Guess I was wrong

Det är fan svinkallt ute nuförtiden *snyft*. Imorse var det typ 3 grader och det är det nu med. Brr, jag måste skaffa mig en jacka och stor mysig halsduk att gosa i, hehe. Dog nästan imorse när jag väntade på bussen.
Var på nån friends-grej imorse och slapp därför alla lektioner fram till lunch, niiice. Tog en sväng på stan med frida, josse, jossan, sofia och annica. Provade skinnjackan som jag spanat på men den visade sig vara asful på.. får leta vidare. Hittade mycket annat fint men fattig student som man är har man ju inte råd med speciellt mycket.. köpte i alla fall en svart topp, som man kan ha till typ allt, både jeans och tights, vardags och fest och.. ja, ni fattar. Hade 50 kronor rabatt så det blev billigt och bra, haha.

Drog upp till skouuulan, men vi var lite sega så missade lunchen eftersom vi var tvugna att byta om till idrotten.. Det var då bara jag och frida som gick på idrotten idag, haha. Resten hade teori eftersom de är så lata. Vi fick i alla fall två plus i kanten och vi kände oss ju lite hurtiga, haha. Körde långintervallöpning (krångligt ord) och sprang sammanlagt 3.6 km. Andreas trodde att jag brukade springa ofta eftersom jag sprang så fint och ledigt och inte såg ut att bli det minsta ansträngd. Hahaha, jag fick ärligt talat hålla mig för att inte brista ut i skratt av förvåning. Jag är en av dom klumpigaste och otränade personerna jag känner. Jaja, det var trevligt att höra i alla fall. Jag kanske inte ser ut som en framrusande elefant när jag springer trots allt.

Sen hade vi Hotellkunskap med Britta, hennes humörsvängningar är läskiga. Ibland skriker hon så man skiter på sig. Nästan i alla fall. Lyssnade lite på henne och sen fick vi skriva en liten historia efter en bild, hehe. Inte speciellt anstängande måste jag erkänna.
Efter skolan tröck jag i mig lite choklad (jag måste sluta käka godis i veckorna!) eftersom jag var så hungrig och sen gick jag på stan med frida. Hittade ännu mer snygga grejer och ha-begäret är stooooooort. Jag undrar hur länge pengarna kommer få stanna på kontot när dom rullat in, hehe.

Nu sitter jag här nyduschad och fräääsch i stora fleccetröjan (???) och funderar på att gå in och ta en kladdkakebit. Den var ju inte speciellt god men.. lite nyttigare i alla fall eftersom den är bakad på fullkorn, hahah xD

Just fan, jag glömde att plugga matte. Eller ja, "glömde". Hahah. Ligger bara 11 sidor efter. Hmmm. Imorgon får jag nog ta tag i det, skulle jag tro. Jag får nog börja med att göra typ 10 tal i veckan, så jag inte får ig. Jag hade ju för fan mvg (!!!) i matte i nian (passar på att skryta över min smarthet, hahah), vad har hänt? :O


(slänger in en random bild för att min extremt långa inlägg inte ska bli så tråkigt, hehe)


Why can´t you se?

Har pressat Taylor Swift´s You belong with me ungefär 14 gånger nu, har haft volymen på max och sjungt med för allt vad jag är värd och dansat runt halvnaken. Det har låtit fördjävligt, mina drömmar om att söka till idol och vinna är krossade, haha. Nu har jag bara ont i halsen av allt sjungande.
Försöker hålla mig vaken för att se vilka som går vidare i idol, jag och mamma håller på Jon och Eddie. Hejahejaheja.  
Nej nu ska jag fortsätta sjunga loss, tur att ingen hör säger jag bara, haha.

Ps: Kladdkakan var jäkligt äcklig, haha. Använd aldrig fullkornsmjöl i kladdkaka, ett tips bara.

Ibland gör man rätt, ibland gör man fel, lev med det.

Måndag igen då... kan inte påstå att det har hänt något speciellt idag, so, no och livsmedelskunskap. Fick tillbaka gastronomiprovet och vad fick sara? Mvg ofc, haha. Hade bara två fel, och dom kunde jag till och med, hade bara missat en fråga.. fan asså. 
Åkte hem med far och käkade middag, sen hoppade jag på cykeln och åkte och jobbade. Bakade kladdkaka när jag kom hem, hade tyvärr inget vanligt mjöl så jag fick ta fullkorn.. haha. Får se hur det smakar xD
Skrev nyss klart svenska-artikeln, wohoo! Skulle behöva jobba matte också men det pallar jag inte, får ta det imorgon.
Imorgon har vi bara två lektioner då, hela förmiddagen går bort eftersom vi ska på nåt friends-grejs på roden. Inte mig emot, haha, fast jag jag kommer ännu mer efter i matten.. bra.
Jaja, snart blir det idol och kladdkaka, wohoo! :D


Thor fick fnatt idag och klättrade upp på taket och började kasta sten på oss, haha. Han är busig xD


Dagen före måndag

Gårdagskvällen spenderades hemma hos sofi, vi kollade på Johan Falk, kommer inte ihåg ved den hette men det var den andra filmen iaf. Sen kollade vi på en ö i havet och svullade chirre och gotti, kändisdjungeln och sen tog vi oss en cykletur. När vi kom tillbaka kollade vi på Underbara älskade, eller ja, jag kollade, sofi somnade som vanligt xD
Upptäckte att Anastasios Soulis är söt, haha. Vi satt och dregglade över honom hela kvällen eftersom han var med i båda filmerna vi såg, och i morse kollade vi på Alla älskar Alice, där han även var med, fast då var han liten.

Sitter just nu och stirrar på mitt överbelamrade skrivbord. De som verkligen känner mig vet att jag är lite av en perfektionist, allt ska ligga på sin plats, men nu vet jag inte vad som har hänt. Papper, tidningar och gud vet vad ligger huller om buller. Pallar inte städa nu så det får se ut såhär, hihi. Busig jag är.

Ni förstår vad jag menar va? Mjauuuu!


What can I say, what can I do


Undisclosed Desires

Ibland blir jag så jäkla irriterad på mig själv. Jag hade bestämt mig för att sätta mig och skriva klart min artikel om fjanton, jag var till och med rätt taggad på det, men vad händer? Jo man upptäcker såklart att man glömt alla papper i skolan. Suck... Har skrivit lite i alla fall, men jag kan ju inte sitta och hitta på allt så jag får väl vänta tills på måndag, dagen innan den ska in, som vanligt då. Haha.

Gårdagen var trevlig, lagade ju mat hela dagen. Många i klassen var sjuka, och vi låg efter i arbetet eftersom vi inte var i skolan i torsdags, så det blev rätt stressigt och mycket att göra, jag var så trött att jag hade kunnat grina när vi städade.. Det gick bra iaf, blev runt 80 gäster, och jag fick stå ute i restaurangen och skära upp kött. Det var rätt kul faktisk, prata med gästerna och så, fick jättemycket beröm om maten, hihih.
Efter skolan var jag med annica, och sen tog jag 5-bussen hem. Var så jäkla slut så det blev en hemmakväll, trots många fina inbjudningar. Käkade ostbågar och kollade på idol och Red eye med päronen.

Vet inte riktigt vad som händer idag, är taggad på att göra något ikväll men endå inte. Det blir lixom så, när man är hemma i myskläderna och degar framför datan är det svårt att ta tag i sig själv och åka iväg. Det blir så jobbigt lixom, fast man vill ju träffa vännerna, men man är så trött. Jag är konstig jag vet.


kissiemjau aka ankan

Okej, jag kollade som vanligt runt bland lite bloggar, det gör jag alltid när jag har lite tid över, och så kommer jag in på kisses. Började direkt asgarva. WTF??
Inte åt att hon är osminkad, hon ser bättre ut osminkad än sminkad ju, men läpparna, vad i helvete?? Spruta in massa skit så att de ser ut sådär? Hon kan ju inte tycka det är snyggt? Seriöst? Det ser ju ut som hon har tryckt upp dom mot en glasruta typ?? Om hon nu tycker det är snyggt, säger jag bara HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!


Bild från kissie herself.


Daxvax

Dagen har varit extremt trevlig, började hos annica, mötte upp resten av skolan bakom mobergs och körde orientering. Jag, annica, josse, johan och fisken. Bästa laget ever, hahah. Jag fick fixa dom flesta kontrollerna och fick därför ett nytt smeknamn, nämligen skogsmullen. Även orienteraren eller scouten, wohaaa! Mycket passande haha.  
Roligast var ju när jag och annica skulle leta två kontroller på ett berg, först tappar vi bort varandra, jag trodde seriöst hon hade dött eftersom hon inte svarade när jag ropade, men hon levde men var bara lite långt bort. Haha. Jag ramlade nerför ett stup (ja okej det var ganska litet men endå) och slog huvudet i bergväggen, aj. Ramlade ytterligare några gånger och annica drog med mig när hon ramlade också, haha. Sen lurade johan oss att ta på ett elstängsel och det var inte det trevligaste jag har gjort, jag ramlade ihop haha. Så efter lite skador här och där och 10 kontroller avklarade kom vi i mål. Då fick vi knalla vidare till matkontrollen där vi pimplade festis, hihehehi. Gick vi mot flygis med fjortisboysen, handlade godis, gick hem till annica och svullade, sofia kom även efter ett tag. Efter att ha missat två bussar (hehe) tog jag 5-bussen hem och käkade lite nybakt bröd, har kollat på idol osv. Nu ska jag snart hoppa i säng och sova, imorgon är det nämligen kökeeeet. Wohoooo!

Wohoooooooo

Jag är så trött att jag skulle kunna somna på stört, faktum är att jag varit så här trött sen cirkus klockan 3 idag, men anledningen till att jag inte har somnat är att jag har haft fullt upp, och så kan jag ju inte missa idol. Haha. Provet i morse gick bra tror jag, och sen har vi jobbat stenhårt i köket. Vi ska ju orientera imorgon och missar därför dagen i köket, vilket gör att det bli mycket stressigare idag och på fredag.. Vi har kokat potatis, gjort potatismos, potatisgratäng, biffar, köttbullar, kokat skinkor, pasta, sandwich, kladdkakor.. ja allt möjligt. Och så har hela klassen svullat blockchoklad så vi nästan spydde, hahah xD

Imorgon blir det först orientering med skolan, sen blir det gym med fridisen. Wohoo time to tagga till!
Nu ska jag gosa ner mig i min säng och glo på idol,
xxx

...och så lite heta bilder från dagen.. HAHAH





Onsdag

Sitter i skolan och väääntar. Drygt att komma till skolan 40 mnuter innan den börjar men det är ju nice att det finns datorer som man kan sitta vid iaf. Hehe. Spelar farmville... xD
Dagen börjar med prov i gastronomi som jag inte är så taggad på att göra, resten av dagen spenderas i köket.
Time to go, puss!

The Resistance

Jag är nu ägare av Muse´s nya album, wohoooo! Och även 200:- fattigare, men vafan de är de värt.
Borde plugga Gastronomi men glömde instuderingsfrågorna i skolan (faaaaaaan), vilket betyder att jag måste läsa allt, och det orkar jag inte just nu.. hehe.
Pallar inte göra en detaljerad redovisning av dagen just nu, men den har varit bra. Jag har varit på väldigt bra humör idag. Jag åt en McFlurry daim till lunch och en jordgubbsmikshake till mellanmål, otroligt nyttigt jag veeet. Nu är jag sjukt sugen på något, trots att jag åt middag för bara nån timme sen.. hmm.. FETTOOOOOO


Den bilden beskriver dagen ganska bra, hehe =)


You belong with me


You could be the one

Hullabaloooo! =)
Dagen har varit träääävlig, förutom när man var tvungen att gå upp, det var verkligen plågsamt. Jag fick slita och dra i mig själv för att få upp mig, och till slut gick det.
Samhällskunskap och naturkunskap gick smärtfritt, kan tänka mig att naturkunskapsläraren fick nervösa sammanbrott efter våran lektion eftersom vi satt och skickade lappar och skrattade hela lektionen. Förlåt lilla vän, men stjärnor och planeter har aldrig varit min grej.
Fick gå tidigare för vi som är med i Hotellrådet fick äta tsm, i restaurangen. Det vill säga 3-rätters meny och grejer. Wohooo lyx! Go mat, efterrätt tom, och trevligt folk, det där jäkla hotellrådet kanske inte är så tokigt trots allt. Haha.
Kom tack vare det försent till Livsmedelskunskapen, men det gjorde inte så mycket. Den lektionen är ju trots allt 3 timmar och 20 minuter lång så.. vi överlevde. Heheh. Man kan koncentrera sig i ca 1.5 timme, sen flummar man bara runt. Det kan inte hjälpas, rökpauserna blir mååånga (inte för min skull då).
Efter skolan åkte jag och jobbade (...) och sen käkade jag. Sen har jag inte gjort så mycket. Försökt plugga på hotellkunskapen, prov imorgon ju, men det har inte gått nå vidare. Det har slutat med att jag istället sitter med Muse på högsta volym och kluddrar på alla papper. Hmm..
Nu funderar jag på att gå in och borsta gaddarna och sen krypa ner i min mysiga säng och läsa i När jag hör din röst. Dissar tv´n idag, var ändå inget intressant tror jag.
Ja så får det bli,
xxx

Söndag

Nu har jag precis kommit ut ur duschen och känner mig som en ny människa. Fräscht. Tog en springrunda innan det, man kan ju undra vad soffpotatisen sara har tagit vägen? Hahah. Hon finns kvar där, men hon delar nu även plats med en liiiite hurtigare sara, haha.
Ikväll tänkte jag se på twilight (...) och käka nybakta mackor och obóy, söndagsmys.

Fan vad jag suger på att blogga, jag vet massor jag vill skriva, men jag kan inte koncentrera mig på att skriva. Det blir bara massa tråkigt pladder. Jag får skärpa mig!
Nej nu ska jag fortsätta prata strunt med Martin och göra knasiga quiz på facebook,
xxx


How do you know

Jag har börjat på artikeln, läst igenom gastronomin och ska snart läsa igenom hotellkunskapen. Snart.
Har även lagat lite mat till familjen och käkat, och mamma tvingade med mig till affären. Jag åkte dit med skitigt hår slarvigt uppsatt mitt på huvudet, glasögon (ögonen måste vila från linser ibland..) och mjukiskläder. Jag hade till och med tandkrämsfläckar på mjukisbyxorna, fräscht.. märkte det när jag kom hem. Jag trodde nästan att alla skulle stå och peka och skratta åt mig, men det var inte en enda människa som ens drog på munnen åt mig. Positivt, världen kanske inte är så utseendefixerad som man tror. Inte dom som hänger vid Vretaaffären i alla fall, haha. Okej, nu vet alla hur fräsch jag är idag, haha. Men ta det lungt, jag ska snart ta en promenad/springtur och sen en låååång dusch, ska bara städa lite här först.
xxx

Silence in your heart

God morgon! Sitter och lyssnar på Muse och förbereder mig mentalt för dagen. Det är nämligen en del läxor som ska göras och det känns inte speciellt lockande, men det är väl bara att sätta igång...
Behöver kanske inte skriva klart artikeln om Anton men börja måste jag göra. Och så har vi ju prov på 47 sidor i Gastronomiboken... och prov i Hotellkunskap. Yaaay vad jag är tagggaad på det här! Hehe..
Nej nu ska jag ta och borsta tänderna och sen börja skriva.. wohoo...
xxx


HR09C




They will not control us

Har inte ett dugg träningsvärk från i torsdags, fett besviken jag är.
Gårdagen var iaf härlig, matlagning hela dagen och vi hade rekord i gäster, över 80 var det! :D Fett kul. Efter skolan blev det en sväng till optikern och sen en sväng på stan, och så tog jag bussen hem. Käkade lite toast och sen tog jag cykeln till Sofi. Vi kollade på Idol, nån film och pratade. Käkade såklart chips och dipp, sourcream and onion ofc! Somnade rätt tidigt och vaknade rätt tidigt, kollade på disneychannel och käkade frulle. Hehe. 
Nu sitter jag och käkar godis och spelar farmville, borde nog skriva lite på min artikel om Fjanton men pallar inte... Borde även plugga gastronomi och hotellkunskap meeeeeen, senare kanske :P

Lonley town

Borde skriva på min artikel, men pallar intee, har trots allt en vecka på mig att göra klart den så..
två prov nästa vecka också.. buhuu.

Dagen har varit skooj, började med att 3:orna (tror jag) bjöd alla på frulle, värsta buffén. Nice ju, så det blev dubbelfrulle idag. Blev inte så lång svenskalektion tack vare det, och sen engelska och matte. Gick prima. Lunch som inte var speciellt god (rynkiga korvar xD) och sen kökeeeeet. Bakade rulltårta, hackade grönsaker, gjorde sandwichs och satte deg.
Efter skolan blev det gym med frida, vi körde på ganska hårt så jag hoppas på rejäl träningsvärk nu, hehe. Åkte hem med 5-bussen, fick en trevlig pratstund med axel. Köttfärssås och spagetti till middag, sen har jag svullat lite godiiis. Fetto I know :P

Imorgon blir det köket hela dageen, fast först ska jag och Martin gå på hotellrådet.. yaay.. Tur att det var med honom iaf, och inte med nån tråkig typ :D 

Vet inte riktigt vad som händer i helgen, men nåt kul blir det nog iaf. Hoppas inte på fest, är inte taggad för 5 öre, så mys/filmkväll hoppas jag på! =D

21:20

Hohooo!
Dagen har såklart varit skojskoj, den kan inte vara annat med min klass. Vissa är kanske irriterande (övertaggade heela tiden..) men det är bara att ignorera, det finns så många finingar! Heheh. Saknade Tor och Linnea idag bara, som var spårlöst försvunna, haha. :O
Fast efter en heldag i köket med endast en glass till lunch var jag rätt trött efter, så när mamsen och jag handlade köpte vi äckligt mycket godis hehehe... mitt i veckan. Käkade pannkakor till middag, eller inte eftersom det inte var gott så dissade jag pancakesen och käkade lite godis istället, hehe. Har med andra ord varit otroligt nyttig idag.. xD
Jaja, imorgon blir det gym med frida så det gör inte så mycket. Bäst att tagga till, vill ha ordentligt med träningsvärk nu!
Nehej nu ska jag kolla in lite bloggar och sen soova, wohoo.
xxx

Killermaaaaaaaan

Tisdag, wohooo!
Inte speciellt jobbig dag, rätt soft faktiskt. Fast jag var tvungen att gå upp halv 6 och gå till tandläkaren innan skolan.. hade ett litet hål, kanske måste lagas jag vet inte. Kommer skita på mig om jag måste det, hatar tandläkaren och går helst inte dit på nåt år.. hehe.
Engelska, matte, svenska, sen lunch då vi svullade som fan, hehe. Sen två och en halv timmes hål, då vi drog till Roden och hälsade på lite folk, sen ner och svullade lite chirre innan det blev dags att gå in på Turistbyrån där vi fick lyssna på två kacklande tanter i 50 minuter. Kommer inte ihåg mycket.. :P
När vi slutat gick jag och frida och simmade, annica var med och kollade en stund men tröttnade och drog hem efter ett tag. Simmade inte så mycket eftersom jag hade extremt ont i magen, det har jag fortfarande. Känns typ som om jag inte har ätit på flera dagar, men det har jag så.. ont som fan iaf.

Jaja, ser fram emot morgondagen iaf, köket hela dagen, chill :)

Nu får ni lite vackra bilder från dagen, hehe =)





Ny new moon trailer

Töntvarning.
I know, men jag var bara tvungen.

Cant wait! :P


19:02

Sitter och pressar Muse´s nya album på deras hemsida, jag måste köpa det när jag får pengar! Längtar verkligen till 24/10! Muse på Hovet med anna och elin. KOMSIKOMSI. Hahah.
Försöker även skriva min short story på engelskan, går väl sådär, väldigt seeegt. Har kommit halvvägs iaf, alltid något.
Nej nu kommer jag inte på nåt mer att skriva, så ni får lite härliga blider istället, puss!


Annica
*fåååågeln*


Josse och sofia aka kåtläckan


ehm... frida? hahah :P


KÅTLÄCKAN får avsluta det här vackra inlägget.


F a n t a s t i c





Unnatural Selection

Jag hade bestämt mig för att skriva om muse, men det fanns ingen fakta om dom, så istället skriver jag om Sofi. Hihi. Lätt ju. Men pallar inte skriva klart, har kladdat lite och så men resten får jag väl göra imorgon..
Tro det eller ej, men jag har tagit en springtur. Ja, jag sprang inte hela tiden eftersom min kondition inte är den bästa (underdrift) men jag sprang/joggade/gick. Känns i benen nu iaf. Skönt.
Har duschat och tryckt i mig mackor så nu sitter jag här proppmätt i min gråa mjukisdress. Ni vet en sån som alla fjortisbloggare har. Hahahaha omg. Fast min är väääldigt gammal. Den är bekväm och så, visst, okej hemma, men inte fan går man till skolan eller på stan i såna? Är det snyggt nånstans? Det ser ju ut som pyamas? Hahah noobs.

Kom nyss på att vi har skolfoto imorgon, men jag behöver inte ha panik över vad jag ska ha på mig, eftersom vi ska ha kockkläderna på oss. Vi kommer vara snyggast av alla, helt klart! Heheheh.



14:02

Sitter fortfarande och klurar på vad jag ska skriva om på engelskan.. Jag har en del idéer men vet inte vilken som är lättast. Mamma tycker jag ska skriva om språkresan men det känns rätt old, twilight känns rätt uttjatat och jag har ingen större lust att informera andreas om vilken nörd jag är, hehe, sen har jag Muse, lite andra random band och filmer finns ju också..
En liten godispåse skulle kanske kunna hjälpa mig, eller kanske en stor? Fast jag tror inte att det skulle hjälpa, snarare tvärt om, men det skulle vara gott. Hehe.
På tv´n bredvid går det idol-repriser efter varandra. Vissa människor är bara pinsamt dåliga, vissa är så dåliga så man ligger på golvet och dör av skratt, och vissa är riktigt bra.
Framville är såklart igång, och här spelar jag som en galning. T Ö N T stavas det. Hehhehehehehehhe.

Nej nu ska jag ta och försöka börja på engelskan...........bajs.
xxx

United 93

Vaknade 07:03, och kunde såklart inte somna om. Matteläxan blev gjord, alltid något. Nu väntar bara engelskauppsatsen. Vet inte vad jag ska skriva om bara, det ska vara om vad som helst.. någon som har förslag?

Gårdagskvällen spenderades hemma, det blev popcorn framför United 93, en film som är baserad på 11 september-attackerna. Hemsk händelse, bra film.


19:09

Svenska, engelska, matte. Lunch. Soppa på vanliga tallrikar, that feels normal.
Prov i livsmedelskunskap, tror faktiskt det gick rätt bra.
Varmkök, älskar det. Fan vad sjuka människor det går i min klass, så jävla roliga. Hahaha. Ni fattar nada men.
Efter skolan tog jag och Frida en tripp in på Nautrilus, gymmet. Fett nice det är där, kollade på tv medans man tränade, haha. Tog i rejält på både styrka och kondition så nu hoppas jag på träningsvärk imorgon. Då vi för övrigt ska laga mat för fulla muggar och servera i restaurangen, kom och ät!

Känner ingen ro till att sitta och blogga idag, som ni kanske märker. Håller på och kollar upp en intressant sak och sen blir det Idol, wohoo. Puss på er! <3


Vad menar du?

Haha, jag kan inte sluta klicka på replayknappen. Dog nästan av garv igår när jag såg det på tv, och det är fortfarande lika kul. Fyfan vad sköna grabbar, speciellt han med rutig hatt.


Yeeeeeeeehaaaa

Flera har bett mig lägga ut en bild när jag har kökskläderna på mig, och här kommer en.
Fetingful bild men det var den normalaste jag kunde få, eftersom mina kära vänner inte kan hålla sig seriösa, inte jag heller för den delen :P Extremt fin frisyr har jag ju iaf. Man ser tyvärr inte att byxorna är rutiga, och jag har extremt vackra skor på mig, men jag får ta en bättre bild med digitalkameran nån gång. Min mobilkamera suger ju.


090909

Aloha!
Gick till skolan idag, tack och lov för att jag pallade det. Förutom lite hosta och enorm trötthet mår jag priiiima. Var i köket och gjorde massa, skinksnitzel, rotfruktspytt... skalade även en hel del räkor. Vrid av huvudet, slit av stjärten, tryck in fingret mellan alla ben och slit av hela skalet, och dra bort bajssträngen. Nice.
Efter lunch bytte vi om, hade lite lektion i livsmedelskunskap, och sen tog vi alla en promenad ner till flygis och kollade in grönsaksdisken där. Sen fick vi sluta, nån timme innan vi egentligen skulle sluta. Inte mig emot.
Tog en sväng på flygis med några från klassen, gick ner på stan och satte oss och glodde och snackade skit, sen mötte jag upp mamsen, fick äntligen ett par joggingskor, och sen var hon generös nog att bjuda mig på nya undisar, hade tänkt betala själv men det är ju helt okej att hon betalar, säger inte emot direkt. Handlade mat på flygis och åkte hem. Duschade, käkade pappas brända kyckling och nu sitter jag och försöker plugga grönsaker, rotfrukter, frukter och bär till imorgon. Prov. Men det går inge vidare, sitter ju här nu... 46 sidor att plugga på. Ska kunna namnen på alla, vilka grupper de tillhör, hur de ska förvaras... Bläääää. 


Dålig bild jag vet, men där har ni bildbevis iaf. Adidas ofc ;)
 Rea på Inter Sport, 690:-


Man ser inte det men dom är typ neonrosa. Asfina =)
Bh 99:-
Trosa: 69:-


Idol 2009

Jag tänker inte vara hemma imorgon igen. Jag ska vara frisk. Okej? Det här är helt enkelt bara för tråkigt, jag klarar inte en dag till. Det enda jag orkar göra är att äta och kolla på tv. Och sitta här förstås. Jag måste göra något. Mår bara dåligt av att äta och sitta still. Det enda positiva är väl dom bra serierna som går på dagen och som man annars missar. Greys anatomy, gossip girl, extreme home makeover, ghost whisperer.. you name it!
Nu ska jg gå och borsta tänderna, och sen blir det... Idol! Jag älskar att se när folket gör bort sig, hihihi. Men cred till alla som vågar ställa sig och sjunga, jag skulle nog inte våga.. men jag vet några vänner jag borde tvinga dit, som har riktigt fina röster! Nästa år pojkar och flickor, då är det eran tur! =D

I need it.

Jag är så sjukt fruktansvärt extremt enormt sugen på godis. Skulle ge mycket för en  påse plockgodis just nu. *dreggel*.
-Mammaaaa sneeeeeela kan du inte åka och handla lite candy till stackars lilla ynkliga miiiig?, sneeeeeeeela? *blink blink*
Tror ni det funkar?
Inte? Nähä. Fan då.

12:51

Ja, jag vet att jag är töntig nu. Det är jag väl iof ofta, men nu är det extremt. Ett kollage? Men jag har otroligt tråkigt, så jag kollade runt lite på nätet och hittade massa fint, bla det här på hm, som jag vill ha. Speciellt leggingsen och väskan.


Stand up when it´s all crashing down


Don´t bring flowers after I´m dead.

Fan asså.
Jag hade släpat mig ur sängen, käkat frulle, sminkat mig, fixat håret och skulle just klä på mig, men då kände jag att maginnehållet var påväg upp. Jag var tvungen att lägga mig ner, och när magen väl lugnat ner sig lite hostade jag som fan. Jag som försökte trycka undan det där så jag skulle kunna gå till skolan, men mamma tyckte inte jag skulle det och jag måste erkänna att det inte skulle vara så kul att sitta i skolan när man mår illa som fan och nästan hostar upp lungorna. Damn vad sur jag blev, mitt hår såg för en gångs skull rätt bra ut. Hahah.
Mamma har fått för sig att jag är allergisk mot mjölk, eftersom jag så ofta har ont i magen och mår illa. Men skärp dig lixom, det räcker med en matallergi tack, jag vill inte ha flera. Det är jobbigt som det är. Hoppas hon har fel. Hon har fel. Sådeså. Punkt slut.

Sitter och funderar över när vi egentligen ska ta skolfoto, det lär ju säkert vara idag så jag missar det.. wohoo. Måste fråga sofi om hon vet..

Och vad ska man fördriva tiden med idag då? Shit vad tråkigt det är att vara sjuk! Får väl kolla på tv... yaaaay vad kul.
Jennifer är också sjuk så jag har i alla fall någon att prata med om jag har för tråkigt. 

Pressar för övrigt Don´t bring flowers after I´m dead med Erik Hassle idag. Förstår att alla antecknar febrilt. 


Spongebob squarepants


Som kanske inte så många vet är jag ett fan av Svampbob fyrkant (jag brukar kanske inte direkt gå runt och skrika det..) och när jag kollade runt lite hittade jag det här. Ett USB-minne. Sött va?


Even if I look like a fool

Känner ett enormt shoppingsug right now, eller ja, jag har gjort det i cirkus en månad nu. Vill ha nya kläderrr! Jeans jeans jeans (!), linnen, leggings, t-shirts, toppar, koftor, jacka, skor och stora mysiga tröjor att mysa i nu när det börjar bli kallt. Give me! Meen än så länge är man pank (jag har faktiskt 500, men det räcker inte långt..) och väntar spänt på studiebidraget. Kommer inte ha råd med så mycket då heller men... Skulle vilja byta ut min garderob helt och hållet, känner mig inte bekväm med någt av det jag har.. Gaaaaaaah!
Ska sätta mig och kolla igenom lite kataloger och sidor på nätet, och sen flörta lite med mamma kanske.. hehehehhe.. Får se :P

Har för övrigt pressat Sky´s the limit med Ola ungefär 7 gånger medans jag skrivit det här, jag är seg vet ni. Så är det alltid, när jag hittar en låt jag gillar, pressar jag den om och om igen tills den blir dålig. Den enda låt jag inte tröttnar på är Jag är en vampyr, lyssnar på den säkert minst 5 gånger per dag men tröttnar icke. Skumt egentligen, för egentligen är det kanske inte den bästa låt man hört, men ändå älskar man den! Jag är en vampyyr, jag suger och spyyr, låt mig komma in, jag vill bli diiiin! lalalala...

This is so boring.

Stannade hemma från skolan idag, har ju inte mått speciellt bra på länge så kände att jag behövde det. Imorse mådde jag iof helt okej, men jag pallade verkligen inte. Mår sämre nu så det känns skönt att vara hemma, inte så kul att vara i skolan när man mår illa och ja..dåligt. Bläää.
Kollade på Mrs. Doubtfire, en gammal film jag hittade i hyllan, och den var faktiskt rätt bra. Rolig. Har riktigt tråkigt, finns inget att göra förutom att sitta framför den fyrkantige, men det har jag ingen lust med idag. Någon som vet något kul man kan göra när man har tråkigt?
Ska på något sätt få mig själv att må bra så jag kan gå till skolan imorgon, jag vill inte hamna efter, och det här är för tråkigt.
Ska leta upp några roliga klipp på youtube som kan underhålla mig ett tag.
xxx


Dagens roligaste

Okej jag erkänner.. jag har tråkigt, och jag har rätt dålig humor, jag var tvungen att lägga upp den här videon.


HAHAHAHAHAHAHAHAA!!
Erkänn att den är rolig?! xD


Hjärtat gör mig blind

Mår inte speciellt bra idag heller, mår inte illa, men annars mår jag lika dåligt som igår..
Sitter för tillfället och kollar igenom alla bilder från språkresan förra året, och hittar massa som jag inte sett förut, och eftersom jag inte har något bättre för mig tror jag att jag ska fylla på albumet på fb men lite fina bilder. Kanske slänger upp några här sen, vem vet.

Har en så kallad bloggtorka, jag vet inte vad jag ska skriva, så jag skiter i att göra det och fortsätter med mina bilder istället.
xxx

090905

Gårdagen var asbra. I skolan var vi i köket hela dagen, lagade mat. Det var ju nämligen så att vi för första gången fick servera mat i restaurangen, med riktiga gäster. Sjukt roligt, och jag tycker vi klarade det galant, maten blev riktigt god, och vi fick fler gäster än vad jag trodde.
Efter vi slutat tog vi bussen ner till stationen, jag gick till badhuset och simmade. Har tänk göra det länge och nu äntligen blev det av. Simmade 50 längder. Tog 5-bussen hem, käkade, packade och hoppade på cykeln till Sofi. Vi svullade chips, snackade skit, fikade och senare drog vi till Dennis på chillkväll. Dennis, Mario, Steven, Emma, Jolene, Robin, Kevin, Sofi och jag. Det var trääääävligt. 

Vaknade, käkade frulle, cyklade hem. Åkte in till lillstan med päronen, skulle till frissan nämligen. Blev inga stora förändringar, kanske 5 cm och så klippte hon upp luggen lite. Handlade på flygis och sen åkte vi hem.
Jag mår inte speciellt bra idag, tror jag börjar bli sjuk. Jag har ju hostat hela veckan, nu känner jag mig lite febrig och mår illa. Bajs.
Kvällen ska spenderas framför tv´n med lite chirre. Sourcream & onion ofc.
Puss.


Hotell Roslagen

God morgon!
Fick lite tid över eftersom jag inte behövde ta bussen idag utan får åka med Sofi, tack! Slipper sitta i skolan och vänta i 40 minuter!
Hade inte behövt gå upp så tidigt men jag släpade mig upp redan klockan 6.. känner mig riktigt pigg alltså, hehe. Känner mig lite halvsjuk också men det låtsas jag inte om, eftersom idag är den första dagen vi ska servera mat i restaurangen, alltså så folk får komma och käka. Känns ju lite smånervöst, men riktigt kul också! Hoppas maten blir ätbar.. :P
Hoppas det kommer lite folk i alla fall, så har ni inget för er kom och käka! Öppet mellan halv 12 och 1, det är buffé och kostar 75 tror jag.

Strawberry swing - Coldplay

Min dag har väl kanske inte varit speciellt intressant, men otroligt rolig. Under kökslektionen skrattade jag nog sammanlagt i en och en halv timme, av två. Jag och Frida var nog övertrötta, det började med massa skämt men sen garvade vi bara vi såg varandra, vi skrattade till och med mer än vad Anton gjorde, och det är ju näst intill omöjligt. 
Hade även prov på den lektionen, ska bli intressant att se hur det gick.. :P
Dagen började med lite svenska, engelska och matte. Mattelektionen blev inte så värst lång eftersom brandalarmet gick för att några hade lekt lite och brandkåren var tvungna att komma. Mogeeet hehe. Svenskan och engelskan bestod mest av skratt det med. Soft dag!
Efter skolan tog vi bussen ner till stationen och jag gick på stan med Sofi, vi råkade ut för en läskig stalker (mannen i rosa tröja), såg ett par ursnygga jeans på edblad&co och lite sånt.. Träffade mamma och handlade med henne, sen åkte vi hem. Käkade middag med min käre broder som kom på besök och nu sitter jag här, ovanligt va? Har precis haft ett intressant samtal med Anna och spelat lite farmville, hehe. Nu funderar jag på att kanske gå in och se om det finns något att se på tv och kanske äta på (always hungry...), sen ska jag bädda ner mig själv och läsa lite i Twilight, som jag börjat på igen. Heheh..   

When love comes around

Jag kan börja med att informera alla om att jag har skavsår i handen, jag har nämligen hackat så otroligt mycket rotfrukter och kött idag så kniven har gett mig skavsår, låter det normalt?
Förutom det har vi även brynt och stekt en jäkla massa potatis, bacon och typ kebabkött eller nåt. Vi fick även gå och fika i restaurangen så a-klassen som har servering fick öva på oss. Hehe. Sen fick vi kolla på massa frukter, och provsmaka alla. Gött!
Självklart fick vi städa köket också, vilket man gör varje gång man har varit där och lagat mat, och det är faktiskt riktigt jobbigt. Det är lixom inte att torka av lite med en trasa och så är det klart, här ska man skrubba bänkar och golv tills armarna värker och lite till, och sen skölja av allt, och sen torka bort allt vatten med såna skrapor tills armarna går av. Ungefär. 
Det var min dag det. Låter inte så rolig, men det var den faktiskt. Fast det är nog klassens förtjänst, otroligt sköna typer som får en att skratta hela tiden, hehe.
Nu ska jag nog gå och plugga lite på grönsaker och rotfrukter, har nämligen prov på dom imorgon!


Min otroligt intressanta dag var det här!

Engelska, matte, svenska. Avklarade utan problem förutom att vi kom 5 minuter för sent till matten... jag känner igen det där på nåt sätt.. Heheh.
Efter lunchen idrott, volleyboll ute. Jag tror hela min klass nu vet om min urkassa bollkontroll. Fick till en del bra servar (?), men annars gick det åt h*lvete, om jag väl lyckdes träffa bollen åkte den bara rakt ner i marken eller rakt ut i skogen. Woho. Behöver jag tala om att mitt lag förlorade? Tror pensionärerna fick fin underhållning när dom satt och kollade på iaf, haha. 
Det var en jäkla massa Tull-gubbar i skolan idag, och en hund, dom var överallt och snokade.. undrar vad dom gjorde.
Hotellkunskap med Britta, inget speciellt med det, hon är lite skum bara..

Slutade, gick till donken med Sofi medan jag väntade på pappsen, var som vanligt utsvulten så tog en mcflurry och sen delade vi på en pommes. Hände en riktigt rolig grej men tror inte ni fattar när man skriver det så jag hoppar över det. Jag förlängde livet med några år i alla fall, haha.
Åkte hem med pappa, fixade lite, käkade middag och blev äckligt mätt (kan bero på mitt otroligt nyttiga mellanmål...), duschade och nu sitter jag här och mår illa. Ska ta tag i mina läxor snart tror jag, matte, hotell och livsmedel..
Imorgon blir det köket hela dagen, wohoo! :D


RSS 2.0