what doesn't kill you makes you stronger


Dagarna springer iväg och livet leker. De senaste veckorna har dagarna sett ungefär likadana ut, skola, träna, äta, sova. Helgerna har jag spenderat med mina homies hos Nelin's, vi har haft lite festligheter för oss och många långa skräckfilmsnätter har det blivit. Kan rekommendera Final Destination - filmerna, obehagliga förutsägbara filmer som ändå är irriterande bra.

Nu taggar vi galet inför den kommande löningshelgen! woop woop woop

new year




Hade ett väldigt trevligt nyår, med god mat, vänner, bra musik, raketer och allt det därtill. Bästa nyåret hittills skulle jag tro! Jag var dock inte så pigg så gick och la mig rätt tidigt men fekken fortsatte långt in på morgonkvisten, lite synd att jag missade det.
Årets första dag spenderades på jobbet, inventering för fulla muggar! Såklart hamnade jag i mejeriet och räknade mjölk i fem timmar, vilket var allt annat än bra för min förkylning. Nu har jag legat däckad i två dagar och börjar iaf bli så pass pigg så jag kan släpa mig ur sängen, så jag hoppas på att kunna göra något roligare än att titta på extreme home makeover imorgon.
Nu ska jag ta mina kock-skills och slänga ihop något ätbart innan jag landar framför en film i soffan. Hej soffpotatis!

RSS 2.0