körsbärsträd



Var nyss ute och tog en långpromenad i det underbara vädret, och hittade detta vackra träd. Man skulle nästan kunna tro att man hamnat utomlands, så fint! 

Nu ska vi springa in och byta om inför sista passet i köket, wohoo. Två veckor kvar, två veckor kvar! Taggaa.
:*

solen i ögonen

Kan man göra annat än att älska vädret just nu?? Känns ju nästan som utomlands, helt underbart!

Idag hade vi ledigt eftersom vi jobbade över i lördags så vi tog bussen in till Skövde C för att kolla läget. Blev en jääääkla massa shopping (hoppsanhejsan..) och sen lunch på en uteservering i solen. Underbart. Shoppade loss på willys (så vi överlever den kommande veckan med all hälsokost här..) och sen blev det även en glass medans vi väntade på bussen hem.








gillar sista bilden, heheh. see ya :*


sail away







Tjohooo bloggeeen. Livet rullar på här borta i Skövde, det är åkrar och golfbanor så långt ögat når och det luktar hästbajs här så vi känner oss som hemma. Veckan har gått ganska snabbt, bara tre kvar nu.. Vi har det rätt bra här, efter att ha släpat runt på våra grejer och bytt rum fyra gånger har vi äntligen landat och roliga Håkan i receptionen har fixat internet åt oss, så vi trivs rätt bra.
Har haft servering den här veckan, vissa dagar har vi jobbat 10-23 med bara någon timmes rast så nu känns det ganska skönt med två dagars ledighet. På måndag blir det shopping!

Ikväll bjuder chefen på 3-rätters plus ostbuffé vid VIP-bord, så det taggar vi inför. Skulle vara så jäkla gott med pommes och bea men "tyvärr" har dom typ bara hälsokost här. Har ätit fisk minst en gång om dagen sen vi kom hit, och mellanmålen har bestått av frukt. Dom som känner oss vet att det inte är normalt. Sockersuuuuug. Men eftersom vi har fri tillgång till skafferi och får ta vad vi vill så har vi bunkrat upp inför kvällen med det onyttigaste vi kunde hitta, torkad frukt och mörk choklad. Wohooo.

Nu ska Frida få kolla sin mail och jag ska fixa håret inför kvällen, saknar er där hemma! Pussar!

goodbye lullaby

tänkte bara slänga in ett litet farväl. tar min feta väska & hoppar på tåget 40 mil ner till skövde och spenderar de kommande 4 veckorna där. har mrs öberg med mig, vi ska bosätta oss på ett hotell och käka oss feta på restaurangmat. varför? praktik - apl - whatever. gonna miss ya :*

håller tummarna för fritt internet.

California King Bed






En bildbomb från de senaste dagarna för ovanligheten skull.
Bild 1, 2 & 3 - Slutprov servering. Galet skönt att det är över. Förutom att jag sprang ut och grät några gånger (mina gäster var pain in my ass..) så gick det jävligt bra och jag fick bästa möjliga betyg. Roliga dagar!
Bild 4 - En "liten" bröllopstårta. Vi på HR borde rulla fram, så mycket tårtor, desserter och annat skit vi äter - i stort sett varje dag. Men när vi bakar/lagar mat måste ju någon äta upp det, och det blir oftast vi själva. Såå synd.
Bild 5 - Frida hittade inte sin skåpnyckel, så hon hämtade den största bultsaxen hon kunde hitta och tog i för kung och fosterland. Sekunden efter bilden är tagen -och låset är knipsat- inser hon att nyckeln ligger i bh'n. Roande för oss andra i alla fall.

until the world ends


Har jobbat som en idiot sen i torsdags, knappt hunnit med att sova, så nu är jag dödstrött! Blir till att krypa ner snart.
I torsdags fyllde ju lilla Sofi 18 år, det firades med buller och bång. Mycket rolig dag med massa tårta, presenter och överraskningar. I november blir det Rihanna!
Sen i lördags blev det middag På G med hela stora gänget. Fast lilla jag som jobbade och kom en sisådär en och en halv timme för sent missade såklart själva middagen, men jag var med några timmar efter i alla fall. Det var mycket trevligt, något vi borde göra om!

Nu borde jag egentligen råplugga på en jefla massa saker men gör jag det? Nej. Tar istället och borstar tänderna och sover. Mycket bättre om ni frågar mig. Puss :*

RSS 2.0