ljusare färger nu. Sommar!!

New computer

Min blogg har förfallit den senaste tiden, det beror nog mest på att jag inte haft en dator i snart en månad, men nu har jag införskaffat en ny som står på laddning, så det kanske blir lite roligare här igen! :D
Sov hos Sofi igår, vi kollade på mamma mia och sjöng med väääldigt vackert. Idag rullade vi in till gymmet och tränade galet, sen promenerade vi runt hela norrtälje och shoppade. När vi till slut landat på flygis tvingade jag mamma att köpa en New Moon-tidning till mig, hahaha.. Så nu vet alla vad jag ska göra ikväll xD

Imorgon blir det sthlm med karlsson´s och emmy, fett nice!! :D

jag troooor det var den här jag köpte, något liknande iaf.

På torsdag blir det jobbintevju, och jag är redan så nervös att jag skiter ner mig, haha.

Påskafton

Långfredagen var helt gaaaalen! Började lite halvsegt med påsklunch med släkten, sen åkte jag hem till Sofi och vi taggade till tillsammans. På kvällen var det fekke på offensiven på nordrona. Galet kul! Det var verkligen länge sen det var sånt drag! Jag och Jenny lyckades självklart med något galet, haha. Tackar så mycket för en underbar kväll alla!

Idag vaknade jag tidigt, så fick inte så många timmars sömn. Tog en välbehövlig dusch och har städat mitt lilla hus som en galning. Nu är det freescht iaf.
Snart kommer bror på lunch och sen blir det till att plocka upp frida i Norrtälje och åka på saftkalas hos födelsedagsbarnen, som visserligen fyller 17 :P
Sen ska jag och Frida kolla film och svulla heeela natten lång! Tihih busigt va? :P

Har tyvärr ingen passande bild att slänga in eftersom min dator fortfarande är ur funktion, och min nya inte kommer förrens nästa vecka, så ni får helt enkelt fantisera om hur det såg ut! ;)

Skärtorsdagen

Dagen började lite chill med svenska engelska och matte där man inte behövde anstränga sig så mycket, ett prov på engelskan som gick suuperbra. Skrev prov i mikrobiologi, matförgiftningar typ, gick antagligen åt helvete.. B-klassen hade bakat massa tårtor och frågade om vi ville äta med dom, och självklart ville vi det. När vi käkat hade nog Gunilla extrem sockerkick eller något, för vi fick sluta typ 2 timmar tidigare :D

Trippade ner till gymmet och körde stenhårt, sen bänkade vi oss i datasalen. Åkte hem till Sofi och vi fick för oss att möblera om lite, det blev superbra! :D Bar runt tunga grejer som en galning så nu är jag helt slut i kroppen, haha.


Jättegulligt! (jag gillar hur vi satte ihop bordet, hittade inte skruvarna så vad använde vi? Pennor såklart, haha) xD

Btw, dog av lycka när jag läste att Stephenie Meyer kommer ge ut en sidonovell (novell, bok, whatever) till twilightserien den 5 maj. Om Bree Tanners liv. Kunde varit roligare, men måste läsas!
När vi ändå är inne på ämnet kan jag informera att jag bokstavligt talat släpade in Frida i leksaksaffären när jag såg twilight-dockorna i skyltfönstret. Men inte det minsta lika och 500:- styck, så dom kan dom behålla. Haha.


RSS 2.0