I'm falling in love with your favourite song

Väcktes av att telefonen ringde imorse, Sofi, som antagligen inte ringde med mening eftersom det bara hördes massa konstiga ljud.
Gick upp, jobbade. Hjälpte till lite i mejeriet på morgonen när det inte var så händelserikt i kassan. Det var så lite att göra ett tag att jag satt och sorterade lottskrapor, Jonas trodde jag var störd. Att jag alltid ska skämma ut mig.
Fick knappt i mig maten när jag hade rast eftersom två snyggingar satt brevid mig, jag äter ju som en gris. Inte lätt med snyggingar på jobbet. Haha.
Annars då? Har ont i halsen som en gnu och mitt hus ser ut som ett bombnedslag. Ledig hela helgen. Lite tråkigt om jag får säga det själv. Man blir ju snuskigt rik på helger. Jaja. Nu blire några avsnitt av Grey's, ovanligt va?


gloria's no longer the wasted disco girl you've been dreaming about

Jaa livet rullar på, jag jobbar som en galning, äter som en galning, och är omgiven av massa snygga människor. Tror det är tre veckor kvar på sommarlovet nu, vilket är ganska ångestframkallande. Det ska bli skönt att få lite ordning på vardagen igen och träffa alla prickar som man inte träffat på sommaren, men jag känner mig lite osäker på inriktningsvalet. Vet inte om jag verkligen vill gå hotell. Hmmm.
Ska även göra något åt håret, men vaad? Vill ha lite förändring. Förslag?

Nej nu blir det Grey's och lite daim skulle jag tro, tjohejs!

MANDO DIAO


Har haft två underbara dagar. I måndags vart det ju Ålandsbåten med familjen karlsson & halva familjen schylander. Riktigt skoj!
Igår spenderade vi hela dagen på Skansen. Från 08-22 typ. Blandade känslor, några tanter fick mig att vilja skrika alla fula ord jag kan (men det gjorde jag såklart inte, jag tröck upp min väska i facet på dom istället) och Jonas Gardell fick mig att garva varje gång han öppnade munnen. Mando Diao var såklart bäst! Så jäkla coola, mina nya favoriter! Anders Lundin snodde min penna och gick runt med den hela dagen i bakfickan. Lite roligt sådär. Orkar inte skriva allt som hände men är det någon liten själ som vill läsa mer kan man göra det på Tvillingarnas eller Emmys blogg. :)




Åland

Härlig dag på jobbet igår, var rätt överbemannat så jag tillbringade den mesta tiden bland tandkrämen, toapappret och deodoranterna. Haha.
Spenderade kvällen med Sofi, vi gjorde som vanligt ungefär ingenting ;D



Nu ska jag ta min biffiga väska och åka till Karlsson's igen, idag blire Åland och imorgon spenderar vi 14 timmar på skansen! Wohoooo!

Something good can work



Nackdelen med att ha feta lönen insatt på kontot är att det är så svårt att spara. Man är inte van att ha så mycket pengar, men just eftersom man har så mycket, tänker man inte på vad och hur mycket man köper. Eftersom jag "råkade" spendera upp hela förra lönen (oops) tänkte jag försöka spara denna. Tänker använda max en tusenlapp! Har nämligen en del planer för nästa sommar och då behövs massor med pengar! 

Ska snart äta en fet lunch/middag, och sen pallra mig iväg till jobbet. Har en enorm godispåse och massa avsnitt av Grey's som väntar ikväll. Längtar!!

where were you, when everything was falling apart

Easy people på kvarnudden i onsdags. Musiken var väl bra, men trevligast var nog alla pojkar som man kunde titta på haha. Kul att träffa allt folk igen också.
Jobbar hela helgen, har ont i halsen och får hostattacker då och då men annars är det bara skönt att ha något att göra.
Dags att käka frulle, totalt meningslöst inlägg meeeeeeen. Peace out.

you you and you

Hade det riktigt skoj med Frida, har inte träffat henne så mycket i sommar, vilket är synd! Först handlade vi massa gotti innan vi tog oss hem till henne och svullade galet framför film. Igår tog vi bussen in till sthlm, jag hade inte tänkt köpa någonting men kom hem med tomt konto.. hehe. Vi fick även för oss att gå på bio så vi checkade Eclipse (igen..) Fyfan vad bra den filmen är!


Först var frida jätteglad över att vi just sett eclipse och att hon shoppat massa grejer..

men sen blev hon ledsen, vi åkte lite fel i tunnelbanan vilket gjorde att vi kom mycket senare ifrån sthlm vilket gjorde att vi båda missade våra bussar hem... frida fick skjuts hem medan jag fick vänta 2.5 timmar på nästa buss. Som tur var så underhöll axel mig!


what's the point

efter gårdagens jobb och cykelturen till det var jag nästan död. så jäkla trött. blev till på köpet hesare och hesare under dagen. när jag skulle ropa ut att det var tio minuter kvar till stängning (hatar att ropa i högtalarna, fan min röst över hela butiken..) så lät jag mer som en kråka. men gillar verkligen jobbet, så otroligt trevliga medarbetare! 

hade käre storebror på besök idag, han har skaffat katt, som är otroligt söt! en svart liten tjej, oooh jag vill också ha!!


nu tänkte jag sätta på en film och äta lite gott. sen blir det till att tagga för jobb imorgon då, efter jobbet ka jag och frida svulla galet framför film och bada massor! På tisdag ska vi spendera dagen utanför staden, vart vinden för oss återstår att se! :D

Apelsinjuice

Kom just hem från Sofi, äter frukost. Gårdagskvällen var riktigt trevlig! Först grillade och chillade vi hos Jessica och Jimmy, spelade lite kubb och så. Sen gick vi ner mot parken en sväng och när klockan närmade sig 2 cyklade vi hem. Var ganska mörkt men som tur var var solen påväg upp så det var luuuungt. Riktigt lyckad kväll måste jag säga, även om jag gärna hade skippat vissa delar.. ;)
Nu ska jag alldeles strax hoppa på cykeln ingen och bege mig in mot norrtälje, jobbar 14-stängning. Vill. Inte.


Vad hände här sofi? xD

Inte ett moln så långt ögat kan nå

Vaknade klockan 7, har ingen aning om varför och kunde såklart inte somna om eftersom solen redan lös in bakom gardinen och det var typ 25 grader inne. Kollade på Underbara älskade till frukosten och grät konstant under hela filmen. Tönt. Souis är rätt het btw. Fick för mig att göra om bloggen och det vart totalt misslyckat, så nu är den ju inte vacker alls, men orkar inte hålla på just nu.

Ikväll blir det grillning och kubb i norrtälje om jag fattat saken rätt. Trevligt trevligt! Är rätt sugen på bad i solnedgången men det kanske vi kan köra imorgon? Fast näe, då befinner sig alla på american car show och jag jobbar. Yay.
Nehej, nu blir det till att hälla i sig några liter vatten och placera sig på någon sval plats. Pussen!


Schteeeeeekhett

Klockan 10 imorse (då det för övrigt var 37.8 grader ute) tog jag min cykel och trampade på dom 1.5 milen till jobbet. Stannade vid gymmet och duschade, men sen jobbade jag till 21.35. 9.5 timmar bara. Mycket trevlig och händelserik dag i alla fall. Blev kallad tant för andra gången (ser jag gammal ut eller..?), jag och Josefin fjantade oss så kunderna undrade vad felet var, såg två riktiga snyggingar (varav den ena jag vet namnet på, han blir snyggare för varje gång jag ser honom) och så får vi inte glömma Aschberg. Japp, Robert Aschberg var på Willy:s norrtälje och handlade. Hur coolt är inte det lixom? Hörde senare att Marie Senerholt hade varit på Coop och Ola & Naomi Rapace käkat på donken. Wohooo käääääääääändisarna intar norrtan. xD
Kopplade fast cykeln och åkte med Marcus hem, nu tänkte jag krypa ner och kolla lite film, godnatt!



Sol, vind & vatten.

Har inte dött i värmen, har bara tappat lusten att göra någonting överhuvudtaget. När termometern visar 31 grader i skuggan orkar man liksom inte göra så mycket. Jag har haft den turen att jobba, fått vara på ett ganska svalt ställe. Och det alla pratar om är vädret. Ett säkert samtalsämne. Och att vädret får folk att klä av sig kan vara trevligt när det gäller snygga killar (även om det kan få en att tappa koncentrationen), men när det kommer feta, svettiga och håriga gubbar utan tröja är det inte lika trevligt längre..
Har även hunnit med att umgås med härliga vänner i norrtälje, spelat kubb i parken, badat i solnedgången, och stött på några kameler här ute på rådmansö. Härliga tider dethär.


Vampires suck trailer


Haha, den här filmen måste jag defenitivt se!

jordgubbspanacotta

Grill/chillkväll hos Martin igår. Det var riktigt mysigt, vi badade, spelade kubb, grillade, kollade film mm.





Dog nästan av värmeslag på bussen hem, det tar ju ett tag från björkö till rådmansö om man säger så.. fick ett litet besök av sofi vilket alltid är trevligt, nu väntar jag på att päronen ska komma hem, har solat och vattnat blommor som en galning. Funderar på att gå och fixa lite mat nu, annars kommer jag nog dö av svält ;) pusshej!


Sommaren är kort, det mesta regnar bort, men nu är den här, så ta för dig, solen skiner kanske bara idag!

Termometern visar 25.5 grader i skuggan. Helt okej liksom. Hehe.
Ska snart sätta mig på bussen in mot norrtälje och sen vidare ut mot Björkö och Martin. Där vankas det grillparty (och förhoppningsvis BAD) och massa mys! Känner på mig att det kommer bli en kanonkväll! :D


Shopping!

Trots den extrema värmen idag (fast vart var solen?) tog jag en sväng in till Norrtälje. Tanken var att jag skulle träna och fixa en present, men jag fick med mig en hel del annat hem också. Massa rea överallt, då kan jag inte låta bli!
Dog nästan på gymmet, galet varmt!! Nu känner jag mig i alla fall duktig, var ju ett tag sen jag var där...


Sommar och sol










100705

Har spenderat helgen med familjen Karlsson och Emmy (+familj), var ute på sjön både i lördags en sväng och hela söndagen. Var riktigt nice! Blev röd som en tomat i facet, riktigt hett kan jag säga! Istället för att skriva massa ointressant tänkte jag lägga upp bilder, men först måste jag leta reda på kameran!
Var i sthlm i fredags, och fick med mig en del hem:



Vampyrer bajsar inte

I tisdags när jag, frida, sofia & martin satt och kollade twilight funderade vi lite om vampyrer bajsar. Vi kom inte direkt överens om ett bra svar på frågan så vi smsade 180800. Svaret vi fick var

-I och med att de bara dricker blod så har de inte så mycket att bajsa ut, så det blir att kissa för det mesta. Skönt va?

oseriöst svar på en oseriös fråga.

RSS 2.0