SomePeopleAreSoPoor, AllTheyHaveIsMoney


Livet rullar på. Sista lovet är avklarat och sista skolveckan innan praktiken är snart slut. Allt skolarbete är i stort sett klart så vi glider mest runt nu och gör ingenting. Värdelöst.
Har kommit igång med träningen igen efter lovet vilket känns sköönt. Har även fått hem lite protein och grejer från gymgrossisten (kylskåpsvarning i know) som jag tänkte prova, inget man lär dö av liksom och vore ju inte helt fel med lite mer resultat. Leker biff.
I helgen blir det jobb och på söndag eftermiddag packar jag och Frida in oss i min bil och drar till Loka Brunn, fetaste lyx-spa stället i svea rike. Där kommer vi spendera tre veckor, och trots att det "bara" är praktik känns det riktigt spännande.


nothing worth having comes easy



young, wild & free






Galaxykryssning med skönaste folket onsdag - torsdag. Möjligt att det blev "lite" för mycket av det goda, men sjukt kul hade vi i alla fall!
De här bilderna är från början av kvällen, men sen sprang jag runt med Ellens kamera och dagen efter hittade vi så otroligt sjuka bilder på den. Tänk filmen Hangover, när de tittar på bilderna dagen efter och ja, lista ut resten själv. Fruktansväärt.

mitt hjärta blöder

bild
Har som vanligt haft en kanonhelg med mina homies. Torsdag och fredag bestod av jobb från morgon till kväll. På fredagen blev det aw på G innan vi drog oss till moset där det var full rulle. Har nog aldrig sett så mycket folk där, dansgolvet var proppfullt, Peter Siepen var dj och rockade som vanligt och det var så sjukt kul.
Efter knappt två timmars sömn gled jag iväg till jobbet och sen direkt hem till Sofi där det vankades middag, tårta och spel. Trots att vi alla nog helst av allt ville åka hem och sova slutade ändå kvällen på moset - igen. Lördagens dj sög däremot stenhårt och det var inte så överdrivet roligt folk så det blev inte så sent.

Efter helgens brist på sömn och att jag envisats med att ha tunn jacka trots minusgrader har jag lyckats dra på mig en förkylning, lagom såhär till lovet. Vaknade upp med feber och allt därtill så fick ställa in dagens planer, hoppas verkligen det går över fort så inte resten av veckan blir förstörd. Mitt sista lov evvaaaah liksom.

rockabilly



Var på studentskiva i huvudstaden med Frida igår, vi var helt klart snyggast på stället som rockabillybrudar. Hamnade i sängen vid 4 imorse så jag erkänner att det var rätt segt att gå till skolan klockan 9, men det var det värt.
Nu har jag i stort sett påsklov, ska bara ha ett nationellt prov imorgon och sen väntar en helg full med jobb, jobb, födelsedagsfirande och partey och sen en hel veckas ledighet. Passar på att krypa ner och sova nu, man vet ju aldrig när man får göra det annars.
see ya, kyss, over and out osv

RSS 2.0