back to school







Lite random bilder från senaste veckan. Sista sommarlovsveckan. Har varit en rätt kanonvecka ändå, med avslutning på onsdagsklubben som var galen och fredag med eric amarillo som gång på gång ville att alla skulle ligga med honom. Han var rätt grym som dj för övrigt. Förutom fekke så har jag hunnit med att besöka huvudstaden två gånger och shoppat liiite för mcyket, ätit massa glass, sovit (!!) och såklart jobbat en massa.

Men nu är sommarlovet slut. Slut på massa jobb, slut på fest. Tråkigt. Skönt. Och ni ser mitt härligta schema ovan. 09:00-21:00?!?!?!?! HALLÅ JAG GÅR ICKE-PLUGGIS-LINJE?? visserligen infaller inte dessa 12-timmarspass speciellt ofta men ÄNDÅ. Wtf.

det ekar över hela staden







Det här med att blogga är verkligen min grej. Not. Fast å andra sidan är det nog inget som jag inte har varit rätt off från de senaste månaderna. Det enda jag varit "on" är väl jobbet? Hehe. Sista veckan nu i alla fall. Sista veckan med sillys, skitmat, drinkar, fest natten lång och lov. Rätt skönt ändå. Känner mig rätt äcklig och sleten efter en sisådär två månader med detta.

Så vad har lilla Sara haft för sig den senaste tiden som är värt att berätta? Jobbat, festat, festat, jobbat. Väldigt värt att berätta. Var ledig två dagar men såklart var det skitväder just dom två dagarna, men har i alla fall hunnit med att sova, ta igen lite liksom.

Nu ska jag sluta ösa på med ointressant information och gå och göra något vettigt, sova tex! puss

Damn girl you do it well



Med tanke på att detta var det bästa(?) jag kunde hitta på min kamera kan man ju tycka att jag borde lära mig hur man ska använda den. Jag menar, vad händer på den sista bilden egentligen? Och den är tagen innan vi beger oss ut?

Hur som helst, de senaste dagarna (läs veckorna) har jag spenderat den mesta tiden på sillys. Jobbjobbjobb. Tur att man jobbar med såna finingar så man har då aldrig tråkigt när man är där! 
Förutom jobb har vi även hunnit med ett par utgångar och sovit har jag inte gjort mycket, men vafan, man lever bara en gång! Nu börjar jag dock känna mig rätt sliten och förkyld men i helgen är jag ledig, och då ska det sovas! Och festas, hehe såklaaaart!

Nu ska jag krypa ner i min säng och kolla på Grey's, pussar <3

RSS 2.0