Tell him I'm sorry again

Äntligen är första apu-veckan slut. Aldrig förr har en vecka känts så lång. Allt tråkigt och jobbigt jobb lägger man såklart på den som jobbar gratis. Tack. Jobbar 9-15 nonstop och sen nån timme till, alltså från frukost till lunch går det nästan 8 timmar. Jag brukar äta varannan.
Men nu har jag tagit långhelg, är nämligen sjuk på måndag och tisdag. Det har jag bestämt.

Superduktiga Jill på Salongen klippte mig igår, blev supernöjd och kände mig riktigt snygg när jag gick därifrån, kommer nog aldrig lyckas fixa det lika snyggt själv men men, ni som såg det vet hur snygg jag var haha. Hälften av håret är borta, vilket känns riktigt skönt!
Blev en sväng på stan sen på kvällen, var ju Marknadsafton så det var en del folk ute, kollade på Emma och Jenny som gick på catwalken och visade lite kläder, bra gjort tjejer! :D Träffade Ida och Madde, vi käkade pizza i parken och sen hängde vi med lite roligt folk, riktigt trevligt!



26/5


Jaha, nu är det bara 7 dagar kvar på praktiken. Idag hade jag iof ganska kul, killarna som jag var med idag var riktigt trevliga och roliga, så jag ska inte klaga. Är bara allmänt deppig, är väl därför jag inte orkar.
Sprang upp och tränade efter, vilket jag inte gjort på för länge, och sen hoppade jag på den äckligt fulla bussen.

Fick min första lön igår, och med tanke på hur lite jag jobbade förra månaden så fick jag ganska mycket pengar. Nu blire till att kolla på en ny mobil, som jag verkligen behöver, men frågan är bara: Touch eller inte? Hjälp?


Funhouse

Överlevde andra praktikdagen, även om det kändes jääävligt tungt imorse. Men vissa har det värre än mig så jag ska inte klaga. Faktum är att det finns en snygging på mitt ställe så jag har något att se fram emot iaf. Haha. 8 dagar kvar...

Har tröst-shoppat lite också. Eller nåt.

Lite t-shirts, bikini och trosor

Gooodis, armband och filmer. Lesbian Vampire Killers måste ses, galet rolig film! Diary of a cannibal var nog den sämsta film jag sett, värre än göta kanal 3! Den sista sparar jag till helgen :P

Neutron star collision


apu

Första praktikdagen är avklarad, jag är verkligen inte taggad för praktik, men den goda maten vägde upp det så det var okej. Killarna jag jobbar med var trevliga så jag ska inte klaga. Längtar typ till skolan, normaaaaalt? Eh näe.
Lyckades tappa en tallrik i golvet, den gick i 1000 bitar. Yaay.



Helgen då, var riktigt nice. I lördags blev det en sväng in till Norrtälje, först var jag men madde, madde, ida, sofi och mattias, men sen träffade vi på råbin och hanna och deras kompisar, så vi hänkade med dom resten av kvällen istället. Hade riktigt kul och kom inte hem förrens vid 2.
Vaknade 10 av att mamma ringde. Väckarklockan hade inte ringt, och jag skulle jobba 11. Så det var bara att slänga i sig frulle och åka. Jobbade till 19 (hej pengaaaaaaaaaaar).

fly like you do it like you're high like you do it like you fly like you do it like a women

Kvällen igår blev riktigt lyckad om jag får säga det själv, egentligen gjorde man inte så mycket men det är ju just det som var nice. Började men lite fotboll på "arenan" med ett gäng grabbar tills bollen gick sönder, då åkte vi till infjärden istället och myste framför brasan tills det blev för kallt, då åkte hälften av oss hem, dom andra skulle tälta. tälta. Haha dom lär ju ha frusit ihjäl.



Annars så är sista slutprovet avklarat (helt otroligt, trots att jag inte pluggade ett skit den här veckan så klarade jag alla 6 prov med minst godkänt!), nu återstår bara, "bara", två veckors apu (jag ska vara på TrädgårN) och sen en halv vecka med lite chill aktiviteter, sen äre sommarlooov. Ser egentligen inte fram emot det speciellt mycket eftersom jag trivs i skolan (mongo?) men det ska ju blir skönt på sitt sätt.


Livet leker när man schteeeeker!

Sofi och jag fick för oss att cykla till skolan idag, så ja, vi hoppade på våra vita hingstar vid kvart i åtta imorse och trampade på dom 1.5 milen in till norrtan.
Hade två prov, matte och hotellkunskap, jag hade inte pluggat till något utav dom men dom gick suuuuper i alla fall (tror jag..) Volleybollmatch på idrotten, jag, anton, pierre och josefin ägde ju dom andra! Har nog aldrig haft så kul på en idrottslektion någonsin tidigare.
Sen var det bara att hoppa på cyklarna och trampa på hem igen, men först blev det ett stopp för att köpa glass, såklart :D


all the right friends


Långhelgen är snart slut, och det känns faktiskt ganska skönt. Fast det är 6 prov nästa vecka, slutprov till och med. Bra att jag kom ihåg att ta med alla böcker och papper hem. Damn! 

I torsdags blev det lite firande för mig här hemma med mormor, morfar, Jessica och Simon. Mycket trevligt!
Fredagen började segt med massa plugg, sen blev det jobb 16:30-20:30. Kan inte låta bli att tycka att det är roligt, man är så social och träffar så mycket folk, vilket piggar upp en rejält! Riktigt roligt när man kan få en butter männsika att le. 
Imorse drog jag och sofi till arenan och kollade på fotboll, det var 7-8åringar som spelade, och då tycker till och med jag att det är roligt att kolla. Man hänger lixom med. Haha.
Tog en promenad hem sen och nyss blev det en springtur i solen, vilket resulterade i att jag är i ett stort behov av en dusch nu! Sen blir det tv-maraton, desperate housewives, grey's, cougar town & gossip girl. Sen kommer sofi :D


-

får man bara en chans?

GREEEEEKLAND

Hemma från Greeece igen, eller ja, har iof varit det i två dagar nu men har inte haft tid eller lust att sätta mig här. Har iof inte det nu heller men måste ju berätta att jag lever. Hade en underbart rolig vecka, med sol och bad. Min födelsedag blev riktigt lyckad med krogrunda på kvällskvisten (ingen åldersgränd där ju :P)
Kan hända att bilder kommer upp här, ska försöka slänga upp dom på fb också, men just nu känns det så mycket med skolan och alla slutprov, och jobben..

Så tro inte att jag har dött, tar bara en såkallad "bloggpaus". Hahahhaha.


Juste, såg världens snyggaste grek där nere. Inte han på bilden hahah. Snyggingen var betydligt yngre, bartender och var väldigt lik Orlando Bloom. Grrrr.

RSS 2.0