born this way


Gillar faktiskt Gaga's nya låt, och den här covern är riktigt bra. Lyssna!

I'm alive! Mådde nästan bra i fredags men sen blev jag skitdålig på kvällen/natten och låg sen helt däckad nästan hela helgen. Kunde knappt äta något alls så har haft så grymt ont i magen, den äter typ upp sig själv inifrån. Mår fortfarande inte speciellt bra just eftersom jag inte fått i mig ordentligt med mat de senaste dagarna men jag hoppas verkligen jag kan gå till skolan imorgon. Börjar kännas som ett fängelse här.. dör snart av uttråkning och saknar mina pluttar i skolan så grymt mycket! Kom till mama!!

Nu ska jag roa mig med att plugga litegrann.. tro det eller ej. Har en serveringsläxa och ett brott och straff-prov som väntar, och jag kan tänka mig att jag har en hög att hämta i skolan sen så bäst att sätta igång! see ya!

it was only just a dream


Vaknade halv åtta, gick upp och tog en lite överdrivet lång dusch innan jag gjorde en riktigt god smoothie. Hade nästan glömt hur gott det kan vara. Hur som helst, har ingen feber idag vilket är riktigt skönt, men när jag ser mig i spegeln är det inte lika härligt längre. Det ser verkligen förjävligt ut.
Några av mina killkompisar försöker övertala mig att ta kort och skicka så dom får se, men med tanke på att det är gulliga små röda prickar dom tror jag har överallt så tänker jag nog inte göra det. Jag menar, Pierre vill fortfarande tro att tjejer bajsar blommor så han bör nog inte se det här. Haha.

Whatever, ska göra något vettigt nu, kanske städa lite eller så. peace out.

The Lazy Song


Drog på mig en massa kläder, tog katten under armen och gick och hämtade posten. Dagens motion. Låg faktiskt en del skoj i brevlådan idag, bland annat en film, Letters to Juliet, och ett kort från gulliga mormor och morfar. "Problemet är väl hur de ska klara sig i skolan utan dig? Hmm", haha mormor är så söt! 
Blir så glad av små söta uppmuntringar, fällde nästan en tår igår när jag fick en bomb av "krya på dig"-sms, även om dom flesta började med "hej pricken". Haha. Saknar alla så grymt mycket (det har gått tre dagar..?). Tror jag kommer vara övermongoäckelsocial när jag blir frisk. Förbered er!

Hur som helst, ska försöka få i mig lite mat nu tänkte jag, har de senaste tre dagarna i stort sett levt på yoghurt och oboy.. magen har nästan blivit platt och så kan vi ju inte ha det eller hur? haha. whatever, dags att laga mat! (dvs stoppa in en burk med rester i micron.. sorgligt)

see ya - don't wanna be ya.

you can count on me

Jag vet inte vad som är värst, hur jag mår eller hur jag ser ut. Mår hur som helst hundra gånger värre när jag råkar se mig i spegeln, ser så jävla motbjudande ut. Har feber för femte dagen i rad och har knappt sovit på hela natten. Dom små, kliande prickarna har blivit smärtsamma bölder (japp det är så äckligt) och tro mig, det är inte skönt att ligga i sängen. Bara peta på en av "prickarna" och jag börjar gråta.
Börjar till på köpet få ont i halsen... fan vad jag är glad!

Nej nu ska jag sluta whina och ta en dusch (ajaj..) och sen blir det cougar town. Bästa serien ever! puss.

I will never be with you


Har lyckats få vattkoppor, bättre sent än aldrig liksom. Tror det är min käre bror som smittat mig, eftersom han hade det förra veckan, men det komiska är att han är 22 år. Vattkoppor brukar man få när man är typ 6. Vi är lite efterblivna ja.
Inte så konstigt ändå att jag mått som ett rövhål hela helgen, men nu ser jag ut som en salami och mår som en korv. Är så fruktansvärt uttråkad, har redan spenderat två dagar i soffläge och plöjt igenom massa filmer, så har ingen vidare lust med det längre.. det suger att vara sjuk.

Whatever, happy valentines day alla söta.

who cares baby?


Tror jag hittat min valentine, nämligen Bruno Mars. Fullkomligt älskar hans nya skiva, så bra! Den har räddat min helg, som har varit rätt kass, har inte direkt mått bra. Låg däckad i feber igårkväll/natt/i morse men nu känner jag mig lite bättre, är så fruktansvärt rastlös bara, men så fort jag gör minsta lilla ansträngande sak (typ petar mig i näsan) blir jag helt genomsvettig.. usch! Hoppas jag mår bra imorgon för jag pallar fan inte vara hemma en dag till!

Och ja jag vet att min header är mongoful, men jag var så trött på den andra och detta var det bästa jag fick till idag så. Live with it. Whatever, see ya - don't wanna be ya'

marry you - bruno mars



Jag kan väl inte direkt påstå att jag blev fruktansvärt ledsen när alla bussar var inställda igår. Spenderade morgonen framför Hem till midgård med Frida, fyllde på svordomsförrådet lite. Eftersom vi missade träningen så tog vi på oss varma kläder och gav oss ut på långpromenad i snön. Riktigt skönt! Tyvärr tog jag nog inte på mig tillräckligt varma kläder, för nu mår jag skit, vaknade 7 av att jag hade feber, frös och hade ont överallt. Blää!

Just nu sitter jag och gosar med en lurvig liten katt och väntar på mat. Ska äta beasååås idag, wohoo! Sen blir det en välbehövlig långdusch innan jag ska krypa upp i soffan med en filt och kolla på film.
puss.


I'm coming home


Haft en helt okej kanononsdag. Började med träning i snygga kläder, sen ägde jag och Helena i baren/djbåset hela dagen. Skoldagen avslutades med svenskalektion där vi kollade på Tristan och Isolde och grinade läppen av oss. Semir grinade mest.
Kom nyss hem och har sen dess roat mig med att äta världens nyttigaste middag och laddat upp fina bilder på fejjan. Borde väl sitta och råplugga eftersom vi har tre prov och en inlämningsuppgift dom kommande två dagarna men jag har tappat motivationen helt. Plugga suger? 
Ska nog titta igenom alternativ medicin provet innan jag slänger mig i sängen i alla fall, se till att inte få ig i alla ämnen liksom.

Något jag gör i stort sett varje dag och i varje tidning jag ser är att läsa horoskopet, och det läskiga är att det nästan alltid stämmer. Idag stod det att ödet ligger i mina händer. Tell me about it.

när jag blir stor ska vi bo bland molnen


Kul att man åker till skolan för en 40-minuterslektion och så har vi typ ingen lektion? Värt. Fick ioförsig träna på morgonen och spendera tid med mupparna på skolan så helt värdelöst var det ändå inte. Efter skoulan vandrade vi neråt stan och jag "råkade" få med mig både torrshampo och nya träninskläder hem. Hoppsanhejsan. Känner ett enormt shoppingsug just nu men om man tittar på kontot så ser det inte så ljust ut.. får nog rota lite i garderoben tror jag.
Nu tänkte jag ägna mig åt det jag är bäst på, -äta- och sen krypa ner i sängen med någon bra film. Fast med närmare eftertanke tänker jag nog kolla på filmen, inte krypa ner med den i sängen. Hur som helst, godnatt.

2 - mina syskon


Jag har världens bästa bror, mer än så behöver jag inte säga.

1 - presentera mig själv

Det här känns oerhört töntigt måste jag säga, eftersom alla som läser min blogg antagligen redan känner mig? Är ju ingen Kissie direkt (och tack gode gud för det) men aja here we go..

Sara heter jag, har en del mer eller mindre smickrande smeknamn men för det mesta kallas jag just Sara. Kort och gott. Jag fyller 18 om exakt 102 dagar och jag kan inte beskriva hur äckligt jäkla taggad jag är inför det.
Jag går andra året på gymnasiet, hotell- och restaurangprogrammet inriktning hotell, och där trivs jag som fisken i vattnet. På helger/kvällar/lov jobbar jag extra på sillys i norrtälje och det är kanon med lite extracash, studiebidraget kommer man inte långt på! Fritiden spenderar jag gärna på gymmet eller är med kompisar, musik är ett måste, film är ett stort intresse och bio säger jag aldrig nej till.


avslutar med att slänga in en mycket vacker bild på några vackra människor och mig. puss på er!


she will be loved


Införskaffade nya vita fina converse igår när jag och flickorna var i huvudstaden. Nu väntar jag bara på att det ska bli tillräckligt torrt ute så man kan använda dom också. Längtarrrr. Fick även med mig ett par svarta skor till serveringen, en tröja och ett par ljusgråa jeans hem. För er som är intresserade liksom. 

För övrigt har den här fredagen har varit ganska onödig tycker jag. Fem timmars mattelektion, där vi fick sitta och klippa och klistra ihop olika geometriska figurer. I fem timmar! Behöver jag ens säga hur oseriöst det var? Det positiva med dagen var ändå träningen innan skolan och att alla tvåor fick äta gratis i restaurangen, vilket var lite smålyxigt.
Med dom orden tackar jag för mig, och går och gör något vettigare. (satt och funderade på ett bra avslut i en timme och det där var det bästa jag kom på?) Aja, puss, peace out, ha det bra, hejdå osv osv.

det är så logiskt. alla fattar utom du


Mitt humör just nu går från supermongoglad till självmordsbenägen och tillbaka hela tiden. Kan liksom inte bestämma mig för vad jag tycker om allt. Jobbigt.
Onsdagen började i alla fall med träning (love it) och sen skola. Servering dom första fem timmarna, jag hade teori och gjorde det jag skulle på en kvart och sen gled jag mest runt. Trivs bra så.
Efter det hade vi svenska men eftersom vi alltid är så flummiga och extremt jobbiga efter en hel dags servering orkar inte lärarn med oss (förstår honom..jag orkar inte med oss), så han släppte oss en halvtimme för tidigt. Helt ok. Chillade lite i skolan innan jag åkte hem och dog. Duschade någon timme och sen kollade jag på Easy A. Helt okej bra film, ett plus för den sötsnygga gossip-girl-killen.  

Imorgon bär det av till tingsrätten. Ska kolla på nån rättegång om djurmisshandel med klassen. Kunde varit mer spännande, men bättre än vanlig lektion i alla fall. Efter det blir det en sväng till huvudstaden med brudarna, får se vad det leder till, tom plånbok kanske?

Eftersom jag ofta har överflöd av det man kallar fritid men brist på sånt man kallar intressen så tänkte jag göra som alla andra och försöka mig på en av alla dessa listor. Hittade en som jag kanske kan klara av så here we go..

1 – Presentera mig själv
2 – Mina syskon
3 – Något jag älskar
4 – Vad är kärlek
5 – Mina kompisar
6 – Betydelsefulla låtar
7 – En ny bild på dig själv och 10 faktan
8 – I min handväska
9 – Dig och dina vänner
10 – En bild på dig förra året och en från idag
11 – En plats jag tycker om
12 – Mina rädslor
13 – Min klass
14 – Vad jag hade på mig idag 
15 – Mitt favoritminne
16 – Mina drömmar/mål 
17 – Det här åt jag idag
18 – Min dag
19 – Favoritfilm/tvprogram
20 – En första 

Nu råkade det visst bli ett sånt där äckel-långt inlägg och det ber jag om ursäkt för. Nr 1 får ni någon annan dag för nu tänker jag krypa ner i min gosiga säng och kolla på solsidan. puss.


RSS 2.0