fade into darkness



hade en kanonfredag, peter siepen var dj på mobergs och vi dansade som aldrig förr. galet. vinglade hem vid stängning och däckade i soffan. lördagen var inte riktigt lika galen, mådde som man förtjänade osv. sen hände ju det där som vände hälften av norrtäljebornas värld uppochner. ofattbart. rip. 

& idag är det söndag. tråkigaste dagen på veckan. ägnade förmiddagen åt tvättning och städning, snart kommer soffe över och vi ska käka en sen lunch, och sen blir det en långdusch & kvällen spenderas framför tv'n. men först blir det en promenad! xoxo

elektropop

Fick ett ryck imorse när jag låg i sängen och kollade på disneydags och åt chips till frukost efter 6 timmars sömn. Det är något konstigt med mig, när jag varit ute och dansat hela natten och kommer hem på morgonkvisten vaknar jag alltid innan 9. Klarvaken och pigg. Igår var vi på premiären av Mobergs och hade riktigt kul! Jag var nykter och körde bil, men hade lika kul för det (roligare?), och sparade dessutom massa pengar!

Som sagt, fick ett ryck imorse, hoppade upp ur sängen, rev ut alla möbler och saker ur mitt lilla hus och dammade, dammsög, skurade och städade som en galning.. sen sprang jag ner till bilen och dammsög den med. Som om inte det skulle räcka slet jag ut allt jag inte använt de senaste året ur garderober och byråar och slängde skiten. Det blev en hel del kan jag lova, tre enooorma kassar. Nu står alla skor och väntar på att få bli tvättade. Såå nu behööver jag alltså inte städa på några månader ;P

Fick även ett blogg-ryck. Är inte här speciellt ofta längre, så det har hänt en hel del skoj sen sist. Det bästa av allt är väl att jag tagit körkort, huuur gött som helst!







RSS 2.0