Svennebanan


  

När termometern visar 53 grader i solen är det ju självklart att man är utomhus (Jag tror inte riktigt på att det är fullt varmt men varmt är det i alla fall!). Jag har legat och steekt på altanen sen 10-tiden i morse. Riktigt härligt. Jag vägrar sitta inne och skriva på mitt Hälsa-arbete, och plugga Fysik har jag ingen lust med. Jag får ta det senare ikväll. Back to the sun!

Shopping

Din Sko 399:-   
Din Sko 399:-               Gina Tricot 199:-       H&M 99:-                H&M 49:-

Är inte riktigt nöjd med klänningen. Visst den är fin, men det känns mer som en strandklänning än en skolavslutningsklänning. Jag får se hur jag gör med den, jag kanske hittar någon annan. Förhoppningsvis.

Strawberries

Har varit ute i solen hela dagen och schteekt, riktigt härligt. Inte lika härligt att jag solade i bh som åkte ner en bit utan att jag märkte det, så nu har jag värsta fula randen under boobsen typ, det är inte vackert i alla fall.. Får försöka sola lite mer imorgon om det blir bra väder så det inte syns så väl, för det gör det nu... Riktigt fult är det.
Har även laddat upp bilder från wäsabergen på Facebook hela dagen, det går riktigt segt måste jag säga. Hann inte ens ladda upp alla idag, så jag får fortsätta imorgon.
Fick finbesök av Anna på kvällskvisten, vi kollade på Robinson och käkade jordgubbar med glass, och till och med jag som egentligen inte gillar jordgubbar tyckte det var gott. Tyckte ni det var rätt som vann Robinson? Det tycker inte jag. Jag hejade på Anna och Jarmo, men så kom fjutt-Elenore och kammade hem sista rösten. Bajs på henne.
Jaja, Anna åkte just hem så nu ska jag gå och sova, är riktigt trött nu.
xoxo

090529

Åkte in till Norrtälje och klippte mig idag, tror det blev helt okej, har inte riktigt hunnit känna efter än men det blev ju bara lite klippt så det blev nog bra.
Sen åkte jag och Sofi in till Täby C. Jag letade som en galning efter en klänning jag verkligen ville ha till skolavslutningen, men självklart var den slut i min storlek. Shit vad sur man blir. Jag hittade i alla fall en rätt fin klänning som jag köpte. Köpte även ett par gladiatorsandaler, ett par shorts och en tröja. Hinner inte fota nu, så bilder kommer snart!
Mina vita tygskor pajade helt idag, så ett par såna måste jag köpa nya. Såg att några tröjor också börjar gå sönder, typiskt. Jag har inte råd. Varför kan inte allt hålla för evigt?


Dagen får avslutas med en bild på Emil. Gullig va? :P

What I´ve Done - Linkin Park

Torsdag och första skoldagen den här veckan. Var riktigt slut men pallade med dagen ändå. Var faktiskt på rätt bra humör, riktigt flummig i huvudet. Bör nog gå och lägga mig snart..
Nu är det inte lång tid kvar till sommarlovet, och jag kan lova er att jag längtar! Slippa allt plugg. Men jag kommer sakna det också. Inte plugget, men Rådmansö skola. Jag kommer aldrig tillbaka. Det är sista veckorna här nu. Jag har gått här i 10 år, och måste erkänna att det känns som hemma på något sätt. Och fy vad jag kommer sakna alla klasskompisar, det märkte jag nu när vi var i Wäsabergen, jag kom på hur mycket jag gillar alla, även de jag inte direkt umgås med. De är på något sett som en familj, jag har ju trots allt tillbringat den största delen av livet hittills med dom. Buhu. Jaja, så är det ju hur som helst och jag längtar sjukt mycket efter ledigheten. Sommarlov!

Imorgon ska jag klippa mig efter skolan, och sen ska jag och Sofi till Täby, det ska shoppas! Jag är sjukt taggad. Hehe. Nej nu ska jag gå och sova, annars kommer jag vara halvdöd imorgon också, haha.
xoxo

Wäsa stugby och kålbullar

        
Orkar inte ladda upp fler bilder nu, de här har tagit mig 2 timmar att få upp. Jag har mååånga fler, som jag kommer ladda upp på Facebook sen, men det kommer antagligen ta vääldigt lång tid. Man får ha tålamod.

Montepulciano, Italien

MTV movie awards 2009 blir tydligen inte direktsänt i Sverige, skit också! Jag som längtade så!

MTV Movie Awards 2009 Sverige
Onsdag 3/06 @ 13:30
Torsdag 4/6 @ 13:30
Torsdag 4/6 @ 19:05
Fredag 5/6 @ 14:30
Fredag 5/6 @ 23:30
Lördag 6/6 @ 09:00
Lördag 6/6 @ 16:25
Söndag 7/6 @ 09:00
Söndag 7/6 @ 16:25


Nej Edward, gå inte ut i solskenet. Snälla. Då kommer du glittra så där fult och det vill vi inte se.

Slät som en rakad bäver

Tillbaka från klassresan i Wäsabergen, Dalarna. Jag måste säga att jag har haft kul, jag kanske är väldigt lättroad eller nåt, men jag gillade det i alla fall. Jag är väl lite av en äventyrare skulle jag tro. Vi har fått provat på en hel del nya saker, vilket jag gillar. Sånt är ju alltid kul. Fast ärligt talat är det lite skönt att vara hemma igen. Jag har träningsvärk i hela kroppen :P

Efter ca 5 timmars bilfärd var vi framme i Wäsabergen. Det var mer öde än Rådmansö. Wow.
Vi gick direkt på Paintballen, det var riktigt kul, men man blev äckligt svettig i solskenet. Det rann svett om alla. Fräscht. Fick även en hel del blåmärken, dom där bollarna är inte att leka med! På kvällen blev det bastubad och några dopp i Älven, det var sviinkallt i vattnet, bara så alla vet.
Stugorna vi bodde i låg precis brevid varandra, vi hade två stycken och precis brevid låg en till. Typ 20 meter ifrån. Där var det några som hade en liten fest, som till slut blev en ganska stor fest med hög musik och människorna började gå in till oss och hålla på. Det slutade med att polisen kom och vi fick byta stugor mitt i natten. Typ 100 meter bort. Musiken hördes ju verkligen inte dit, haha. När polisen åkte därifrån var det väl lungt i en kvart, sen var festen igång igen. Men oss gjorde det inget, för det första var det lite kul alltihopa, och för det andra fick vi mycket fräschare stugor.

Dag två började med vandring uppför berget. Jag trodde jag skulle dö. Men jag kämpade på och kom upp som förste tjej (haha), sen låg man död på marken och kämpade för att få ordning på hjärtat. När det var avklarat var det bergsklättring, vilket jag tycker var askul! Det var verkligen skitjobbigt, både för armar och ben, men jag kämpade på och klarade båda banorna jag provade. *stolt*
På kvällen vart det kanotpaddling, i ösregnet :P Det roliga var när några av papporna skulle vara lustiga och stänka på några av oss, men istället hamnade de i plurret, haha!

Idag vart det fyrhjuling och Hillcart. Båda var kul, men jag blev lite besviken på Hillcarten. Jag trodde det skulle vara mycket häftigare, jag menar, åka nerför ett berg i en typ gocart låter ju coolt, men det var inte speciellt märkvärdigt. Visst, det var en upplevelse men inget speciellt. Nu har man ju provat i alla fall. Fyrhjulig gillade jag, synd bara att man inte fick köra så fort :P

Maten där uppe var kass, men vi överlevde på cheeseballs, godis och chips. Väldigt hälsosamt.

Nu ska jag gå och krypa ner i min sköna säng och soova. Nätter av kortspel och annat skoj har gjort en allt annat än pigg. Ska ju upp och gå till skolan imorgon också, suck.

Bilder kommer senare!

Wäsaberget - here we come!

Nu har jag äntligen packat klart. Efter en sisådär 347802 timmar. Först blev det så mycket att jag hade behövt tre resväskor, men till slut blev det en väska och så sovsäcken. Jag garvar halvt ihjäl mig åt väskan jag har. Den är zebramönstrad. Så alla vet. Men jag älskar den ändå. Jag köpte den för snart ett år sedan i England, jag fick inte plats med allt jag köpt i resväskan så vi köpte såna och hade som extra handbagage. Haha.
Så, imorgon halv 9 åker vi. Klass 9:a på Rådmasö skola aka Skärgårdsskolan. Nästan alla i alla fall, några har ju valt att hoppa av, tråkigt tycker jag, ni kommer nog ångra er. Synd om er.
Jag kan nog erkänna att jag inte har särskilt stora förhoppningar på den här resan, jag vet ju hur våran klass är (kan aldrig komma överens) så jag vill inte förvänta mig allt för mycket. Jag vet knappt vad vi ska göra ens, så jag väljer att inte ha för stora förväntningar där heller, jag menar Wäsabergen i Dalarna? Låter ju inte alltför häftigt. Men nån äventyrsgrejs var det i alla fall, det blir säkert bra. Det blir ju vad man gör det till, och jag tänker försöka vara positiv, observera ordet försöka. Men ärligt så tror jag att det hur som helst blir rätt kul, med världens goaste kompisar och knäppaste klassen ever kan det inte bli annat, och blir det totalt misslyckat kan man ju garva åt det i alla fall. Mohaha.

Nej nu ska jag gå och borsta tänderna och sen ska jag kolla på nån film,
kommer hem på onsdag kväll, hörs då.
xoxo

Mtv movie awards 2009


Bara jag som tänker sitta uppe och kolla nästa söndag? Kommer tydligen inte börja sändas i sverige förrens vid 3 på natten, men vafan, jag ska kolla! Dom ska ju visa klipp från New moon, det kan jag inte missa!
Någon som har lust att göra sällskap? :)

Like a nice day in hell.

Hohoeey.
Wohoo söndag och sol! Nu är det visserligen massa moln på himlen men nyss var det strålande sol. Har legat ute och schteekt i några timmar, har nog fått lite färg faktiskt, härligt. Började läsa på en bok när jag ändå inte hade något att göra. Jag hade egentligen tänkt läsa Änglar och Demoner, boken till filmen som går på bio nu, men självklart hade min bror lagt beslag på den så jag fick ta en av Dan Browns andra böcker, Gåtornas palats. Verkar väl rätt bra faktiskt.

Nu blir det käk, grillad kycklig tror jag, mums! 
xoxo  

It feels like a rainy day in Forks.

Kollade just på Robinson med päronen. Jag vet egentligen inte varför jag kollar på det, egentligen är det inte speciellt bra. Men ändå kollar jag.
Det har regnat och varit blött hela helgen, jag hoppas att det blir sol imorgon så man kan få sola lite. Måste ju packa också, hmm!

Livet skulle kännas hur härligt och bra som helst just nu, om inte det där jävla hälsa-arbetet funnits. Om en vecka ska det in och jag har knappt ens börjat. Det kan höja mitt betyg i både idrott och Hk, så gör jag det här riktigt bra blir det Mvg i båda ämnena, vilket skulle vara suuuper, men nej, jag kan nog säga hejdå till det. Fuck. Jag har försökt att skriva flera gånger, men det här är verkligen inte min grej. Damn jag måste försöka imorgon.

A part of my new room.


En liten del av mitt nya rum, eller ja, hus. Det är inte stort, men mysigt.
Det är inte riktigt klart än, fattas gardiner, lite kuddar, matta, lite tavlor och grejer och en fåtölj. Men jag tycker att det redan ser rätt bra ut. Tavelhyllan ovanför sängen med mina favoriter på gillar jag skarpt.
Kommer antagligen lite mer bilder sen när det är helt finito, vet däremot inte när det inträffar så det lär bli en överraskning för oss alla. Längtar.

I´m moving on.

Nej jag är inte död, jag har bara inte haft tid att sitta framför datorn. Vad har jag hållit på med som är så tidskrävande? Flyttat! Till mitt egna lilla hus på tomten iof, men det är ju riktigt nice. Nu kan jag spela hur hög musik jag vill utan att störa, och kolla på tv heela natten utan att nån kan klaga, för det lär dom inte märka. Hihi.
Är dock inte riktigt klar än, en hylla kvar som ska upp och lite smågrejer som ska fixas men sen är det klart. Härligt. Tycker faktiskt det ser ut att bli rätt bra, hihi. Fotar när det är klart, lovar.
Nu kommer pappa så vi ska ta och sätta upp hyllan, skriver mer sen.
xoxo


Don´t make me bite you

Har varit igång sen halv 7 imorse. Man kan ju undra varför i helvete man går upp så sjukt tidigt när man är ledig och kan sova hur länge man vill. Men självklart kunde jag inte sova.
Gick upp innan dom andra i familjen (!), har nog aldrig hänt tidigare i världshistorien. Gjorde mumsig frulle och satte mig med aftonbladet och försökte ta det lugnt. Det gick väl sådär. 
Dagen har tillbringats ute, jag har målat väggen en gång till, målat lite annat, och så har jag och papi satt upp skrivbordet, garderoben och lite sånt. Nu är väggen i alla fall härligt blodröd, riktigt fint.
Imorgon bär det av till Norrtälje för att köpa det sista och sen kan jag nog flytta in. Härligt.

Idag ska jag leta upp lite grejer jag ska ha med till Dalarna (wäsabergen, klassresa i tre dagar). Åker ju på måndag. Ser faktiskt fram emot det. Jag tänker i alla fall försäka vara positiv och glad, om alla är det så kommer det ju garanterat bli kul. I hope so. Kameran ska i alla fall med, det är ett som är säkert!


Långhelg, wohoo!

Jag kan inte påstå att jag såg fram emot den här dagen, men jag överlevde den. Slöjden är bara ett nöje enligt mig, jag gillar väl att sy helt enkelt, man behöver inte tänka på massa utan bara sy. Man får vila hjärnan lite.
Nationella i no och matteprov. Waay to much for my brain. Men tror det gick rätt okej. På spanskan kollade vi på film, rätt soft.

Efter skolan åkte jag med mamma och pappa och köpte färg, lister, hylla och grejer, mat och allt sånt där och så köpte jag en bikini. Spanade ju in en snygging förra veckan från Matthew Williamsons kollektion på hm, tror ni inte på fan att den är slut? Jag började seriöst nästan gråta. Jag ska fan leta i varenda hm-butik jag går förbi tills jag hittar en. Jag ska ha en! Jag måste ha en! Hittade i alla fall en helt okejfin brun bikini med gulddetaljer som jag köpte.

Måste bara informera om alla sommargäster som invaderat norrtälje inför långhelgen. På Flygis var det proppat med folk, och jag fick seriöst nästan nervöst sammanbrott eftersom alla gick så fruktansvärt sakta. Det gick nästan inte att komma framåt, fruktansvärt irriterande. Uh.

Åkte hem, bytte om till målarkläder och satte igång och målade min fondvägg. Ska måla en gång till imorgon men det kommer nog bli superfiint sen. Hoppas jag. Om det är någon som undrar så blir den röd. Blodröd. Mohaha. En vamyrälskare ska självklart ha en blodröd vägg. Ofc.
Förhoppningsvis kan jag flytta in på fredag. Ska åka till Ikea och köpa lite grejer också sen men kan nog flytta in innan det :P

Nehepp nu ska jag gå och kolla på rent hus och äta choklad. Långhelgen börjar nu ffs! Fyra dagars ledigeht! Sen blir det tre dagars klassresa efter, oh najs najs!

xoxo

Far away


Far away
This ship is taking me far away
Far away from the memories
Of the people who care if I live or die

Freedom writers

Den här dagen har verkligen gått jättesegt. Klockan har knappt gått framåt känns det som.
Skoldagen började med dans. Inte min favorit direkt. Sen blev det matte och no. Muntliga nationella i matte, var ingen match för pluggisarna, ha ha.
Efter lunch blev det yoga, sen blev det engelska och film, Freedom writers. Sist spanska, och redovisning för min del. Oh vad jag är bra, stod med näsan i pappret hela tiden. Yeah vad jag äger. 
Hem och slänga i sig några mackor, hoppa på cykeln och åka och jobba, hem igen. 
Har kollat lite på matten och sitter nu och fuinderar över hälsa-uppsatsen. Orkar jag ta fram boken? Orkar jag börja skriva? Orkar jag tänka över huvud taget? Efter en stund betänktetid så blir svaret nej. Tar det senare. Eller nåt.

Fick btw en ny stereo av pappa idag. Eller ny och ny. Han fick den av nån kompis. Men för mig är den ny. Typ. Orkar däremot inte sätta upp den, väntar tills jag har flyttat.

Nu blev jag väldigt sugen på kanelbullar. Hmm. Jag kan anta att det inte finns några sånna i det här huset, men tänker ändå gå och ta en titt i frysen, för man vet ju aldrig vad som döljer sig där... haha ;)

xoxo

NEW MOON


Den officiella New Moon postern är äntligen här! Woho!

Kriminella skärgårdsungar

Okej, jag erkänner. Jag sitter här istället för att plugga matte, skriva på hälso-uppsatsen eller biologin. Men oooorka lixom. Jag har faktiskt redan pluggat lite matte. Och skrivit lite på Biologin. Men det slutade som vanligt med att man hamnade här. Utan att göra något vettigt över huvud taget. Utan att ha något kul att skriva om. Måste verkligen börja på den där häsosaken snart. Snart. Snart. Imorgon. 

Dagen har bjudut på en massa skojjigheter. Eh inte? Filmen på engelskan var nog dagens höjdpunkt. Verkar rätt bra faktiskt. Hela klassen fick en lååång utskällning av läraren på No-lektionen. Är inte riktigt säker på varför, men hon fick skrika av sig lite och sen blev det peerfa igen.
Sa även lite fula ord jag inte ens visste att jag kunde till en mycket irriterande pojke.
Dagen avslutades även med en utskällning av en lärare.
Börjar ju nästan tro att lilla Sara har blivit stor. Kanske lite för uppkäftig ibland. Och borde nog hålla sina kommentarer för sig själv och inte dela med sig dom till lärare som har ständigt pms och som inte förstår sig på det som kallas humor. Det är ju inte kul att bli utskälld egentligen. Fast inombords skrattar jag så jag nästan börjar gråta, det ser väldigt roligt ut när lärarna liknar tomater för att de är så arga. Mindre kul att det är på grund av en själv. Får nog börja hålla käften och låtsas vara mammas lilla flicka. Yeah right.

När jag kom hem gick jag runt och sjöng opera för full hals, tror min mamma blev döv.
Hade även en trevlig pratstund med mamsen när jag kom hem. Käkade nybakt bröd medan hon sydde in ett par jeans åt mig. Inte ofta man får tid att sitta och prata med bara henne, ensam. Hon var på trevligt humör och erbjöd sig att betala både skolavslutningsklänning, skor och bikini till mig. Men graaacias lille mamsi. Om man flörtar lite kanske hon får för sig att betala locktången eller och lite annat också. Bortskämd? Nädå. Finns betydligt värre.
 
Men oj vad jag babblar på om massa ointressanta saker. Förlåt. Men jag vet inte vad jag ska skriva om. Rabbla upp allt jag gjort under dagen skulle bli väääldigt tråkig att läsa, det händer inte mycket i mitt liv om man säger så. Får komma på något kul att skriva om, hjälp någon?

xoxo


I know it´s like that

 
I thought I was a fool for no-one
Oh baby I'm a fool for you
You're the queen of the superficial
And how long before you tell the truth

Bella´s Lullaby

Söndag kväll. Klockan är halv 10. Och jag har inte pluggat ett piss på hela helgen. Redovosning spanska imorgon, det kommer ju gå super när jag inte pluggat. Yaaaaay.
Men ärligt talat, jag orkar inte bry mig om spanskan. Visst, det här arbetet är betygsgrundande för mig, eftersom jag kan hörja betyget om det är bra, men sure lixom, orka ens försöka. Haha. Jag improviserar istället.
Kollade på bingolotto med mamma, men det sög så vi kollade på parlamentet istället. Det var skittråkigt. Det finns ju seriöst inget bra att se på tv längre. Allt är bara tråååkigt. Tv-nörden want some cool stuff to watch.
Så för att stilla mitt behov tänkte jag krypa ner i sängen och titta på en film. Gissa vilken. :)
Nu ska jag gå och drömma mig bort till Forks, 

xoxo 

You think the dead is peaceful, I don´t.

Nu är väggarna i mitt blivande hus vitmålade. Betydligt fräschare än förut. Då var det riktigt äckligt. Nu är det frääääscht. På onsdag ska pappsen och jag åka och köpa färg till fondväggen. Spännande. Sen är det bara möbler och sånt som ska inhandlas. Can´t wait.
Hela jag är full med målarfärg, har fått vackra vita slingor i håret.. ska nog hoppa in i duschen snart.

Har surfat omkring lite och hittat några skor jag vill ha, ballerinor och gladiatorsandaler. Ett måste i sommar. 
Funderar bara över när man ska dra in till Stockholm, var ju halvplanerat på onsdag men tror inte jag kan då, så får la ta det senare. Hmm. Det måste bli snart, ganska snart eftersom skolavslutningsklänning måste införskaffas.

Det är ju inte många dagar kvar till sommarlovet nu, faktiskt bara 24 dagar. Oh, det påminde mig om spanskaredovisningen imorgon. Oops. Jag har visserligen skrivit klart den men kan den knappast. Matteprov på onsdag också om jag inte minns fel.. Hälsa-arbetet är det bara två veckor kvar att skriva på, damn jag som inte ens har börjat... men när matteprovet är avklarat kan man koncentrera sig lite på det kanske..
Men jag håller ut, det är ju snart sommarloooooov!! :D



I'm in love with a fairytale

ESC igår då, var med tjejerna och kollade på det. Var det bara jag eller var låtarna bättre än vanligt? Jag gillade faktiskt några stycken, det har nog aldrihg hänt förut. Wow.
Norsken vann, en av mina favoriter. Han var ju skitsöt, låten var helt okej. Jag ska ringa och fråga om han vill gifta sig med mig. Nu.


Humans are predators too

Hellooo.
Gårdagen var riktigt rolig. Jag har nog inte skrattat så mycket på länge. Omg.
Skoldagen var kort, vi hade svenska nästan hela dagen och redovisade litteraturhistoria. Blä.
Efter skolan åkte jag och Sofi in till norrtälje och shoppade. Jag beställde även tid hos frisören, fredag den 25 ska jag dit! Yaay. Köpte ett gulligt nagellack, det var ju det enda jag hade råd med. 
Hittade i alla fall massa saker jag vill ha och som ska inhandlas snarast! :
- Jeans
- Bikini från Matthew Williamsons collection på hm. Gorgeous!
- Parfym
- Locktång
- Skolavslutningsklänning
- Sommarskor
- Somriga tröjor
...listan kan göras oändligt lång. Det där är i alla fall vad jag ska börja med, och jag tror nog jag kan få mamsen att betala något av det, hehe. Dags att jaga pengar! :)
När jag kom hem låg ett paket och väntade på mig, det var några böcker jag beställt. Nämligen När jag hör din röst (inbunden, jag hade den bara i pocket förut, ville ju ha alla inbundna) och Twilight Directors Notebook. Haha jag vet! Jag är nördig, men jag kunde inte låta bli. Har kikat lite i den, och det är definitivt en bok alla galna twilight-fans ska ha. De som verkligen vill ha allt som har med twilight att göra. Man får hur dom gjort filmen, regissörens anteckningar finns i den och massa annat. Den innehåller ritningar och en massa bilder från filmen och backstage-bilder.
Jag vet jag vet, onödigt, men nu har jag någonting att läsa och dessutom på engelska, det skadar nog inte att jag tränar lite på det.. ;)

Åkte hem till Sofi på kvällen, vi skruvade ihop en garderob, oh vad vi är händiga! Käkade morötter och dipp (vår nationalrätt typ) och hade riktigt kul. Dansk dialekt är ju überkul! Hahah. Kvällen avslutades som vanligt med Skärgårdsdoktorn, haha.

New thoughts

Sopplunch idag. Gick super. Min och Sofis soppa ägde. Punkt slut.
Pluggat både spanska och svenska idag. Skrev klart spanskan. Yaay. Svenskan har jag läst några gånger, men hell no att jag kan det utantill. Det går inte. Får klottra ner lite stödord kanske. Äh vafan det är väl bara att ta med sig pappret och snegla på det om det skulle behövas. Woow I´m so smart.
Efter plugget kände jag mig så duktig att jag var värd en belöning. Mamma visade mig en påse chips. Och där var jag fast. Fan. Jag har gått och suktat efter dom där chipsen hela veckan, men tänkte vänta till imorgon. Jag har klarat mig hela veckan, men där var det förstört. Men gott var det. Haha.

Kan informera om att jag har bestämt mig för att gå och beställa klipptid imorgon. Och kolla på hårfärg. Så som jag ser ut i håret nu...det är inte okej. Creepy. Måste komma på nån ny frisyr, så jag har nu är inte snyggt. Inte alls. Förslag någon? Färg?
Måste även köpa nya kläder, hey inget jag har passar längre. Jag har bytt stil lite I think. Jag gillar i alla fall inget av det jag har. Allt är så... tråkigt. Hmm.


Jaaaaaa. Det här ska jag satsa på.


Whipped cream

Mina favoritlåtar just nu:
Love Story - Taylor Swift
Starlight - Muse
Decode - Paramore
Halo - Beyonce
Supermassive Black Hole - Muse
Leave Out All The Rest - Linkin Park
Monsoon - Tokio Hotel
Losing You - Dead By April

Phascination Phase

Den här veckan går verkligen seegt. Det är bara onsdag. Två dagar kvar till helg. Två dagar. På tal om helg. Det känns som jag ska göra något i helgen, men har totalt glömt vad. Så om någon vet vad det är jag ska göra, säg till.
Orkar inte skriva om dagen, det har nog inte hänt något speciellt. Jag vet inte vad det är men det känns som alla undviker mig. Har jag gjort något fel? Är jag tråkig? (jag förstår om man tycker det men jag mår inte så bra just nu..försöker verkligen att inte vara så sur men det går väl så där..) Skulle väldigt gärna vilja veta. Jag menar inte att ni måste vara med mig hela tiden, absolut inte, det kan vara rätt skönt att vara lite för sig själv ibland, men jag vill som sagt gärna veta om jag har gjort något fel.
Hör att pappa och mamma håller på med taket ute i mitt lilla hus, men jag orkar inte hjälpa till. Tror nog dom klarar sig bra utan mig. Istället ska jag gå och laga mat, och sen hoppa in i duschen. Jag ska nog lyckas hålla min data-tid idag, wohooo! ;)


Mest för mig själv, ingen behöver läsa

Jag har kommit på ännu en regel till mig själv. Förutom läsk-förbudet (som jag har lyckets hålla i över en vecka wohoo) och nästan-godis-förbudet-som-inte-går-så-bra-att-hålla. Det är att sitta max två timmar vid datan per dag. Ibland kan jag fastna här i typ en halv dag och det känns rätt onödigt, så max två timmar från och med nu! Ni undrar säkert varför, och då har jag ärligt talat inget annat svar än därför. Det finns nog viktiga saker att göra, som man kanske glömmer bort när man sitter och glor in i dataskärmen.
Jag ska även sluta med att tömma skafferiet varje dag när jag kommer hem. Det räcker ju med ett rejält mellanmål.
Jag borde nog röra lite på mig också, men det vet jag att jag aldrig kommer orka, men en promenad då och då kan nog inte skada.
Nu undrar ni säkert varför i hela världen jag skriver ner det här, det är väl inget som intresserar er. Men det här inlägget är mest för mig själv, för om jag vet att jag har skrivit det här, så går det nog bättre att hålla det, än om man bara säger det till sig själv. Ni undrar säkert varför jag håller på med att komma på regler, och det är bara för att få mig själv att må så bra som möjligt. Jag menar, det är inte hälsosamt att sitta framför datorn hela dagarna, äta huur mycket som helst när man kommer hem och trycka i sig typ tre kilo godis i veckan. Jag försöker undvika det. Som sagt, det här inlägget var mest för att peppa mig själv. Ointressant jag vet.

Congratz'


I want it to be true.


The truth is hiding in your eyes
And its hanging on your tongue
Just boiling in my blood,
But you think that I can't see
What kind of man that you are
If you're a man at all
Well, I will figure this one out
On my own

SPEXFOTO

Dagen började med 150 minuters nationella i biologi. Gick väl sådär. Fattade inte så mycket, men g borde jag ju få i alla fall. Jag kunde ju kondom-frågan ;).
Jag skyndade mig att svara på det jag kunde och sen lämnade jag in provet och praaang och snöt mig. Så jävla irriterande det var att sitta där inne och behöva snyta sig, men inte fan vill man sitta i klassrummet och göra det, hur fräscht skulle det vara egentligen? när jag snyter mig är det inte speciellt diskret heller... haha jaja sen var jag tvungen att gå tillbaka till klassrummet eftersom man måste sitta kvar hela provtiden.
   Efter lunch var det spexfoto. Haha jaa... riktigt kul måste jag säga.


090511

Nationella prov i 2 timmar och 40 minuter imorgon. Härligt. Det är tydligen ingen rast, hur fan ska jag klara det? Jag måste snyta mig rätt ofta, så hur fan ska jag klara mig i nästan TRE timmar? Jag antar att man inte får lämna klassrummet, så kommer väl snora ner bänken. Eller ska jag sitta där inne och snyta mig? Fräscht lixom.
Jag vette fan hur jag ska klara det. Med huvudvärk dessutom. Bajs.
Får förbereda mig med alvedon, ha med mig tre ton halstabletter och 18 förpackningar näsdukar. Tror ni det räcker?
Nej nu ska jag gå och sova, så jag är ordentligt utvilad imorgon. Yeah right det kommer jag ju vara också... Jaja sleep well.

xoxo

Kellan Lutz

Jag såg på Twilight för 7e gången idag.
När man sett den så många gånger lägger man mer märke till detaljerna. Man ser bara alla fel. Jag gillar storien, på grund av böckerna. Filmens handling i sig är ju bra, men hur fan har dom gjort filmen? Jag vill gärna tycka att filmen är awesome, men jag kan inte. Missarna förstör helhetsintycket. Vissa grejer är ju så jävla fåniga. Jag dör. Här kommer lite notes jag stör mig på.

1. Vem fan sminkar skådespelarna? En liten unge? Det ska väl inte synas att Edward har smink? Man ser ju att han har läppstift i vissa scener. Inte okej.

2. Var det inte så att Bellas bil smälte in bland alla andras och Cullens stack ut? Så är det ju inte i filmen. Tvärt om. Alla garvar och glor när Bella kommer till skolan första gången.

3. Håll reda på detaljerna ffs! I ena sekunden är dom på ett ställe, och sekunden efter ligger dom på ett helt annat ställe. Kom ihåg var dom låg förra gången ni filmade. Man ser att ni inte gjorde det. Hej nu ligger jag med huvudet hitåt. Sekunden senare lutar jag mig åt andra hållet, fast jag sover. Yeah right.

4. När han springer uppför backen med henne på ryggen för första gången. Det är så jävla fult gjort.

5. Cullens hus ska ju vara vitt. Med ljus inredning. Inte träfärgat. Med träinredning.  Det är fel.

6. Första gången hon är hemma hos honom, och han drar med henne ut genom förstret och klättrar uppför träden och flyger emellan dom. Vadfan. Han var väl ingen kombinerad apa och fågel? Han var väl en vampyr som sprang fort? Jag kan inte minnas att det någonsin stod något om trädklättring och flygande i boken. Nej.

7. Edwards glittrande. I boken beskrivs det som underbart vackert. I filmen är det fördjävligt. Vi ser alla att det är skitfult.

8. Scenen i balettstudion. När Edward ska suga ut giftet. Det är väl meningen att han ska se lite vild och galen ut, men det lyckas inte riktigt... han ser mer ut som en fisk eller nåt. Jag börjar ärligt talat garva.

Så, nu har jag fått klaga lite. Det finns fler grejer jag stör mig på men jag orkar inte sitta och pilla ner allt här. Det är väl ändå ingen som orkar läsa det sen så.
Även fast jag stör mig så mycket på allt det där i filmen, så kan jag inte låta bli att tycka om den. Men det är nog på grund av själva handlingen. Den äger ju. Jag gillar verkligen Twilight, men stör mig rätt mycket på det där.
Och allt är inte dåligt.
-Jag älskar filmmusiken, Muse is the shit!
-Man kan inte låta bli att tycka att Robert är liiite snygg i filmen. Det är ju oundvikligt.
-Baseballscenen och bilolyckan är rätt bra gjorda.
-Kellan är ju hetast, dreggel..


Jamie Oliver

Hemma idag, är sjuk så det var ingen idé att gå iväg till skolan. Mamma brydde sig inte ens om att väcka mig i tid och se hur jag mådde, hon tog väl för givet att jag skulle vara hemma,  och när jag vaknade och gick upp vid 8 så mådde jag verkligen skit, så hon ringde och sjukanmälde mig. Är sjukt trött och producerar snor som en fabrik. Riktigt äckligt. Jag vill vara frisk nu!
Det var lika bra att vara hemma idag, imorgon måste jag till skolan eftersom det är nationella i no och avslutningsfoto, det sistnämnde vill man ju inte missa!

Har precis tillagat min och mammas lunch, det blev ett recept av Jamie Oliver, fisk. Känner mig riktigt duktig faktiskt, och medans fisken står i ugnen så bloggar jag lite. Jag hoppas det blir gott.

Jag har lovat mamma att kolla på Twilight med henne, så det här blir tredje dagen i rad som jag kollar på den, men det gör mig inget! En filt, Ahlgrens bilar och en bra film är aldrig fel!

Nej nu ska jag gå och titta till maten, pusshej<3


Starlight - Muse


Butterflies and Hurricanes

Gymnasieansökan completed. Det blev HR till slut. Ingen av linjerna är direkt lockande för mig, det här var den mest lockande. Yeah what a hell, det blir nog bra. Kommer säkert ångra mig men nu blir det de här. Hotell och restaurang. Känns rätt bra att det inte är någon av mina närmaste kompisar som också har valt det, lättare att få nya kontakter. Tror Johan och Patrik också skulle gå HR iof, men de är ju inte direkt mina närmaste vänner...haha. Skönt och känna nån sen innan iaf. Jaja, jag hoppas det blir bra.

Är dunderförkyld. Huvudvärk, feber, hosta. Näsan är så igentäppt att jag inte kan andas igenom den alls, jävligt obehagligt faktiskt. Ska preparera mig med allt möjligt och fösöka bli frisk, vill inte missa skolan nu. Orkar inte komma efter. Det är bara 20 dagar kvar i skolan nu, och det är rätt mycket prov och inlämningsuppgifter att göra. Imorgon är det prov i optik. Tisdag Nationella i No. Spanskaarbete. Inlämningsuppgift i so på torsdag. Svenskaredovisning på fredag. Och så Hälsa-uppsatsen på det. Härligt.


Upplåsbar cocacolaflaska

Min käre bror flyttade igår. Han och en kompis flyttade till ett trevåningshus i Bergshamra. Mosters gamla hus. Granne med mormor och morfar.
Jaja, det är rätt sorgligt, nu är det bara jag, mamma och pappa som bor här. Det positiva är ju att hans hus nu är mitt. Min egna lilla stuga. Visserligen inget kök eller badrum, men ett eget ställe iaf.
Idag har jag städat ur allt som han lämnade kvar. Hittade en del roliga saker. En stor, uppblåsbar cocacolaflaska bland annat. Haha den kunde jag inte slänga. Jag tog bort alla hyllor och grejer och jag och pappa fixade lite. Han har äntligen fattat att jag vill bestämma lite själv, vilket har tagit några år att få i hans hjärna. Finally.
I alla fall. Vi ska fixa lite grejer innan jag flyttar in. Typ taket, måla om, fixa möbler och allt typ. Jag har redan bestämt hur det ska se ut, haha. Jag längtar!

Kvällen skulle egentligen ha tillbringats med några av vännerna, men såklart är man ju dunderförkyld så det blir till att stanna hemma istället. Det kanske är bra att bara vila upp sig, så kanske man är på bättre humör i veckan och slipper vara så sur och tråkig mot alla. Jag är medveten om det men kan helt enkelt inte göra något åt det.
Så det blir en hemmakväll istället. Ska kolla på Robinson och sen krypa ner i min nybäddade säng och kolla på Twilight (tack Elin). Gud vad härligt. Pusshej<3

Cancerdjävulens resultat

Jag kan börja med att informera alla vänner som smsar till mig, förlåt för att jag inte svarar, men mitt kompis-grejs har gått ut och jag har endast 0.34 kronor så dte går inte att få iväg nått sms. Man känner sig verkligen handikappad. Buh.

Mormor och morfar var nyss här och grattade mig. Fick 300 spänn. More money. 
Fick en närmare chock när jag såg morfar. Så mager. Jag tror nästan han väger mindre än mig nu. Bara skinn och ben. Han opererades ju för sin cancer för nån månad sen, och jag har inte träffat honom sen dess eftersom jag har varit sjuk typ hela tiden, och han får inte riskeras att bli smittad för då lär han ju typ dö... Men i alla fall, nu är jag ju sjuk igen men det gick tydligen bra nu, han var på bättringsvägen.  Han fick bara behålla 40% av sin magsäck, så då förstår man ju att han har blivit mager, men inte trodde jag att han skulle bli mager. Läskigt. Jag fick verkligen anstränga mig för att inte börja gråta.
Ni vet Uffe Larsson, skådespelare eller vad han nu är. Han var ju rätt stor innan, och har gått ner asmycket i vikt. Min morfar var inte så fet som Uffe innan, han var inte alls fet innan, morfar var normalstor. Men nu är han som Uffe på bilden till vänster, om inte värre. Läskigt jävla mager, man vågar knappt ta i honom för man tror han ska gå sönder. Spagettitunna armar och ben. Creepy.
Fast morfar kan inte hjälpa det, han mår ju efter omständigheterna bra och blir ju förhoppningsvis av med cancern. Det hoppas jag.


(Larsson har inte cancer tror jag, han har bara bantat äckligt mycket..)

Sweet 16

Ja okejdå, jag överdrev kanske lite i det förra inlägget, men galen blev jag i alla fall.
Skitsamma.
Fredagskvällen bjöd på tacomiddag med Anna, Annica, Sofi, Elin, Erika, Madde, Madde och Mattias. Ja, vi käkade taco, tårta, godis och chips och dipp. Trevligt var det, även om jag var förkyld och tårtan var halvtorr. Det roligaste var väl ändå på slutet, när vi som var kvar skämtade lite med en viss person, som aldrig varkar fatta att man driver. Han tar det värsta allvarligt. Haha lilla gubben asså. Och det enda du kunde komma på att hacka på mig med var att jag ser ut att börja grina när som helst när jag blir arg och irriterad? Och att jag är ett emo? Jag vet det och jag bryr mig inte. Jag tycker det är lika skrattretande som du, men jag kan inte hjälpa det. Och en en gång, vi skämtade med dig, varför ta allt så allvarlig? Haha. 
 Jag fick en hel del fina presenter också, tack så mycket allihopa!


Vissa seriösa presenter och vissa rätt oseriösa, tack så jättemycket allihopa!

FITTHELVETESSKITFÖDELSEDAG

Ja, det är så jag känner. Det är min födelsedag och det är en rent utsagt FITTDAG. Dåligt humör, mår skit, typ förkyld, fick inget jag önskat mig ( oh my god thats sooo bad haha ) och bästis sjuk och inte i skolan. Kan det bli värre? Ja, ett tredje världskrig eller cancer eller svält eller.. ja ni fattar. Det kunde väl ha varit värre. Men det har varit en skitdag.
Tur att vännerna och främst Anna lyste upp min dag, annars vet jag inte vad jag hade tagit mig till.
Jag var riktigt jävla sur imorse, jag kan vara ärlig och säga att jag grät hela morgonen, och var ledsen över det hela dagen. Väldigt patetiskt måste jag erkänna, men vi garvade ju gott åt det sen också ;)
Anna följde med mig hem och vi bakade tårta till imorgon, den blev finfin, haha!
När hon åkt hem hade jag lagt morgonen bakom mig, och skulle bara fråga en sak, varför. Jag fick veta sanningen och blev helt galen, bokstavligt talat.
Istället för att ta ut min aggresion på Fittskabbet så gick jag ut. Sparkade på allt jag såg. Skrek ord jag inte ens visste jag kunde. Sprang. Det slutade med att jag satt på vägen och bankade nävarna i asfalten. Kände inte förren efteråt att det gjorde svinont. Hade jag inte känt den smärtan hade jag antagligen börjat banka huvudet i asfalten med. Hade någon sett mig hade de antagligen trott att jag varit psykiskt sjuk och spärrat in mig på psykhem, vilket jag börjar tro själv att jag kanske behöver. Till slut reste jag mig upp och sprang genom skogen hem. Jag kan ju informera om att springa och gråta hysteriskt samtidigt inte är en så bra idé. Det slutar med att man står och hyperventilerar.  När jag kunde andas igen gick jag in och satte mig här.
Det utbrottet berodde nog inte bara på händelsen idag, det hade ju varit jävligt fjantigt i så fall, haha. Det var nog bara droppen som gjorde så att bägaren rann över. Alla känslor jag döljt kom nog fram, inte för att jag visade dom för någon. Nu är tårarna slut. Det var några liter kan jag informera om.

Stort engelskaprov imorgon och jag har pluggat...väääldigt lite. Jag orkar faktiskt inte. Det får gå som det går.
Längtar till imorgon kväll då det blir till att umgås med vännerna och äta massa gott, längtar :)

 
Vi är värsta proffsiga konditor´er (stavning?) Kanske ska satsa på det? Bör nog vänta och se vad tårtan smakar först.. ;)


I have a dependent, it´s Twilight

Ja, jag kanske är en Twilight-nörd. Jag älskar böckerna, har läst alla två gånger, och gillar verkligen filmen. Det kan hända att jag är lite besatt, jag har den där historien i huvudet hela tiden. Knäppt, jag vet, men jag har typ ett behov av det. Twilight-behov kan man kalla det. Haha.
Det finns ju otroligt mycket Twilight-stuffs, typ spel, parfym, kläder, smycken, dockor, ja ni fattar, typ allt finns. I want it all, jag behöver det inte, men kul grejer lixom.
Jag gillar alltså Twilight väldigt mycket, men det har nog de flesta fattat vid det här laget.
Vet att det är väääldigt många andra som gillar twilight lika mycket (eller mer) som jag, och har man läst boken är man fast. Tänkte jag skulle prova lyckan på min bokslukerska till mamma i måndags, tror ni jag lyckades? Hennes kommentar efter att ha läst några kapitel var:
- Men gud vad den här boken är bra, den går ju inte att lägga ifrån sig! Jag förstår att du kan läsa dom om och om igen!
Och nu har hon läst typ halva andra boken också, dom är verkligen beroendeframkallande!
Om min morsa på 40+ tycker att böckerna är bra, så borde jag även lyckas övertyga Sofi att läsa dom. Hon är ju väldans skeptisk, men tro mig, du kommer älska dom! Vem gör inte det lixom? :P
Twilight är bäst helt enkelt, I love it!


Onsdag

Shoo!
Kom just på att detta är min sista dag som 15, coolt va? Jag kommer aldrig mer att vara 15 år, *snyft*. Haha, who cares? 15 eller 16, typ samma. Det enda positiva är väl att det nu bara är två år kvar tills man blir 18, och det är skillnad! :P

Jaja, dagen har varit ganska bra, var på rätt bra humör. Skolan gick fort, började med eget arbete eftersom slöjdläraren var sjuk, och efter det blev det engelska som följdes av matte och lunch. Spanskan gick rätt fort, jag gjorde väl inte direkt det jag skulle om ni kollar i förra inlägget, men ändå. Dagen avslutades med elevens val, så hela skolan utom jag och Jenny kollade på fotbollsmatch mellan lärarna och frivilliga nior. Vi lekte istället pluggisar och pluggade. Ojojoj...
Jaja, sen var det bara att åka hem, finally!
Städade mitt rum som nu ser lite fräschare ut. Jag längtar till jag ska ut ur detta tråkiga rum. Dröjer inte så länge?
Jaja, försökte faktiskt plugga lite engelska också, och visst, jag kollade lite, men orkar inte sätta mig och läsa 574 texter, vem har den orken? Intresset saknar jag iaf.


Jag vill vara brun NU! 

Spanska

Hola, sitter och har spanska, ska egentligen leta efter en person att skriva om och hålla redovisa muntligt meen istället sitter jag nu här. Något förslag om vem jag ska ta om? Tror jag antingen översätter Vip-saken eller skriver om Robert Gustafsson. Haha. Orka bry sig lixom. Ska snart in till Marcelo och snacka betyg, alltså få veta vilket betyg jag har i spanska, hmm, blir det ig tro? Kanske g? Får hoppas på det sistnämnda.
Nej nu ska jag in och prata med snubben, chiao!


050509

Tisdag. Nationella i matte, dans, idrott och spanska. Väldigt rolig dag. Not. Fast idrotten blev ju rätt kul ändå med innebandy, I like it.
Kom hem, proppade i mig en sockerkaksbit och hoppade på cykeln till Jensens. Jobbade, cyklade hem och hoppade in i duschen. Det var min dag det. Har småstädat rummet lite men jag orkar seriöst inget. Är på allmänt dåligt humör och pallar inte vara trevlig mot alla, trots att jag egentligen vill. Allt känns bara jobbigt. Jag längtar enormt efter sommarlovet, och jag har just ränknat ut att det är 36 dagar kvar till sommarlovet, jag läängtar!


Tristan & Isolde


Har precis kollat klart på Tristan och Isolde. En rätt bra film med ett extremt sorgligt slut. Tristan dör ju, *snyft*.
Kanske inte världens bästa film, och defenitivt ingen komedi, men har man tråkigt och vill gråta en skvätt så kan man absolut se den. Obs! Snyggvarning på James Franco!

Stockholm


Klockan är rund sju på en måndagskväll och vad gör man? Ingenting.
det är egentligen bara härligt, men matteboken ligger och väntar på mig, men jag ignorerar den, det funkar ganska bra faktiskt. Jag har bara kollat på den som hastigast när jag satte mig här, men övervägde snabbt att det var mycket roligare att sitta vid datorn än plugga. Visst är jag smart?

Dagen har varit underbar. Slapp ju skolan hallåå?? :P
Nejdå, det var riktigt skoj, var i Sthlm med Sofi och shoppade loss. Jag vet jag vet, jag skulle inte slösa några pengar, men vips så är nästan alla borta. Hoppsan.
Köpte ett par röda shorts (till skoj-fotot ni vet), en grå t-shirt och solbrillor, allt från Gina tricot. På Buttericks köpte jag mussepigg-öron (skoj-fotot...) och sen blev det en liten present också. Hemlighetsstämplat!

Vi hade även riktigt kul inne på Beyond retro, har ni inte varit där, gå dit! Letar ni efter roliga och annorlunda kläder? GÅ DIT. Har inte garvat så mycket på länge. Haha. Synd att vi inte hade mer tid, då hade man säkert kunnat hitta nån godbit, hehe. ;)

Nej nu ska jag gå och sätta på en film och poppa lite popcorn, he en bra kväll mina kära!

Superman is back

 

090502

Jag hade en trevlig kväll med flickorna igår. Annica, Madde, Sofi, Anna och Ida. Vi gjorde väl egentligen inget, men vi hade kul ändå. Ikväll ska vi träffas igen, om vi får tag på alla. Hoppas det.
Bilder kommer imorgon, hinner inte ladda upp några nu.

Idag har jag legat och schtekt ute i solen och läst typ hela dagen, ser ut som en tomat nu... kom ihåg solkrämen nästa gång!

Åh jag har två hela lediga dagar till, det känns otroligt skönt! Eller vad säger ni?

Valborg

Valborgen var väldigt intressant, och rolig.
Kvällen började med att vi (jag, madde och Sofi) var hemma hos Madde. Vid halv 8 tog vi cyklarna ner till stan och mötte upp Annica, Jenny, Ida och hennes kompis. Vi gick till parken och kollade om det fanns någon man kände där, men det var typ bara studenter där, så vi gick till flygis och handlade chips och partyhattar. Jenny, Ida och vadhonnuhette åkte ut till Rådmansö och vi andra gick till södra berget och träffade Axel mfl. Vi var där och pratade med folket ett tag, sen gick vi ner till parken igen. Påvägen ner genom skogen blev vi förföljda och jag höll på att skita på mig av skräck, men halvvägs ner kom ett stort gäng så killen efter vände, skumt...
Det var fortafarande tomt i parken så vi gick tillbaka till Södra berget, för att sedan igen gå ner till parken, påvägen ner träffade vi på lite roligt folk, haha. Vi fick följa med Axel till någon av hans kompisars fest, ingen jag kände men det var kul i alla fall. När klockan närmade sig tolv tror jag började människorna gå ut, då drog vi och hämtade cyklarna och tog en runda genom stan och åkte ännu en gång till parken. Hela stan kryllade av fulla människor och poliser, haha. Vi fick lite roliga samtal med olika främmade personer som var något påverkade och sen tog vi cyklarna hem till Madde. Inte visste vi att man inte fick skjutsa på cyklar så höll på att bli stoppade av polisen, men jag hoppade av i sista stund och dom åkte iväg igen, puh.
Kom hem välbehållna med en konstig skylt på släptåg, vet inte riktigt var vi fick tag på den men... Somnade i alla fall runt halv tre.

Vaknade vid 6 av att jag blödde näsblod. Innan jag vaknat tillräckligt och trasslat sig ner från sängen som vi alla fyra delade hade jag blodat ner mig själv, men jag fick stopp på det och gick tillbaka till sängen och somnade om. Vaknade igen vid 11 och då gick vi alla upp och åt frukost, sen solade vi lite på altanen och senare tog vi bussen till Donken. 
Fick skjuts hem av Maddes mamma och la mig och solade på altanen.

  

RSS 2.0