Movienight with my best friend <3

Go´kväll :)
Nu ska jag iväg till den här finaste sötnosen och kolla film, puss <3


Gymnasieval snart.

Nu är det inte långt kvar tills man ska välja gymnasie. Jag vet inte vad jag ska välja. Huh.

Roden - Bygg
Roden - Teknik
Cyber - Teknik
Cyber - Media
Arjeplog - Bilsystemteknik


VAD SKA JAG VÄLJA? Idag känns det som det kommer bli bygg. Igår kändes de som Tenik. Vafan ska jag välja??  Måste verkligen börja ta tag i det här och tänka igenom de. Det är ju mitt framtida liv de handlar om. Hmm.

Poookerface!

Hello,
 Dagen har varit kul, skolan gick rätt fort med svenskaprov och supergod lunch, rostbiff och potatisgratäng. Mums! Efter skolan åkte jag, Sofi, Anna, Annica och Madde till Flygis och handlade godis, sen gick vi ner till stan och kollade runt. Fikade på Tösses och drog till U-huset där vi träffade Emil och skejtade. Jag lärde mig att åka! Förut kunde jag inte ens stå på en bräda men nu kan jag till och med åka uppför en ramp! Framsteg asså, jag funderar fortfarande på att börja skejta. Oj herregud, måste bara berätta vad mamma berättade. När hon var ung skejtade hon. Seriöst. Min mamma?? hahah jag ser de framför mig. Omg!
Sen drog jag, Anna och Annica till donken och käkade, skämde ut oss och tog 7-bussen hem. Sitter och vill ha svar på ett mail, snälla! Håll tummarna asså! Nä, nu ska jag gå och göra mig iordning, ska till Anna .
Pusshej<3


Nothing can hold me back from you

Tjobetjoho!
Sitter här och lyssnar på Halo med Beyonce och käkar glass med maränger, mums ! :P
Borde antagligen plugga filmhistoria men seriöst, jag pluggade när jag kom hem och kunde....eh nästan allt. Det är bara stycket om Film i propagandans tjänst som jag inte kan få in i hjärnan. Lite årtal och filmtitlar fastnar inte heller, men vafan, allt kan man inte kunna...
Skoldagen var bra, det började med idrott vilket kan vara rätt jobbigt, när man just har vaknat och så, men det var kul. Bild och So sen. Lunchen var ingen höjdare, nån konstig omelett. Hemkunskap då vi blev indelade två och två, jag och Madde s blev. Alla fick 200 g köttfärs och så skulle vi göra vad vi ville med det. Madde och jag tänkte oss en soppa, men i slutet blev det typ en gryta... Vi gjorde alldeles för mycket också vilket gjorde att vi bara fick G+. Haha. Det smakade rätt gott i alla fall. Sen var det bara svenska kvar, då vi gjorde klart filmrecensionen.

Jag varnar: Följande stycke innehåller en del svordomar och fula ord. Jag avreagerar mig lite.

Jag hatar den läraren. Hon var min favoritlärare förut men nu asså. Marie. Som igår till exempel. På engelskan. Alla vid "mitt" bord satt och räckte upp handen i typ en kvart, men hela tiden gick hon till dom andra, flera gånger. Som om vi var helt osynliga. När jag påpekade det så fick hon värsta damputbrottet och började skrika åt mig. Jag ville ju för fan bara ha min bok så jag kunde jobba. Jävla fittkärring. Ojsan nu svär jag som fan. När jag ändå håller på så kan jag ju dampa ur på Sofia M också. Hon var också en av mina favoritlärare, men nuförtiden har hon ju pms varenda jävla dag. Vi satt på egetarbete lektionen och Marcus hade ritat på min hand med en överstrykningpenna, bland annat så hade han ritat ett hakkors. Självklart ville jag inte ha ett hakkors på handen? Nej. När Sofia kom och skulle kolla vad vi gjorde fick hon syn på min hand och fick världens damputbrott. Hon var helt jävla röd i ansiktet och skrek. Frågade om det var jag som hade ritat det och nej sa jag, det är det inte. Då tvingade hon mig att säga vem det var men var fortfarande ursinnig. " Det är ju du som går runt med ett hakkors på handen!" Ja, jag kanske tänkte tvätta bort det? Men tyckte det var onödigt mitt i lektionen? Jävla fittkärring, det var ju för fan inte mitt fel. Coola ner för fan. Okej, det är en jävligt ful symbol men vafan.

Jaja, nu känns det lite bättre. Det finns fler satkärringar på skolan men inga som stör mig just nu.
Efter skolan åkte jag hem, käkade och pluggade filmhistoria. När mamma kom hem åkte vi in till Norrtälje, till polisstationen. Fixade nytt pass till mig. Ser inte klok ut på fotot. Mitt hår asså. Uh. Jag hade uppsatt men släppte ner det och då blev det såna konstiga böjar och platt här och volym där. Usch. Men skit samma. Alla vet att jag är vacker. Skojja.
Sen gick vi till H&M, mamma skulle köpa en bh. När vi kom ut ur affären hade vi handlat underkläder för över 600. Heh. Jag fick lite nya grejer, tack mami! Vi handlade på Flygis och sen drog vi hem. Och ja, nu sitter jag här.


Jag har märkt att jag ibland gör rätt mycket smile-gubbar i bloggen vilket kanske är rätt störande. Ska försöka sluta med det. Och förkortningar i bloggar är riktigt störande, man kan ju knappt läsa. Typ ja o hon tkr att de e mkt grejer. Sånt språk. Asså det är okej på msn, men i bloggen? Det blir bara rörigt och jättekonstigt. Okej man kanske har ont om tid, men varför skriver man blogg då? Om man skriver för att man känner att man måste? Ingen måste. Det är väldigt många som bloggar nuförtiden men ingen måste? Jag bloggar för att jag tycker att det är kul, skönt att skriva av sig och det kan vara kul att läsa om något år, vad jag gjorde förut. Jag vet inte varför jag skrev det här, men det är nog fler som tycker så. Men man gör som man vill, skriver man med jättemycket förkortningar så får man väl det, man det är väldigt jobbigt och konstigt att läsa. Jaja, pusshej <3

I can se what you want

Jaha, då är onsdagen snart slut också..
Jag mådde väl liite bättre idag, och jag hade redan bestämt mig för att gå till skolan idag, så det gjorde jag. Fick springa som en galning efter bussen, asså jag måste verkligen börja gå i tid. Men men, jag hann med idag och första lektionen var slöjd. Min mössa börjar faktiskt likna något, den kanske rent av går att använda? :P Efter 80 minuter syslöjd så hade vi engelska. Jävla cplärare asså. Sen var det matte. Cp-lärare där med.
Lunchen var hyfsat god, och sen vart det snabbpluggning på spanskaglosorna och godisätning i korridoren. Spanska sen då. Jag klarade mig nog rätt bra, och när vi sitter och har genomgång på tavlan så kommer Lillemor in (hon vikarierar lite här och där på våran skola, men hon pensionerades för typ 10 år sen så hon är rätt gammal och vimsig, men väldigt härlig person :p )  Hon kommer in och säger: Ååååh ursäkta mig, men eftersom vi har brist på personal,  (vi är bara två lärare kvar på skolan och ni är så jävla besvärliga hela bunten tänkte hon säkert) så får ni TYVÄRR åka hem nu med den tidiga bussen, kvart i ett. Förlåt. Förlåt? Hon uppfyllde just allas (förutompluggisarnas) största önskan, och så ber hon om förlåtelse?? Hon ska fan ha beröm ju, vi skulle ha sprungit fram och kysst henne, fast det skulle ha varit rätt äckligt iof.. :P Men asså sluta tidigt. OH YES!!!
Jag åkte hem till Anna, och sen åkte vi med hennes mamma in till Norrtälje och handlade godis på flygis och sen köpte hon ett par skor på Skoman. Vi tog bussen till Täby, där åkte vi med Annas pappa till Donken och käkade middag där. chicken bits plusmeny. Hell yeah! Fast sen höll man på att spy, men gött var de iaf :)
Vi åkte till Cybergymnasiet, först till Media och sen Teknik. Asså jag blev lite intresserad av media nu.. Det här valet blir bara svårare och svårare för mig.. Media är väl lite mindre plugg haha, passar mig latmasken. Jaja, sen åkte vi hem, jag gjorde matteläxan och pluggade svenska och nu sitter jag här och lyssnar på musik.

Ja just det, jag måste berätta en jäkligt rolig grej,

SKÄRGÅRDSSKOLAN SKA HA ÖPPET HUS!!!  LÖRDAG DEN 7 FEBRUARI.

Herre gud asså. Jag måste va där. Om ni vet vad det är för skola jag snackar om så skulle ni märka det roliga i saken. Har det någonsin hänt förut i den mänskliga historien? Jag tror inte det. Ska bli kul att se om nån kommer. Hittar någon hit ens? Haha.

Pusshej, <3

Just like a chick in the casino

Okej, det här är mitt sjunde inlägg idag. Det bevisar att jag har tråkigt? Nu mår jag väl rätt bra, har bara jävligt ont i halsen. Jag vill verkligen gå till skolan imorgon, dagen blir så jävla lång när man e hemma, och jag saknar verkligen alla, fast jag bara varit borta en dag. Jag menar, här sitter jag hemma när man annars skulle ha så kul i skolan, på rasterna i alla fall. Det är typiskt skärgårdsskolan, alltid händer det något kul. Efter skolan imorgon ska jag och Anna på öppet hus på Cybergymnasiet i Stockholm. Undrar om det är något för mig? Får se, nu är det ju inte långt kvar till man ska söka, och de jag väljer mellan är:

Rodengymnasiet - Teknink design

Cybergymnasiet - Teknik med egen inriktning

Jensen gymnasium - Teknik industridesign

Hornavanskolan - Bilsystemteknik


Som ni ser så är jag väldigt inne på teknik. Jag tror jag har lagt Arjeplog på hyllan, bilsystemteknik, men man vet ju inte om jag ändrar mig igen. Ska bli spännande att se vad jag kommer in på och vad det blir sen.

Nu ska jag gå och kolla på bygglov med familjen, haha. Åh nej. Helvete! Jag skulle ju plugga på spanskaglosorna, dom hade jag helt glömt bort! Aja, får ta dom i pauserna :) Pusshej <3

I have no life

Tidsfördriv..

OM DIG
1. Namn - Sara Hellgren
2. Bor - Rådmansö
3. Syskon - Simon
4. Ålder - 15 år
5. Född - 1993
6 Ögonfärg - brungröna
7. Längd - 168 typ
8. Sko storlek - 37-39
9. Höger eller vänsterhänt - Högerhänt
10. Stjärntecken - Oxe
11. Hårfärg - Mörkbrunt
12. Födelseort - Stockholm

DAGENS...
1. Låt - Beyonce-If I were a boy
2. Saknad - kompisarna :'(
3. Kläder - Pyamas
4. Smink - Nada
5. Underkläder - Bh och trosor
6. Mat - Köttfärssås
7. Köp - Ingenting
8. Göra sen - Plugga
9. Godis - Chokladbollar om de räknas?
10. Pinsammaste - Ingenting

SVARA ÄRLIGT
1. Tycker du om att plocka svamp - Nej inte direkt
2. Var någonstans på kroppen har du mest muskler - Ingen aning
3. Tycker du att du själv är söt/snygg - HELL YEAH! not.
4. Du ger mycket komplimanger till andra - vet inte
5. Är du nöjd med ditt förnamn - ibland
6. Du tycker att du själv är smart - Nej inte direkt
7. Vad är det sämsta hos dig - Att jag är så jobbigt
8. Vad är det bästa hos dig - Allt annat :P
9. Har du bra självförtroende - Ibland
10. Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn? - för många
11. Du tycker om att vara med killar - Ja
12. Känner du dina grannar - Mja
13. Vad har du för färg på dina underkläder - Rött
14. Använder du BH varje dag - ofc
15. Svär du ofta - Ja
16. Gillar du skolan - Nja
17. Har du någon gång skolkat - Ja
18. Spelar du något instrument - Nej
19. Vilka sporter/aktiviteter har du gått i - Gymnastik, badminton
20. Har du några tatueringar - Nej
21. Har du några piercningar - inga förutom öronen
22. Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag - Rätt många
23. Tycker du om djur - Ja, vissa.

BRUKAR DU...
1. Sova - Ja?
2. Ta mediciner du inte borde ta - Nej
3. Röka - Nej
4. Snusa - Nej!!
5. Dricka - Är det fest så :P
6. Skada dig - Inte med flit
7. Klä dig i svart - Ja
8. Hata folk - Ibland
9. Lita på folk - Ja
10. Skada dig med flit - Nej
11. Drömma mardrömmar - ibland
12. Gå i skolan - Ja
13. Gå i kyrkan - Nej
14. Ljuga - Händer..
15. Vilja dö - Nej


NÄR...
1. Åt du senast - Nyss
2. När läste du en bok senast - Nån vecka sen
3. Köpte du något senast - I fredags
4. Svor du senast - Idag
5. Sjöng du senast - Idag
6. Klagade du senast - Idag
7. Klantade du dig senast - Idag

HAR DU...
1. För många vänner - Nej, man kan aldrig få för många!
2. Förföljelsemani - Nepp
3. Någon annan psykisk sjukdom - haha något fel är det ju iaf
4. Skadat någon - Ja
5. Färgat håret - Ja
6. Några piercnings - Öronen bara
7. Några tatueringar - Nej
8. Egen dator - japp
9. Gjort bort dig rejält - Ja

ÄR DU...
1. Snäll - hoppas det
2. Snygg - OFC!
3. Söt - OFC!
4. Lång - Lagom?
5. Kort - Näe
6. Klantig - Ja !
7. Tönt - Ja
8. Tjock - Lite
9. Smal - Nje
10. Romantisk - always


Tisdag.



Vad är du i skolan?

TÖNT
du har glasögon (x) (inte på mig meen..)
du har tandställning ()
du pluggar ordentligt på lektionerna ( )
du gör dina läxor (X)
du har aldrig skolkat ( )
du har aldrig behövt göra om ett prov (x)
du känner dig ofta ensam ()
du brukar nästan aldrig vara ute på kvällen ()
du har blivit kallad tönt (X)
Resultat: 4

FJORTIS
du sminkar dig i minst en kvart på morgonen varje dag ( )
du tupperar håret och använder hårspray varje dag ( )
du röker/tjuvröker ( )
du har många ''kompisar'' som du bara känner på datorn ( )
du använder ord som puss, älskar dig m.m irl (X)
du håller nästan alltid på med din mobil (X)
du använder ungefär 5 liter parfym varje dag ()
du brukar använda klackskor ()
du lyssnar mest på r'n'b och reggae ()
du dricker ofta alkohol ()
du har blivit kallad fjortis (X)
RESULTAT: 3

EMO
du bryr dig inte speciellt mycket om skolan ()
du har nästan alltid svarta kläder (x)
du sminkar dig med kajal/eyeliner ()
du har svart hår och snedlugg (x) nästan svart, mörkbrunt
du har vans eller converse (x)
du sitter ensam och lyssnar på din mp3/ipod på rasterna ( )
du lyssnar på band som tokio hotel, fall out boy, green day m.f (x)
du skär dig ()
du är aldrig ute på kvällarna ()
du sitter inne och lyssnar på musik (x)
du har blivit kallad emo (x)
RESULTAT: 6

BITCH
du skriker på folk du inte känner ()
du ger ofta folk ''bitchblikar'' ( )
du har någon gång hotat någon (x)
du har någon gång slagit ner någon ()
du bråkar ofta med folk ()
du är lättirriterad (X)
du är väldigt envis (X)
du är alltid den som ''vinner'' i bråk ()
du är ofta i slagsmål ()
du har blivit kallad bitch (x)
RESULTAT: 4

BIMBO
du har hånglat med över 15 killar på en kväll () Vem fan gör de?
du har blont hår ()
du har linda rosing, pamela andersson, viktoria silvstedt eller någon liknande som förebild ()
du skulle vilja vara med i slitz eller playboy någon gång ()
du festar och blir full nästan varje helg ()
du har haft ett "one night stand" ()
du byter kille ungerfär 1 gång i månaden ()
du går runt med kortkort även på vintern ()
du har blivit kallad bimbo/hora/slampa (X)
RESULTAT: 1

RIKEMANSBARN
du shoppar varje dag ()
du äger saker från d&g, gucci eller dior (x)
du använder aldrig samma kläder 2 gånger samma månad ()
din garderob är alltid proppfull (x) typ
du har mer än 5 par skor (X)
dina föräldrar ger dig ofta pengar utan anledning ( )
du får ditt studiebidrag ()
du har eget bankomatkort (x)
i ditt rum finns både dator och tv (x)
du tackar inte ens när du får pengar längre ()
du har blivit kallad rikemansbarn (x)
RESULTAT: 6


Okej, enligt det här testet är jag rikemansbarn och emo. Haha ja det stämmer ju verkligen..


NEW DESIGN

Jag hade lite tråkigt så jag ändrade designen här på bloggen. Blev inte så bra men det får duga så länge. Puss <3

Aprendes Español

YEAH! Jag är klar med fördjupningsarbetet i SO!! Vem är glad?? JAG! Nu är det bara till att plugga spanskaglosor till imorgon.

Dice - Han säger
Demasiada - För mycket
Castigan - De straffar
A veces - Ibland
Dejan - Får ej
El cuarto - Rummet
Natacion - Simning
Aprendes - Att lära sig
Encantar - Att gilla/älska
Deporte - Sport
Bailar - Att dansa


Det är inte så många, inte om man jämför med när vi hade José i alla fall. Haha, då hade vi typ 30 meningar i veckan som vi skulle lära oss. Gud jag gillar verkligen Marcelo, den nya läraren. Tackar för att vi fick honom. Nej, nu ska jag gå och laga mat, köttfärssås och spagetti, mums! :)

I can´t wait !


New moon har premiär 20/11 2009!
(Iaf i USA, och Nordisk film försöker se till så att det blir samma datum i Sverige :D)


JAG LÄNGTAR!!

I´m sick of this shit

Hmm, jag blir hemma från skolan idag. Vaknade med lika ont i halsen som igår och fick huvudvärk när jag gick upp. Mamma tyckte jag skulle stanna hemma, så jag gör det. Vill ju inte smitta alla, fast det hann jag nog göra igår iof..  Jag vill verkligen inte missa något, och eftersom jag inte tog hem svenska-boken igår så kommer jag ligga efter där. Prov på fredag, you know. Näe, jag måste nog gå imorgon i alla fall. Hur jag än mår. Så jag kan ta hem den. Och plugga. Vi har ju glosor till imorgon också. Varför ska man vara sjuk för?? Huh. Idag ska jag i alla fall ta det lungt då. Lyda mamma ;) Haha. Usch. Jag vill inte vara hemma. Jag vill till skolan där mina kompisar är. Åh, nej nu ska jag bli frisk! Sådeså! Pusshej, <3

Needed protection

Fyfan. Huvudet dunkar. Halsen gör ont. Samtidigt kommer ångesten smygande. Plugga. Sara, du borde plugga. Ditt liv hänger på det, inte vill du sluta på gatan? Utan jobb och familj. Vill du det? Nej? Det är nog bäst du pluggar då.
 Seriöst, jag tror jag börjar bli galen. Normalt med röster i huvudet? Nej. Okej, jag borde skriva klart arbetet. Jag borde plugga filmhistoria. Jag borde plugga spanska. Men jag känner mig inte bra. Usch. Skulle vara så skönt att krypa ner i sängen med en filt och bara vila. Dricka något varmt. En halstablett. Eller två. Lite glass. Sova. Men samtidigt borde jag plugga. Göra klart det här fucking jävla arbetet. Eller bara gråta. Allt som jag borde göra. Allt som jag vill göra. Allt som jag inte borde göra. Det finns där. I huvudet. Vet inte vad jag ska följa, inte vad jag ska göra. Jag vet väl vad jag borde göra. Men jag kan inte. Orkar verkligen inte. Nu har jag ont i hela kroppen också, och kallsvettas. Jag kanske är sjuk? Influensan? Gud, nu känns mitt huvud så tungt. Ryggen gör ont. Jag orkar inte sitta här längre. Fan. Hoppas jag mår bra i morgon. Tror inte det. Känns inte så. Men jag hoppas. Hoppas.

Cause I'm bluffin' with my muffin

Jaha, då sitter man här och försöker skriva på So-arbetet, men pallar inte. Jag har faktiskt bara två saker kvar, sammanfattningen och analys, men jag ooooorkar inte! Vill gärna göra klart det så tidigt som möjligt, det ska in på fredag men vi har prov i filmhistoria då också vilket känns jobbigt, eftersom jag kan nada nu. Vore bra om man hade resten av veckan till att plugga.Har även spanskaglosor till på onsdag, och på onsdag kommer jag inte kunna plugga alls... alltså borde jag göra klart det nu. Huh. Ska försöka göra klart det lite senare..

Måndag idag då... Vaknade med asont i halsen och kände mig allmänt sjuk, men det är ju så tråkigt att vara hemma och man missar ju massa så jag tröck i mig lite alvedon och c-vitamin och släpade mig till skolan. Vi hade lite omrört i schemat idag eftersom typ alla lärare var sjuka men det var väl ganska soft, hålis efter lunch :) Tror inte det hände så speciellt mycket, och efter skolan åkte jag hem. Mår fortfarande dåligt. Varje gång jag sväljer känns det som om en kniv ristar i halsen (och vi har inga halstabletter hemma...) och jag fryser som fan, plus en jävla huvudvärk.. Mys. Hoppas jag mår bättre imorgon, jag vill verkligen inte missa något av skolan, men det är en jävligt jobbig dag imorgon, sju lektioner, nästan inga raster och idrott. Och dans på musiken. Jobbig speciellt om man inte mår bra. Usch.


Make the rules as I go

Hejsan alla söta som läser.
Lördag idag och klockan närmar sig sju. Sitter och håller på att somna men jag kommer inte få sova förrens vid elva halv tolv eftersom mami och papi kommer hem då! De har varit borta en vecka så det känns rätt nice att dom kommer hem. När dom är hemma vill man att dom ska dra men när dom väl är borta så vill man att dom ska va hemma. Fats jag måste erkänna att jag har haft en rätt kul vecka.... Mycket skräpmat och mys. Passar mig bra, men det ska bli skönt med lite normala rutiner igen.. :)

Fredag då, jag gick i tid så jag hann med bussen, bravo! Kom till skolan och då var det dubbeltimme i so, men vi jobbade med stipendiumet som vi ska söka för att åka på klassresa till Scottland. Får se hur det går, för utan stipendium så kommer vi nog inte längre än till Stockholm.. :P Jaja, halva klassen var på fotbollsturnering så det var tyst och skönt hela dagen... eller inte. Haha. Svenskan var chill, och så lunch, och sen var det bara engelska kvar. Då läste vi och pratade, så det var inte allt för ansträngande, även fast jag typ suger på engelska..
Jaja, sen tog jag bussen in till Norrtälje och träffade Sofi. Vi handlade gotti till kvällen, skulle ju panta burkar men när vi väl stod där med uppkavlade ärmar så upptäckte vi att det inte var pant på dom, eftersom de var köpa på ålandsbåten.. typiskt asså. Men men, vi gick på intersport och Sofi köpte en väska, supersnygg! Jag köpte väskan på Skoman! Skrapade ihop mina pengar så det räckte precis, så nu är jag pank! När vi kom hem käkade vi nudelwook, och drällde vännerna in. Jag kommer inte ihåg vilken ordning de kom i och när, men alla var där vid 9 i alla fall. Vi kollade på film, pratade, lyssnade på musik, käkade gotti och drack cider. Brorsan hade förfesf i vardagsrummet med sina polare och jag hade i gästrummet, det var fullt hus! :P Sen drog killarna i vardagsrummet så vi förflyttade oss dit, några drog hem och till slut var det bara, jag, Anna, Sofi, Madde och Emil kvar. Sofi och jag sjöng abba-låtar men vid 3-4 gick vi alla och la oss, fast jag, Sofi och Anna låg i dubbelsängen och flummade ettt tag innnan vi däckade.. :P

Vaknade 10 av ringklockan, jag gick ner till soffan där Emil redan satt, satte på tv;n och käkade chips. Efter ett tag kom de andra ner så satt vi där och slöade. Vi städade och upptäckte att någon spillt någon mat eller nåt på tapeten i köket så det är fettfläckar där... som såklart inte går bort. Kul att man har en pappa som är pedantisk också... Men men. En skåplucka är helt cp efter förra helgen också så han lär inte vara så glad på mig.... När vi dammsög gick en propp i huset och all el försvann. men som tur var fixade brosan det. Puh. Nu ser huset bra ut, det är rent och fint, förutom fettfläckarna och luckan. Jag lyckades till och med sätta igång tvättmaskinen, men när den var klar kom jag på att jag hade glömt att lägga i tvättmedel... Skickligt va? Men men, hoppas det blev rent endå.
Nej, nu ska jag försöka skriva lite på mitt specialarbete i So:n som ska in på fredag, och se så att allt ser bra ut, igen.. :) Pusshej <3


McFlurry.

Hejhej :)
Torsdag idag då, och dagen började med att jag missade bussen... :P Eftersom vi bor...lite avsides...eller ja, på landet, så går bussarna inte speciellt ofta, så om jag väntade på nästa så skulle jag komme två timmar för sent. Så jag börade gå. Hann typ halvvägs, rätt långt faktiskt, men då kom en kompis mamma så jag fick skjuts, så kom bara en halvtimme för sent :P  Missade dock idrotten... *snyft*
Efter skolan åkte jag, Anna, Sofi och Jenny till Norrtälje. Vi gick runt lite, Pressbyrån, Kryddan, Hm, Åhlens och ungdomsmottagningen typ... Sen gick vi upp till Skoman och kollade runt. Åh gud. Jag hittade drömväskan som var prissänkt så jag t.o.m hade råd med den men jag köpte den faktiskt inte... åh jag vill ha. Nu. Åh. Ge mig. Haha. Hittade även en fin schal (stavning??) som även den var prissänkt, vill ha!! Gud vad jag är shoppingsugen. Jaja, sen åkte Sofi hem och jag, Anna och Jenny gick på Donken och käkade. Mums. Fan vad jag hade längtat. Vi svullade som fan. :P Jaja, sen tog vi sju-bussen hem med Emil. Nu sitter jag här nydushad och funderar på att plugga lite engleska, eftersom vi har läxa till imorgon. Borde även fixa lite grejer här hemma... Sofi och jag ska åka och panta lite burkar sen helgen imorgon med hennes mamma... eller ja, lite burkar är det inte. Det är en hel svart sopsäck... :P Jaja, ska gå och göra något av det nu, eller titta på tv... ;) pusshej <3


Partyy

Helgen=party.
Japp, i går var det fest. De första kom redan vid 2 på förmiddagen, då pratade vi typ och aa inte mycket. Jag drack inte mycket, eftersom det var mest öl, och det gillar inte jag, men ändå är mina minnen suddiga.. :P Jaja, det kom mer och mer folk och vid 7 var det flesta här. Vi lyssnade på musik (förjävligt högt, grannarna lär skvallra) och ja, gled runt typ. Det spårade ur lite, men det enda som pajade var en prydnadshöna (som jag har försökt limma och tejpa ihop...) och nån snodde pappas Abba-skiva, så jag får köpa en ny... och vid halv 4 hade de som inte skulle sova kvar gått hem. Vi var runt 12 som sov här, i våran lilla soffa sov vi fem stycken, haha! Det blev inte mycket sömn det. Ja, jag orkar inte skriva massa detaljer här, eftersom de jag känner ändå kommer få höra allt i skolan... :P Men jag minns vissa saker jag inte vill minnas.... Jaja, nu återstår bara att vädra ut den äckliga öl-lukten och göra sig av med alla ölburkar... Jaja, foton kommer sen när jag har laddat upp dom på datan, nu borde jag egentligen plugga till provet om det Periodiska systemet på tisdag, men jag pallar inte så jag kommer antagligen få ig. Jaja, jag ska gå och typ sova nu tror jag, pusshej <3


Fredag.

Godkväll, allt bra?
Själv är det bra, jag funderar faktiskt på att göra mig iordning och gå och sussa. Måste få min skönhetssömn, ha ha. Kvällen har tillbringats med min otroligt ofräscha bror. Är han verkligen 20? Man undrar ju ibland... Jaja, vi har tittat på Let´s Dance och käkat glass. Som vanligt börjar vi skojbrottas och han bryter nästan armen av mig och jag smäller huvudet i väggen. Jaja, jag är van.. :P
Men men, nu ska jag gå och titta på utröstningen i Let´s Dance och sen sova, pusshej<3

Some fun days in the archipelago.

Hello my friends :P

Jag tänkte börja med att berätta om torsdagen i skolan, som var skoj. Sofi var 7k, stackarn! :( Men men, Dagen började med idrott, som följdes av bild.. Jag och Jenny jobbade matte istället, eller ja, vi flummade loss när vi hittade en bild på en gubbe i matteboken och döpte honom till Görgen och sen höll vi på och typ...låtsasdes att vi aah, kåtade på honom. Ja vi e fullt normala :P Haha grymt kul! På So-lektionen blev det typ samma.. :P
Lunchen var MUMS, nämligen pankakor :P Jag vet, man äter alltid för mycket och går och mår illa efteråt men det är ändå gott :P
Efter lunchen skulle halva klassen ha kemi och vi andra ha HK, men hk-läraren var inte där så vi fick ha eget arbete istället. Anton, Marcus och Mattias tog med mig till killarnas bastu och ville att jag skulle basta med dom. Jag trodde som skämta först och följde med, men när vi befann oss i bastun och killarna stod där i bara handduk bangade jag. Kändes inte bra att sitta i bara handduk med tre nakna killar. Hahah. Dom blev nog besvikna, men när dom hade duschat (nej jag smygtittade inte ;P ) drog vi tillbaka till kafeterian där alla satt och väntade på oss, trodde väl jag var galen.. :P  Ingen lärare hade märkt oss som tur var... Så resten av lektionen satt vi och flummade loss. Jag, Mattias, Anna, Emil och Marcus ritade och hade skoj, haha! Sista lektionen var svenska, då vi började kolla på filmen Juno, som vi sen ska recensera. Uh. Men filmen verkar bra. En ganska rolig och soft dag! :D


Fredag idag då, vilket innebär kort skoldag :D Fett soft. Dagen började med att jag fick springa efter bussen som en galning, som tur var var det en snäll busschaffis som väntade på lilla mig... Mina vänner blev tydligen imponerade av min fart, haha! Väl in skolan hade vi klassråd, vi skulle dra elevrådsredpersentanter (långt ord) och vem tror ni blev? Jo jag såklart. Morr... Sen var det SO, då det inte hände så mycket på arbetet om Hitler, och efter det engelska. Till lunch fick vi lax, euw. Sista lektionen för dagen var svenska, då vi kollade klart på Juno, en rätt bra film tycker jag :P Sen började vi med en recension av filmen, jag kom inte långt och jag känner på mig att den lär bli dålig :( Inget mvg till mig :(
Jaja, när skolan var slut tog jag bussen till Norrtälje, jag hade inget planerat att göra där men jag hade ingen lust att åka hem, så jag åkte dit.. Jag träffade Amanda utanför Kryddan och hon hade inte heller nått att göra så vi gick och kollade på underkläder, alltid lika kul :D
jag tog 3-bussen hem och sen har jag inte gjort mycket. Jobbat lite matte, men jag fattar inte riktigt hur man får ut den procentuella ökningen av ett tal. Jag hade för mig att det var kul att jobba med procent men allt blir ju tråkigt i nian. För svårt för lilla mig... :P Jaja, ikväll ska jag bara slappa, kolla film kanske. Försöka sova ordentligt, eftersom det inte lär bli så mycket sömn imorgon.. För imorgon ska vi ha skoj! Kameran ska va framme! Berättar mer om det på Söndag.. :P Pusshej<3


Hahah den bjuder jag på ;)

090114

Hejhej, onsdag idag...
Dagen började med tortyr, det vill säga att gå upp ur sängen när klockan ringer 06.06. Det blir ju så att man snoozar några minuter eller så, och så får man stressa arslet av sig sen... Men men, vad gör man inte för skönhetssömnen (hahahaha)
Skoldagen började med slöjd, syslöjd. Gick ganska bra, stickade på min mössa, som just nu mest liknar ett pannband, haha. Efter sjöjden hade vi engelska och sen matte, som gick ganska snabbt. Lunchen var äcklig, köttgryta. Euw. Jaja, sen hade vi spanska, inte överdrivet kul, inte överdrivet tråkigt. Nu har man en lärare som faktiskt verkar kunna lära ut, så man kanske kan lyckas lära sig något...? :) Sista lektionen för dagen var elevens val. Jag, Sofi, Jenny och Anna flummade nog mest. Man får aldrig mycket gjort på dom lektionerna :P Planerade även lite för helgens skojjigheter :D
Kom hem och umgicks lite med mami, käkade ofc och när Simon kom hem tog vi volvon till Norrtälje. jag letade böcker på bibblan till skolarbeten. Konstnärsarbetet och so-arbetet om Hitler. Alla böcker var typ utlånade men en gubbe hjälpte mig att rota fram en liten bok om Hitler. Han beställde hem nån bok som jag ska hämta nästa vecka. Tror jag. :P  Jag köpte även ett par mjukisar på intersport, väl behövda :) Drog till Flygis och shoppade mat och sen drog vi hem. Käkade värsta fettomiddagen, men det passar ju mig :P Jag och Simon fick bestämma. Pommes, bearniesås och korv. Låter mysko kanske men det var... gott? Eller ja, okej iaf... :P




WHEN THE LIFE IS FUN


Monday is not a good day, but it´s not bad.

Jaah. Måndag. Helt okej dag, inget spaciellt tråkigt, inget speciellt roligt. Svenska, teknik och so. Inga större ansträngningar där. Polisen och busslink höll föredrag i matsalen. Jag kände av mitt häftiga humör, lyckades lugna ner mig och höll tyst. Såja. Haha. Lunch. Köttbullar och makaroner. Ja helt okej. Mattelektion efter lunch. Oförberett prov. Jippi. Gick sådär.. No sen spanska. Ny spanskalärare. Igen. Marcelo. OH MY GOD. Äntligen någon som kan svenska. Äntligen någon som frågar vad vi vill. Äntligen någon som lyssnar. Äntligen någon som fattar. Jag säger bara, Äntligen en bra spanskalärare. Och vi hade inte ens en riktig lektion. Men jag märkte det. Oh yes. Thanks. För en gång skull gick jag från spanskan med ett leende på läpparna, och det mina vänner, har aldrig hänt förut. Sofi sa att jag var kär i honom, haha en 26-åring? Nej... Men visst var han lite söt, men nej herre gud. TRO INTE SÅNT kvinna.
Sen har det inte hänt mycket. Varit hemma och latat mig. Kollat på oth. Käkat middag. Lite tråk framför datan. Nu ska jag packa idrottskläder, pusshej <3


I think I could understand


Haha, typiskt mig bild ;)

I´m a nerd.

Hej på er...
Det var ett tag sen sist jag skrev, men det beror på att jag inte har så mycket att skriva om. Jag menar, det är väl inte så jätteintressant att läsa om vad jag har gjort i skolan? Det känns lite onödigt att skriva om det inte händer något speciellt tycker jag.. Men i alla fall, nu tänkte jag skriva ett litet inlägg ändå, bara för att :)

Fredagen började med att klockan ringde 06.06. Jag flög upp ur sängen. Not. Åt frukost, fixade mig, det vanliga ni vet. Fick sms från Sofi, hon var sjuk så våra planer för dagen ställdes in. Gick till bussen, kom precis i tid. Väl i skolan var det SO. Vi fick betygskriterier och Alm pratade, jag minns inte riktigt om vad... Sen var det klassråd, jag satt nog och dagdrömde för jag kommer inte ihåg något om det heller. Bravo Sara. Efter det hade vi engelska, och det minns jag :) Vi ska börja jobba med film, det låter bra tycker jag, det är något jag gillar. Först såg vi på världens första film. De ni. Den var...tråkig. Typ en minut lång eller något. Sen fick vi en text och frågor vi skulle jobba med. Jag satt med Marcus och Patrik. Jag fick otroligt mycket gjort på den lektionen. Inte ens första frågan blev klar. Man ska inte sitta brevid de pojkarna om man vill ha något gjort, haha. Men men, jag tar igen det... nån annan gång :) Efter den lärorika svenskalektionen var det lunch, nudelwook. Mums. Rast. Engelska. På engelskan fick vi fylla i papper om hur mycket vi använder engelska, och vad vi vill förbättra. Jag kom på att jag inte använder engelska särskilt ofta, vilket är synd. Men jag kom på, att när jag har läst de sista böckerna i Twilight-serien, så kan jag ju läsa dom på engelska också! Briljant Sara! Fast det blir dyrt, varje bok kostar nästan 200. Och man har ju ingen chans att låna dom på biblioteket, där är dom väl förbeställda i typ tre år. Om man ändå var rik ibland.. :)
Jaja, efter skolan åkte jag, Anna och Amanda hem till mig och hämtade pengar, sen åkte vi in till Norrtälje och gick på flygis. Vi handlade massa gotti till kvällen, och vem fick stå för kalaset? Jag. Haha. Men Anna, du är nu skyldig mig en till filmkväll inklusive tillbehör, okej? :) Sen gick vi ner på stan, provade massa kläder på H&M, jag köpte en ny bh, seexy one ;) Sen drog vi till busstationen, snackade med Axel, trevligt, och fortsatte med det på bussen. Jag åkte hem först, Simon och Marcus lagade mat, tacko. Väldigt najs att ha så trevliga pojkar i huset, som dessutom lagar mat medans man duschar. Jag tog 7-bussen till Anna, väl där spelade vi xbox, surfs up haha! Sen kollade vi på The dark knight, spelade mer xbox, lekte med hennes cam, haha! Och sen kollade vi på Twilight!  Aah, I love it! Sen spelade vi lite till xbox, tills vi upptäckte att klockan var halv fem på morgonen. Hoppsan :P

Lördag. Jag vaknade och låg och gosade med "lilla" Simba. Haha han är en katt, men är lika stor som en hund. Vi gick upp vid halv två, och spelade än en gång xbox. Jag åkte hem med 5-bussen, kvällen tillbringades med familjen. Jag spelade xbox med Simon, skatespel och Halo 3. Gick och la mig rätt tidigt, var trött sen dagen innan. :P

Idag har jag bara varit hemma, tagit det lugnt, kollat på tv. Städat lite. Rengjort mig överallt på kroppen. Känns fräscht. Och nu ska jag gå och spela xbox med min bror igen. Det blev inte ett litet inlägg, det blev rätt långt. Trevligt om nån orkade läsa allt, puss <3

Klass 9A på Skärgårdsskolan

Jaha, skola idag igen då...
Det var okej. Kul att träffa alla igen, men när klockan ringde 06.00 ville jag bara försvinna. Sova nåågra timmar till.  Men nej, skolan var det. Jag kan ju inte påstå att skoldagen var särskilt jobbig, vi hade inte så många vanliga lektioner. Lärarna pratade en del, vi fick lösa skolans problem (eeh det gick bra..), vi kollade på film på NOn,  på HKn städade vi och sen fick vi fika som belöning typ (?) och svenska var den enda vanliga lektionen. Helt okej tycker jag.
Jaja, dagen har varit mycket trevlig. inget speciellt intressant hände, så jag har inget mer att skriva, så nu ska jag gå och sova ett tag, för sen ska jag kolla på Generation fett. Låter... fett kul ;) Nej nu ska jag sluta vara överdrivet konstig. Puss <3


Grammisgalan

Shit. Skolan börjar ju imorgon! Men det känns ändå som att jag haft lov i evigheter. Det är i allafall skönt att det bara är två dagar och sen helg! Jag känner mig inte redo. Jag känner mig helt konstig. Känns som jag ska somna. Borde kanske sova? Klockan är inte ens nio? Nej, Nu ska jag sluta tjata om skolan. Så jobbigt blir det väl inte när jag väl är där. Vi lär ju inte få något stort, oförberett prov eller så. Fast det skulle inte förvåna mig...

Bättre en fågel i handen än 100 i skogen.

Jaha. Då var det onsdagen den 7 januari 2009. Sista dagen på jullovet. Sista dagen i frihet typ. Det känns...jobbigt. Visst, det ska bli kul att träffa alla som man inte sett på 3 veckor. Meen. Ingen mer sovmorgon till tidigast halv tio, nu ska man upp tjugo över sex. Man kan inte vara vaken halva natten, då är man död dagen efter. Man har ingen fritid på grund av alla arbeten, läxor och skit. Och så dom nationella proven. Gud vad kul det ska bli. Nej, jag längtar till sommarlovet. Fy vad skönt. 10 veckors ledighet. Mmm.

Men men. Det är så det är. Bara att genomlida det. 

Lovets sista dag. Var hos frissan på morgonen. Det kändes som hon klippte av allt hår, seriöst. Det känns...kort. Säkert en decimeter borta. Men det växer ju ut. Lite mer uppklippt blev det i alla fall.
Sen har jag läst ut När jag hör din röst. Åh.
Resten av dagen ska jag... Ta vara av den sista tiden på lovet. Bara slöa. Titta på nån film. Svulla för sista gången. SEN ÄR DET SLUT PÅ DET!



When you can live forever, what do you live for?

Hej.
Idag känns allt jobbigt. Jag hade tänkt gå upp vid 8 men vaknade inte förren halv tio. Jag somnade faktiskt innan tolv men ändå är jag jättetrött. Det känns som jag börjar bli sjuk också. Väldigt lägligt. Med en dag kvar på lovet. Uh. Visst, det ska bli kul att träffa alla kompisar igen, men jobbigt med allt skolarbete. Nu har vi alla nationella prov att göra. Vi har två stora arbeten som ska in den här månaden. Jag har inte börjat på något av dom än eftersom böckerna och papprena ligger i skåpet i skolan. Grattis. Jag känner mig något stressad över dom arbetena. Men jag får skylla mig själv. Men jag ska försöka satsa på skolan den här terminen. Ojoj, det blir jobbigt, men vad gör man inte. Nu vill jag verkligen höja betygen, lixom slutbetygen i nian måste vara någorlunda bra.
Gymnasievalet närmar sig med stormsteg. Just nu känner jag mig ganska säker på vad jag vill. 924 km hemifrån. Perfekt. Men vi får se, jag ändrar mig ju hela tiden.

Såg förresten på Lösvikt med Robert Gustafsson igår, Haha gud vad jag garvade. Pappa kom upp och undrade vad som var så kul, det var länge sen jag skrattade så åt en film. Fruktansvärt roligt.



Konståkningsproffset Sara och hockeybruden Sofi på hal is.

Jaha, då har ännu en helg varat. Sista helgen på jullovet *suck*. Men i alla fall, helgen har varit skoj. I lördags cyklade jag till Södersvik och träffade Sofi. VI åkte skridskor på sjön. Kul kul. Men läskigt, för isen typ sprack :S och så lät det skitläskigt, det typ bubblade :P Speciellt när ett långfärdsskridsko-sällskap på typ 30 pers kom, då lät det som om isen skulle braka ihop när som helst. Men vi hade fel, Gustaf förklarade för oss att det lät så för att isen sjönk, då lugnade vi ner oss, hehe :P 
Hemma hos mig sen kollade vi på tv och film, Fucking Åmål och Om Sara,  käkade massa gotti och satt vid datorn. Vid midnatt blev vi hungriga, men hittade inget gott att äta på, så vi satt igång och bakade kladdkaka, hehe. Sen låg vi och pratade till 3 :)





Sex And The City - The Movie

Har precis kollat på SATC - the movie, som jag fick i julklapp av päronen. En bra film, men jag har aldrig sett serien på tv. Synd att jag har missat det, det verkar faktiskt bra. Filmen är i alla fall bra, jag fattade väl mer nu än förra gången jag såg den. Det var i somras, 30 juni för att vara exakt, på en biograf i Bournemouth. I England alltså. På språkresan. Åh vad det var kul. Men i alla fall, filmen är ganska bra, kanske inte riktigt min typ av film, men man skrattar ju garanterat några gånger, och det är positivt :)
Nej, nu ska jag göra mig iordning och krypa ner i min nybäddade säng med När jag hör din röst. Jag läste ut Om jag kunde drömma igår, den är bara såå bra. Jag kommer antagligen läsa om dom här böckerna 100 gånger. När min bror till slut fattade att det var en av Twilight-böckerna han hade gett mig i julklapp (seeg?) så ska han också läsa dom, så nu står typ hela min famil på kö för att läsa dom. Dom har väl inspirerats av mitt prat om filmen och boken skulle jag tro, hehe.. :)




~När jag hör din röst~

Idag sov jag som vanligt bort halva dagen. Aja baja. Mamma kom hem vid 2, så då drog vi in till lillstan och handlade. Inget speciellt. Jag gick till Täljesalongen och beställde klipptid. Äntligen kom jag ihåg det. Jag fick en tid på onsdag, sista lovdagen. Nu ska jag bara komma ihåg det. Hehe.
Nu sitter jag och har tråkigt. Är jättehungrig. Känner lukten av mat. Hoppas att det är klart snart, annars får jag ett psykbrott. Hahah..


Lite bilder från nyår :)




Den sista bilden hade vi väldigt roligt åt. Hehe.


1 januari 2009

Jaha, nu är det januari och det känns... inget. Ingen skillnad alls. Inte för att jag trodde det meen.
Jag har faktiskt kommit på några nyårslöften:

- Bli hälsosammare.
- Ta tag i skolarbeten och läxor i tid, inte dagen innan.
Festa mer !

Japp, det ska jag försöka hålla. Hmm, får se hur det går...
Vill såklart göra 2009 till ett bättre år än 2008 men det kommer nog inte gå... Det har varit underbart, inget jag skule vilja ändra på. Eller, jag skulle vilja ha en pojkvän. Men man kan ju inte direkt lova att man ska skaffa sig en pojkvän. Men det skulle jag vilja att 2009 ger mig. Det enda jag saknar. Och dom där 50 miljonerna så klart, men dom kan jag klara mig utan.

Men men, min nyårsafton var rolig, jag och Sofi flummade loss. 
  

RSS 2.0