Hamstervakt söökes (:

Hej,
Jag kan säga att jag känner mig något stressad just nu, jag försöker lugna ner mig lite. Jag har så mycket att göra känns det som. Jag måste packa massa grejer, och alla mina kläder ligger i tvätten. Vad ska man ha med? 
Jag måste städa min hamsters bur och jag vette fan vad han ska ta vägen nästa vecka. Jag kan ju inte bara lämna honom själv, han måste ha mat och vatten...  :/   Sen har jag ett svenska- arbete som ska vara klart snart, och jag har inte ens börjat.... Jag måste kolla upp vad jag ska ha för läxor med mig.
Mina linser är nästan slut, jag har beställt nya och jag hoppas dom hinner komma innan vi åker, vad gör jag annars? Går runt i mina asfula brillor UTOMLANDS !?!? 
Jag måste bestämma om jag ska på Reunion party 24 oktober.
Jag har INGET PASS! Det här känns bra...NOT.
Nej nu ska jag försöka lugna ner mig lite, jag kommer nog hinna (: Haha...

clementin

Hej,
Pappa är sur på mig. Han går runt och mumlar "jävla skit, tusen spänn åt helvete". Han upptäckte just att mitt pass typ har gått ut, och vi ska åka till Turkiet på lördag, så vi måste göra ett tillfälligt pass så länge och det kostar tydligen 1 000. Han verkar tycka att det är mitt fel, ofta jag går och kollar om mitt pass har gått ut? Tusen spänn är väl ändå inte så jävla mycket? Gubben kan ju dra åt helvete.

Aja, skit samma.
Dagen har varit bra, den började med Hkk, vi fick göra massa olika saker med äpplen i, mums (:
Efter det hade vi SO, men läraren var sjuk idag med så det blev inte så mycket jobbat, men lite i alla fall.
Sen hade vi musik, vi håller på att förbereda oss till en konsert (?)  vi ska ha om några veckor.
Efter det var det lunch, det var så äcklig mat så vi pallade inte ens gå upp till matsalen, jag, Marcus, Sofi och Anki satt i cafeterian och spelade kort istället.
Vid 12 åkte jag och sju andra från klassen till Norrtälje och svarade på några helt värdelösa frågor. Vi fick ha såna mentometerknappar och svara med, det var nog inte många som svarade seriöst. Vi fick en "mellispåse" när vi skulle därifrån, haha.
Mattias, Emma, Emelie och jag gick till ÖB en sväng, sen var det bara att åka hem, jag och Emma fick åka bil med Sofia, resten fick åka buss. Haha.
När jag kom hem hoppade jag på cyklen och cyklade till Jensens snickeri och städade. Erik (som jobbar där) tvingade mig att ta lite frukt, dom hade fått en gigaaantisk fruktkorg så jag fick typ sju frukter, så nu sitter jag och käkar frukt för fullt :D Har ätit fyra nu.

Imorgon är det marknad och jag ska åka in en stund tror jag, Soffan ska pierca naveln och det vill man ju inte missa, att se när hon plågas :P
Igår var JW och piercade läppen, hon blev så gullig, Madde.E piercade naveln också, det blev jättefint. Idag skulle Madde.s och Emma.A in och pierca naveln, orka att alla gör det samtidigt, haha :P
Jag frågade mamma mest på skoj imorse om jag skulle få göra pierca mig för henne, hon vart typ överlycklig och tyckte att jag skulle göra det i naveln, ibland är min mamma bara för bäst :D Synd bara att vi ska åka utomlands på lördag annars skulle jag fan ha gjort det :P


Jag och Emil på spanskan


-  shit happens,   things goes wrong,   people changes,   life goes on....

.

KOMMENTERA GÄRNA :D

Monday (:

Hejhej, 
Idag har det inte hänt så mycket, typ bara vanliga lektioner. På SO:n hade vi ingen lärare så man jobbade inte så mycket, Marcus och Emil tävlade i mobilspel, vi andra fjantade typ runt lite.
På spanskalektionen gick vi till rektorn och pratade med henne om José...
De andra lektionenra var som vanligt och på rasterna spelade vi kort som vanligt. Som sagt en ganska vanlig dag.
Imorgon ska jag och sju andra från min klass till Norrtälje och svara på några frågor tror jag, jag lyssnade inte så mycket...

 
   

- shit happens,  things goes wrong,  people changes,  live goes on.....

 

aerobic

Har inte skrivit på länge, men jag har inte haft nån lust helt enkelt.
Dagen har varit bra, den började men klassråd, sen var det aerobic, hela skolan framför sjön. Fett kul :D Det var nämligen skoljoggen idag, alla var tvugna att vara med. Vi gick en runda i skogen, typ 3 kilometer. 
Efter det hade vi teknik, vi kollade på en urgammal vhs om broar, Jennifer och jag garvade ihjäl oss åt Klas-Gunnar eller vad han hette xD
Engelskan efter lunch gick rätt snabbt.
Efter skolan åkte jag in till Norrtälje med Jennifer.W och Sofi. Vi kollade lite i affärer och pratade med Madde.E, Mattias och Emil.Ö, sen skulle dom och köpa moppehjälm så vi gick till café Tullen och fikade.
När vi fikat klart träffade vi Anna och Elin, vi gcik och handlade godis med dom sen tog vi bussen hem.
Ikväll blir det bio, Patrik 1,5 med Sofi, JW och Elin.


the new feminine fragrance

Igår kväll var jag och Jennifer.W hemma hos Sofi, det var skitsnack och chips. Vid elva gick vi ut, Elin ringde Jennifer och ville träffas. Fast det var inte bara Elin som kom, det var Anna, Erika, Amanda och Gustaf också. Vi snackade med dom ett tag, sen åkte dom vidare. Då gick vi en sväng och sen gick vi hem.
Vi kom hem typ tolv, då ville jag och Jen kolla på White chicks så Sofi fick sätta igång den, sen somnade sötnosen men jag och Jen fortsatte att garva åt filmen. När filmen var slut, typ halv tre somnade vi.
Jag kan ju inte säga att jag sov så jättebra, Jen och jag sov på några filtar på golvet, det var ganska hårt.
Vi gick upp halv tio och åt frukost, sen satt vi mest framför datorn tills tolv då vi åkte hem.
När jag kom hem skulle vi direkt till mormor och morfar för att hämta ved, men först åkte vi till Elgiganten och köpte en dvd-spelare.
Jag fick en Hugo Boss parfym av mormor, puss på henne <3
Nu ska jag snart käka, sen blir det det tjejkväll igen, då ska Elin och kanske Madde.S vara med också.
Jaja, Chiao


freestyler

Hej,
Dagen har faktiskt varit riktigt bra, den började med dubbeltimme i SO, då vi skrev om andra världskriget och lämnade in ett arbete. På rasten spelade jag som vanligt kort med Sofi, Marcus och jennifer.W. Sen var det teknik, då jobbade jag, Sofi, Jennifer.W och Marcus med en massa frågor som skulle vara klara idag, vi hann precis :)
Sista lektionen var engelska, då hade vi glosförhör, jag tror faktiskt att jag klarade alla :D
När jag kom hem var jag ute och gick i en timme, jag såg både kor och rådjur, det påminner om hur öde jag bor. Seriöst, typ 100 meter från mitt hus är det kohagar och skogar.
Bildbevis:


   
<3


apelsinanka

Hejsan,
Idag var det högstadiemästerskap inne på IP. Jag var inte med utan hejade på Marcus, Mattias och Emil med alla söta <3. Det var ju najs att slippa lektioner men förjävligt att sitta ute fem timmar i typ tretusen minusgrader. Brr.
Jag har hur mycket läxor som helst just nu, massor till på fredag och jag fattar inte ens hälften av dom. Jippie, det känns braaaaa. Not. Nej nu måste jag plugga,
Pusshej

 
 

söndag.

Hej,
Jaha, jag har inte mycket att säga.
Morgonen har tillbringats framför tvn. Jag har tittat på Miami ink och spelat tv-spel. Jag har suttit och lyssnat på päronen som planerar en resa i slutet av månaden, jag tror jag ska hänga med :)

Nu letar jag runt lite efter en sak som jag ska skaffa, jag har kommit på vad jag vill göra på fritiden! Men jag tänker inte skriva vad det är, det vill jag hålla för mig själv. Tyvärr :P
 


   

<3



 


matte

Hej,
Jag försöker jobba lite i matteboken, jag fattar inte så mycket men som tur är har jag en snäll vän som hjälper mig.
Tack Sebastian<3
 
Nu måste jag skynda mig att göra klart matten och engelska-läxan så jag hinner se Idol om 15 minuter, det är så kul att se på auditions när alla gör bort sig. Men jag tycker att det är synd att det är en ny jury, den gamla var mycket bättre.





saturday

Saturday evening.
Det var jag, Sofi, Emma och Jennifer hos Sofi.
Jennifer och Sofi fick skratta lite åt min och Emmas lugg. Hah.
Det var singstar, musik, skitsnack, film, film och film.
Självklart käkade vi massor av, godis, chips och popcorn.


stay with me

 

lugg

Hejhej,
Igår var jag i Täby med Emma.
Hade tänkt storshoppa men jag hittade inget som föll mig i smaken. Inte Emma heller. Så vi fick lite tråkigt och fick för oss att gå och klippa lugg. Jag vette fan vad jag ska säga. HAHA. Tur att det bara kostade 50 spänn. Vi garvade åt varandra heela vägen hem. Nu ser det lite bättre ut iaf.


bedöm själva


torsdag

Yo!
Hur har dagen varit? Min har varit rätt så bra, förutom att jag är skittäppt i näsan. :(
I skolan hände inget speciellt, lektioner som vanligt och halväcklig lunch som vanligt.
Nu på eftermiddagen har jag dammsugit (!) 
Nu sitter jag här och funderar på om jag ska jobba lite i matteboken. Hmm. Jag har typ 20 tal i matte som jag måste göra tills imorgon så jag gör nog det.
Ha det bra,

 
Johanna, Madde och Ida körde på hiphop-stilen idag.

    

   


 


that time is gone


I Bournemouth, England
 
Vi sitter och väntar på att få gå och spela Laserdoom.



In any other world
You could tell the difference
And let it all unfurl
Into broken remenents

Smile like you mean it
And let yourself let go

'Cause it's all in the hands of a bitter, bitter man
Say goodbye to the world you thought you lived in
Take a bow, play the part of a Lonely, lonely heart
 
 

Say goodbye to the world you thought you lived in
To the world you thought you lived in
I tried to live alone
But lonely is so lonely, alone
So human as I am
I had to give up my defences

So I smiled and tried to mean it
To let myself let go
'Cause it's all in the hands of a bitter, bitter man
Say goodbye to the world you thought you lived in
Take a bow, play the part of a lonely lonely heart
Say goodbye to the world you thought you lived in
To the world you thought you lived in

'Cause it's all in the hands of a bitter, bitter man
Say goodbye to the world you thought you lived in
Take a bow, play the part of a lonely lonely heart
Say goodbye to the world you thought you lived in
To the world you thought you lived in

Say goodbye to the world you thought you lived in
Say goodbye

In any other world
You could tell the difference


"I never ever, I forget my story.
My face is not sad, but inside, I am sad."

-Any other world - Mika.

Jag saknar det

1 september

Jaha, då var augusti slut och september och hösten är här. Det märks, i morse vid 6-tiden var det 2 grader ute. Brr.

Summer has come and passed
The innocent can never last
wake me up when september ends

like my fathers come to pass
seven years has gone so fast
wake me up when september ends


Jag stannade hemma från skolan idag p.g.a halsont, jag hade nog överlevt om jag hade gått men jag orkade inte, jag är så jävla trött.
Just nu sitter jag här och lyssnar på radion, det är en svensk låt.

Den första gång jag såg på dig
Och kände hur du såg på mig
Då föll allting jag trott var sant
Jag vet du kände likadant

Du var så vacker då
Som nått jag aldrig kunnat nå
Och hjärtat slog ett slag för var förlorad dag

Jag gömde mig i fantasin
Så rädd för vad du kunde bli
Var morgon som jag ljög för mig
Så såg jag sanningen i dig

Nu står du här i dag
Med allt jag nånsin velat ha
Och hjärta slår ett slag för var förlorad dag

Och jag ska öppna min dörr
Och ge dig varje dag igen
För den himmel som jag nått
Och förr allt det som jag nu förstått
Ska hjärtat slå ett slag för var förlorad dag



Det var 1 år sen, många har förändrats. Både på utsidan och insidan. Både till det bättre och det sämre.
Alla har en plats i mitt hjärta.



RSS 2.0