Goodbye 2011

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
- Jag fyllde 18 barre och gjorde allt det som hör därtill. Lärde mig köra bil och tog körkort, skaffade en efterlängtad tatuering och spenderade fler fredagsnätter på ett dansgolv än hemma. Awesome!

Har du några nyårslöften?
- Löften brukar bli omöjliga att hålla, så har mål istället. Mitt mål med det här året blir att ta studenten, åka på en långresa och flytta hemifrån. Med andra ord göra 2012 till det bästa året!

Vilka länder besökte du?
-
Blev en del resor till Åland och Finland fram och tillbaka, exotiskt huh!?

Bästa minnet från 2011?
- Finns så många så det är nästan omöjligt att välja. Kommer aldrig glömma de fyra veckorna i Skövde, 100% partykryssningen eller midsommardagen på Fejan, men det bästa var nog ändå hela sommaren. Mitt sista sommarlov. Fullproppat med sol, jobb och party med alla goa vänner. Ler bara jag tänker på det.

Sämsta minnet från 2011?
- I februari lyckades jag få vattkoppor av bror min. Vi var lite sena ja. Helvete vad dåligt jag mådde, och till på köpet fick jag magsjuka på samma gång. Mådde dubbeldåligt och låg däckad i två veckor och det tog ett tag att återhämta sig. Men man kan ju inte alltid må bra.

Bästa köpet?
- Min alldeles egna bil. Det är sån frihet att kunna ta sig var man vill när man vill!

Vad spenderade du mest pengar på?
- Bilen, bensin och mat. Äta bör man annars dör man. Alla dessa utgångar har inte heller varit gratis.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
- Mina underbara vänner gör mig alltid glad. Tänk vilken tur att just jag fick så bra människor omkring mig!

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
- Jag har mina up and downs, men har nog mest varit glad.

Favoritprogram på TV?
- Helt ärligt så tittar jag inte speciellt mycket på tv, utan ser helst filmer/serier. Det bästa jag kan komma på nu som jag har sett på tv var Eldsjälsgalan, grät konstant i en timme hehe.

Är det något du saknade 2011 som du vill ha år 2012?
- Tur i kärlek och en utomlandsresa, tack.

Vad ser du mest framemot med år 2012?
- Att ta studenten och göra 2012 galnare än 2011!







Suddigare bilder får man leta efter, men åh vilka minnen!


never trashy, just a little nasty


Hade en kanondag igår, trots den dåliga början. Skrothögen till bil jag har fick nåt ryck så jag fick stå 45 min på vägen och vänta på pappsen, han kom och räddade mig och nu funkar skiten igen.
När bilen var fixad åkte jag till Kista med Frida och shoppade, käkade gott och mös runt. Sen drog vi till Norrtan och vidare ut till Rådis med Ellen, Soffe och Linus. Dagen slutade på moset och vi hade det trevligt, ganska dåligt drag dock, men alltid kul att träffa folk.

Idag fyller bror min tjugotre barre, tänk vad gammal han blir lillskiten heheh. Det ska firas med kaffe och tårta senare ikväll, men först ska vi slänga ihop lite mat här innan vi svälter. Kyss.

better than I know myself

Och så har man överlevt ännu en jul. Dock ingen snö i sikte, snarare vårväder med 10+, men det blev en rätt lyckad jul ändå. Inga hard feelings, bara massa julmat, julfilmer, brottning, paketöppning och kortspel hela dagen lång. Fick en del skönhetsprodukter, flytta-hemifrån-saker och mest nöjd är jag nog över mitt duntäcke och kudde. Tack Tomten.

På juldagen blev det ingen utgång eftersom alla krogar i norrtan bestämt sig för att ha 20+, men vi tog det inte lugnt för det. Kvällen började med finmiddag på donken följt av bio, The Stig-Helmer Story. Rätt kul film, den var ju svensk så man kan ju inte förvänta sig för mycket liksom. Kvällen slutade i Nysättra hon Nelin's, jag lekte frisör, vi förtärde jäger och hade det allmänt skoj all night long.

Nu taggar jag inför morgondagen, då blir det en sväng till huvudstaden med Frida för mellandags-shopping och på kvällen kööör vi. Onsdagsklubben is back! Tagg tagg.



everyday I´m shuffelin'


Bild från lördagens festligheter på moset. Snodde den från deras hemsida.

Hade en riktigt bra dag i måndags. Teambuilding och julbord med jobbet stod på schemat och det var riktigt trevligt. Kan inte bli annat när man jobbar med såna godingar. Blev även en sväng till G och kvällen slutade hos Karlsson där vi lagade köttfärsås och spelade gitarr till halv fyra.
Inte så konstigt att man var trött när det var dags för skola fem timmar senare, vilket resulterade i kvaddad bil. Eller ja, en ganska skadad bil i alla fall. Så typiskt, men ingen annan som blev skadad och det är ju ändå huvudsaken.

Nu ska jag gå och gosa ner mig framför gossip girl och imorgon blir det sovmorgon. over and out, puss och kram, see ya, xoxo och så vidare.

SVALKAR VINDEN

Grym uppdatering måste jag säga.
Har hursom haft en rätt bra vecka och helg. Torsdagen innehöll både jobb (servering på sparbanken) och roadtrip till täby för lite klädshopping med mina söta.
Fredagen innehöll jobb den med, i form av servering på mobergs. Ja tro det eller ej, jag jobbade på moset istället för att festa där. Wohoo raise your hands people, jä jä.
I lördags däremot blev det andra bullar, mobergscupen stod på schemat. Satt på en fotbollsläktare halva dagen, sen blev det middag med dom fina i hamnen och dagen slutade uppe på moset. The Fix spelade (hade aldrig hört dom förut så jag vet inte riktigt varför jag stod längst fram och lekte megafan med sångarens halvnakna kropp centimeter från ansiktet), men galen kväll var det i alla fall.
Idag har vi haft julmys hos mormor med tomtegröt, skinkmackor, pepparkakor och hela tjocka släkten. Och just nu taggar jag inför morgondagen, det vankas teambuilding och julbord med jobbet. woop woop.


vill så himla gärna åka utomlands just nu. samtidigt som jag längtar äckligt mycket efter sommaren. men jag vill ändå ha snö. wtf?

RSS 2.0