I've been waiting for a long time


Livet leker just nu. Hade en kanonrolig helg med massa jobb, fest, vänner, mys och bus. Fick studentmössan i måndags. Nära nu!! Allt skolarbete förutom några nationella prov och matten är klart. Skoent minst sagt. Har tränat varenda dag hittills den här veckan. Som sagt, livet leker.
Imorgon blir det en kort skoldag med vegetarisk-restaurangbesök. Yes, vi får äta på restaurang och kalla det "lektion". Eheh helt okej.
Nu taggar jag inför lördagen, jobb med de underbara först och sen på kvällen blir det utgång med hela gänget. Vi ska fira bästa lilla Soffe som fyller 19 barre! woop woop!!

breaking dawn part 1


När jag kom hem idag låg denna på bordet, söt mamma jag har! Nu vet jag i alla fall hur jag ska spendera min kväll tihih.
Har spenderat dagen med att plugga röven av mig, och efter skolan blev det gymmet med linus, vi körde håårt. Nu jävlar ska vi bli fit! Morgondagen lär bli likadan, tagg tagg.

Euphoria


Päronen var i Egypten förra veckan och med sig hem hade de denna till lilla mig. Luktar sommar och flaskan är ju hur söt som helst. Glad chey!

Känner mig så himla taggad på allt idag. Taggad på att köra steenhårt på träningen, taggad på att sköta kosten bättre så man ser resultat fortare och taggad på att ordna upp allt i skolan. Har börjat på alla hundra arbeten som ska vara inne innan påsk så har kommit en liten bit i alla fall. Ska verkligen försöka göra klart allt i tid nu, med tanke på att det faktiskt är det sista vi gör i skolan, evvaaaah. Ska ta mig i kragen nu, tagg tagg.
Till att börja med ska jag krypa ner under täcket och se till så att jag får min skönhetssömn. Kommer säkert vakna upp imorgon och skita i precis allt dehär haha... kyss.

youtreatmelikeastrangerandthatfeelssoruff


När bland det första man får höra är "bakis? ser sliten ut", vet man hur dagen kommer bli. Jag festade inte igår, jag jobbade. Har varit allmänt seg och tråkig hela veckan, hamnat i en grop. Körde trots det ett stenhårt benpass på gym1 så lite nytta har jag i alla fall gjort idag. Fast nu har jag hamnat i soffan framför tjockisprogram, passar på att äta massor när jag ändå är i farten. Uäääh.
Försöker i alla fall tagga inför morgondagen. Fredag. Hälsodag i skolan och på kvällen vankas det box. tagg tagg.

love u

Var på galaxykryssning onsdag-torsdag med mina homies och det var så sjukt kul. Blir alltid galet när vi är i farten! Hade med mig partykameran men jag hann väl knäppa en bild innan den hamnade i hytten, men tur är väl kanske det. Det finns dock en nackdel med att åka bort och umgås med folk 24/7, och det är att man känner sig så otroligt ensam när man väl kommer hem igen. Buhuu, haha.
Nu ska jag hur som helst tvätta lite här i min ensamhet, sen bär det av in mot lillstan för core och box. Och sen vet man aldrig vad som händer, det är ju löööördag!


RSS 2.0