Servering

Har efter nästan 4 timmars städning äntligen landat i soffan. Jag har plockat undan massa saker, kastat sopor, skottat, hämtat ved, diskat, dammat, bäddat, vikt tvätt, tvättat, dammsugit, torkat golven mm.. efter en välbehövlig dusch sitter jag nu framför OS med rostmackor med sylt och vatten (det enda som finns hemma..)

Första serveringen idag då, var nervös, jag erkänner, men det var riktigt roligt faktiskt. Frida och jag fick dela på ett 12-bord, det var fordons lärarlag som var och käkade. Riktigt läskigt med så många, men endå bra att börja med något svårt. Det var inte så många gäster idag, men fick ett 2-bord också. Tappade en kniv (pinsamt!) och råkade spilla lite kaffe, annars klarade jag mig galant. Haha. Taggar redan till inför nästa gång.

xxx


Skulle vi bo tillsammans skulle det se ut som hej-kom-och-hjälp-mig

Har haft en underbar helg med underbara vänner. Bilder är tagna och finns på facebook, kan hända att dom dyker upp här senare. Tack till er iaf! :D
För dom som omjligtvis har missat det så har det snöat som en gnu, minst en halvmeter, och till på köpet är det -23 grader också. Någon snäll/konstig själ har skottat bort all snö från våran uppfart, konstig prick som gör de frivilligt men tack. Nu slipper ju jag :D Fast det har kommit mer sen dess men..

Har börjat lyssna på musik som jag pressade för några år sen, bland annat Robbie Williams, och den här videon ger i alla fall mig rysningar. Grymt bra!



Imorgon blir det filmkväll med Frida, Linus och Sofi! Tihih :D

Torsdag

Sista dagen med hotell-schemat, Linneas 18-årsdag (!) och Fridas namnsdag. Började härligt med en springtur till bussen. Och en annan sak, jag tänker inte vara den som sprider skvaller om människor här, men jag kan ju informera om att jag börjar irritera mig rejält på, vi kan kalla den psyko-familjen. Det passar in bra. Lägg ner!


Lars pratade väldigt mycket på matten, för mycket för våra små hjärnor. Istället för att lyssna ritar man av honom =) Visst är jag begåvad? xD

Underbart

Tog bussen till Roden för att ha datakunskap för sista gången. Mötte upp Frida och Linnea och gick till Per-Åke. Var bara tre till där, och efter första rasten stack två av dom, så vi var bara fyra st. Fram till lunch i alla fall, för sen drog två så det var bara jag och Frida kvar haha. Pluggisarna eller?
Fick tillbaka excel-provet och jag hade alla rätt! Vart rätt chockad faktiskt ;) Gjorde pover point-prov på eftermiddagen och fick mvg på det med! Ibland lyckas jag ju, haha :P

Tittade in på Hemmakväll och införskaffade Grey´s Anatomy season 1, jag har blivit beroende. Innan jag åkte hem blev det såklart ett pass på gymmet.


En av de två bilder som blev tagna igår på friluftsdagen. Sen dog kameran. Blev skridskor, och jag och mitt lag vann konståkningtävlingen, så vi fick hamburgare först!! JIPPIE! :D

Helt ointressant

Dagen började faktiskt ganska bra, jag var på bra humör, men Jimmy förstörde det. Tack.
Fick tillbaka samhällsprovet, jag fick ig. Igen. Lagar är verkligen inte mig grej asså.. Nästa måndag blir det omprov på omprovet så då måste jag fixa det! Hahah..
Gjorde klart min artikel och jag är verkligen stolt över mig själv, haha. Det var inte alla som gjorde det, och med min dator, eller rättare sagt mus så.. Sist men inte minst fick jag tillbaka energiprovet, och jag fick vg! Yees!!

Gymmade med Frida, pressade jäkligt hårt så jag har redan träningsvärk i ryggen. Åkte hem, hoppade på cykeln och åkte och jobbade. Det var inte speciellt smart, nu har jag ont i halsen och huvudet. Vill inte bli sjuk nu!

Ikväll blir det mys i soffan under en filt framför Simon & Thomas, och nybakt bröd! Pussen!

Happy valentines day

Huset blev just tomt och känslan i öronen är underbar. Har man haft halva släkten vid ett och samma bord är det lätt att det blir surrigt, alla ska prata med alla. Trevligt var det i alla fall.
Har tillbringat dagen i köket, lagat en jävla massa mat. Räkkocktail, potatisgratäng, sallad, fläskfilé, kyckling, och som avslutning vaniljparfait med bärsås. Det blev en succé! Avslutningsvis kollade vi på 50 år gamla diabilder från mormor och morfars bröllop och när mamma, moster och morbror var små. Riktigt kul faktiskt. Anledningen till allt detta var för att mormor och morfar firar guldbröllop idag, de har alltså varit gifta i 50 år (!!). Jag är imponerad, hallå 50 år lixom!! Dom är ju för söta.
Morfar fyller år på onsdag så födelsedagsfirandet kom också med på ett hörn, han fick en sodastreamer av oss, och han blev riktigt glad, han är precis som jag ett stort fan av kolsyrat vatten, hehe.

Veckan som kommer blir sista "slappveckan", dvs sista veckan med superdupersoft-hotell-schemat. Sen går vi in i period 3 och har servering, men det blir nog riktigt kul tror jag. Få göra lite saker igen.

overandout


I want you to know It doesn't matter where we take this road Someone's gotta go

Gårdagskvällen var nice. Var hos Linus med Sofi, vi lagade mat, jag spelade wow för första gången (haha), åt godis, pratade och kollade på film. Det blev Zombieland, Paranormal Activity (jag ångrar mig, den är läskig.. fast jag somnade två gånger.. men den är läskig) och Marley och jag.

Idag blev det lite foodshopping i lillstan och sen gjorde jag vaniljparfait till imorgon, och dagen avrundades med melodifestivalen. Jag blir galen på alla dessa Lady Gaga-wannabes, och ingen som är med är sådär överdrivet bra, men Andreas var helt okej, han kunde ha skippat den där fula, gröna jackan bara.
Nu ska jag krypa ner och ha Hey Baberiba-marathon, haha. Natti! <3


Det är hon

 

Sitter och leker med webcamen, tihih x)
Ska snart hoppa på bussen in till Norrtälje och gymma med Frida, sen ska vi nog flörta till oss en lunch i restaurangen, busigt tihi.
Ikväll blire hem till Linus för filmkväll, bland annat Saw har jag hört. JIPPIE :D:D
Nej nu ska jag vandra, pussen! <3

Torsdag

Väldigt flummig dag idag. Förutom lektionerna svenska (då vi läste en norsk text?), engelska och matte så hann sofi och jag leka med kopiatorn och ett par...ganska stora byxor. När vi hade matte höll jag på att dö av hunger, och så kommer man in i matsalen och ser till sin förskräckelse att det serveras isterband och stuvad potatis. Jag kan säga att ungefär varenda människa som kom innanför dörrarna rynkade på näsan.
Tröck i mig en banan och mandarin och gick ner till gymet, sprang en sisådär 6 km skulle jag tro och nu är jag dödstrött. Har träningsvärk i hela kroppen också. Nice de :P

Ikväll tänkte jag kolla på den nya serien på 6an, Vampire diaries. Twilight-wannabe så det skriker om det men ska ge det en chans, höhö.

fläskätare

Jag hatar männsikor som ljuger. Speciellt om det är något allvarlig. Visst, vita lögner är tillåtet. Jag ljuger också ibland. Men du borde fan tänka lite. Du förstör grabbens liv!

Gårdagen var nice. På eftermiddagen åkte hela 1:an skridskor. Lekte under örnens vida vingar (eller vad det heter), vi är så mogna på hr! :D
När frida och jag var påväg tillbaka till skolan blev vi nästan mosade av en helikopter som landade två meter ifrån oss. Sen fick vi åka med till månen. Kan hända att jag överdriver lite nu. Men en tant med rullator lite längre bort blåste nästan omkull, HAHA.

Idag är det ju onsdag så då är våran lilla klass uppe på stoooora roden och har datakunskap i en sådär fem och en halv timme. Det är jätteroligt när alla glor som om vi vore ett gäng utomjordingar. Extra kul är det när man lyckas snubbla på någon obefintlig sten. Inte för att jag bryr mig speciellt mycket. Dom tittar nog bara för att vi är så snygga. Det trevliga med att vara där är att titta på folk. Roligare finns ju inte. Ibland dyker det ju upp en fin pojke eller två :P
Trevlig att det bara var 4 i klassen närvarande, gjorde 50 övningar och sen hade vi prov i exel. Gick nog ganska bra tror jag.
Gick till gymet och körde hårt, såklart. Imorgon blir det springa av!


139 dagar kvar.



snygg-Johan

Dagen började härligt med en springtur till bussen. Hann precis med.
Hade samhäll då jag satt och läste aftonbladet, det var meningen att man skulle hitta en intressant artikel och sedan skriva en artikel om det i artikeln men jag gjorde inte så mycket. Sen hade vi naturkunskapsprov, tror det gick okej. Fick sluta när vi var klara, för min del vid 11. Käkade och gymmade sen med Frida, ovanligt huh? Efteråt gick vi ner på stan och gluttade i affärer, hittade en svart kofta på Inse, jag har gått och jiddrat om en svart, lite längre kofta med fickor i ett halvår nu, så nu kan alla andas ut. Jag ska sluta tjata. Jag har hittat den ;)
Frida hittade en äckligt snygg jacka som hon ska köpa (hoppas jag!!), jag är något avundsjuk, hehe ;)


Två hetingar langar en bild ;)


Koftan<3, haha ;)


keep on walking

Melodifestivalen igår var en blandning med Lady Gaga-wannabes och skrattretande dåliga låtar. Och så cheezballz till det. Min röst hamnade i alla fall på Salem Al Fakir, helt okej tycker jag.

Efter en lång sovmorgon och frulle framför Made tog jag en långpromenad till Jensen och tillbaka. Sitter nu och försöker plugga energikällor, det går väl sådär. Skulle mycket hellre glutta på nån film. Men nej. Ska läsa igenom allt en gång till, sen ska jag göra fruktsallad! Galet gott!


dgsdsklj

Sitter med feta träningsvärken i armar och ben och dregglar över massa kläder. Känner hur shoppingbegäret växer, och önskar att studiebidraget var det 10dubbla. Men det är inte mer än 1050 kr per månad och det räcker inte långt, speciellt inte om man försöker spara till något.

Försöker fördriva tiden.. borde kanske plugga natur, har prov på måndag men det är inte så noga. Gluttar kläder istället, betydligt roligare det! =D


OMFGG

Kom nyss hem efter lite shopping i norrtälje. Mamma och jag sprang runt i varenda jävla affär och letade efter en vit skjorta men ingen hade. Måste ju ha när vi ska servera snart. Fick ett par svarta jeans iaf. Jippie!

Var med Sofi och Linus igår, vi färgade Linus hår så nu ser han ut som Sune i sunes sommar, och kollade på film och käkade popcorn. Såg Sommaren med Göran (tröttnar aldrig haha), Tsatsiki morsan och polisen och Quarantine. Den sistnämde var en riktigt härlig skräckis med freschiga zombies som käkar på en och shit. Det gillar vi!

Ikväll blire hemmakväll framför melodifestivalen med cheezballz. Tradition ju ;)


Linus köpte röda skor. Galet snyggt. Jag vill också ha röda skor!


Vi tog en sighseeing med bussen runt Rådmansö.. hehe =)


Hårfärgning på g.

Fredagsmys, om det så är det sista jag gör

ChaChaa!
Sitter i skolans datasal med Frida och väntar på bättre tider...tills Sofi och Linus slutar.
Vi var nyss nere i gymmet och gymmade med Jocke, fick ett schema som vi ska följa i några veckor nu. Nice!
Sov som sagt hos farmor igår, hon bokstavligt talat tröck i mig mat, var mätt som en jag vet inte vad.. Kollade på dokumentärer och shit och somnade sen i bäddsoffan. Fick en enorm frulle och sen gick jag ner till stationen, vilket resulterade i ett skavsår som gör att jag inte kan ha skorna på mig. Får hoppa på ett ben hem haha.
Nej nu ska jag fortsätta pilla bort nagellacket från naglarna och kolla när Fridisch nördar sig framför Fb-spel, sen ska vi nog smyga oss in i restaurangen och sno lite mat, hehe... puss!

God morgon

Ska alldeles strax bege mig ut i snöovädret, jag är grymt taggad!! eller..?
Ska ha matteprov och lite annat sen slutar jag 12:35. Hehe. Då blire gymmet och ner på stan, sen ska jag till farmor. Stannar där tills imorgon så jag får klara mig utan datan en dag. Tror jag överlever det, men jag missar Grey's och det är jag inte riktigt säker på om jag överlever :O haha.

xxx

Spinning

Linus och jag var på spinning idag. Gick upp halv 6, spinnade från 7 till 8. Låg död i sofforna till klockan 9 då skolan började. Nu har jag jävligt ont i arslet och benen, hoppas alla antecknar.
Fick tillbaka engelskaprovet, och se på fan. Jag fick mvg. Trodde jag inte.
Skrev svenskaprov som jag nog bara hade ett fel på. 
Till sist fick vi kolla på Skurts hotellskola. Vi får då kolla på barnprogram på våra lektioner. Men tack och lov var det sista avsnittet. Hans aah jaaa joo precis är förjäkla irriterande. Hela klassen sitter nog och dagdrömmer när videon är igång. Thank god att den är slut.



Har egentligen inget vettigt att komma med, men jag måste bara tillägga att Daniel har lock för vänstra örat, han skulle fixa det i helgen men det blev inte så. Hahahah.

overandout

 

 


RSS 2.0