310110

Åt blodpudding för första gången på minst 4 år idag. Tänker man inte på vad det är i så äre gött. Och nyttigt.
Längtar som fan till gymmet, har bara tränat 3 gånger den här veckan, jämfört med förra då det blev 6. Hahah, om nån hade sagt för ett halvår sen att jag skulle träna 3-6 gånger i veckan skulle jag ha skrattat ihjäl mig. Men nu har Frida (ja det är hennes förtjänst, annars skulle jag ha gett upp för länge sen) peppat mig till det här, och jag gillarT! Sommar 2010 here I come! snart iaf.. xD

Försöker plugga samhäll men vem är egentligen intresserad av vad en Proposition är? Inte jag i alla fall... Tänk om man endå hade fotografiskt minne!


Hold on tight spidermonkey

Kom precis tillbaka från en promenad. Det var nog precis vad jag behövde. Motion och frisk luft, för nu är jag på betydligt bättre humör än vad jag var imorse. Då var jag inte trevlig kan jag lova.

Ska väl ta och läsa igenom samhällskunskapen om en stund, har ju omprov imorgon och det kan vara bra om jag inte failar på det. Igen.

Under den här helgen har jag lyssnat på samma låt 37 gånger hittills. Spotify funkar ju som sagt inte, om jag fattar det rätt så är det vissa virusprogram som gör så att det inte funkar. Jävla bajs.


Köpte "lite" godis i fredags, haha..

Dagens inköp

Fick som sagt med mig två saker hem idag, och jag har ju dammat av kameran så slänger in två bilderrr. Inte vackra nånstans men vafan. Har inget bättre för mig ;)
 
Träningsbyxor Stadium 249:-                   Halsband GinaTricot 119:-

19:39

Var med Frida i Täby C idag. Jag hade inte så mycket pengar men Frida aka Shoppar'N shoppade loss. Jag fick i alla fall med mig ett par träningsbyxor och ett halsband hem.
Vi roade oss länge med att prova kläder, vi plockade på oss massa som vi tyckte såg fula ut men skenet bedrar! Hittade en hel del jag vill ha men plånboken kommer aldrig tillåta det.. snyft. 






Bokade New Moon idag, så den 3/3 borde den ligga i min brevlåda! JIPPIE!! :D


Ointressant lista

DAGENS VILL HA: En stor, varm, lång kram
DAGENS KLÄDSEL: Mjukisar och huvtröja
DAGENS SMINK: Inget
DAGENS FRISYR: Bulle mitt på huvudet
DAGENS HÄNDELSE: Spotify slutade funka. En bit av mitt hjärta försvann.
DAGENS LÅT: Fireflies - Owl city
DAGENS PLANER: Städa?
DAGENS SAKNAD: alla goa människor
DAGENS DUMMASTE: lyssnat sönder Fireflies?
DAGENS DROG: Fireflies!!
DAGENS KRAM: Simons var nog den enda
DAGENS PUSS: Med tanke på att jag bara har träffat familjen är jag glad att jag inte fått nån.
DAGENS KÖP: Ingenting
DAGENS GODIS: Popcorn?
DAGENS HUMÖR: pms så det ryker om det
DAGENS ORD: Fan.

Owl city - Fireflies

 

Hade "ont" i huvudet imorse så jag stannade hemma. Sen kan man ju diskutera om det var för att jag hade ont i huvudet eller för att jag inte ville gå ut i "snöstormen" som jag stannade hemma. Missade förhoppningsvis inte så mycket iallafall.

Har städat mitt hus, så nu är det lite freeschare här. Käkade popcorn och dipp till lunch och kollade på Twilight. Var ett bra tag sen jag såg den sist, men jag kan hela utantill så det är väl inte speciellt spännande att se den.
Pressar Fireflies på högsta volym, den får mig att bli så glad, och funderar över vad jag ska köpa imorgon. Jag och Frida ska nämligen ta bussen till Täby C. Men med 478 kr kommer man inte så långt.. Ska försöka hitta lite träningskläder iaf. Imorgon ska kameran med!

Spotify har spårlöst försvunnit från min dator, och inte går det att installera igen heller! Jag blir fett deprimerad. Så tills nån liten ängel viskar vad felet är så får jag lyssna på musiken som finns på datorn, inte kul!

overandout

Eldflugor

Hade spinning igår på idrotten, och det var ärligt talat det jobbigaste jag någonsin har gjort. Jag hade förväntat mig att det skulle vara jobbigt, men inte att man skulle drunkna i svett och att det skulle svartna för ögonen. Fyfan, det var visserligen skönt sen efteråt, man kände sig riktigt duktig, men jag är fortfarande helt slut.

Idag fick jag och min kära lilla klass trava upp till Roden, eftersom Peppe är på äventyr på andra sidan jordklotet så ska vi ha datakunskap uppe på roden tills han kommer tillbaka. Så nu kommer vi tillbringa varje onsdag där uppe. Förutom att man kände sig ganska felplacerad och alla stirrade på en så gick det bra.
Längtade faktiskt "hem" till HR... haha. 

Tränade och sen åkte jag hem. I snöstormen. Var är solen och värmen?

Har sen dess suttit och installerat internet på päronens nya dator. Och efter 37864 försök lyckades jag. Jag kanske inte är så oteknisk trots allt.

Jag borde damma av min kamera så mina blogginlägg inte blir så värdelösa.

ingen hör och ingen ser, så ingen vet, att det är en hemlighet han bär på i sin ensamhet

Längtar bort bort bort. Sol och bad, ja tack!

Fick mitt livs första ig på ett prov idag. Känns okej, jag var inte precis ensam. För att vara helt exakt så fick ingen i klassen godkänt. Omprov om en vecka.

Tränade och jobbade efter skolan, gymmet ger resultat, men jag tror nog att det skulle va bättre om man åt lite mer...hälsosamt. Så jag tänkte försöka börja med det, hur det nu ska gå.

Nu ska jag in och borsta tänderna, sen krypa ner under täcket och glo på flight 29 down tills ögonen säger ifrån.
overandout



Soulmate - Natasha Bedingfield

Helgen har spenderats men underbara vänner. I torsdags och fredags vart det supersvull och film med Frida. Vi gjorde middag och jättegod Gino till oss och fridas päron, och sen vart det filmgluttande, bland annat Sommaren med Göran, haha. 
I lördags åkte jag till Nelin's, det var jag, Linus, Sofi, Robin, Robin, Johan, Jesper och Pontus. Vi lagade mat, spelade tv-spel, käkade chips, popcorn och dipp som aldrig förr och kollade på film, bland annat saw 1,2,3. Blev nån riktigt dålig skräckis på morgonkvisten, Titta vi spökar tror jag den hette. Se den inte. Eller jo, den var så dålig så man borde nog se den oO Gulliga monster :D
Vi färgade även håret på Linus, och jag fick två slingor som blev orange. Måste köpa hårfärg!

Nu borde jag antagligen plugga samhäll, eftersom vi har prov imorgon. Grundlagar och shit.. Meen det gör jag såklart inte. Orkar inte, får läsa igenom det nån gång sen =)



Glöm dina bekymmer -

- om tre sekunder får du nya. Pain in my ass.

 

Yoghurt raspberry

Take my hand. No, the other hand!


Överlevde sam-lektionen, hoppade naturen. Pallde inte marina asså. Och så var skoldagen slut. Hehe. Softade i sofforna ett tag, sen gled jag och frida ner till salongen, frida klippte sig. Det blev jättefint, funderar på att gå dit nästa gång jag ska klippa mig.
Gick tillbaka till skolan i snöovädret, usch jag vill ha sommar. Gymade och slängde mig i sofforna med trevliga människor och väntade på bussen.

Hemma väntade ett paket som innehöll filmer, det ramlade ner några filmer i brevlådan förra veckan också.


The dark knight - Jag säger bara Heath Ledger.
Flickan som lekte med elden - Fortsättningen på Män som hatar kvinnor. Som om ingen visste det.
The blair witch projekt - Skräckfilm om tre ungdomar som gör en dokumentär om legenden Blair witch. Slutet ger i alla fall mig tårar i ögonen och ståpäls.
Flight 29 down - Serie om en grupp ungdomar som blir strandsatta på en öde ö. Perfekt att kolla på ett avsnitt innan man somnar.

djungelvrål

Jorasatte.
Igår efter gymet åkte jag och lajnoos hem till soffe. Efter att ha terrat pontini med cirkus 100 missade samtal (jag överdriver ärligt talat inte) så tog vi på oss skorna och trippade hem till honom. Han blev riktigt glad ska ni veta. Jag råkade berätta att jag har en film som linus väldigt gärna ville se, så han tvingade oss alla att hem till mig och hämta filmen. Sen gick vi hem till sofi igen och kollade på filmen. Sofi somnade såklart men vi andra hade skojjigt. Vågar inte ens tala om vad vi gjorde.. hehe.

Nu sitter jag här och väntar på mat och längtar till gymet. Jag börjar misstänka att ett beroende har skapats.. höhö.

pussrumpan


i brist på andra bilder


haha....fyfan min humor.. xD


"enligt fysiken.."

Soffeloffe joinade mig igår, vi snackade hela kvällen och hade det skojjigt =)

Skoldagen idag var faktiskt rolig, var på ovanligt bra humör. Vi var bara 6 i klassen som var närvarande, och vi kämpade som djur... eller? Skrattade så jag fick magmuskler iaf. 
Smyglyssnade lite på lärarna, haha. Vi är duktiga frida, wohhoooo! xD

Slutade vid halv 12, trippade till matsalen och tittade på det som kallas mat, trippade ner i källarN och käkade risifrutti istället. Frida och jag slängde på oss träningskläderna och tränade skiten ur oss på Nautilus, eller Actic..? Förvirrande.. Mina ben kändes som spagetti efteråt, och armarna ska vi inte prata om. Så jävla härligt.

Nu ska jag slänga mig i soffan framför Grey's.
Over&out


Det är sådär vykorts-fint ute nu. Tyvärr gör inte min 2-megapixels mobilkamera det rättvist. Waaaaaay much finare irl! :D:D


Gasläcka

Hade datakunskap i cirkus 20 minuter, sen slutade datorerna fungera och de började lukta väldigt bränt och uääääääh, de brann i nån fläkt och så hade det blivit nån gasläcka, så dom fick utrymma hela byggnaden eftersom det inte var bra att andas in det eller whatever. Vi fick alltså sluta vid.. kvart i 10 idag. Hehehe.

Gled runt lite överallt och sen gick vi till gymet och tränade skiten ur oss.

Strax ska jag bänka mig framför tv'n, Greys anatomy ffs, och käka kiwi, tihih.
over&out



Sofi blev fett glad när alla polis- och brandbilar kom.


-----

Min blogg förfaller.
Jag orkar inte, sitter nästan aldrig framför datorn nuförtiden. Är trött vid 3, då vill jag bara hem och sova.
Att gå upp tidigt och denna kyla knäcker mig. Jag orkar fan inget längre. Skolan och träna, sen är orken slut.
Jag hatar kyla.

Dansade idag på idrotten, har upptäckt att jag är extremt klumpig och har noll taktkänsla. Jag förstår att ni är extremt intresserade =)

GLA PÅSK PÅ ER :D  
over&out



100110

Skola imorgon.. Känns förjävligt att behöva göra något igen. Men jag längtar efter att få träffa klassen igen och börja gyma normalt. Imorgon.

Har inget intressant att komma med så jag vet egentligen inte varför jag skriver.. har väl inget bättre för mig helt enkelt.
20:30 börjar I en annan del av Köping, och det får man ju inte missa. Ena riktiga glädjespridare det där asså. Sen är det Johan Falk GSI att kolla på också, har sett den ett par gånger men det skadar ju aldrig att titta lite på Anastasios Soulis.

Nu ska jag trippa in till köket ock käka lite nybakt bröd, tjohej!

090110



Har ägnat morgonen åt att rensa ut hälften av alla kläder i garderoben, hade en jäkla massa skit. Nu finns det plats för nytt! :D

Idag ska jag inte göra ett skit, och någon skulle bara våga be mig göra något. Nej mamma, jag tänker inte dammsuga.
Måste ju passa på och dega dom sista dagarna innan skolan börjar, eftersom mitt schema är så extremt stressande. Eller? Njae det kan jag väl inte påstå, men det är ändå bra att vila upp sig.

xxx


Gårdagens shopping



080110

Nyligen hemkommen efter några gaalna dagar.
Norrtan tidigt igår med sofi, hade dock missuppfattat tiden hos frissan med en timme, så fick avboka gyminstruktören.. Mitt hår blev väl sådär.. typ 10 cm kortare :o
Gymade sen ändå och trippade iväg till flygis där det visade sig att det fanns galet billigt godis. Köpte ett kilo som vi svullade upp sen på kvällen...haha.
På kvällen blev det chill med mattias, johan och sofi. Spelade spel, kollade på Mirrors (fy faaaen) och somnade sen på golvet.

Idag tog jag och sofi en buss till Täby C och shoppade loss...nästan. Färgade även håret och nu liknar jag nästan ett emo..

Nu tänker jag bara slänga mig i soffan och glo på Lets dance, och sen ska jag inte lämna soffan förren på måndag, klart slut!


Bästa versionen av Oh Susie

Tro era öron eller ej, men vi kan sjunga extremt bra, som ni hör! Det trodde ni inte va? xD 

Fett bra :D:D:D:D


19:37

Spenderade flera timmar av gårdagen på Nautilus med sofi. Gymade, simmade, solade, bastade.. Härligt värre!
Trippade ner på stan och mötte upp linus, sen åkte vi hem till sofi och chillade galet.

-18 ute, och jag tappade nästan tårna när jag var ute idag.. blä nu vill jag ha sommar!


Ska klippa mig på torsdag, men vet inte hur. Förslag någon?


Jag och min nya pojkvän, grrrr!!   (haha...jag borde skaffa mig ett liv)


030110

Okej... jag suger på att blogga, jag vet. Men vem bryr sig, egentligen?

2010 nu, skumt det känns att skriva det. De här tre första dagarna på året har jag... kollat på en massa filmer. Harry Potter och den flammande bägaren, I taket lyser stjärnorna, Hajen, High School Musical 1 & 3, Linas Kvällsbok, Material Girls, De ä kanon, Håkan bråkan och Josef, Monsters vs Aliens ... och så vidare.

Mitt nyårslöfte var ungefär att börja äta nyttigare. Har jag det..? Näe inte överhuvudtaget. Jag ska försöka, men nu är det fan lov. Sen... hehe. Jag har förfallit under jullovet. Längtar till gymet, imorgon, imorgon, imorgon.. :D:D:D:D:D JIPPIE!! :D tagga!!


RSS 2.0