ECLIPSE

Gissa vad jag gjorde igår?


Såg eclipse!!
Mina förväntningar var inte speciellt höga, men den var underbar!
Så mycket bättre än dom första filmerna. Helt klart min favorit. Amazing!

Jag, Frida, Sofia, Martin och Annica. Vi började kvällen hemma hos mig med att checka twilight och new moon, och svulla galet! Sen tog vi en sväng förbi donken innan bion. Som var grym.



Men hur fan ska man kunna vänta 505 dagar på Breaking Dawn?? Den har inte premiär förrens den 18 november 2011(!). OMJ.


Midsommar 2010

Jag kan inte säga något annat än att midsommarhelgen blev riktigt lyckad! Midsommaraftonen spenderades först hemma hos Sofi med ett gäng vänner. Vi grillade, hade 5-kamp och flummade. På kvällskvisten tog vi våra fordon (mopeder, bil, och cyklar) ner till dansbanan vid infjärden där det var fullt med folk. Hade inte tänkt stanna så länge men kom inte därifrån förrens vid 1 nångång. Galet kul! (förutom uppskrapat knä och helt gräsfläckiga kläder..)
På lördagskvällen blev det en oplanerad sväng ut på Fejan, där vi dansade loss ordentligt med vilt främmade folk natten lång.
Kläm in lite jobb mellan det så har ni min midsommar. Påtal om jobb, nu blir det till att hoppa på bussen in och jobba. Stängning, idag igen. Wihoo.


massa bilder kommer! =)


I wanna be a billionare, so fucking bad.

De senaste dagarna har bara susat förbi, och det här med blogg känns bara mer och mer meningslöst. Jag kan liksom inte få fram det jag vill skriva. Det blir bara gröt av allt. Hehe. Så istället för att pladdra på om allt som hänt slänger jag in lite fina bilder från veckan. Mycket roligare!



Parkhäng med fina människor!

Ätit massor med jordgubbar, en del med choklad som smält i solen!

Träffat godingar från klassen!

Shoppat i Sthlm och petat Jake i näsan.

Kollat på fotbollsträning i grisslehamn, liftade med snäll busschaufför hem! xD


Sommarlov!

Wohoooo!
Har inte skrivit på länge, som om någon bryr sig.
Serverade på studenternas avslutningslunch i onsdags, det var riktigt kul, och jag fick den stora äran att servera våra egna HR-studenter. Kommer sakna dom som fan! Känner ingen av tjejerna, men killar, saknar er redan!

Torsdag: Galen dag! Började med skolavslutning, tipsrunda, diplom/prisutdelning, sen sjöng vi lite, käkade glass, och sen var skolan öveeeeeeer. Lite sorgligt. Trippade ner till parken och käkade jordgubbar med massa gott folk, senare blev det fördrink hemma hos Jonas med Frida, sen drog vi ner till parken och träffade maaaaaaassa roligt folk. Hade en helt galen kväll med en hel del knasiga händelser som slutade på donken med frida, mattias, robin, jesper och pär.  

Morgonen efter kollade jag och frida på studenternas utspring, blev bokstavligt talat genomblöt, men studenterna var glada ändå! 2 år kvar nu!!


I'm your pain when you can't feel


Otroligt onödig skoldag, gjorde i stort sett ingenting.
Tillbringade eftermiddagen med dom här sötnosarna ;)

Bree Tanners andra liv

Lördagen blev faktiskt rätt lyckad, jobbade som sagt 9-5, och hade riktigt kul! Alla vad övertrötta och som vanligt sjuka i huvudet, haha. Kom hem och käkade snabbt, sen blev det att åka in till norrtälje igen, hem till Ida och vidare ner till parken. Kvällen slutade i en soffa hemma hos dennis, vi fick med oss en konstig sak hem haha...

Köpte såklaart boken igår ;)

I'm just gonna take a minute and let it ride

Jahaaaaaaaaaa, superlättad eftersom sista praktikdagen är avklarad! Hade faktisk ganska roligt idag, bara för att jag visste att det var sista dagen haha. Så efter två veckors hårt slit, liet smått söndercuttade händer och jäääävligt ont i fötterna är praktiken avklarad! Med "det är verkligen svårt att förstå att du bara går i ettan" som omdöme skuttade jag därifrån. Gymmade (galet skönt!) och sen blev det bussen hem för lite popcorn och tråk-tv. Nu blir det sängen, för I'm working nine to five imorgoooon. Sen vet man aldrig vad som händer, "chillkrök" på g men vet inte om jag har lust. Får se helt enkelt!


Galet skön låt!

plötsligt händer det

Idag är jag är jäkligt glad av flera olika anledningar. Det är torsdag, vilket betyder att det är fredag imorgon, och vem gillar inte fredagar? Det är även sista praktikdagen imorgon (vilket betyder att jag kommer vara dubbelt så glad då!). Och om en vecka är det skolavslutning, biljetter till eclipse är beställda, och på lördag kommer The short second life of Bree Tanner ut. Yaay!



Schteeeeeeeeeek!

Jahaaaaaaaaaa. Var som sagt sjuk igår. Ja "sjuk", Omoget kanske, men vafan ska jag jobba gratis för? Lär mig inte så överdrivet mycket av att skala och hacka 3 ton grönsaker... Är "sjuk" idag också, men imorgon blir det slit igen. Tror jag.

Jaja, igår blev det till att ta 10-bussen in till norrtälje, tog en sväng på roden med sofi och träffade lite gött fölk, sen ner på stan och införskaffade en ny telefoon. Blev en HTC smart, är galet nöjd! Sen blev det glass och jordgubbar i parken. Grillning och filmkväll, kollade på Miffo, den var... miffo. Konstig.

Snart ska jag hoppa in i duschen, sen blir det till att ta bussen in till stan, träna, och sen p-möte på willys. Kommer inte hem förrens halv 9 ikväll. Yaay.





RSS 2.0