samma gamla visa,men vet inte vad det är för låt.



Jaha då var det bara några ynka timmar kvar på 2010, och min fråga är, varfan tog tiden vägen? Vad har jag gjort det senaste året?
Började tvåan och tappade ungefär all motivation för att plugga, men har på något konstigt vis lyckats hålla betygen uppe någorlunda bra. Åkte till Grekland med Öberg's och firade min sjuttonde födelsedag med buller och brak. Minnen! Skaffade mig ett jobb där jag jobbade röven av mig hela sommarn och där jag fortfarande jobbar helger osv, vilket är kanon! De dagar på lovet jag inte jobbade spenderade jag för det mesta med familjen Karlsson + Emmy, vi badade på alla möjliga ställen och åkte på skojiga utflykter, Åland, Skansen mm, minnen där med! Började skolan igen och trivdes bättre än någonsin. Fan vad kul vi har på HR! Har även hunnit med en del galna fester som nästan alla slutade i kaos på olika sätt, haha.
Har för övrigt hunnit med att skaffa tre nya mobiltelefoner, en ny dator, tv och en jäkla massa filmer. Skaffade även ett gymkort som jag kanske kunde ha utnyttjat mer.. istället för att äta så mycket godis! Fick för mig att klippa av håret, sagt och gjort! Vet inte om jag tycker att det var den bästa idén på året men det växer ju ut..

Det var nog mitt 2010 i korta drag, det har ju inte varit så dumt trots allt! Just nu håller jag på med min To do list 2011, kul att ha lite roliga mål med det nya året tänkte jag? Och jag skippar punkterna om att träna som en galning, sluta äta godis osv, för dom vet vi allihopa att man aldrig håller.

Så nu hoppas vi på att 2011 blir ett kanonår och satsar allt, right!?

en sekund blir tusen år


Tror nog att de bara var min familj som nästintill glömde bort julafton. Hade planerat stor släktjul men sen blev mormor sjuk så det blev inget av det. Åt pizza, spelade tvspel med pappsen, kollade på film och åt chirre och dirre hela dagen istället. Öppnade inte ens några julklappar.
Andra bullar blev det idag, när vi började dagen med att ta en tripp in till mellandagsrean på elgiganten. Kom hem med en ny telefon, en LG GT400. Jag som sa att jag aldrig skulle ha touch igen.. whatever!
Bakade lite "julcupcakes" innan bror med sambo och farmor(!) kom. Käkade julbord och allt därtill och sen blev det julklappsutdelning. Fick en kokbok, halsband, pengar, lite smått och gott och en riktigt snygg plattång. En röd!

Nu blir det filmgluttande all night long och ladda inför några dagars jobb!
fred ut

förlåt att jag aldrig sagt förlåt


Är verkligen helt tömd på energi efter helgen. Orkar ingenting. Har till på köpet dragit på mig en förkylning, såhär lagom till jul. Något som inte gjorde saken bättre var att jag väcktes av massa sms från min käre bror vid 2 i natt, och trodde först det var väckarklockan som ringde så jag hann gå upp och tända lamporna innan jag insåg vad klockan var.

Tycker förövrigt att det känns sorgligt att året snart är slut, vart har det tagit vägen? Hade en liten avslutning i skolan igår, fikade, Britta läste upp en rolig dikt och så var det ju såklart prisutdelning. Våran klass vann massa godis för bästa närvaro på friluftsdagen och så vann jag faktiskt också pris, för bästa närvaro i klassen. Hahah!

Idag blir det julklappshandling i lillstan med Simon och Marcus, så dags att kliva upp ur sängen och plocka fram feta jackan kanske. Iskallt ute ju!

want you to make me feel like I'm the only girl in the world



Efter en helt galen helg blir det en lugn filmkväll i snöovädret. Har ordentlig träningsvärk i ungefär hela kroppen, ont i öronen och har knappt sovit på hela helgen, så jag tänker inte röra en fena på hela kvällen!

Fredag: Började lugnt med film i skolan, American History X, och sen coopertest. Var helt färdig efter det men efter lite film och taco var vi fit for fight igen. Spenderade hela kvällen/natten på kärleksudden och dansade loss konstant i nästan fyra timmar.

Lördag: Åt brakfrulle med tjejerna och sen åkte Frida och jag åkte hem till mig och kollade film innan de blev middag med brorsan. På kvällen åkte vi till Dennis som fyllde 20. Sjuk kväll!

Söndag: Skulle skriva lite fint "god jul" på några pepparkakor, samtidigt som jag pratade och åt frulle, blev rätt fail som ni kanske ser. Fikade med Fridas päron och nu blir det en lång välbehövlig dusch innan jag slänger mig i sängen.

KISS & GOODBYE

20101215


Har haft ett par galna dagar i köket, veckans tema var italien så det blev en hel del go mat. Förutom matlagning har veckan hittills till stor del bestått av pingisspelande (nya grejen på hr..) och massa fika. Lär ju rulla fram lagom till helgens festligheter.
Försöker för övrigt vänja mig vid tanken på att mitt hår förmodligen inte kommer växa ut 20 cm på en vecka.. aja whatever, mammafrilla är ju rätt hett ändå. Hehe.

Nu blir det ett glas ObOy och sen ska jag rota fram lite träningskläder till morgondagen osv, sen blir de hopp i säng! Puss!



fighting for peace is like fucking for virginity



Har under helgen sysselsatt mig med massa jobb, julbak och annat skoj. Förutom massa bullar och knäck så är pepparkakshuset ovan ett av bakverken vi lyckades med. Gulligt va?
Har även hunnit med att cutta håret. Fick den briljanta idén att klippa av cirkus 20 centimeter, men är inte riktigt säker på vad jag tycker om resultatet än..

Avslutar helgen med Beck (fast nu blev det ju såklart nyheter mitt i filmen, fan), och taggar inför morgondagens luciafirande. peaceout!


I used to live alone before I knew you


Knasig dag. Trött dag. Bra dag! Började med 6 timmars kök. Lagom trött och flottig var man efter det kan jag lova. Felicia och jag fick städa bageriet så slapp nästan hela svenskan vilket inte kunde bli mer skönt. Alla antecknar hoppas jag!

Dags att bre en macka och sen hoppa ner i den nybäddade sängen och kolla film! xxx

Min jullista @spotify; xmas 


as long as i have you i'll be alright


överlevde dagen, och redovisningen är avklarad. gick kanon. fick till och med hela publiken att skratta, huvudsaken det liksom.
sprang ner till gymmet efteråt och svettades och sen hoppade både jag och frida in i volvon och åkte till intersports julklappsrea. provade en hel del snygga mössor (eller?) och jag hittade även min drömjacka. precis lagom lång, varm, mysig, snygg osv osv. men. stort meen. snordyr. men det är ju kallt, då behöver man ju faktiskt något varmt? hehe. något att fundera på.

next-tandborstning!




If you've never done anything stupid, you've never done anything at all.



Som den välutbildade kockelev jag är slog jag på stort och lagade makaroner och köttbullar till lunch. Köpta köttbullar. Exklusivt ohja.
Har ägnat ungefär hela dagen åt att plugga. Mindre kul. Men nu är det klart (förutom att jag har redovisning imorgon men det låtsas jag inte om) så resten av dagen ska jag roa mig med att städa och julpynta lite, och sen ikväll blir det massa film! Puss!

IF YOU START TO MISS ME, REMEMBER. I DIDN'T WALK AWAY, YOU LET ME GO.


Hade snörugby igår på idrottslektionen, galet kul!
Spenderade eftermiddagen med en vän jag inte sett på länge och kvällen avslutades med godis och New Moon med två favoriter. Blev inte alls som planerat men väldigt mysigt ändå.
Idag blev det storshopping i byn med mamma och Sofi medan vi väntade på pappsen som plogade. Fick med mig nya skor och Eclipse hem. Ägnade eftermiddagen åt julpynt och fix. Har en flygande gris i hallen!

Nu blir det en långdusch och sen filmgluttande, tyvärr inget party eftersom jag ska jobba all day long imorgon. Pussar!

youcanneversaynever


RSS 2.0