oh let this sweet little lullaby rock you to sleep before the day breaks



lovet började väl inte så kanon om man säger så. eller ja, kvällen var jävligt kul, men slutade inte så bra. älskar er hr-barn!
känner inte för att spendera den här kvällen ensam, och lusten att festa är som bortblåst, så jag tänkte bara hoppa in i duschen och slänga ihop lite käk, innan jag tar vita faran till bästavän med godispåsen i högsta hugg! tjejsnack på hög nivå känner jag på mig att det blir, och en hel del städning efter igår. puss!

i heard a sweet little lullaby playing trough, now i'm singing it to you.


har inte haft något vettigt att göra på hela helgen. har städat hela huset, plus garderoben. har till och med vikt underkläderna och lagt dom i ordning efter användningsområde. ni förstår uttråkningsnivån va?
fredagen var i alla fall rolig. började med snöoväder som ingen kan ha missat, och avslutades med spelkväll hemma hos skogh-taxéns. spelade massa tv-spel, kollade film osv osv. mycket trevlig kväll!
nu tänkte jag avsluta denna helg med en rolig film och tagga inför en galen vecka, jag säger som helena, puss och kräm!



när den rätte dyker upp säger hjärtat till, och då får huvet säga vad det vill



har skaffat mig en personlig tränare, vid namn pontus. mycket bra. frida har skaffat sig ett nytt span, vid namn pontus. inte samma person dock. nåja. har fortfarande träningsvärk i röven sen i måndags, och imorgon ska fettet dallra igen. taggad till tusen!
fick nyligen min dagliga dos av paradise hotel, och nu väntar jag på berg flyttar in. härligare människa finns nog inte. för dom efterblivna som omöjligtvis missat detta program kan jag informera om att ni borde knäppa på 4'an 21:00 på onsdagskvällarna. mycket underhållande!

dags att borsta tänderna, puss!


jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks


Har haft ännu en underbar vecka och spenderat en hel del tid med dessa sötnosar.
Förutom vanlig skola har jag hunnit med en heldag i huvudstaden med studiebesök på bla Grand hotel (där dyraste sviten kostar 74lax per natt, som hittat lixom), käk på någon skum thairestaurang, shoppat massa onödigt och fått lite Rickard Ohlsson, svt och Jovan Radomir också. Afrodans, Ben&Jerrys, gym, chirre, massa musik, storstädning och mongohumör har äver stått på schemat. Får ju inte glömma att det snöade idag också. Wierd men mysigt. Helt ok vecka med andra ord!

Nu blir det gos i sängen, frid ut!

jag vill gå hem med dig


Freeeeeedag!!
Har haft en wouderbar vecka med massa film, afrodans, cupcakes, gym, kvällsliga turer till norrtälje, massa tjejsnack och annat kul. Allt känns rätt bra just nu.

Taggar inför en rätt nice helg, filmkväll med gamla godingar ikväll, imorgon blir det jobb och sen lite fekke på vätö med fridisen. Inte helt fel!


kom ihåg mig då



äntligen hemma och känner att jag gärna skulle ha helg nu, men nehej den var visst redan slut. har jobbat som ett djur hela helgen (17 timmar + 100% ob hehehe) och däremellan varit hos farmor. jävligt skönt att vara hemma nu kan jag lova! bara att tagga inför en fullproppad skolvecka... taggar som faeen till afrodansen iaf kan jag lova! galet!

RSS 2.0