Happy new year!

Såg Avatar igår med ett gäng grabbar. Den var riktigt bra faktiskt, bättre än vad jag trodde. =D

Nyårsafton idag då, sista dagen på år 2009.
2009 har varit ett bra år, sista terminen med min gamla klass var riktigt bra tycker jag. Trivdes som bara den den sista tiden! Sommaren var riktigt kul med alla kompisar, den roligaste sommaren någonsin tror jag! Jag började HR, och trivs riktigt bra!
Det har varit ett år med både med och motgångar. Men för det mesta har det varit riktigt bra. Tack till alla som gjort det så bra! <3


091228

Såg Göta kanal 3 på bio igår... och ja. Vad ska man säga. Jag hade kanske inte förväntat mig världens brakfilm, men näe.. man får leta länge för att hitta någon sämre. Inte värt pengarna överhuvudtaget.
Var hos sofi på kvällen, igen, vi lekte i snön och åt frukost eller vad man ska kalla det mitt i natten, tihih. Sen plöjde vi Blue Water High till 4 ungefär. 

Bytte julklappar med Linus och Sofi i lördags, jag fick världens goaste parfym av dom, kommer tänka på dom varje gång jag tar på mig den ;) Tror de båda blev glada över sina presenter också. Tack!

Har upptäckt att jag älskar marabou Vinterchoklad. Har ätit hur mycket som helst den här helgen, tihih :O



Imorgon blir det raka vägen till gymet, har inte varit där på en vecka nu! Saknar det verkligen :D 

Nu ska jag kolla på The Proposal, en av filmerna jag fick i julklapp. Hehe.
xxx 


Walking in memphis

Julafton blev bättre än väntat, förväntar man sig inget så blir det oftast bra. Hade det trevligt och skoj med snöbollskrig och massa filmer, käkade som en gris också.. hehe.
Fick hörlurar, filmer, bok, kudde, muggar, pengar och massa choklad. Och lite andra smågrejer. Är glad över det, hade gärna velat ha en parfym också men ja...allt kan man ju inte få.

Igår var jag med sofi, vi gick då upp 05.30 idag för att åka in till mellandagsrean på elgiganten.. Trots att klockan var 7 på morgonen, var det en jääkla kö utanför.. päronen köpte en data men jag köpte inget då så det var väl rätt ovärt egentligen.. xD Åkte hem och sov ett tag, sen åkte vi in igen och gick på stan. Köpte nya skor och en mobil. Sony ericsson s312. Billig, ingen märkvärdig, inga roliga funktioner, inget speciellt utseende. Det som man ändå bara bryr sig om i några veckor och sen skiter i. En vanlig telefon som är enkel och som håller. Snyggare än min gamla iaf, och den funkar förhoppningsvis bättre x)


24 december

Har spenderat kvällen framför Bingolottos uppesittarkväll, utan lott. Sorgligt. Bror och jag klädde granen, som vanligt, sen käkade hela familjen skinkmacka. Sen fortsatte bingolottokvällen. Vid halv 12 började mamma hålla på och pynta ännu mera. Det är tomtar på toapappret till och med!

God Jul! Upptäckte just att det redan är julafton, eftersom God Jul - smsen börjar ramla in. Tihih.

Nä, nu ska jag fortsätta pressa sönder Walking in memphis med Calle Kristiansson, och sen sova bort halva dagen. God natt, och GOD JUL ;)


Hoppas han är årets tomte! ;P


Bästa julmusiken just nu.


Vår julskinka har rymt - Werner & Werner

Little Drummer boy - The almost

Tomten jag vill ha en riktig jul - Busungarna

All I want for christmas is you - Mariah Carey

I don't belive in angels - Melody club


23 december

God morgon!
Dan före dopparedan, eller vad är det man säger?
Har en hel del att göra idag, jag ska städa, slå in julklappar, baka julgodis, laga massa mat och ikväll blir det väl till att sätta upp granen och pynta sönder huset med tomtar och skit. Det är redan överdekorerat om man frågar mig, så man kommer väl inte se annat än tomtar sen..
Det här med jul är väl ändå rätt överskattat? Jag menar, maten är inte sådär överdrivet god, inte godiset heller men ändå äter man tills man nästan spyr. Och det man önskar sig i julklapp får man nästan aldrig, man får onödigt krafs som bara ligger i någon låda sen istället. På tv'n är det inget värt att se, eftersom det är samma år efter år så man har sett det ett x antal gånger.
Nä, tänk om man hade turen att vara i något varmt land istället. Det skulle jag inte tacka nej till.


091222

Dagen har spenderats med Sofi i Sthlm. Vi har glidit runt i massa affärer och skojat, men jag har inte köpt en endaste sak! Creds till mig (!), att jag inte har några pengar är en helt annan sak.. ;)
Dagens roligaste var nog när en blatte med sitt lilla barn skrek "VAFAN se upp" när vi hade gått förbi. Saken är den att ingen av oss överhuvudtaget nuddade dom, så det var rätt kul. Låter inte så kul men det var det!




 


KLADUNK KLADUNK KLADUNK KLADUNK

Dagens vill ha: Vinterskor, så man slipper frysa tårna av sig varje gång man går utanför dörren
Dagens klädsel: Svarta jeans, kofta
Dagens frisyr: Bulle mitt på huvudet
Dagens händelse: träning på gymet
Dagens låt: I don't belive in angels-Melody Club
Dagens planer: Var att städa, gjorde jag det? -nej
Dagens saknad: alla i skolan
Dagens dummaste: antagligen när jag skottade snö imorse, i pyamas, det vill säga shorts och t-shirt
Dagens sjuka: ont i huvudet
Dagens drog: vatten vatten vatten
Dagens roligaste: när jag och linus skulle kolla hur djup snö det var vid vägkanten, det var upp till midjan
Dagens favorit: snön!
Dagens köp: choklad
Dagens godis: choklad, och skumtomtar x)
Dagens humör: helt okej
Dagens ord: KLADUNK


Din mamma är så tjock så när hon går förbi tv'n så missar du 5 program

Gårdagen bestod av detta:

Julklappsshopping i Sthlm med Linus, jätteroligt! x)

Jag åt min första McFeast någonsin.

Åkte hem till sofi och kollade massa roliga (och äckliga) youtubeklipp. Kladunk klandunk kladunk.

Bakade knäck.

Hade snöbollskrig mitt i natten.

Var vakna till 6, eftersom vi skulle se Musse och hans vänner firar jul som började klockan 5, men sofi däckade såklart så jag och Linus fick kolla själva. Heheh x)

Vi käkade massa skumtomtar.



HAHAHAHAHA!!!

Nu håller vi på och lagar mat och ikväll blir det nog film eller något annat kul. Pusshej! :D

Juste, GRATTIS ROBIN!!!! Till, allt! ;D


I am flying, my heart is taking over, the world is flashing by. Higher, higher, higher.


Jag är på ganska bra humör nu om man säger så, för jag har nämligen skrivit klart och skickat in min uppsats (det var extremt tråkigt och segt att skriva den), så nu har jag LOOOOOOOV! Det känns som en sten har lyfts från mina axlar, jag är så glad så jag skulle vilja hoppa upp och ner, jag vill skrika, jag vill krama alla, jag skulle kunna springa naken genom norrtälje... ja ni fattar. Det känns rätt skönt helt enkelt.


De snöade lite idag. Man ser det inte så bra på bilden, men när man hade varit utanför dörren i typ 1 min såg man ut som en snögubbe, tihihih :D Det gillar vi! :D


Lost and insecure, you found me

Vaknade på helt fel sida idag. Blev nerstänkt med snö när jag stod och väntade på bussen, på datakunskapen fick jag världens segaste data med trög mus. Vi fick oförberett prov som jag inte kunde, fick sitta resten av dagen och göra tabeller och tabbar, extremt kul. Inget gott till lunch, och så fick vi sluta senare än vad vi brukar så jag hann inte träna. När vi skulle traska ner till busstationen frös jag fötterna av mig. Och när jag kom hem var det bara att sätta sig och skriva på Hjältar-uppsatsen. Trevlig dag. (y)


The Fray - You found me

091215

Måste ju börja med att tacka och bocka Linus för hans fina blogginlägg nedanför. 11 kommentarer woow!! Storbloggar´n nästa? :D

Jag klarade mig igenom dagens tre prov. Hotell och matten gick nog rätt bra, men idrotten gick nog åt skogen. Jag fattade ingenting :O Men men.. Nu är det "bara" hjältar-arbetet kvar innan lovet. Och det går inte bra för mig. Jippie..

Väääärsta snöbollskriget idag med Sofi, Frida, Linus, Robin och Jesper. Tihihi riktigt skojigt! Blöt och go blev man också, men det gör ju inget! :P

Gymade efter skolan och sen åkte jag ner på stan med bror och köpte julklapp till päronen. Första julklappen jag köper! Dags nu när det är..en vecka till jul? x) Dom får en digital fotoram av oss, hoppas verkligen att dom blir nöjda och glada nu för den var inte direkt billig :O Och hoppas verkligen inte att nån av dom läser min bloggeliblogg, då blir det ingen överraskning x)


LINUS IN THA HOUSE JAOO :o

Ååååååh, här kommer jag inglidandes på Saras blogg å bloggar! Fett stolt jag blir som får äran liksom :O:O
Sara kan inte blogga tyvärr eftersom vi har 3 prov imorrn, Hotell, Idrott och matte :O Hon pluggar som en galning typ :o Eller..? :O

Fett soft med snö! :O Jag har redan gjort 2 snöänglar och blivit mulad å grejjs, SKIT kul :o Nu känns det juligt ;)
Jag har varit med Sofi, Frida och Sara idag oxå föresten :D:D::D Det kan inte bli mer najss, kärlek åt dem! :D<3

JULRADIO.SE FÖRESTEN! Även fast jag har tröttnat -.-'
Jag önskar mig en platt tv (särskrivning? :o) och en xbox i julklapp.... det LÄR jag ju få :D:D:D:D:D:D

Nu ska ni få en kul bild oxå :o

FETT COOOLT! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Kritik?

KOMMENTERA NU! Jag ska nog börja blogga x) :D:D:O Eller...?

PUSS TILL ALLA SKÖNA MÄNNISKOR! :D:D:D:D



Önskelista


Detta är alltså vad jag hoppas att tomten kommer med i år. Egentligen gillar jag inte att önska mig saker, man får det oftast inte ändå, men när man ändå kommer få massa skräp är det väl bättre att man säger till vad man behöver istället? Detta är alltså vad jag behöver just nu. Det finns säkert 108 saker till jag vill ha, men det är det jag behöver mest. Hörlurarna behövs till den livsviktiga musiken, parfym för att lukta gott och pengar behöver man alltid. 
Sen önskar jag mig en rolig och trevlig julafton som man inte vill glömma.

Tomterock






Sista bilden..haha. Bjuder på den.


Jag HATAR plugg.

Det finns seriöst inget värre. Hjältar-uppsatsen väntar inte, och det gör inte de tre proven heller.

Fuck_school_by_Frenchiexpink.jpg Fuck school image by Sykorce


Friendsdag

Idag var det friends-dag i skolan. Den började med fika och luciatåg i restaurangen. Tyvärr hade jag så dålig plats så jag kunde inte fota luciatåget, vilket var väldigt synd eftersom dom hade varit väldigt..kreativa. Jättesöta :)
Efter det blev del lite lekar, grupp 1 ägde ju även om vi inte fick nåt poäng. Kul var det i alla fall.
Fick sluta.. halv 11, då blev det till att vänta på mat och sen somnade jag nere i sofforna och vaknade vid 3. Ungefär. Gymade med frida och svetten rann (för er intresserade), sen åkte jag hem.
När jag kom hem möttes jag av en mycket vacker syn. En enorm frukt- och chokladkorg. Tihihi nu vet jag vad jag ska göra ikväll.

ska föreställa en kamel :P


Grupp 1 ägde!!


Globen....? Mycket likt!


godis-spottar-tävling!


Kalle och hans vänner

Har svullat så mycket godis nu de senaste två dagarna att jag spyr bara jag ser påsen. Eller påsarna, det är ju svinbilligt med plockgodis på willys så då måste man ju handla, det är bara när det är så billigt som man handlar. Och eftersom man slutar så in i helvetes tidigt varenda dag och inte har något liv så kan man ju gå dit varje dag och köpa nytt, trots att man har mer än halva påsen kvar sen dagen innan.

Idag var det jag, frida, robin och jesper som vandrade upp till willys i regnet. Hamnade i brorsans kassa och han erbjöd mig skjuts hem, vilket jag självklart tackade ja till, allt för att inte slösa på den jävla bussremsan.

Hade sista lektionerna för den här veckan idag (kan inte låta blir att skryta liiite, det är ju onsdag hallå) men måste ändå åka in samma tid imorgon eftersom det är luciatåg och lekar. Men jag överlever nog, tihih. 

 


Julradio, Crazy planets, Julmust, Kramar, Lars fina nallemage och Jakes kropp.

Gjorde som vanligt inte ett skit på svenska, engelska eller mattelektionerna idag. Jag blir irriterad på mig själv. Skärp mig. Efter lunchen var det idrott i gymet, alla ettor samtidigt idag så det blev lite rörigt kanske, men kul. Tycker synd om dom andra gymarna bara. Britta är på kanarieöarna eller något liknande så det blev ingen hotellkunskap. Istället drog jag, Frida, Linus och Sofi till Willys. Vi gick dit och tillbaka, eftersom Sara har tappat sitt busskort. *applåder*  Köpte lösgodis, 3.90/h! Lite småpinsamt i kassan bara (betalade och gick utan godiset haha). Gick sen tillbaka till skolan, chillade där ett tag och liftade sen hem med Lillis. Har sen dess svullat godis, tacko, pressat julradio och spelat crazy planets. Mådde rätt illa efter oO.

Något ganska skojigt vi fick reda på idag är att det är luciatåg på torsdag förmiddag, och med vårat superschema har vi inga lektioner på eftermiddagen, och detta mina vänner, detta betyder att de sista lektionerna för den här veckan har vi imorgon. Och då slutar vi runt .. 1? Sen är det bara 4 skoldagar, och sen, sen är det jullov!!
Jag tror jag möjligtvis överlever det, trots att det är en hel del prov och inlämningar innan dess. Tre prov på tisdag *suck*.




Blev lite sugen att se Skärgårdsdoktorn :O Vi måste ha en sån kväll snart sofi! :O


* Julradio *

Stannade hemma från skolan idag. Orkade inte helt enkelt. Hade ändå bara två lektioner.
Har istället bakat (eller ja, satt ihop ett färdigköpt) pepparkakshus och lyssnat på julradio. Nu spelar jag crazy planets, beroendeframkallande det där.


Crazy Planets



Det är större chans att bli dödad av en läskmaskin än av en haj.

Mitt humör är inte det bästa för tillfället.
Gårdagen blev helt fucked up på grund av en sak. Tappade lusten till allt så inhandlade inte en enda julklapp så paniken börjar komma krypandes. Jag har ingen aning om vad jag ska ge någon. Hittade ingenting alls för att vara helt ärlig. Enda positiva var att umgås med bästavän. Bion sket vi också i, och eftersom jag lovat farmor att sova hos henne efteråt så kunde jag inte göra henne ledsen och dra och göra nåt annat kul. Så jag satt hemma hos farmor en lördagskväll och åt kakor och tittade på ett program om utrotningshotade djur. Vilket drag det var! Vi diskuterade kungafamiljen.
Vaknade efter några få timmars sömn med extremt dåligt humör. Och aldrig har jag ätit så mycket på 3 timmar. Hon bokstavligt talat trycker i en mat och säger man nej blir hon ledsen. Så man äter och ser glad ut. Och sen mår man dåligt. Jag är fortafarande mätt, trots att det är 6 timmar sen jag åt.
Åkte hem och blev direkt påmind av mamma att jag skulle jobba. Det var bara att cykla och jobba. I regnet.
När jag kom hem igen fick jag panik, förutom det stora arbetet som snart ska in (som jag inte börjat på) och planetuppgiften (som skulle varit inne för ca 3 veckor sen), så visade det sig att jag har ännu en uppsats i svenskan. Som skulle vart inne för några veckor sen den med. Jag får visserligen skylla mig själv. Satte mig ner och krafsade ihop planetsaken och skickade in, nu håller jag tummarna för ett g.
Har till på köpet tappat bort mitt busskort. Bra Sara! 


Julskinkan har rymt!

Godmorgon!
Gårdagskvällen spenderades med Sofi, och senare kom Linus och ännu senare kom Jesper. Vi gjorde väl egentligen inte så mycket (..eller?!), meningen var att vi skulle kolla på Flickan som lekte med elden, men vi såg inte så mycket av filmen. Vi pressade julmusik ist.

Alldeles strax ska jag och sofi åka in till sthlm, vi ska handla julklappar. Sen ska vi möta upp bröderna Nelin, Johan, Tobbe och hans tjej. Vi ska kolla på Luftslottet som sprängdes
 
xxx

Death is peaceful, easy. Life is harder.

Fredag = ledig. Hihih.
Även fast jag hade kunnat sova halva dagen vaknade jag ändå 06.30, av att väckarklockan ringde. Jag hade glömt att stänga av den. Och självklart kunde jag inte somna om.

Har tagit en låång dusch och rakat benen och smörjt (smort?) in mig med bodylotion, så nu känner jag mig rätt freesch. Gav mig även på den bångstyriga luggen med saxen, jag är inte säker på om det blev bra, men jag tror iaf att det var rätt att jag gav upp mina planer på att bli frisör. Det är nog inte min grej. Haha.

Ska ta 1-bussen in till norrtälje med sofi och sen ska jag sova hos henne. Imorgon bär det av till sthlm för shopping och bio.


Fick vänta på bussen i en kvart igår. Brrr. Vad gör man då om inte roar sig med att fota...eller?! x)


Bara för att Linus tvingar mig till det här.



När jag, Sofi, Linus, Robin och Jesper var på flygis för ett tag sen fick man gratis julkalendrar, och jag och Linus var busiga och öppnade alla luckor på en gång. Hihihi. Busigt va?


And as you move on, remember me, remember us and all we used to be.



Den här dagen har varit extremt jobbig (lägg märke till ironin), tre lektioner, sen slutade vi 11.35. Åååh jag överlevde! Hahah. Det enda vettiga jag gjorde på dom lektionerna var ett mattetal, resten av tiden flummade vi runt (som vanligt) och lyssnade på julmusik. Jag (och ungefär hela min klass) har absolut ingen ork till skolan alls längre.
Gymade och tog shteeekigaste bussen hem. Jag har då HEEEEELG nu. Känns helt okej. (UNDERDRIFT)


Idioter

Känner mig extremt oseriös idag.
Sitter och lyssnar på linus jullista på spotify, just nu är det nån som sjunger jääävligt bögigt. Jag har absolut inget emot bögar, men ni vet, sådär fjolligt.

Dagens höjdpunkt (förutom att vi inte hade nån lärare=alla går hem) var när vi kom ut ur datasalen och skulle bege oss till gymmet. Frida sniffar i luften; -Fyfan vad det luktar kärring. Typ mormor.
Det visade sig att det inte var så konstigt, eftersom hotellobbyn var fylld av tanter och en och annan gubbe, typ 50 pers. När vi kom upp från gymmet igen hoppade dom omkring i restaurangen och sjöng jullåtar och skrattade åt varandra som hyenor. Skräckinjagande. Man undrar ju vad dom hade tagit, eller rättare sagt vad 2:orna hade lagt i maten.



1 december

Jag trodde verkligen att den här dagen skulle bli olidlig imorse, men riktigt så kass vart den faktiskt inte. Jag genomled skolan rätt smärtfritt, tack vare min roliga klass kanske. Efter skolan gick jag på stan med frida, jag köpte ett par svarta cheap monday som jag har gått och petat på i nån månad nu, men nu är dom mina!

Ska gå och kika på årets julkalender och se om det är något att se, hahah.
Har ni inget för er kan ni ju kika på den här, höjdpunkten på Faddergalan igår. Jag skrattade så jag grät, det kan ju bero på att jag var extremt trött men den är lite rolig iaf. Och EMD's frisyrer, wtf?!


RSS 2.0