tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen

det här har varit lite av en otursdag om man säger så.
det började med att jag står och ska böja ögonfransarna, och rycker till på något konstigt sätt. hade nog inte vaknat riktigt. gjorde riktigt ont, och när jag kollar i spegeln så ser jag att typ hälften av ögonfransarna är borta. helt kalt på insidan av ögat liksom. kollade på ögonfransböjaren och ja där satt fransarna. haha fyfan va fult. men jag hörde i alla fall att det inte skulle ta såå lång tid innan dom växer ut. jävla tur.

tränade i alla fall sen och gymmet har byggt om lite och fått en hel del nya maskiner så då blev jag lite gladare.
hade hotellkunskap i hundra år (kändes det som) och sen åkte jag hem med papi. hade lite småtråkigt och fick för mig att baka lite. lite blev mycket. nu har jag huset fullt med kakor. jag som inte skulle äta sånt. lyckat!


det här var flera småkakor först, men något gick snett... aja gott i alla fall!

nu taggar jag som faen till imorgon, afrodans tjohej!  

hard work work

ett av helgens mördarpass på sillys avklarat, ett kvar.
dagens 9-timmarpass gick faktiskt väldigt fort, vi hade ju våran egna lilla fest vi småskitar som jobbade kvar när resten av personalen drog till storstan för att festa loss. vi kan ju vara lite skadeglada imorgon när vi är pigga och glada och resten mår bajs. hihih!
nehej dags att ladda batterierna inför morgondagen, natti!

i huvudet snurrar det runt runt. alltid kommer jag till samma punkt. en återvändsgränd.




skrev just ett långt fint inlägg. som försvann. nu är jag ledsen i ögat. ni får inget långt fint inlägg. ni får ett kort fult inlägg. ett helt onödigt inlägg.

if I had you, life would be a party it'd be ecstasy


är så galet jäkla taggad på att märka huden för alltid. men då ska det betyda något, inte nån fjäril eller så bara för att det är fint. det måste ha en mening, och jag vet nog vad jag vill ha. har vetat det ett bra tag, men ska fortsätta tagga tills i vår. då jävlar!

har haft en ledig helg och det har varit rätt skönt, men liite småtråkigt. i fredags var det fredagsmys hos sofi. godis, popcorn, chips, grönsaker, dipp.. rullade därifrån haha. i lördags var brorsan med flickvän här och han har blivit biff. han hjälpte mig med telefonen så nu är den som ny, det går hur bra som helst att smsa, den skickar inte smsen till random vänner osv. inte helt fel.

nu blir det söndagsmys med någon bra film och varm oboy!


I'minahurrycausethey'rewaitingdowninhell

innan jag började hotellkunskapskursen trodde jag att det skulle bli ett helvete. men britta är inte så farlig som alla säger och tror. en vanlig dag med britta kan Ivan ha högläsning för hela klassen, nån 60-årig pervers tants blogg där hon berättar om sina vilda nätter (euw ganska detaljerat) på lektionen. sista timmen brukar vi alltid prata om något helt annat än hotellkunskap.

hade prov idag, känns som det gick riktigt bra med tanke på att jag läst igenom det typ en gång.
borde läsa religionskunskap nu men nja, orka det lixom. istället kan man ju leka med camen och ta fula bilder.

leker fukki mähä.

tänkte köra en repris från igår, alltså kolla på idol och sen the last song. grinade massor igår, bra film! ett plus för snygg kille.
måste bara informera om att jag har träninsvärk i ena skinkan innan jag vandrar mot kylen, pusshej! ;)

hang with me

nu borde jag egentligen sitta och plugga hotellkunskap för fullt. men uppenbarligen så gör jag inte det. det finns ju så mycket annat roligt man kan göra kvällen före ett prov?



har fått lite roligt i brevlådan dom senaste dagarna, kofta, vantar och halsduk från h&m. klocka från runnys. min garderob är i stort behov av påfyllning så det satt inte fel. gillar verkligen udda klockor, och den ljusrosa färgen på koftan är wooounderfin irl :P

nu ska jag fundera ut vad jag ska äta (ett ständigt problem), sen plugga lite smått innan idol, och sen kolla på The last song. god kväll gott folk!

youlovemusicsoIputitinsong

hoppsan! ett systemfel har inträffat. startar om... skitmobil!! den gör sådär en sisådär 20 gånger om dagen. snart slänger jag den i väggen. eller kanske inte. men jag har stor lust!

var inne på hemmakväll igår innan jobbet och hyrde lite filmer. rec 2, the last song och american summer, såg den sistnämnde inatt, och låg och gapskrattade för mig själv vissa scener. den var inte lika rolig som jag trodde den skulle vara, men tillräckligt rolig för mig.

nu taggar jag inför jobb till 21:20, måste fixa håret med lite torrschampo innan, för just nu ser det ut som jag inte har tvättat det på 13 år. inte så frääsht, och jag hinner (orkar) inte tvätta det nu. aja pusshej!




everybody'schangingandIdon'tfeelthesame



denna goding låg i brevlådan imorse, klickade hem den från nån random sida förra veckan. lite småcool sådär. (ignorera aparmen)

den här lördagen tänkte jag städa galet, sen åka och storshoppa med mami på hemmakväll innan jobbet. funderar på att se någon 9/11-film ikväll, 9 år sen idag. tiden går fort, med det är en dag ingen glömmer. en sjuk dag.

nu ska jag plocka fram dammsugaren och sätta musiken på högsta volym, puss!


I could run for my life, I could go underground. but your'e still be inside


vi blev rätt många som åt i restaurangen idag. "råkade" sitta kvar och äta på engelskalektionen, andreas blev inte så glad. men vi körde gärnet på idrottslektionen istället så då blev han happy. var cool (ellerr) och hängde på busstationen efter skolan och sen bar det av till jobbet. ska jobba stängning hela helgen och jag är inte så extremt taggad. om man säger så.





flipsyde - angel

i måndags glömde jag nycklarna hemma. i tisdags missade jag bussen. i går tappade jag bort busskortet. och idag lyckades jag glömma mobilen på bussen. påväg att bli senil kanske?

rätt rolig dag, tränade på hålisen och sprang upp till bussgaraget efter skolan och hämtade mobilen.
väldigt komiskt att flera faktiskt tror att jag har förlovat mig. med jason. haha!

är det äcklig mat imorgon så tänker jag släpa med mig flickorna till restaurangen, så ta med er plånkan!!


HATA SL.

vissa dagar önskar man att man skulle kunna springa ikapp bussen, ställa sig framför den och peka fuck you åt chauffören. och sen gå hem. en sån dag var idag. bussen var jävligt tidig, så jag missar den. tittar när nästa buss går. om tre timmar. jävla sl.
har sovmorgon till 12:15, och nu kommer jag komma över en timme för sent. till brittas lektion. omg underbart.


I could really need a wish right now

äntligen hemma efter en helg i dalarna. var väl helt okej ändå, ganska kul faktiskt, men ja, jävligt skönt att komma hem. var ju hos mormor och morfar i gräv (ja det heter faktiskt så), med päronen och moster, vi shoppade galet på clas ohlsson och diverse andra affärer, åt glass, storhandlade mat, lagade och åt mat+ en massa annat, sov i tältsäng, var på auktion.. kom hem med ett par nya skor och en massa tallrikar som vi råkade ropa in på auktionen och som nu är mina. härligt.

nu blir det mys framför tv'n, tagga för skola imorgon, eller?


just gonna stand there and watch me burn


HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELG!

känns wounderbart! fast tyvärr blir det ingen skön hemmahelg, eller rolig paaartyhelg. nej min helg ska spenderas uppe hos mormor och morfar i dalarna med päronen. wohoo. känner mig inte så taggad. har laddat upp med massvis med godis, tidningar och musik såklart. kanske överlever.

nu blir det lååång dusch och lite packning, sen ska jag mysa med min godispåse och kolla på film! har inte ätit godis på en hel vecka nu, känner mig fett stolt så det firar vi med massor av godis hehe. puss!

I'm lovin' it



dom satte ut en ny skylt utanför skolan idag, jag och frida blev jätteglada! :D

idag var humöret inte det bästa, och att lunchen bestod av något som helt ärligt såg ut som snor och som till och med lärarna rynkade på näsan åt gjorde inte det hela bättre. fick ryck på matten, lars trodde jag hade kommit in i klimakteriet (?), men när jag fick gymma efter skolan blev jag mycket gladare och hade en riktigt rolig stund på "stan" innan det var dags att hoppa på bussen hem!

efter två nätter med alldeles för lite sömn längtar jag tills jag får krypa ner och sova.
inventeringen gick super och igår var lilla jag stängningsansvarig för första gången. wohoo. stort steg. tror det gick riktigt bra, så jag känner mig fett stolt.


RSS 2.0