18:54

Gick till skolan idag trots allt. Jag mådde rätt bra imorse, så jag pallrade mig iväg, men när jag väl var där mådde jag piss. Vi kollade på en film med alla ettor fram till lunch, det vill säga i typ 3 timmar, med endast en 10-minutersrast. Asjobbigt, mådde verkligen inte bra och trodde jag skulle bli tvungen att gå därifrån. Filmen var btw faktiskt rätt bra, intressant.
Käkade lite lunch, mådde betydligt bättre så bestämde mig för att stanna iaf.
Hade livsmedel a efter lunch, i ytterligare 3 timmar. Jobbade med lite instuderingsfrågor, läste i boken, och sen kollade vi på en film om frukt och bär. Ronny fattade att vi alla var utsvultna så han hämtade äpplen som vi fick, annars hade jag nog dött av hunger! Fick sluta lite tidigare, satte mig på bänken utanför hotellet och väntade på pappa, då kom det ut en okänd snygging och hejjade på mig, blev väldigt förvånad eftersom jag inte har en aning om vem han är, men hejade såklart tillbaka, men hade nåt i halsen eller nåt så jag lät som en man typ och började hosta. Hahahhaha bara sara lyckas göra bort sig så..
Åkte med pappsen hem och käääkade, sen hoppade jag på cykeln och åkte och jobbade. Nu sitter jag här, som vanligt, och funderar över vad jag ska hitta på. Spelar lite Farmville ofc, men tror jag ska gå in och kolla på lite tv och ta nåt att käka snart. Fetto I know!

16:18

I´m the shewing gum stuck to sole. I´m the rain that soaks your trousers. I´m the crumbs in your bed. I´m the shoelace that breaks when you´re in a hurry. I´m the rubbish you forgot to put in the bin. I´m the person who forgets to listen when you talk. I´m the glob of toothpaste on your newly-washed sweather. I´m the song you can´t get out of your head. I´m the monotonous sound that wakes you up when you take the morning off. I´m the clothes you´ve become tired of. I´m the shoe that chafes your foot. I´m the food with too many calories. I´m the wind that wrecks your hairdo. I´m all the people thats stare when you´re feeling sad. I´m the headache the day after. I´m the telephone that rings when you´ve just fallen asleep. Will you still be my friend?


I´m the shewing gum stuck to your sole.

Dagen började redan 04.06, då jag vaknade och absolut inte kunde somna om. Jag beslutade mig för att besöka toaletten, som ligger i det stora huset, och det är ju riktigt läskigt att knalla dit när det är mörkt ute, det är ju säkert en jäkla massa våldsmän såhär mitt ute i skogen. Eller kanske inte, men läskigt är det ju iaf, mörkrädd eller inte.
Lyckades i alla fall somna sen och vaknade vid halv 9.
Mår betydligt bättre idag, men bra mår jag ju inte.
Efter frullen städade jag mitt hus, dammade, dammsög, böt lakan. Och självklart dränkte jag in tangentbord, mus, lampknappar, tv-dosor och liknande i desinfiktionsmedel eller vad fan det heter. Dödar alla bakterier i alla fall, så jag inte får svininfluensan, haha. Nej men fräscht blev det i alla fall.
Bakade hallonpaj och citronmuffins, mormor och morfar kom på fika, jag lärde mormor att smsa, och nu sitter jag här och musiken strömmar ur hörtalarna. Nice.
Har både läxor att göra och prov att plugga till, något jag borde ta tag i!
Måste nog gå och fixa något i matväg också, har helt glömt bort det idag..


Carina Berg är så jävla rolig!

Det blev en hemmakväll, jag mår ju inte direkt så bra. Det blev sommarkrysset med päronen och en jäkla massa gotti. Godis, popcorn, morötter, dipp.. tjockiskväääll. Mamma satt med pennan i högsta hugg men jag var snabbast på att komma på svaret på frågorna, jag förstår att ni är väldigt intresserade av att veta det. Huvudet dunkar och nu ska jag sätta på en film och krypa ner i sängen. God natt gott folk!

15:56

Jag mår icke bra idag. Vet inte vad felet är, men känner mig hängig, trött, fryser, hostar, har ont överallt och mår illa. Mår inte alls bra med andra ord. Vill absolut inte bli sjuk nu, veeeem smittade mig igår? Hehe. Usch usch, får hoppas att det går över. Det ska gå över nu!

Gårdagen blev ju inte som planerad, drog till Dennis och chillade där ist, men det var kul. Synd att några drog så tidigt bara, men men, vi andra hade det mys iaf.


Chillkväll

Det blev ingen simning idag, vi fick sluta mycket tidigare så det kändes onödigt att stanna kvar, tog 3-bussen hem ist.
Skoldagen var iaf jättekul, vi lagade skollunchen och städade hela köket. Okej, det låter ju urtråkigt men det var faktiskt kul, men det kan ju bero på att man har en så kul klass. Verkligen sköna typer, och jag är glad att jag hamnade med dom. Det är bara en man skulle "klara sig bra utan", haha.
Hur maten smakade behöver vi ju inte prata om, hahah...
Efter vi städat, lagt kläderna i tvätten och hämtat ut nya tog vi bussen ner till parken och gick på skördemarknaden, haha. Det var kanske inte det roligaste, men vi fick sluta strax efter två så det kändes helt okej i alla fall. Gick en sväng på stan med Sofia, sen tog jag bussen hem och duschade, och sen tog jag bussen hit, det vill säga till Sofi. Det ryktas om att det ska komma folk hit, feeeeeerrreeeeeeeeeee kanske? Hehhehe man kan ju hoppas! Annars blir det nog chillkväll, aldrig fel det heller! Än är det väl ett tag kvar till folket kommer, och jag tror faktiskt jag måste gå och sätta mig ute ett tag, hon har ju 560238 grader här inne den knäppisen, och ändå fryser hon typ... normalt? nä, men måste gå ut nu innan jag svettas ihjäl, puss! <3


Mina ben känns som spagetti, det åt jag btw till lunch idag.

Jag kan tänka mig att det är rätt tråkigt att läsa om min dag, men det är min blogg och jag skriver vad som faller mig in, så jag tänker skriva om min dag.
Jag lyckades försova mig idag igen, det blev dock bara en halvtimme idag, så jag hann utan att stressa för mycket. Kom till skolan, började med svenska där vi hade ett läsförståelseprov, vidare till engelska där vi hade ännu ett prov, sen matte då vi fick böcker men började inte direkt räkna, hann med typ ett tal. Måste bara informera om att Lars (matteläraren) är en otroligt skön typ, haha. Drog en sväng förbi skolsköterskan för att göra en rutinkontroll av bla händer och naglar för att se så man får jobba i köket. Hon gillade mina händer så jag har grönt kort till köket, nice det. Sen blev det lunch, och sen var det bara att byta om till kökskläderna och gå till köket. Vi fick bryna löken och morötterna som vi hackade igår, sen fick vi även ta itu med paprika, vitkål och kött. Allt stektes i strimlor, ska nämligen göra wook imorgon. Sen fick vi städa, diska och plocka undan. 
Det är trevligt när man slutar klockan tre, man missar precis bussen, och nästa går inte förrens 10 i 5. Pappsen hade redan slutat, alla andra har bussar som passar prima. Det blev alltså en eftermiddag på stan helt solo för mig, men det är ju alltid kul att umgås med sig själv, haha. Hittade lite grejer som jag ska haffa åt mig så fort pengarna rullar in, men om man känner lillstan rätt så lär allt vara slutsålt då. Jag brukar alltid ha den turen. 
Tog bussen hem, hade tänkt ta en springrunda men efter en dag i köket (där man förutom lyfter rätt tunga grejer springer runt rätt mycket) och en promenad runt halva stan kände jag mig helt slut, så jag käkade lite middag, tog en dusch och satte mig här. Tror jag ska gå och kolla om dte finns något som är värt att se på tv, och sen gå och lägga mig. Jag måste ju vara utvilad imorgon, då ska hela dagen spenderas i köket, vi ska nämligen laga mat åt skolan och sen hålla på med massa potatis eller vad Ronny snackade om. Jag ser faktiskt fram emot det, och efteråt blir det träning! Jepp ni läste rätt, Sara ska inta badhuset och simma, när jag ändå inte har något att göra medans jag väntar på bussen. Det är nästan så jag inte tror det själv, men när jag har skrivit det här måste jag ju göra det, så badhuset here i come! (Ser ni en valross i bikini kan ni vara säkra på att det är mig ni ser, bli inte rädda!) 


Mina blogginlägg är otroligt ointressanta, jag förstår om ingen läser

Idag hade vi kallkök hela dagen, först lite teori, sen efter lunch fick vi byta om till uniformen (låter töntigt men det heter faktiskt så) och inta köket. Fick kolla lite på allt som finns där, städa lite, träna lite på frukt&grönsakers namn, provsmaka lite, och sen hacka både lök och morot. Låter inte kul, men ärligt talat så tycker jag att det var rätt kul, lite nytt och spännande! Uniformen gör det hela lite roligare, hahah.. måste komma ihåg att fota nån gång när jag har den på mig, så ni får se hur vacker jag är, haha.
Efter skolan mötte jag sofi på donken, tog en glass (shit vad hungrig man blir av att gå i skolan, jag måste börja ta med mig något att käka!) och sen gick jag ner till pappas jobb och åkte med honom hem. Åkte tillbaka in till lillstan med mamma lite senare, handlade, träffade min käre bror och hans kompisar, åkte hem och käääkade. Något jag längtat efter typ hela dagen. Skrev klart mitt engelskabrev till Andreas som jag inte hann med på lektionen och nu sitter jag här.
Det var min dag det.


En otroligt suddig bild på Hotell roslagen, skolaan.

Tagen av Jen

Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 06:10
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? En chokladkaka :P
Kan du vissla? Jo det kan jag med det låter inte så bra :P
Tittade du på tecknat när du var liten? Ofcourse!
När flög du senast? I oktober tror jag..? till Turkiet var det iaf!
Pratar du några andra språk? Förutom svenska så engelska, lite spanska.. har aldrig gillat språk :P
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Ja varför inte? Förändringar är alltid välkomna!
Vad har du med dig in på bion? Bra sällskap.
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Vet inte än.
Gillar du din boendesituation? Behöver inte köpa mat, inte betala räkningar, får pengar.. ja det är väl ok. Men skulle inte ha något emot ett helat eget place! Har iof ett eget hus på tomten men...
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Helst 9, blir dock oftast mindre.
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Ja ibland, går ju i skolan haha
Tror du på liv på andra planeter? kanske..
Tycker du om att krama folk? Absolut, kramar är mysiga =)
Äger du en digitalkamera? Självfallet
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Ja
Är du mörkrädd? Ja
Tre saker du alltid har med dig? Mobilen, ipoden och nycklarna
Brukar du komma i tid: Oftast
Hur lång är du: 169 cm
Kan du laga mat: Kan kan jag väl, borde bli riktigt duktig med tanke på att jag går HR
Favoritdricka när du är riktigt törstig: Kallt, kolsyrat vatten!
Vad ska man göra för att få dig irriterad: Komma försent då man bestämt en tid.
Längtar du till din nästa födelsedag: Jag bestämde förra födelsedagen att jag hatar att fylla år, men lite presenter är väl alltid kul..
Har rakat dina ben någon gång: Haha, ja det har jag.
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: 0, har ärligt talat aldrig smakat, det luktar ju fördjävligt.
Micro-pop eller poppa själv: Micro!
Brukar du baka: Ja,
Vilken låt lyssnade du senast på: Erik hassle med Hurtful
Har någon annan sovit i din säng inatt: Nepp
Vad tycker du är äckligt: Småkryp
Har du pengar på mobilen: Saldo 163.89

Tisdag

Dagen blev inte så jobbig trots allt, det värsta är att gå upp på morgonen, och att gå hungrig hela dagen. Måste börja ta med mig något att äta! Vi hade inte så många riktiga lektioner idag, gick mest igenom vad vi skulle göra på dom flesta och fick lite läxor och så. På svenskan hade vi däremot två små prov.. och på engelskan fick vi skriva en text.. usch. Kollade in gymmet, ser riktigt fräscht ut, och sen spelade vi kubb.
Måste säga att jag har hamnat i en riktigt bra klass, gillar dom flesta!
Fick sluta lite tidigare, gick på stan en stund med Frida och sen åkte jag hem med pappsen, och hoppade direkt på cykeln till jobbet. När jag kom hem igen käkade jag, duschade, kollade lite på grönsaksläxan och nu sitter jag här. Jag kan nästan alla grönsaker och frukter, det är vissa som inte riktigt fastnar men... Jag menar, kumquat, rättika, kålrabbi, okra, sharon, savoykål... jag har knappt hört namnen förut, och nu ska jag veta hur dom ser ut.. haha. Kan jag alla 80 imorgon är jag supernöjd! Men man ska ju inte hoppas för mycket.. :P
Nej nu ska jag skriva lite på min engelskasak, och sen plugga kålrabbi... haha.
puss!

22:02

Jag skulle mer än gärna ligga i min gosiga säng med täcket uppdraget under hakan och sooova, meen inte riktigt än. Jag måste vänta på att mina superberries på farmville ska växa. Ja ni läste rätt, jag sitter uppe på grund av ett jäkla spel. Hahah omg, jag skrattar nästan åt mig själv. Men jag kan inte låta bären ruttna, dom är ju värda 100 coins styck, fatta värdet! Hahah...
Håller mig vaken med Hurful, har tryckt på replayknappen 6 gånger nu...
Jag ser inte riktigt fram emot morgondagen.. Börjar 9, har engelska, matte, svenska, idrott, hotellkunskap och resurstid.. slutar 20 över 4, kommer inte hem förrens kvart över 5, då är det bara att åka och jobba, och sen plugga på dom förbannade frukt&grönskaerna (jag vet att ni är avundsjuka). Wihoo. 


Måndag måndag måndag

Måndag igen, jag trodde jag skulle dö när väckarklockan ringde, jag ville bara sooova. Men icke, det var bara att ta sig i nacken och släpa sig upp. Jag kan informera om att klockan bara var kvart över 6 så ni förstår det jobbiga med det hela. Var skitkallt på morgonen så jag klädde på mig ganska mycket, något jag skulle ångra resten av dagen.. Det var nämligen stekhett och vi satt ute rätt mycket.. wohoo. Jag kände hur äckligt jag luktade typ.. haha mysigt.
Dagen började med lite skåputdelning, och lite låsbrickor och sånt. Fick ett riktigt bra skåp till böckerna, och till kläderna också. Sen fick vi kökskläderna, svartvitrutiga byxor, vit skjorta, vitt förkläde, svart mössa och svarta skor. Låter kanske inte så casual och det kanske inte är det vackraste man kan ha på sig, men man ser ju riktigt proffsig ut i det, och riktigt bekvämt var det också. Huvudsaken det ;)
Sen hade vi lite naturkunskap, fick mest veta vad vi skulle jobba med och så..
Lunch, skitäckligt..
Sista lektionen var Livsmedel A, den är 3 timmar och 20 minuter lång, och jag kan säga redan nu att jag inte vet hur jag kommer överleva.. Sjukt jobbigt. Vi fick lite böcker och så, kollade på en film om frukt och grönsaker, läste om frukt och grönsaker, hade förhör om frukt och grönsaker, fick läxa på frukt och grönsaker till på onsdag, då ska vi kunna namn på ca 80 frukter och grönsaker, och nästa vecka ska vi ha prov på dom. Vi började alltså kursen med att lära oss om frukt och grönsaker, för er som inte har fattat det :P
Vi fick sluta 10 minuter tidigare (wohoo), då mötte jag upp Sofi utanför donken, vi gick ner till flygis, vidare och kollade i lite affärer och sen till bussen. När jag kom hem var jag nååågot hungrig, mamma lagade mat och jag käkade myyycket och pluggade lite på mina grönsaker. Hehe.

Konstigt nog känner jag att det här kommer bli rätt kul, jag ser fram emot att få stå i köket i kock-kläderna och lära mig laga mat, och allt detdär. (haha lägg märke till att det är kock-kläderna jag ser fram emot)
Det bästa med allt är väl att människorna i klassen har visat sig vara schyssta (har ingen aning om hur man stavar men ni fattar vad jag menar), dom jag har pratat med hittills iaf.

Nu ska jag gå och fixa lite inför imorgon, och sen bädda ner mig framör tv´n, är helt slut efter idag. Ja, jag vet att klockan bara är 7, men är man trött så är man. Känner jag mig själv kommer jag ändå inte komma i säng förrens vid 10, jag kommer alltid på massa saker som jag ska göra. Duschen nästa! :)
xxx 


FarmVille

Jag har som resten av Rådmansö blivit ett fan av FarmVille på Facebook, och spelar som en galning. Sprang alldeles nyss ut ur duschen och skyndade mig hit i endast handduk för att skörda mina superberries. Jag sprang alltså genom våran trädgård till mitt hus halvnaken, snacka om att grannen som var ute med hunden såg förvånad ut, haha. Jag har blivit fast, måste sköta farmen! Nördigt? Otroligt. Det stora samtalsämnet igår var just FarmVille, och vilken låt spelades i högtalarna? Just det, FarmVillemelodin. Mahaha.

Nu ska jag sluta nörda mig och gå in och ta tag i lite saker till imorgon. Skola you know, och imorgon sätter dom riktiga lektionerna igång, yaaay! (Jag har verkligen läääängtat..)

16:48

Gårdagskvällen spenderades hos Anjou´s. Det var en så kallad "chillkväll", mycket trevligt. Har tyvärr inga foton därifrån, men ni får klara er ändå. Vid halv två skulle jag tro, tog jag, Sofi och Madde vårt pick och pack och åkte hem till Sofi, käkade mackor, chillade och såg på film. Somnade runt 4 och vaknade vid 12. Något vi hade roligt åt igår var gåtor, som till exempel den här: Vad är höjden av korthet? Att lukta fotsvett i håret. Haha! Sjukt roligt.



Gäddhuvudet :O

I lördags var jag i lillstan med mamma, fick en ny t-shirt och linne, och prylar till skolan. Thanks!


HR09C

Andra dagen var betydligt bättre än den första. Kan bero på att jag började prata med lite människor, antagligen. Vissa verkar fortfarande skumma (hahaha underdriiift), men jag hittade ett par trevliga tjejer. Det går framåt. Minigolf är inte direkt min grej, men det var rätt kul ändå. Grillning av hamburgare, sen fick vi gå hem. Hann precis med bussen hem. Jag kommer nog inte sitta och gråta ikväll, vilket känns rätt skönt. Jag ska ju vara med Sofii ikväll, förhoppningsvis Anna också? Kanske annat folk? Ingen aning, men inte ska jag sitta ensam i alla fall. Skynda dig hem sofi!! ;)
Imorgon blir det förhoppningsvis handling med päronen, det är en del grejer som behövs inhandlas till skolan, och jag hoppas jag slipper betala det själv :P
xxx

I feel like crap right now.

Sitter fortfarande och gråter. Är sjukt förvirrad över hur jag ska göra. Ska ge det en chans, en vecka, så får jag se hur det är sen.
Jag önskar bara att allt kunde vara som vanligt, önskar att jag gick i en skola där jag känner alla, där alla mina kompisar går. Jag saknar rådmansöfolket, trots att jag träffade några av dom idag. Jag längtar tills jag får träffa alla som ligger mig varmt om hjärtat igen, ni vet vilka ni är. Jag längtar efter att få krama om er, jag saknar att vara nära er. Trots att jag både kramade och var nära en av er imorse känns det som en evighet sen. I miss u guys. Fyfan asså. Jag önskar att dom här tre åren var över så jag fick börja jobba. Eller att jag var 8 igen och hade lång tid på mig att bestämma vad jag ville gå.

Imorgon ska jag och resten av ettorna spela minigolf. Jag suger på det, men jag hoppas att det blir kul. Yeah right.

Jag önskar jag var 8 år igen och mamma kunde göra allt bra.

Första skoldagen. På gymnasiet.
Jag var inte så nervös som jag trodde att jag skulle vara, men nervös var jag ju ändå. Upprop, klassindelning, information, sen visades vi runt. Och sen fick vi gå hem. Vad ska jag säga. Jag hade hela tiden lust att gå hem och lägga mig i soffan och böla. Jag ville inte vara där. Jag hamnade i en klass med 14 pers tror jag. Ingen pratade med någon dom inte kände, dom flesta hade en kompis. Några som verkade vara någorlunda normala, men jag vet inte. Det är ju kanske inte direkt så att man går runt och snackar med alla första dagen, så var det inte för oss i alla fall. Men tänk om man inte får någon kompis, hur kul är det då att gå en linje man inte vill gå? Jag kände mig så jäkla felplacerad. Jag tror inte HR passar mig. Jag ville bara hem, tillbaka till Rådmansö, alla kompisar, till och med Rådmansö skola. Ville att allt skulle vara som vanligt.
Efter bara två timmar kändes det jobbigt, hur ska det kännas i 3 fucking jävla år? Det kan ju bli bättre, vem vet.
När mamma och pappa kom hem och frågade hur dagen varit kunde jag inte hålla mig längre, jag började gråta och har gråtit sen dess. Hur kan något kännas så fel? Jag har bara lust att skita i allt och lägga mig under ett täcke i ett år eller så och gråta. Mamma har försökt hjälpa mig och suttit och kollat i den där jävla gymnasiekatalogen för att försöka hitta något annat. Inget känns bra. Mamma gillar handels, men jag kan inte bestämma mig. Sam ekonomi?
Hellre en linje som ligger nere på skolan, då gör det inget att det inte är så många normala i klassen, man träffar ju annat folk där. Men uppe på Restaurangen är det bara HR-folk, hur kul är det? Det känns så krångligt att byta bara, när alla har lärt känna varandra så kommer man där och hoppar in. Jag kan inte sluta gråta över mitt misslyckande. Bara jag tänker på det börjar jag gråta. Fyfan. Helst av allt skulle jag bara vilja skita i skolan och ta tag i det nästa år känns det som. Jag orkar inte. Känns så jävla fel.

19:59

Känner mig skitnervös inför morgondagen. Seriöst. Tänk om man hamnar i värsta skumma klassen, eller om ingen vill vara med en. Tänk om ingen vill vara med en. Tänk om allt bara känns felfelfel. Fick panik tidigare idag, jag fick ångest över att jag hade valt HR, jag vet ju inte ens vad jag vill bli så varför valde jag det? Jag kommer inte trivas där! Hade varit smartare med sam eller natur eller nåt åt det hållet. Men, tänkte jag, jag ska ge det en chans. Försöka. Inställd på att det ska bli bra. Det kan ju bli hur bra som helst. Hoppas det.
Nervositeten sliter sönder magen inifrån, jag känner mig skitäcklig och vet inte vad jag ska sätta på mig imorgon. Ångest.
Jag ska kolla på Extreme home makeover och sen gå och lägga mig, så jag är utvilad imorgon. Hålla tummarna för att morgondagen blir bra.

Last day in freedom

Sista sommarlovsdagen idag då. Det är tillåtet att gå omkring i dom fulaste men skönaste mysbyxor man har och slapp t-shirt. Det är tillåtet att ha skitigt hår i en slarvig tofs, det är tillåtet att käka popcorn till lunch. Det är ju sista dagen på jäääääääättelänge man kan göra det, så det är bäst att passa på.
På ett sätt är det skönt att få lite rutiner igen, men ändå skulle det inte göra mig något att ha sommarlov ett tag till. Jag vet inte ens om linjen jag har valt passar mig, om jag skulle ha valt idag skulle jag nog inte ha valt den, men vi får hoppas att HR passar mig. Det kan ju bli skitkul, vem vet. Ska bli kul att träffa lite nytt folk iaf, men tänk om ingen vill vara med mig? Jag är ju rätt blyg men får försöka att glömma det imorgon.. Vill ju försöka göra ett bra första intryck. Undrar bara vad f*n man ska ha på sig, min garderob skulle verkligen behöva en uppdatering. Men är man pank så går det inte. Jag får rota fram något någorlunda normalt ikväll så jag inte står där imorgon 10 minuter innan bussen går och får panik. Jag vet hur det kan vara.


Dom här kommer sitta på mina fötter imorgon i alla fall. =) Love them!

Andra new moon-trailern

The Twilight Saga: New Moon 'Meet Jacob Black' Preview in HD

Motorcykelcraschen ser otroligt töntig ut, men ändå. Jag dör.

All star


Dagen har bjudit på en jävla massa regn. Mysigt att cykla till jobbet i det måste jag säga. Förutom jobbat så har jag städat min garderob och fixat lite i mitt gamla rum som jag använder som förvaringsplats typ, och så har jag varit i lillstan med mamsen. Fick äntligen mina efterlängtade converse. Har suktat efter dom i typ ett år men nu är dom mina! Vita vita vita! Undrar bara hur länge dom håller sig vita... Ehm om jag känner mig själv rätt så är dom skitiga efter första användningen men skit samma, får väl tvätta dom varje dag då. Är helt kär i dom. Pallade inte ta en bild så jag tog en från google, känner mig lite lat idag, hehe. Snygga är dom i alla fall!
Nu ska jag gå in och kolla om det finns något gott, när skolan börjar får man ta tag i maten lite, och inte bara äta massa skräp.. Men bara en lovdag kvar, så det är bara att käka på. Haha.

Jag kommer sakna er


Dessa tre underbara människor ska/har lämnat oss på lilla Rådmansö och flyttat ut i stora världen. Anna till Uppsala, Emil till Åre och Elin till Borås.
Jag kommer sakna er, glöm mig inte, och kom tillbaka!!

Estockolmo

Väckarklockan ringde 07.30, och klarade knappt av att gå upp ur sängen. Hur ska jag klara av att gå upp ännu en timme tidigare när skolan börjar? Fast då kanske jag inte ska sitta uppe halva natten, men jag hade inte tänkt göra det igår heller, men medans jag satt och väntade på Anna så började jag kolla på Twilight vilket ledde till att jag var uppe halva natten..
Stockholm idag då, jag köpte inget mer än örhängen, hittade en jacka på Jc, det var rea på den så istället för 600 kostade den 180. Och hur mycket pengar hade sara? 80. Yay. När jag kom hem letade jag igenom hela mitt rum, alla väskor och under sängen, men lyckades inte skrapa ihop mer. Så jag får glömma den. Synd, för jag skulle behöva en ny höstjacka och det skulle vara ett riktigt kap. Och inte får man pengar på ett tag, så den lär ju vara borta då. Skulle nog ändå inte kunna åka in till stan igen nu eftersom jag jobbar imorgon, men endå.

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, men inte blir det en hemmakväll iaf. Typ sista kvällen man kan va ute ju! Ska nog till Sofi tror jag, och träffa Anna! Hon flyttar ju imorgon, egentligen idag men hon kom tillbaka och åker imorgon igen.

23:40

Middag hos Anna igår. Vi var ett gäng, Anna, Sofi, Emma, Philip, Lukas, Linus, Emil, Emil, Rasmus, Kenny, Kevin, Johanna, Jennie och en kille jag inte vet namnet på. Några grillade, men själv åt jag bara chirre och choklad. Vi provade iof på att grilla det med, men chipsen brann bara upp...skumt. Haha. Trevligt var det iaf, men var riktigt trött så Sofi och jag drog hem vid typ halv 12. Hann med att bada och umgås lite iaf, själv tog jag inte mycket bilder, Emma tog flera men några hamnade på min kamera iaf, så jag tänkte bjuda på dom. Enjoy!


Grillmästaren himself!










Cupcakes

Dagen började hemma hos Sofi, åkte hem rätt tidigt eftersom bror med tjej skulle komma på besök. Slängde mig in i duschen och sen bakade jag cupcakes. Jag trodde dom skulle bli totalt misslyckade men dom blev helt okej, kanske inte världens vackraste och godaste men helt okej för att vara första gången. Dom uppskattades i alla fall av alla men man blev ju något mätt efter två stycken, belive me. Vi kollade på En shopaholics bekännelser, jag trodde den skulle vara bättre än vad den var, inte direkt en film jag skulle se om och om igen. Åkte till Vretaaffären och köpte 200 hårspännen (ni vet såna små svarta som man alltid tappar bort) för 20 spänn, och en Maitosuklaa. Sen dess har jag praktiskt taget legat död i soffan. Jag är helt slut i kroppen, ingen energi. Skulle kunna somna på studs, men tror jag ska kolla på en film först. Det blir nog så.



Avskedsfest - bilderna säger allt.















Riktigt roligt igår. Jag lyckades tagga till och var otroligt taggad hela kvällen, till och med när alla åkt hem. Så trevligt har jag inte haft på länge. Tack för kvällen alla sötnosar, och jag kommer sakna er som flyttar grymt mycket! Anna, Elin och Emil, DONT DO IT! Jag hoppas iaf att ni kommer hem ofta, för det här måste vi göra om!
Sofis och min flyttpresent till festprissarna var oerhört populära, och alla gick runt och viftade med dammvippor hela kvällen. Numera kallas dom partyvippor.

Fantasi

Har lyckats övertyga mamma men nu är hon surare än någonsin. Göllegöll på henne. Hon gjorde mig ännu mer otaggad. tack. Försöker tagga till med lite gamla partyhits men det går inget vidare, satte nyss på Jag är en vampyr och känner mig redan mycket mer taggad. Love that song!
Ska försöka få mamsen på bättre humör, och byta kläder, så länge kan ju alla som behöver tagga till lyssna på den här låten. TAGG. Haha.


Måste. Tagga. Till.

Efter två timmars ogräsplockning och en rätt lång cykeltur både till och från Rådmanby var jag rätt slut kan jag säga. Jag hoppade direkt in i duschen och sen lagade jag snabbt köttfärssås och spagetti, och slängde bokstavligt talat i mig maten. Gött. Nu sitter jag här proppmätt och funderar på vad jag ska sätta på mig ikväll... hmmm... No idea.
Kände mig sjukt taggad i morse men nu känner jag mig rätt otaggad. Sängen känns lockande.. Men nej. Måste. Tagga. Till. Ikväll ska vi ha kuuuuul!! Måste även försöka övertala mami att både skjutsa mig till Elin och hämta mig. Good luck.
Ska gå och rota i garderoben nu, puss!


Lyssnar på Jag är en vampyr för 100 gången

Känner mig jäkla äcklig just nu, och är i stort behov av en dusch, men icke sa nicke. Ska iväg och rensa lite rabatter snart så duschen får vänta tills efteråt.
Ikväll blir det ju avskedsfest hos Elin, tre av mina kära vänner ska ju flytta ifrån oss, sjukt sorgligt, kommer sakna dom alla grymt mycket. Ikväll blir det avskedsfest iaf och jag tänker tagga till så jag är på gott festhumör. Vill ju inte sabba sista kvällen med dåligt humör. Undrar bara vad f'n man ska sätta på sig, det är alltid samma problem. Hoppas jag hittar nåt fint.. vilket jag inte lär lyckas med.
Nej nu ska jag fixa mig, och sen cykla till Rådmanby och jobba. Hurtig jag veeeeet.
xxx


Jag älskade den där tröjan jag lånade av Sofi, måste checka om den finns kvar att beställa.. jag vill ha en! =P

Keep moving on, we can still be strong

Sitter just nu och väntar på att iTunes ska laddas ner, späännande. Undrar om jag är smart nog att fatta dethär, hehe... Kom nyss hem iaf, och måste säga att det är skönt med en cykeltur på morgonen, fast man blir rätt hungrig, trots att man just ätit frulle.. Hehe fettot herself har pratat.
Jaja, gårdagen var trevlig, hårfärgning, nagelfix.. Anna var nog den enda av oss som var helt nöjd med sitt hår, hon blev superblond. Jag blev möörk, typ brunsvart, som jag haft förut... Sofi blev missnöjd, enlig henne blev hennes grått, men det vart typ askblondt. Jag tycker det var rätt fint men hon ska nog bleka det som anna today. Vi kollade på I taket lyser stjärnorna, shit vad "tsatsiki" har blivit snygg btw! Eh ja. Sen kom Micke förbi ett sväng, och sen däckade vi vid 1.


Min nya bebis =)


Mamma var generös igår, där ser ni även vad vi tjockade i oss igår.


Frukost =)

I taket lyser stjärnorna

Sitter med hårfärg i håret hemma hos Sofi. Både jag, Anna och Sofi färgar håret nu, vågar man kolla in resultatet..? Ska nog inte bli så stor skillnad på någon av oss men endå..
Var och handlade med mamma idag, och fick en del behövliga småsaker, och så köpte jag en ipod! Ville ju ha en röd men det fanns tydligen inte längre, så det fick bli en lila istället, den var rätt fin den med. Är glad att jag har en iaf, längtar till jag får fylla den med massa bra musik också =)
Ska gå och vara lite social med flickorna, pusshej! =)


What I`m going through is hurtful

Det blev en lugn filmkväll med Anna hos Sofi igår. Eller ja, så lugn den kunde bli när anna var hyper.. Jag försökte kolla på en beckfilm men det gick ju inget vidare när Sofi sitter och läser högt, jättehögt, vad alla skrivetr på msn, och Anna som sitter och smaskar högt i ens öra och kittlar en under fötterna. Hehe tack brudar! Kul hade jag iaf, och vi svullade som vanligt... Idag har jag först spelat kortspel på datan medans jag väntade på att flickorna skulle vakna, sen hjälpt Sofi att möblera om lite, och sen tog jag mig en promenad hem. Yes jag gick hem från Sofi, det tog 40 minuter, fast då stannade jag iof och pratade med Emma och Jennifer i södersvik ett tag. Dom skulle ta bussen men jag pallade inte betala 30 spänn för att åka tre hållplatser, jag gick istället. Kom hem vaaaaarm, duschade och nu sitter jag här, ska nog gå in och laga lite lunch och sen åka in till norrtälje med mamsen, ipoden kan bli min idag (!) Wohooooooo! Hoppas bara den finns i röd nu, annars dör jag. Ska nog även köpa hårfärg och färga håret idag, har fått en jäkla utväxt nämligen..
Nehej, nu ska jag gå in och laga lite taco, see you! =)

Tisdag och jag är 1100 kronor rikare, ipoden kanske blir min?

Dagen började rätt tidigt, väckarklockan stod på 9 så vi gick väl upp halv 10, käkade frulle, borstade tänderna.. ja allt detdär man gör på morgonen. Åkte ner till Gräddöaffären och käkade glass med Philip Lukas och Emma, sen åkte vi hem till Emma, sen ner till Räfsnäs och hämtade Anna och åkte hem till henne, jag åkte och jobbade, åkte tillbaka och sen åkte vi hem. Typ.
Hjälpte mamma, lagade mat, och sen har jag kollat på tv, ungefär..
Vet inte vad som händer ikväll, men vädret är inte det bästa och det är typ redan kolsvart ute.. så en hemmakväll kanske?Det visar sig =)
Nu ska jag fortsätta kolla in lite roliga klipp på youtube tills jag vet vad som händer ikväll, måste ju hålla mig vaken haha.

Dags att söka hjälp kanske?

Sitter och kollar in massa videor på youtube, och hittar den här gamla godingen. Har sett den ett antal gånger förut, och garvar varenda gång. Det här kallar man ett galet fan. Blir man sådär är det fan nästan läskigt, haha. Man hoppas nästan hon överdirver, för sin egen skull. Jag och Anna tyckte vi var knäppa när vi såg new moon trailern, vilket vi också var, men vi kommer inte riktigt upp i den här tjejens nivå, som tur är. Hahahah. " I. LOVE. IT."     Ahahahahaha...


Lite snabbt om dagen.

Det blev en sväng in till Sthlm idag, Sofi skulle till Käftisen och jag hänkade. Blev lite shopping på rean och en sväng förbi donken också innan vi skulle hem. Hjälpte päronen med att bära ved, käkade middag, duscha.. Mer än så har jag inte hunnit med idag. Jag har inte så mycket mer att skriva heller, har blivit riktigt dålig på det här, så jag bjuder på lite bilder på det jag köpt istället.


Svarta jeansleggings, Gina Tricot 199:-


Linne med ficka, Gina Tricot 129:-


Linne, Gina Tricot 49:-


Linne, gissa varifrån, 49:-


Sjal, Indiska 32.50:-



Kor på rymmen




Hahahaa. Wtf?
Låg nyss ute på altanen och stekte, lyssnade på musik, käkade glass... och så ser jag en jäääkla massa kor komma gåendes, vissa till ängen mitt emot vårat hus, och en ko gick upp på vår tomt, precis bredvid mitt hus och börja käka på gräset. Där sitter jag i bikini och blir utstirrad av en massa kor, den på vår tomt såg ut att kunna hoppa på mig när som helst. Jag undrade vad fan jag skulle göra, jag hade minst 20 kor utanför och ingen annan människa i närheten. Som tur var kom bonden typ på en gång och ropade på korna, så dom gick väl hem igen. Vågade inte fota när dom var närmast, eftersom det såg ut som dom skulle hoppa på mig när jag tog upp kameran, haha. Blev något förvånad, men det är inte första gången vi får påhälsning av korna.
Kommer ihåg för några år sen, jag var rätt liten, och skulle gå ut en morgon. När jag öppnade dörren stod en ko precis nedanför trappan och stirrade rakt på mig, snacka om att jag blev rädd. Heheh...


I hate myself today

Dom senaste kvällarna har spårat totalt, om ni frågar mig. Kanske inte för mig, men för andra, men det har ändå drabbat mig. Är väl "för snäll" som någon sa. Även om man bara vill skita i det och ha kul, så kan jag inte. Det slutar bara med att jag ändå sitter själv och ingen vill vara med mig. Jag fattar. Jag är sjukt tråkig, så tråkig att jag blir trött på mig själv. Jag är för blyg, är så rädd för vad alla ska tycka, men vafan tycker alla när man sitter och ser sur ut i ett hörn? Inte skulle jag vilja gå fram och prata med mig själv när det är så. Men jag märker, och jag vet. Jag förstår er. Jag är så trött på mig själv. 

Gårdagen var rolig, på dagen iaf. Lunch på Roffes, och sen blev det Infjärden med Anna, där Emma, Linus, Philip, Lukas, Martin och Kevin var. Förlåt om ni inte ville vara med här, men nu fick ni det iaf. Jag hade inte tänkt bada eftersom jag inte hade några badkläder, men Linus och Emma puttade i mig ändå. Med kläderna på och allt. Heheh. Sen åkte vi hem till Anna där jag fick låna kläder, sen gick vi ner till Fotbollsplanen och var där ett tag. Åkte tillbaka och badade hos Anna, var egentligen tänkt att vi skulle till Infjärden och bada igen men det blev så sent så det blev inget.
På kvällen blev det fest hos Jennifer eftersom hon fyller år idag. Grattis gumman! 

Idag blir jag helt emo, men det känns rätt skönt att vara själv och bara vara. Trodde päronen skulle göra mig sällis idag men dom dissar mig, så jag får ha så roligt med mig själv. Egentligen rätt skönt att slippa försöka vara trevlig, eftersom jag ändå bara misslyckas.






och vem blir inte ful i 60 watts ljus?

Jag trodde att det skulle ta lång tid att laga datan, men den är redan hemma igen! Fast den behöver sig en rejäl omgång, uppdateras om helt typ (okej jag kan inget om datorer men nåt sånt iaf), som tar längre tid, men det skulle fixas senare. Ljudet fungerar iaf nu och jag är happy, kan lyssna på musik på datan igen, använda youtube! Ljudet har varit trasigt i typ ett år, så ni kanske fattar vilken lycka. Jag hade tom glömt bort hur ljudet när man får ett meddelande på msn låter, men det är visst jäkla irriterande så jag lyckades få bort det iaf. Hehe.
Tack till Nalle för hjälpen!

Har precis duschat, ska snart fixa håret och sminka mig, sen blir det till att rota fram något klädesplagg som ser någorlunda normalt ut och fara iväg på "förfest" hos en vän (guess who) och senare dra vidare till Martin där det är fest på g.
Vi var hos Martin igår också, då var det dock lite halvstelt, "begravning" som Robert sa. Det hände inte så mycket, några av pojkarna som var lite överförfriskade badade näck mitt i natten, hehe. Åkte hem runt 1-2 och kollade på Stockholm Boogie, skum och rolig film detdär! Jag låg och garvade för mig själv i Sofis soffa, eftersom hon somnade halvvägs in i filmen, ovanligt...


Kvarnudden nästa!

God dag! Vill bara säga att min dator är på lagning hos Mattssons så det blir inte så mycket uppdaterat nu på ett tag. Tänkte bara slänga upp lite bilder på lite nya grejer jag köpte idag, eller ja, kläderna är beställda från H&M och kom idag, och så köpte jag ett par skor på nån random skoaffär, minns ej vad den hette. Dom var inte speciellt snygga men riktigt sköna, och jag behövde ett par såna.

 
Skjorta 199:-
 
Kofta 149:-
 
Topp 69:-

Tröja 199:- 

Skor 100:-

Tack mamma!


SunShaft-God bless summer

Kom precis hem från jobbet. Varmt, svettigt, äckligt, jobbigt... ingen höjdare detdär. Tur att jag inte jobbar oftare än vad jag gör.

Jag spenderade ungefär en timme till att försöka lägga över mina bilder på cd-skivor, och till slut fattade jag att problemet var att skivorna hade waay för litet minne. Ringde mamma, tänkte tvinga henne att åka in och handla idag så jag kunde köpa skivor med större minne, men hon som alltid låter överglad i telefon lät superstressad så jag ville inte tjata, får köpa skivorna imorgon istället.

Nu vet jag inte riktigt vad som händer, ska nog ta en dusch, men först dricka några liter vatten och käka något... Hehe. Bye!


Ny design

Jag kände att den andra inte riktigt passade mig, den här är bättre. Färgerna är mer "jag". Headern är däremot skitful, men det får fixas senare. Ni få som läser det här får stå ut med den.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, jag ska iväg och jobba men det tar ju inte så jääättelång tid, men sen vet jag inte. Ska försöka mig på att bränna ut alla bilder på skivor så jag har dom i tryggt förvar så jag kan ta datan till Nalle, han ska nämligen försöka laga den. Om han klarar det är jag honom evigt tacksam.
Kvällen ska nog tillbringas med ungefär samma människor som igår, då jag först var med Annabanana, sen mötte Sofi och åkte till kvarnis där det var massa folk, orkar tyvärr inte rabbla upp alla namn, sorry. Det var kul, jag var hyper dagen till ära. Trevlig trevligt. Slaggade hos Sofi, vi kom väl hem vid halv 2 tror jag, gick upp 8 (!) eftersom Sofi skulle iväg, jag hoppade på cykeln och åkte hem. Sen dess har jag i stort sett legat i soffan halvdöd och kollat på barntv. Nu ska jag gå och hämta posten och sätta mig i solen en stund, intresseklubben antecknar... see ya!






Och som avslutning fick ni en het bild på en något övertaggad Sara med ett ass som liknar big mama, men den bjuder vi på. Hoppas den förgyller er dag, haha.

I don´t know why I don´t like mondays

Det blev ingen promenad för mig, istället hjälpte jag pappsen att klippa gräsmattorna, och det är ju motion det med, plus att han blev lite glad och fick hjälp. Jag är så snäll. Nu knorrar min mage, och jag funderar över vad jag ska stoppa i den. Det blir nog en macka eller två. Fast jag ser nu på klockan att det är dags för middag, så får se vad jag hittar på.
Kvällen/natten ska tillbringas med Sofi och folket som är vid Kvarnudden, dit vi tydligen ska. Inte mig emot hehe. Hoppas det är mycket roligt folk där idag, jag tar med kameran för härliga bilder! Såg mig just i spegeln som hänger till vänster om mig och insåg att mitt hår behöver sig en omgång, och att en väldigt vacker finne mitt i pannan har sett dagens ljus. Gött. Måste besöka badrummet innan jag drar iväg så jag inte skrämmer bort alla, hehe.
Nej nu ska jag stoppa något i magen, puss.



Här är det meningen att man ska skriva något fyndigt.

Aloha!
Efter 11 timmars sömn vaknade jag fortfarande trött, men ville inte sova bort hela dagen så jag gick upp, gjorde smoothie och satte mig och läste tidningen. Borstade tänderna, la mig i solstolen och stekte ett tag. Problemet är bara att jag får så jäkla ont i huvudet när jag är i solen, så jag gick in och kollade på lite tv. Lagade mat, var ute, kollade lite mer på tv och nu sitter jag här. Dagen går utan att man egentligen gör något. *snyft*. Borde kanske röra lite på sig, får se om man pallar.. Är otroligt sötsugen och skulle inte säga nej till en påse plockgodis, men icke sa nicke, det är måndag (iiiinte äta godis i veckan..) och ingen affär finns nära till hands (nackdel med att bo på landet..). Nej jag ska ta och ta en promenad nu tror jag, och sen försöka bota mitt sötsug, antingen genom att banka mig själv i huvudet tills det slutar, eller helt enkelt äta något sött... Jag tror mer på det andra alternativet.
Sofi frågade om jag ville göra något ikväll, och trots att jag är lika trött som igår (how can I be?) så hänkar jag såklart! Alltid kul att träffa vänner. Jag vill inte slösa bort dom sista veckorna på sömn, sova kan man ju göra nån annan gång!


Don´t dream your life, live your dreams!

Bloggen har verkligen blivit lagd på sidan av nu på sommaren, men det är ju faktiskt sommarlov så datan kommer verkligen inte i förstahand. Jag är bokstavligt talat nästan aldrig hemma heller så. Idag har jag varit halvdöd, legat i soffan halva dagen och degat, jag mår inte bra av att sova och äta konstigt, min kropp behöver sina rutiner tillbaka tror jag. Allting krånglar.
Jaja, dagen började i Sofis soffa, jag hoppade direkt på cykeln och drog hem, tanken var att jag skulle till arenan och kolla på fotboll, men så blev det inte.. Lagade i alla fall en supergod fisklunch och tillbringade ungefär resten av dagen framför den fyrkantige. Love Inc, Tyra Bank show, It takes two... Yes där har ni min dag.

Gårkvällen började hos Sofi, vi gjorde oss iordning tsm, och åkte senare ner till Gräddö och väntade där med Emma, Philip, Lukas, John, Martin, Kevin och Madde. Vi drog till Martin som fyllt år, där var det massa folk, både nytt och gammalt, det sköts raketer, dansades... Det typiska är att man alltid är så stel och tråkig tills på slutet precis innan man måste hem, då släpper man lös och dansar. Varför inte släppa lös och ha skitkul från början? Får börja med det!

Kvällen ska spenderas hemma, lungt och skönt. Förlåt om jag är tråkig, men jag behöver verkligen en lugn kväll med mycket sömn, jag pallar inte med något annat. Jag vill verkligen ha lika kul resten av sommarlovet som jag har haft den senaste veckan, med mycket kompisar, fester, everything! Men jag känner att för att palla det måste jag få vila lite, jag är inte van vid att flänga runt hela tiden, vara vaken halva natten, knappt sova, knappt äta... Jag behöver lite chill, sen är det fit for fight igen! Hehe.

Nej nu ska jag gå och kolla om det finns någon bra film att se, och kanske käka något (fetto I know), sen blir det sova! godnatt!


Proffskock eller? Haha det blev grymt gott iaf!


Innan vi åkte till Martin fördrev Sofi och jag tiden med att ta lite egopics, väldigt ovanligt ;)


En av Sofis syrror har den här texten på sin vägg (Ida eller Carro, jag är inte säker hehe) och det är verkligen något jag borde göra. Istället för att vara så blyg och stå i ett hörn, och knappt våga prata med dom man vill prata med, släpp lös, och våga vara social! Varför drömma om det som faktiskt kan bli sant?

Låt bilderna tala för sig själva











RSS 2.0