krossa alla fönster





Har varit ovanligt effektiv idag, har nog gjort mer i skolan är på hela terminen sammanlagt skulle jag nästan tro. Avverkat två prov utan att pluggat det minsta och kirrat två mindre arbeten. Tog en liten promenix med stavarna och hittade en skojig foto-effekt-mojäng på telefonen. Kulig dag!
Nu tänkte jag placera mig framför lost som en liten potatis och inte röra mig på resten av kvällen, tjohej!

sexyandiknowit




chillpillhelg. har haft en sjuk träningsvärk hela helgen och den sitter fortfarande i, efter fredagens crossfit och yantra. riktigt skojiga träningsformer båda två måste jag säga (och uppenbart effektiva), definitivt värt att prova!
haltade runt som en gammal gubbe på jobbet i lördags och ojade mig när jag gjorde minsta lilla rörelsen, dog halvt när jag var tvungen att plocka upp något från golvet eftersom det gjorde så ont i röven hehe.

nä dags att placera sig i soffan med en hög mackor och titta på värdelösa program på tv'n - "söndagsmys". hehe puss.

OCH SÅ VAR GRISEN UTE UR STIAN

Har haft en rätt soft dag om man säger så. Sovmorgon, möte på jobbet och sen idrott B. Tog en fika på Tösses och snackade lite skit med soffan innan jag gick hem och tog världens längsta dusch. Nu sitter jag och målar tånaglarna (kbry) och snart ska jag knäppa på lost och inte röra en fena på resten av kvällen. Måndagar är inte alltid så tokiga ändå!


Bjuder även på en bild tagen på club salts toalett i fredags, det luktade riktigt illa där inne så ni vet, därav våra bajsnödiga miner.

Different City








Veckorna bara flyger fram och snart är det efterlängtade lovet äntligen här! Då händer massor med skojigheter, tihih. Men än så länge är det tråkiga skoldagar, vilda partynätter och jobbhelger som avlöser varandra. Det rullar på med andra ord.

Fredagar är helt klart favoritdagen på veckan, idag har vi klättrat klättervägg, spelat tennis och dansat zumba i skolan. Underbart med dubbla idrottslektioner. Just nu sitter jag och chillar lite, men snart är det dags att börja fixa hår, smink och kläder inför kvällen. Först blir det Club Salt, ska heja på GlennMonkey som deltar i en musiktävling, sen får vi se var kvällen slutar, antagligen på moset där resten av crewet hänger. Blir dock en lugn kväll för mig, ska upp 06:30 imorgon och jobba... sköönt!

see ya don't wanna be ya/xoxo/over and out osvosvosv

RSS 2.0