dunkande hjärtan klockan kvart över fem




Hade en kanonmidsommar måste jag säga. Själva midsommarafton blev ganska lugn, grill och chill med soffe och pöjkarna, vi hade gräddkrig och allt. Midsommardagen däremot, blev allt annat än lugn. Förfestade ordentligt på åkes båt innan vi röjde loss på fejan, och sen minns vi inte mer. Tur det?
Söndagen spenderades med mina flickor, vi var lagom jättebakis och åt ägg(?) och skrattade hysteriskt åt allt, trots huvudvärken. Fan vad jag älskar er!

Imorgon tar jag min "lilla" väska och förflyttar mig in till norrtälje för resten av veckan. Najsbajs. Btw, mumsmums på skansen var ju en riktigt pinsam flopp!

SATAN I GATAN

Trots bristen på sol och värme (man skulle kunna tro att det är höstlov?) är jag på kanonhumör. På ett Annikha-galet vis. Sådär sprattligt och knasigt ni vet? 
Hur som helst, jobbar inte på en vecka nu och helgen ser ut att bli kanonmysig. Taggaaar som satan!

Gick ner på stan en sväng idag med bästavän, skulle bara inhandla ett plagg till midsommardagen, med kom hem med lite mer än så. Hoppsanhejsan.



lindex, H&M, KappAhl

jag vet att hela stan vill ha dig


dagarna rullar på, har hittills inte haft så mycket för mig (sen helgen då), men igår träffade jag Frida som varit i Grekland en vecka, skitungen. Vi gick på bio, och såg Pirates of the caribbean: on stranger tides och den var faktiskt bra!
Nu blir det en sväng till norrtälje och helgen kommer spenderas på jobbet. Puss!

party all night, sleep all day









Har haft några riktiga kanondagar med skolavslutning, sol och bad, lunch på Stället, cider, parkhäng, ännu mera sol, förfest på balkongen, moppeåkande, ytterligare lite sol och bad och så slutskivan på Piren igår. Galet rolig kväll, mår som man förtjänar idag kan jag lova, men det var det värt!

a monkey need to dance

Har haft ännu en kanondag, som sagt, livet leker just nu!
Volleybollturnering med skolan, bad & fotboll på kärleksudden, solstek vid lommarbadet och sylt-milkshake vid donken. Har lyckats få en extremt snygg linne-bränna också, råhett!


lärarna ska alltid vara värst med utklädnaden... i år var dom ballerinor, söta?!


kung av sand







Har haft två kanondagar vid Malmen, igår grillade vi allt ifrån korv och flintastek till hamburgare, chillade galet och när solen gått ner lyssnade vi på gyllene tider och grillade marschmallows (??) innan vi mosade in oss i ett tält och sov några timmar.
Idag har vi blivit jagade av galna fiskmåsar, grillat ännu mer korv, tagit årets första dopp och sen badat som idioter, och jag tror vi alla är lika sönderbrända efter att ha suttit på klipporna hela dagen i solen. Verkligen sommarlovsfeelings, livet leker just nu!

jag gjorde upp en eld för dig, och nu brinner hela skogen




Lite halvkassa bilder på gårdagens inköp, det svider lite i plånboken just nu. Men fick i alla fall med mig nya svarta converse hem och ett riktigt coolt kamerafodral så jag är happy.

Hade en kanondag med bästavän i huvudstaden igår, förutom att shoppa som galningar åt vi thaimat och grinade för att det var så starkt, pratade om allt mellan himmel och jord och fnissade som små flickor. Precis som det ska va! 

Just nu taggar jag inför ravepartyt ikväll, tema färg. Wihoooo! Innan blir det middag och lite förfest med Emma och Jeffiner, men allra först ska jag ta och hoppa in i duschen och freescha till mig lite. Hoppas alla får en galen kväll, det satsar i alla fall vi på! overandout

RSS 2.0