i rymden finns inga känslor


Detta måste vara den bästa film jag sett på länge. Den bästa svenska filmen någonsin! Så mysig, rolig och hur underbar som helst! Min humor verkligen! Har ni inte sett den, se den!

Fredagen var bra. Började med en timme på gymmet, hur skönt? Sen skola, och skoldagen avslutades med alternativ medicin, massage. Vi har kört igenom allt på axlar/ryggen så det var dags att gå neråt, röven. Så där stod vi och masserade varandras skinkor, och tro inte att vi får behålla kläderna på. Haha inte konstigt alls!
Något som var ännu konstigare var när det var min tur att lägga mig på bänken, och hon började visa på mig hur vi skulle göra. Plötsligt började jag blöda näsblod, och det var inte lite! Sprang runt i skolan i bara bh för att hitta papper. Haha. Wierd var det iaf.
Efter skolan hamnade jag, Sofi och Frida på Dejvan. Vi satt där i flera timmar, det blev god mat och massa tjejsnack. Supermysigt!, och kvällen avslutades med en massa film med frida.

Nu blir det soffmys och nån bra film, puss.

svart


Jag måste erkänna att jag är lite småsur över att jag inte är 18 än, hade verkligen velat go crazy på mobergs imorgon, när daniel adams-ray spelar. Damn!
Aja, istället ska jag hitta på något skojigt med tjejerna, och det är ju inte helt fel det heller! Bio kanske?

Igår landade i rymden finns inga känslor i brevlådan, så jag vet precis vad jag ska göra ikväll. Hittade även en halv påse popcorn sen i måndags (jag vet, jag är äcklig..) så det blir ju perfa. Haha.
Nu ska jag platta håret och packa träningskläder till imorgon, kyss!

need a second to breath


Fick en mycket fin bok av Agneta idag. Proppfull med massa recept och annat skojigt. Glad! Överlevde mat/hälsa/motionsprovet, gick till och med helt okej tror jag, trots att jag inte pluggat.
Har inte hänt så mycket annat, förutom att någon fick psykbryt och slog sönder några glasskåp ute i korridoren så det var glassplitter överallt. Trots att jag haft en del pmsryck dom senaste dagarna kan jag lova att det inte var jag, hehe.
Ska alldeles strax hoppa in i duschen och sen rota fram svarta byxor, skor och stryka skjortan, för imorgon börjar serveringen! Kan inte riktigt bestämma mig om jag ser fram emot det eller inte, det är ju liksom så...seriöst? Haha. Vi är ju vana att alltid flumma runt och vara så oseriösa som möjligt, det funkar ju inte riktigt när man är ute bland gästerna.
Jaja, duschen nästa!

never say never


Ber om ursäkt för det kassa uppdaterandet men jag har inte riktigt haft inspiration att skriva här. Har det inte nu heller egentligen men har inget bättre för mig så ja, here I am. Livet känns sådär allmänt grått just nu. Inget speciellt händer, högarna med plugg växer och vädret suger. Till på köpet känner jag att en förkylning är påväg. Underbart.

Har haft en lugn helg, varit hemma den mesta av tiden, förutom i fredags. Då var det myskväll med mina små vänner Marcus, Pierre, Emma och Sofi. Vi lagade mat, spelade kort, åt massa gott och kollade film. Fast innan filmen var slut somnade vi i en enda stor hög, hihi.
 
Nu är det dags att dra täcket över huvudet och försöka få lite skönhetssömn, imorgon blir det upp med tuppen och träna innan skolan, wohoo! Detta börjar bli en vana, vilket inte är dumt. Inte dumt alls.
goodnight!

that's not real to me


Borde i skrivande stund antagligen göra något vettigare, som till exempel plugga till religionsprovet imorgon. Har öppnat boken men längre än så kom jag liksom inte... judendomen intresserar mig inte speciellt mycket om man säger så. Motivationen är nere på noll. Fb, msn och spotify är ju så mycket roligare att sysselsätta sig med!
Har haft mina sista dagar i köket forevva och det känns ju lite småsorgligt eftersom vi har så kul, men nästa vecka börjar serveringen och det ska bli awesome! Tagga!
Nu ska jag ta och leta rätt på någon skojjig behandlingsform till alternativ medecinläxan och sen blir det bums i säng! seee ya!

the greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.

all the single ladies



Hade en riktigt mysig kväll med brudarna igår, god mat, musik och massa skratt. Efterrätten stod jag för, gräddtårta med kiwi och pasionsfrukt. Eftersom den tog slut under kvällen tror jag att dom gillade den, hehe.
Idag är det söndag, pluggsöndag. Har en hel hög med prov, inlämningar osv den här veckan, känns jättekul. Älskar ju att plugga! naaat.

Måste bara göra lite reklam och säga att Aussie har dom absolut bästa hårprodukterna. Håret blir såå lent, och det luktar så galet gott. Man vill nästan äta upp det. Fick värmeskydd av mami igår, så nu kan jag platta håret som en galning!

today is a perfect day to be a perfect day


Började dagen med ett gympass med Jimmy och Pierre. Galet skönt! Mindre skönt att stå och vänta på bussen i arton minusgrader men det var det faen värt!
Hade lite småtråkiga lektioner fram tills vi hade alternativ medecin. Ny kurs! Massage i två timmar, hur nice är inte det? Känns som det här kan bli riktigt kul, trots att vi måste lära oss alla muskler på latin..
Tog en sväng på stan medan jag väntade på bussen, fick med mig två filmer för 19 kr/st och enormt mycket godis hem. Det jävliga med det är att jag inte är ett dugg sugen på godis nu. Suck.
Gick även in på Åhléns och köpte ett fotoalbum som jag tänkte sätta in lite fina foton i. Roligare än att ha dom liggandes i en låda!

Nu blir det Let's Dance och popcorn, kyss!

breakaway





awkward

Såg just världshistoriens töntigaste tvprogram. Sveriges mästerkock. Trodde att det skulle vara någon slags halvdålig ripoff av Masterchef, men det var värre än så. Exakt som Idol, byt bara ut sången mot mat. Jag var tvungen att titta genom fingrarna ibland, det blev för pinsamt!

Har för övrigt haft en kanondag om jag får säga det själv. Började med ett gympass med Sofi och Pierre. Galet skönt! Sen blev det fem timmars kök, och dagens asgarv stod Sofi för. Vi hade gjort en otroligt snygg förrätt med bland annat marinerade paprikor. Nu var det så att en av gästerna tyckte det var så gott så han ville veta hur vi hade gjort, så vi fick trippa ut i matsalen och förklara för honom vad vi använt. Sofi inleder det fint med att säga, -Paprikan har vi inOLLAT...
Ja så hade vi såklart inte gjort, utan använt oss av olja. Blev i alla fall ett asgarv för alla runt bordet, och jag dör fortfarande av skratt när jag tänker på Sofis min när hon inser sitt misstag. HAHA.


you look like a fool to me


Dagens händelse var nog när Ivan råkade elda upp ungefär halva köket. Okej inte riktigt kanske. Men han hällde i waay för mycket olja i stekpannan vilket resulterade i att det tog eld. Typ en meter höga lågor, och Ivans min vid det tillfället är fan svår att slå!
Påbörjade svenska b-kursen(ja vi är lite efter) med en obeskrivligt tråkig film. Fick ännu en läxa till högen som bara växer, har en del som ska göras till nästa vecka.. snark! Men istället för att plugga eller något liknande tänkte jag krypa ner och sova, för imorgon blir det träning innan skolan! gnatt!

you are the only exception


Överlevde skoldagen. Hör och häpna. Förutom att det var cirkus 14 grader i klassrummet där jag spenderade halva dagen så var det helt okej. Slutade vid 1 så då sprang jag ner till gymmet och "gymmade". Hade ungefär noll motivation så jag kan inte påstå att jag gjorde så mycket, kan knappt kalla det träning. Spenderade hur som helst lite tid nere i gymmet. 

Fick lyxmiddag när jag kom hem och sen spenderade jag över en timme i badrummet. Färgade håret, ansiktsmask, rakade benen osv.. Nu känner man sig freesch, inte helt fel!
Taggar inför 5 timmars kök imorgon. Hörde att vi bland annat ska laga bläckfirre, spännande! Nu är det i alla fall movietime, xxx

I always forget to forget you


Kom just på att lovet är slut. Nu. Jag är lite smånyfiken på hur det kommer gå att släpa sig ur sängen vid 06 imorgonbitti, med tanke på att jag vänt på dygnet ganska bra och inte ens försökt vänt tillbaka det. Blir intressant. Eller kanske bara väldigt jobbigt. Får skylla mig själv hur som helst.
Längtar i alla fall ihjäl mig efter gymmet. Dags att försöka få ordning på träningen, beach 11 var det va?! Wiohoo!



Like a prayer - Madonna


Blev en spontantripp till Uppsala igår för mig och Sofi. Shoppade loss på Ikea och sen letade vi upp Bauhaus(?) och köpte målarfärg. Efter en sväng till Knivsta (tog visst fel buss..) och andra förvirrningar i ett par timmar kom vi äntligen på rätt buss hem till Norrtälje. Målade, städade och fixade en bit in på natten innan vi dog framför Allt för min syster. Sorglig film.
När jag kom hem imorse var det bara att sätta igång med att skruva ihop bord, puffa kuddar osv här med, hehe. Blev skitbra! Händiga tjejor ja!

Nu blir det en lång låång lååång dusch, och sen filmmys med familjen. Peaceout.

life is a mistery


Såg just The Blind Side med päronen, riktigt bra film faktiskt. Se den!
Borde nog försöka vända tillbaka dygnet lite, lovet är ju trots allt snart slut. Men det är inte så lätt när man inte är det minsta trött, har ju vant mig vid att vara uppe till typ..3? Inte bra!

Hela morgondagen ska tillbringas hemma hos mormor och morfar. Vi ska fira jul med hela tjocka släkten. Bättre sent än aldrig liksom!?

when you call my name


Har städat som en galning idag. Började med att rensa garderoben, fast jag hatar att slänga saker så det gick ju inge vidare. Gick vidare till underklädeslådan och sen till garderob nr 2. Sen såg jag att min käre mor antingen blivit blind, glömt bort vad dammsugare är för något eller bara väntade på att någon av oss andra skulle reagera. Golvet var nämligen inte freecht. Dammråttorna trivdes rätt bra om man säger så. Plockade fram dammsugaren så nu är det freeecht igen. Kom ut till mitt lilla hus och insåg att det inte var så speciellt rent här heller, men efter en omgång med dammsugare osv är det fint här också.

Nu är bara frågan vad man ska sysselsätta sig med resten av dagen. Väldigt bra fråga.

Take The Heat

Filmen igår var bra. Inte sådär överdrivet omg jag måste gå och se den igen 243 gånger, jag kaan inte sluta tänka på den-bra, men den var bra. Lagom liksom.
Pinnade upp till Flygis efteråt och kom ut därifrån med en Ben&Jerrys, sen blev det film all night long. Vaknade inte förrens vid 12, då blev det brunch framför Fab 5, och sen blev det en liten spontan sväng in till Täby.


Imorgon har jag planerat att inte röra en fena! Får se hur det blir med det, nu ska jag i alla fall sova. Puss!

Take a bullet straight trough my brain


Startade dagen med en långpromenad, och visst är det rätt fint ute med all snö, men jag kan inte låta bli att längta bort. Bort från snön, kylan, allt. Undrar när årets första resa blir av. Det här året är ett av mina mål att resa så mycket som möjligt, besöka så många platser som möjligt! Sådeså!

Ska slänga ihop någon form av lunch/middag snart, för sen bär det av in till lillstan med Frida. Blir en sväng på stan och sen tänkte vi se The Chronicles Of Narnia - Voyage Of The Dawn Treader. Har hört att den ska vara ganska bra!

puss!

It'sNeverTooLateToBeWhoYouMightHaveBeen



Avslutade 2010 med att äta massa gott, spela spel, sjunga jättehögt-jättefult och titta på raketer. Började 2011 med fem timmars inventering. Yaay. Efter inventeringen gick jag och mötte bloggarn, vi kollade på film all night long och fortsatte imorse. A walk to remember, The proposal, A cinderella story.. osv!

Årets andra kväll spenderas nog med en massa filmmys den med, plus fruktsallad! Men först ska jag fortsätta pressa sönder Grenade-bruno Mars, städa lite och ta en låång dusch!

över och ut

RSS 2.0