söndag

YEES! Nu är jag klar med uppsatsen! :D
Funderade på att lägga ut en liten bit av den här, men jag gör det sen när jag fått tillbaka den istället. Hoppas på vg faktiskt. Får jag mvg lägger jag ut hela, det lovar jag. Men det kommer inte hända så... :)

Annars så har helgen och veckan varit bra.

Måndag och tisdag: hemma på grund av snön.

Onsdag: vanlig skoldag och sen jobbade jag.

Torsdag: Madde och jag hade snöbrottning. Sen hänkade halva klassen så vi hade värsta kriget, haha. Alla var dungblöta med utkletat smink efter alla snömulningar. Hett det. Sen åkte jennifer till mig.

Fredag: Sofi var tillbaka i rutan :P Adventsfirande i kyrkan sen vanliga lektioner. Sofi, Jennifer och jag ska bygga en bro på tekniken av pepparkaksdeg. Jag och Jen fick baka eftersom Sofi hade prov. Det gick asbra! :) Helt plötsligt gick brandalarmet, alla samlades på gräsmattan vid sjön. Rektorn kom och sa att det inte var någon övning, men att det var några som bakade pepparkaksbro (vilka? höhö) och det var antagligen det som hade utlöst alarmet (!)  Hahahahahahahahahahahahahahahahahahah. Askul ju! :P
Efter skolan åkte jag in till Nt med Jennifer, Johanna, Matilda och Madde.E. Vi drog runt på stan och sen käkade vi på donken. Mums. Annica och Emma.A kom dit, vi andra drog därifrån. Satt på biblioteket och sen drog vi till busstationen. Träffade typ halva klassen. Bussen hem till Jennifer. Möblerade om hennes rum och tittade på Idol. Såg ni Johans cp-fan?  Värsta psyco-tjejen ju! Skämdes fan ihjäl.

Lördag: Gick upp och käkade frulle. Vid 11 åkte vi (jag Jennifer, Johanna, Josefine, deras mamma, farmor och kusin) till Sthlm. Jen och jag käkade Donken (igen) och sen såg vi Twilight. Love it!

Första advent: Bara hemma och skrivit uppsats. Tog typ hela dan. Mormor och morfar var här en sväng. Snart ska jag kolla på parlamentet. Såg att Björn Gustafsson var med. Haha.

 Imorgon Har jag utvecklingstördssamtal. Jag hatar´t. Bajs.

Twilight


Såg den filmen med Jennifer idag . Den var mycket bättre än vad jag hade förväntat mig . Antagligen en av de bästa filmer jag sett . Jag förälskade mig i Edward .  Se Twilight !

!

NU ÄR SOFI KARLSSON HEMMA I SVERIGE! :) <3 PÖSS PÅ DEJ.

Final day

Okej, nu kan jag engelskaglosorna. Yees jag är bra. Not.
Men i alla fall. Nu ska jag nog gå och titta på tv och äta något. Äter hon hela tiden undrar ni säkert. Ja det gör jag. Nästan. I´m always hungry. Heh.
Puss på rumpan.


NU DU

Jahopp, idag har jag och Jennifer planerat helgen. Vi ska se Twilight =) Yees! Finally, Jag läängtar! :)

Skolan då. Började med slöjd, stickade som en galning, man sen fick jag repa upp allt jag hade gjort så då var jag tillbaka där jag började. Yay.
Sen hade vi NO, jag skrev ut mitt arbete. Jag var ju redan klar! :) Ooh yeah, sks bara redovisa också. heh.  Efter det hade vi matte, jag gjorde repetitionsuppgifter, geometri. Vi har ju prov nästa vecka. Jag är nöjd om jag får g asså, känner att jag suger på det.
Vi fick tillbaka teknikprovet. Jag fick VG!! YEEES! :)
Sen vare lunch, ahaa, sprödbakad fick med potatis. Matvraket gillar´t :)
Efter lunch, spanskaprov. José den lilla filuren hade som vanligt bara kopierat sidorna i boken så det var ganska enkelt att fylla i. Det var bara nån jävla hörövning som jag absolut inte hängde med på och en annan del som jag inte hade pluggat. Men annars gick det nog bra. Ett g hoppas jag verkligen på.
And then: Luciaträning. Äntligen. Det är så najs att få sjuunga. Jag vet att det låter förjävligt när jag sjunger. Det går inte att göra nått åt. Men det är så kuul :) Nästa gång får vi veta vem som blir lucia. Spännande det.

Eftar skolan åkte jag direkt och städade. Ni vet, mitt jobb. Jag städade och fick lite hjälp av Maja och Ida, (Maja är 4 och Ida är 7) Maja ville skura hela golvet, jag fick typ tvinga henne att släppa moppen (skurmoppen då, inte nån moped, hahaa) :P Fick typ 100 teckningar av Maja också, mycket fiina :) Medans jag väntade på pappa  busade jag lite med dom, och det slutade med att Ida nöp Maja i näsan och hon började gråta och dom fick gå upp i huset och kolla på film. Intressant, eller hur? :P


Jennifer lekte drottnigen, likt eller hur? :) <3




Mattesnillet :)


Fighting the storm,
Into the blue,
And when I loose myself I think of you,
Together we'll be running somewhere new



Through the monsoon.
Just me and you

Tisdag

Hela dagen har jag glidit runt i pyamas och tofflor. Bara slappat. Ätit. Kollat på tv. Suttit vid datorn. Ätit. Varit ute och byggt snögubbe. Ätit. Pluggat spanska. Inte mycket. Men lite.
Visst har det varit skönt med långhelg, men nu längtar jag till skolan. Till alla vänner. Alla söta vänner. Puss på er imorgon ses vi :) <3

clifford

Jo, jag borde sitta och plugga. Nej, jag orkar inte.
Jag har faktiskt pluggat spanska verb idag, men inte dom 12 sidorna i boken, pallar inte det.
Har varit strömavbrott till och från idag, irriterande när man sitter och kollar på tv, men jag gick ut istället och gjorde en snögubbe. Hade inte tänkt göra en så stor, men den blev enorm. Ser inte så stor ut på bilden men den är det. Jag orkade inte rulla den längre fram, och jag kunde inte gå längre fram eftersom snön är över en halvmeter hög så jag fick sooma så mycket som gick istället :P Om ni nu fatta det där xD


jag älskar snö

På grund av snön så går det inga bussar här ute, och då kommer man ju inte till skolan, och det är jättetråkigt, not x)
Kollade nyss på sl.se och japp, det går inga 631 bussar, aah nice det. Då kan jag plugga spanska idag :P Måste fan göra det.

Alla SL-bussar i Norrtäljeområdet: SL-bussarna i Norrtäljeområdet

Bussarna för linjerna 620, 621, 625, 637, 639, 641, 676 och 677 har börjat rulla men de går inte enligt tidtabell. Stora förseningar på samtliga av dessa linjer. 637 åker endast till Älmsta.
Övriga SL-bussar i Norrtäljeområdet har inte kommit igång på grund av snö och ishalka.
Uppdaterat: 2008-11-25 06:51

Hahah, :)

Måndag

Borde egentligen plugga spanska, men jag har seriöst ingen ork till det, är så jävla tråkigt. Istället lägger jag upp en Dagens;

Dagens låt: so what - pink
Dagens frisyr: Helt ofixat  
Dagens klädsel: mjukisbyxor och tröja
Dagens händelse: halvmeter snö
Dagens planer: plugga
Dagens vill ha: klääder!
Dagens saknad: vännerna <3
Dagens drog: nöten
Dagens finaste: mami
Dagens dricka: vatten
Dagens mat: pannkakor
Dagens kärlek: tvn :P
Dagens mående: good good. Ledig och mys hemma, aldrig fel :)

oj

Shit. Spanskaprov. Imorgon. Shit. Har typ inte pluggat nått :O Faan.


minus

Oh shit vad med snö det är nu :)   Ungefär en halvmeter, mys! :)
Idag har jag studiedag, så jag ska plugga spanska och skriva på min svenska uppsats tänkte jag. Hörde på nyheterna att det inte går några bussar, om det inte gör det imorgon heller så blir det väl ingen skola då heller, sooft :)  Jag skulle egentligen till skolan senare idag och ha utvecklingssamtal, men på grund av snön så kommer vi inte kunna åka dit, för pappa har bilen i Norrtälje, och han måste hjälpa till att ploga bort all den här snön, och det kommer ta låång tid, så han man vet ju inte när han kommer hem... :P
Senare idag måste jag ju gå ut och bygga en snögubbe, :D


Anna Pihl


Jag önskar att tv 4 kunde börja sända Anna Pihl igen, jag vill se det. Det var något år sen det slutade och åh jag missade inte ett enda avsnitt! :) Sänd avsnitten igen!
Jag önskar mig egentligen boxarna i julklapp, men det är tre stycken och tsm blir det typ 1200 spänn så ofta jag skulle få dt. Nej knappast. Drömma kan man ju alltid. :)

julskämt

- Varför har inte jultomten några barn?
- Vet inte
- Han kommer bara en gång per år och det är i skorstenen.

Hahah

söndag

Borde egentligen sitta och plugga. Hela golvet är täckt av böcker. Men jag orkar inte. Plugga spanska. NEJ. Skriva om hur Hitler tog makten under mellankrigstiden. Nej tack. Det finns massor jag kan göra, men jag har ingen ork. Det som är viktigast är att plugga till spanskaprovet på tisdag, men det mesta är verb så det är inte så svårt. José kopierar ju ändå bara sidorna i arbetsboken så det är bara att memorera det i minnet. *memorera...?* Sen är det engelskaglosor som inte heller är så svåra, det var de åtta viktigaste oräknebara substantiven. Inte svårt. No arbetet som jag skrev klart igår *stolt*. Och så uppsatsen. Man skulle veta vad man ska skriva om på tisdag, den ska in torsdag 4/12. Jag har ju börjat så det är no problems with that. Bara fucking jävla spanskan. I hate it. Men jag vill absolut ha minst g på provet, så det är bara att plugga. Men har ju studiedag imorn så då är det bara att plugga hela dan.

Nu ska jag sluta snacka om plugg, det är så jävla tråkigt, men man måste ju eftersom hela livet hänger på det. Typ. Kommer man inte in på gymnasiet och inte får någon utbildning så blir man inte mer än en uteliggare. Så därför är det bäst att plugga lite... ;)

Imorse när jag vaknade och tittade ut genom fönstret såg jag att det hade snöat ännu mer. När jag hade käkat frukost och kollat lite i spanskaboken så rotade jag fram mina termobyxor (heter det så?) och gick ut. Jag tänkte åka pulka, men pappa hade slängt min (vaarför??) så jag fick ta en stjärtlapp (?) hahah istället. Jag letade jättelänge efter en tillräckligt brant backe, och hittade en, men jag klarade bara av att åka två gånger för jag har fan inga muskler nån stans och åka stjärtlapp är fan jobbigt. Så det var bara att gå hem igen.
Sen bakade jag med mamma och nu sitter jag här och letar lite kläder på nätet. Väntar på att pappa ska komma hem så vi kan käka. Han var tvungen att åka till Norrtälje och ploga snö, han har varit borta i snart sex timmar. Uh jag är hungrig !
Nej nu ska jag ladda ner lite musik, förslag`?





TH


snöflinga

Fredagen var asbra! :D
Den började med dubbeltimme i so, vi håller på med mellankrigstiden blablabla... Inget som intresserar mig direkt men..
Sen hade vi teknikprov. Jo, det gick nog okej tror jag. Hoppas det iaf. Efter det var det lunch, och sen sista lektionen, engelska. När skolan var slut tog vi bussen in till Norrtälje, där gick vi runt lite och kollade, sen tog jag och Jennifer trebussen hem till henne. Vi halkade omkring påväg hem till henne, men hennes mamma hämtade upp oss på vägen så vi slapp gå :) När vi kom hem till henne sjöng vi singstar med Josefine och sen käkade vi hamburgare :)
När vi ätit klart satt vi och pratade med Johanna ett tag och sen åkte jag, Jennifer, Johanna, Josefin, Deras pappa och deras farfar till idrottshallen och spelade badminton. Jag och Jossan äägde :)
När vi kom hem tog vi fram chips, dipp och cola och bänkade oss framför Idol. Robin är miiiin. Han e sååå snygg, speciellt när han leer xD ;D (eller inte) haha.  Yes att Anna åkte ut iaf. Johanna och jag skrev ett sms till eftersnacket, men det visades aldrig, synd det annars hade vi skrattat ihjäl oss :P

När vi vaknade imorse och tittade ut tänkte jag bara, Hej vinterland. Det hade snöat massor under natten, säkert en dm. efter frukosten kom mina föräldrar och hämtade mig, pappa skulle in till Nt och ploga och jag, Simon och mamma skulle till roden på öppet hus. Jag kollade runt lite, träffade människor och lyssnade på massa prat. Teknik design skulle kunna vara något för mig, om det inte blir Arjeplog då :) Måste fundeera...
När vi var klara på Roden och fått en bunt med papper och sånt gick jag och mamma till Daisys och tog en pommes, sen gick vi och tittade på intersport. Hittade ett par snygga adidasbyxor som jag ska köpa när jag har råd :)
Vi tog bussen hem vid halv ett, det var snorhalt och typ snöstorm så det var lite läskigt... men hände inget.
När jag kom hem var det bara att sätta sig vid den enorma läxbokshögen och plugga. Jag har börjat på min uppsats (!) och skrivit klart NO-arbetet (!!) Jag känner mig så duktig :) Var även ute ett tag i snön och fotade lite. Försöker få till en riktigt bra bild till bildarbetet, det är ju bäst att börja i tid.. :)

Resten av helgen går åt till att plugga, på måndag har jag studiedag och är ledig från skolan, men jag har utvecklingssamtal klockan halv fem så jag måste åka dit iaf.. typiskt!








I live for the day, I live for the night
That you will be desperate and dying inside
I live for the tears to fall down your face
I live for the words you finnaly say
I live for the day

teknik

Sitter här med teknikboken. Har prov på 13 sidor i den imorgon. Det är så mycket som ska tryckas in i hjärnan nu. Hade med mig i stort sett hela skåpet hem idag.
Det är massor på gång. Teknikprov, Matteprov, So-prov, Spanskaprov, No-arbete, Engelskaglosor, Bildarbete, Svenska-uppsats, idrottslektion och so inlämningsuppgifter. Litegrann bara.

Har just laddat ner lite ny musik. Byter av lite, har typ lyssnat på samma hur länge som helst. 
Upptäckte också att Tokio Hotel faktiskt är bra. Det är nästan pinsamt att säga det, men så är det. Jag har faktiskt inte hört någon av deras låtar nån gång förut, jag har alltid trott att de var dåliga, men nej, inte var dom det. Pinsamt.

SNÖ

Yehaa, det snööar! ganska mycket till och med :)
Idag hade vi luciaträning, jag är såklart med. Nästa gång ska det röstas fram en lucia, jag funderar faktiskt på att ställa upp, kan ju vara kul men ofta att jag skulle bli det?

Känner mig just nu väldigt trött, nu när det bara är några veckor kvar till jul så har vi massor med prov och inlämningsuppgifter, vissa kul men vissa bajs. Men det är ju som det är...
Jag är för tillfället väldigt tveksam för vad jag ska gå får linje och de gör ju inte läget bättre. För snart kommer julen och det är dom betygen vi söker in på. Så de känns lite som en börda för jag vet att jag kan ge mer i skolan men har inte orkat. Hur lamt är inte de? Det finns hur många tillfällen som helst som jag har tänkt - nu ska jag satsa , men har det blivit bättre?      svar: nej.
Men nu ni, nu SKA jag satsa, dom här sista veckorna, det har jag bestämt! Jag vill ju ha bra betyg :)

tisdag

Dom senaste dagarna har varit braa. Ska jag vara ärlig så har till och med skolarbetena kännts kul, förutom spanskan igår då. Men annars, det känns lixom som jag fattar mer, haha. Bara mattesteget vi ligger på nu är lite krångligt ibland.. Pluggar till teknikprovet på fredag, jag känner mig faktiskt stolt, att jag har börjat i tid :)
Pappa fick en ny mobil idag, helt for free. Hans jobb betalar. En sony ericsson med 3.2 mpx kamera. Uhuu jag vill också ha en ny. Min är fan 2 år och laggar då och då. Men jag älskar min foooon. Det är min dyrbaraste ägodel<3 Fast den går nog snart i pension... ;)  Hahahah.  Aja, lär ju inte få nån ny så shit the same.
Hahah, målade just naglarna. Blev helt cp. Måste ta bort det, chiao.



Åååh, imorgon är det sista dagen på en heel vecka som jag får träffa Sofi, hon lämnar ju oss och drar till Egypten.
Jag kommer verkligen sakna dig gumman, men jag hoppas att du får det riktigt bra där nere. Bada inte ihjäl dig, och kom ihåg solkrämen ;)
Have fun babe, pussar<3

Kollade lite bland mina gamla bilder på datorn, här är några från i våras :)

Sofi in action


Förlåt, var bara tvungen :)


Hetingen själv



And I'd give up forever to touch you
Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now


punktslut

JAG ORKAR INTE MED SKOLAN JUST NU. SPECIELLT INTE SPANSKAN.     FUCK YOU JOSÈ.

söndag

Aaaaah. det snöar. Inte mycket. Men hallå, vinterns första snö!

Aja, helgen har varit bra. I lördags åkte jag och mamma till Sthlm och gick på en matmässa för allergiker. Fick typ provsmaka 1000 olika saker, men det var inte mycket kul att titta på så vi gick till Kista centrum istället. Där letade vi som galningar efter ett par skor till mej men vi hittade inga, vi köpte varsitt linne istället.
När jag kom hem käkade jag, sen tog jag bussen till Sofi. Vi satt vid datorn och sen sjöng vi singstar. Vid typ 10 gick vi ut, vi tänkte cykla till Gustaf, men på vägen mötte vi Emil som skulle till Jennifer, så vi vände om och hämtade moppen istället, och åkte till Jennifer. Hos Jennifer sjöng vi singstar och letade efter en mördare som Johanna och Ida hade sett, men vi hittade ingen...
Vi åkte hem vid halv tolv och då kollade vi på svensson svensson och sen satte vi igång Wallander Mastermind men somnade typ direkt... Vid 4 ringde någon med dolt nr till min mobil, jag minns inte vem det var eller om jag sa något eller om jag bara la på, men jag antar att det var någon som ringt fel..

Idag har jag bara varit hemma, kollade på Madagaskar och Mitt stora feta grekiska bröllop. 

Haha juste, Sofi hade fått tag på Mikael Nyqvists nr, så vi ringde honom, men han svarade inte. Sen när vi var ute ringde han upp. Haha han ba ja hej det är Micke, du har ringt mig här... Sofi ba; eeh ahaa då har jag nog ringt fel... HAHA lite kul...
 
  
 

svårt val.

Dagen har varit bra, kort dag i skolan och sen till Norrtälje med mamma.  Det känns som en av mina vänner är sur på mig, jag vet inte varför men...

Sitter här och tänker på hur mycket alla vänner betyder. Alla i min klass. De flesta har jag ju känt sen nollan, vissa redan innan skolan började. Och några som jag bara känt ett litet tag. Jag pratar iof inte med alla varje dag, men det är ju ingen som är utanför direkt. Vi har inte indelat i olika grupper, alla är lixom "normala". Jag kan inte säga att jag tycker om alla, men nästan.
Tänk om jag inte hade några vänner. Tänk om ingen pratade med mig. Utan vännerna skulle jag inte vilja leva. Det är ju typ dom som är det roliga i livet.
Tänk nu när vi ska börja på gymnasium. Då skiljs man från alla man känt i 10 år.  På ett sätt vill jag gå i Norrtälje så man har nära till allt och alla man känner, men på ett sätt så vill jag dra, börja helt nytt.
Hornavaskolan i Arjeplog känns kul. Spännande. Men jag vet inte om bilsystemteknik är något för mig.
Jag har ingen aning om vad jag vill bli. Hittar ingen linje som passar mig.
Arjeplog känns bra och låångt bort. 924 km för att vara exakt.
Det skulle kännas bra om man hade med sig någon man kände. Man behöver ju inte umgås så mycket. Bara man har någon man vet vem det är. Därför vill jag att Han också åker dit. Ingen annan verkar riktigt vilja. Det skulle kännas bra att ha någon man känner om jag drar dit. Men jag vet inte.
svårt val





Min klass, men tre fattas..  

<3
You means al lot,
vissa mer, vissa mindre. Men alla betyder något för mig.

ToRsDaG

Jodå, dagen har varit bra.
Lämnade in och redovisade argumentationsarbetet, jag väntar med spänning på betyget. Kan det bli g? :)
Dagen slutade med mattelektion och huvudvärk, naajs det.
När jag kom hem hade mamma lagat mat, muums :D Sen när pappa kom så hade han köpt ett sånt kort så man får fler tvkanaler! vi som bara brukar ha skogstv (gratiskanalerna) Vi har aldrig haft några andra kanaler. YEAAAH gissa om jag e glad? Tv nörd som jag är. :D
Nu sitter jag här glad över att teknikprovet är framflyttat en vecka så jag behöver inte plugga idag, så jag kan bara sitta framför tvn heela kvällen, haha. Och käka glass :) Nu mår du illa va Sofi? Hihi


Tandställningstjejerna. Fast det saknas en....

...där är hon, men hon vill inte visa sin tandställning :(

hetaste brudarna i stan asså

och så dagens mattelektion....

Onsdag

Dagen började med syslöjd (slynslöjd) Haha. Efter det åkte vi in till lillstan och kollade på en ... a jag vet inte vad det var med det hette Kabare kalabalik iaf. Nån slags teater eller konsert var det.
När vi kom tillbaka till skolan hade vi elevens val, så jag satt med Anna och Sofi ooch försökte jobba lite argumentation. Men det gick inte så bra. Sofi städade sitt skåp och hittade en mapp med hennes grejer från lågstadiet. Typ sagor och sånt. Vi garvade nästan ihjäl oss. Här är den roligaste:

De var en gong ett trol som hade en snop. Och då kom en höna och trode at snopen var en mask. Den börja att eta på snopen. Trolet dog.

HAHAHA asså Sofi var fixerad vid snoppar redan i tvåan. Haha.

__________________________________________________________

JAG HAR SKRIVIT KLART ARGUMENTATIONSARBETET!! Nu är jag stolt! :)

SOUL

Våran soulkonsert ÄGDE mohahaha


Gitarristerna


"Carrie"


"someone´s watching over me"


Vi var så heta


Killarna hade kavaj :D


Och vår alldeles egna Johan Palm :D

shopaholic


Alltså jag är bara helt sjukt sugen på att köpa något! ....Men jag har slut på cash.

Måste.  Råna.  Bank.

 Haha nejdå, men jag vill shoppa! nuuu

MÅNDAG




Djursjukhuset

Känner mig riktigt stolt nu asså. Jag har valt ett ämne som jag ska argumentera om och har till och med börjat!  Jag ska ha om Homosexuellas rätt att ha ett förhållande och gifta sig. Fan vad bra jag är! ;)
Nu har jag varit så duktig så jag lägger undan böckerna och tittar lite på tv med min familj istället, chiao.




Min framtid..... hehe.

Fars dag

Ska ha gjort klart argumentationsarbetet på torsdag. Jag ska ha skrivit en argumenterande text om ett valfritt ämne och kunna det utantill. Yeah right, det kommer ju gå bra. Har ingen aning om vad jag ska argumentera om, hjäälp mig?
Plus teknikprov på fredag, men det känns rätt bra för det är ganska kul. :)

I fredags var jag i Norrtälje med Sofi, jag köpte en bh och trosor. Då rök 200 spänn... Och ett par örhängen. 
Nu är jag fattig, har bara 100 spänn till nästa barnbidrag kommer, det är typ aslänge kvar....

På lördagen åkte jag in till Nt igen med mamma, jag köpte ett par vantar på Åhlens (mor betalade) och sen skulle mamma absolut gå in på nån affär, och när hon kom ut därifrån hade hon med sig en tröja till mig, gullig hon är va? :)

Idag har jag bara tagit det lugnt, kollat på tv och gjort typ ingenting. Tills jag kom på läxorna, men jag orkar verkligen inte ta tag i dom nu, kommer inte på hur jag ska göra... Det är ju faktiskt helg? ;)
Fars dag idag också, jag och Simon gav pappa grillbestick och marsipanlimpa (mamma betalade) Haha...

   
  

torsdag

Övning på soulkonserten idag också, sooft.
Efter skolan åkte jag hem til Sofi, vi gjorde inte mkt, satt typ framför datorn och letade upp "kändisar" på facebook. HAHA vad vi skrattade asså. Sofi hade fått grymt roliga SUMOBROTTARDRÄKTER, hahaha!
Nu sitter jag här och funderar på olika gymnasium, det är jäkligt svårt asså. Ska jag gå på Roden, nån annan här i Nt eller ska jag dra till Arjeplog? Just nu känns det sista ganska lockande, men jag vet inte om det passar mig, får se hur det blir, lär ju ändra mig 100 gånger...


Hahah

Jag har verkligen fastnat för det här med blondinhistorier, vissa är ju så grymt roliga


En blond kvinna kommer farande som ett skott i sin nya fin sportbil och blir stoppad av en kvinnlig polis som också råkar vara blond.
"-Kan jag få se körkortet?" säger den kvinnliga polisen.
Blondinen börjar frenetiskt riva igenom hela handväskan, och blir mer och mer stressad.
"-Hur ser det ut, nu igen???" undrar blondinen.
Den kvinnliga polisen svarar:"Det är ju fyrkantigt och så finns det ju en bild på dej!"
Till slut hittar blondinen en spegel som är fyrkantigt i väskan, tittar på den och räcker över den till poliskvinnan. Den blonda kvinnliga polisen tittar på spegeln, lämnar sedan tillbaka den och säger:
"-Det är ok, du kan åka, jag visste inte att du var också polis!"
_________________________________________________________


En blondin kommer hem ifrån sin första dag i skolan. -Mamma , jag kunde räkna ända till 14 och de andra kunde bara till 9. Är det för jag är blondin?

Mamman: Ja det är för du är blondin. Efter andra dagen: Mamma mamma jag kunde alfabetet ända till S och dem andra kunde bara till M.
    Är det för jag är blondin mamma. Mamman: ja det är det. Efter tredje dagen.
        Mamma vi hade idrott idag och jag hade mycket strörre bröst än de andra tjejerna. Är det för jag är blondin?

Mamman: nej det är för dem andra är 7 och du är 21
________________________________________________________


Det var en gång en blondin som kom in hos en frisör. Hon hade ett par hölurar 
på huvudet. Hon sade till frisören att han absolut inte fick ta av henne hörlurarna. 
Frisören klippte och klippte och efter en halvtimme hade han klippt allt utom just 
vid hörlurarna. 
Äsch, tänkte frisören, nu måste jag ta av henne hörlurarna. Frisören tog av 
hörlurarna och blondinen föll död på golvet. Frisören blev förtvivlad och visste 
inte var han skulle ta vägen. Vad dog hon av? Han tog upp hörlurarna och i dem 
kunde han höra:
- Andas in, andas ut, andas in, andas ut....

_____________________________________________________

"Varför har blondiner 2 hjärnceller mer än korna?"
"För att de inte ska råma när man tar dom på brösten."



HAHA de är ju grymt kul asså...



innebandy

Dagen har varit BRA, var på innebandyturnering hela dagen med Sofi, Madde, Madde, Marcus, Mattias, Patrik, Jenny och Ida. Vi vann en match, förlorade resten och kom inte ens till semifinal, men egentligen ÄGDE vi dom alla. Eller inte. Men vi slapp skolan iaf, alltid något.

innebandy.gif

____________________________________________________________________________

Lite kul
En lastbil har stannat för rött ljus när en liten Renault Clio glider upp och stannar jämsides.
 
Ur Clion hoppar en långbent blondin och hon springer runt till lastbilens förardörr och knackar på. Lastbilschaffisen vevar ned rutan och blondinen säger:
- Hej, jag heter Linda och din last håller på att läcka ut!
Lastbilschaffisen skakar lätt på huvudet och ignorerar blondinen fullständigt och fortsätter färden när det slår om till grönt. Men när han stannar vid nästa rödljus glider Clion upp jämsides igen.
 
Blondinen hoppar ur, springer runt och knackar på förardörren. Lastbilschaffisen vevar ned fönstret och blondinen utbrister igen:
- Hej, jag heter Linda och din last håller på att läcka ut!
Lastbilschaffisen skakar på huvudet och fortsätter nedför gatan.
 
Vid det tredje rödljuset upprepas samma sak igen. Andfådd hoppar blondinen ur Clion, springer på sina långa ben runt och knackar på fönstret på förardörren. Lastbilschaffisen vevar igen ned fönstret och blondinen säger på nytt:
- Hej, jag heter Linda och din last håller på att läcka ut!
 
När det blir grönt drar lastbilschaffisen på och hinner fram till nästa rödljus i god tid innan blondinen med de långa benen hunnit fram med Clion. Den här gången hoppar lastbilschaffisen ur och skyndar runt bilen för att möta Clion. Han knackar på fönstret till förardörren och när blondinen vevar ned rutan säger han:
- Hej, jag heter Bosse, det är mitten av februari och jag kör saltbilen!

Hahah...


simpsons

Aah, sitter här med O´boy och ostmacka och ser på The simpsons. Asså som jag äter borde jag egentligen se ut som en sumobrottare, men jag kan ju tacka bra gener för att inte göra det. Tack.
Jaja, annars så har dagen varit bra. Började med att jag försov mig i en timme, det var bara att slänga på sig något och spriinga till bussen. Hade massa lektioner och stuffs sen var det bara att åka hem. Justde, imorgon ska jag på innebandyturnering, Lycka till "skägårdsskolan" HAHA.
Btw, färgade håret igår, skulle bli lite mörkare med istället blev det lite mörkare och rött. Ja herregud vad vi skrattade, får fixa till det när jag orkar, kan ju inte gå runt hur länge som helst såhär... xD
  
Sofi och jag lekte cowboys i helgen. Eller cowgirls var vi väl.


RSS 2.0