sprucken ruta

måndagen flöt på ganska bra, en rolig dag! känns dock tungt att tänka på att det bara är måndag.. fyra dagar till helg!
dagens roligaste händelse var nog när vi hade rast och stod och kollade på när den andra klassen hade styckning i köket. det var liksom fönster emellan oss och dom. och jimmy tänkte vara rolig och trycka upp arslet mot fönsterrutan. fönstret gick sönder! haha. fail på honom, nu får han betala ett nytt stackarn.

imorgon har jag då sovmorgon till 12:15, känns helt okej. att jag sen jobbar 17-23:00 känns ju inte lika okej. inventering. kommer bli grymt jobbigt att gå upp på onsdag morgon, och ännu jobbigare att jag jobbar 17-21:20 då. kommer vara död efter den här veckan!

städa städa städa



lördagen spenderades i huvudstaden med systrarna karlsson och emmy. jag hade inte tänkt köpa någonting men kom hem med två skjortor och en sjal. tänkte egentligen bara köpa en skjorta men kunde inte bestämma mig för vilken jag ville ha så det blev båda.

idag har jag ägnat mig åt att städa. på förmiddagen hos jensen och sen gick jag loss i mitt hus. det var riktigt äckligt, en halvmeter damm och trettiofem döda getingar utspritt överallt. ungefär. nu är det i alla fall superfräscht, ska snart hoppa in i duschen och sen blir det filmkväll! tjohoo!

lovekiller


var och käkade middag med flickorna igår, mysigt! :D

om jag ska vara helt ärlig så har den här "energiveckan" varit rätt nice trots allt. man har inte gjort något vettigt, mest flummat runt med alla och lekt (har varit på fett bra humör!), men det behövdes efter sommarlovet. har fan saknat alla :o
nu är den i alla fall slut, nästa vecka börjar schemat! träningen (oh vad jag har längtat!!) och bara-äta-skit-på-helgerna börjar då också! önska mig lycka till!


räkmackan

fick nytt busskort idag som funkar. yaay!
gled ner på stan efter skolan med mina tre pojkvänner som till slut blev fem, vi hängde i spelbutiken och sen utanför cafe kanelbullen. galet knäppa dom är, så man har ju inte tråkigt direkt!
längtar inte direkt till imorgon då det blir föreläsning halva dagen. känner mig som världens räkmacka, gör fan ingenting egentligen, glider bara runt i korridoren den mesta av tiden. bra start sara!


sofi, marcus och robin idag på debatten med politikerna. smiter man iväg på toan en stund hittar man såna här godingar på mobilen sen, hehe :P


miljövecka

den här så kallade "miljöveckan" vi har just nu känns så extremt oseriös. man bara glider runt, gör inget speciellt. vad är det för fel med att börja med schemat på en gång lixom?
vi åkte ett par stycken till sthlm idag och gick på en en och en halv timmes "snuskvandring". helt jävla värdelöst. en tant pratade om hur det var förr, hur äckligt det var. det mest intressanta var att hon hade strumpor i sandalerna. hur tänkte hon där lixom?
jag, emma, marcus och alexander gick till donken efteråt och käkade lite och tog sen bussen hem till norrtälje. trevligt trevligt!


allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om


har jobbat som ett djur hela helgen. men det gillar vi!
i fredags efter långpromenaden med klassen lekte jag sofi och pierre nere i källaren innan jag åkte hem till sofi. vi hämtade upp nils på vägen, så nu bor han hos henne ett tag. blev filmkväll med pontus på kvällen, vi såg remember me (för tredje gången) och åt massor med godis. nu blir det lite film och sen soova, tagga för skolan imorgon!

god morgon


Mot norrtälje och ruriks skepp..? Långpromenad med klassen sen grillning, tjoho!

REMEMBER ME

Första skoldagen idag då. HR09B, vi är lite...udda om man säger så. Saknar gamla klassen.
Jaja, var i skolan knappt två timmar, fick busskort, schema osv. Schemat ser rätt bra ut, måste bara försöka ta bort någon turismkurs för annars kommer jag dö. Gick på stan med Frida, Sofi, Steffy och Ivan efteråt, och jag köpte faktiskt ingenting!

Igår åkte ju jag och Sofi till Täby. Efter lite shopping, jag köpte svarta jeans och underkläder, fick vi för oss att vi skulle gå in i djuraffären och kolla. Det skulle vi inte ha gjort. När vi kom ut därifrån hade vi Nils med oss, en guldhamster. Jag vet, wtf, men han var så söt där i sitt lilla hjul. Så ja, nu har man delad vårdnad om Nisse. Vet inte om jag tycker det är så jättekul längre...haha...men han är ju söt iaf.


Den här låg i brevlådan igår, den var galet bra! Jag grinade som ett barn mot slutet, fan vad jag hatar när filmer slutar sådär!

love the way you lie



Blev en del shopping för min och Fridas del de senaste dagarna. I måndags drog vi till huvudstaden och igår tog vi en sväng i norrtälje. Tanken var att jag skulle hitta en fin tröja och ett par svarta jeans. Kanske ett par skor. Som ni ser blev det inget utav det, men en hel del annat.
Mellan shoppingdagarna hann vi med en filmkväll med varma mackor, såg Horton, och mina vänner har ni inte sett den, se den! Så gullig film, med ett väldigt bra budskap.
Idag blir det Täby med Sofi, inte för att jag behöver shoppa, men Sofi ville dit så klart jag hänkar. Varför sitta hemma och dega sista sommarlovsdagen? Nä då gör jag hellre nåt, även om vädret suger.
Dags att leta fram paraplyet (?) och bege sig mot bussen, hejdå hejdå hejdå!

DANCE DANCE DANCE

Lördagskvällen blev faktiskt riktigt lyckad. Den spenderades ute i Bergshamra, byx-patriks bror fyllde år, så där var det drag. Jäkla massa folk. Inte den bästa Dj'n (?) kanske, men äh vafan vi hade galet kul ändå. Hade kvällens heting framför ögonen (jag skojar inte, helt sjukt) men då kastar sig johan fram och "räddar" mig. Tack vännen...
Sov hos världens bästa bror, det var 100 grader inomhus, någon låg och hostade två decimeter ifrån mig (hmm veem kan det vara..? :P) och så var det en liten busig katt som kurrade hela tiden. Sov extremt bra! Så nu blir det en dag framför tv'n typ. Men först, en låång dusch! :D

Kameran låg någonstans längst ner i väskan som stod jag vet inte var hela kvällen så några bilder blev det inte. Slänger in en från volleybollturneringen istället, skola snart ju :P


pick yourself up, don't blame the world


Sitter och äter yoghurt med morfars färska hallon i. Inte helt fel!
Idag har jag inte gjort så mycket, kollade på Alice i underlandet till frullen, tog en lååång powerwalk med musik i öronen efteråt. Skönt att få röra lite på sig!
Mamma och jag klickade hem lite filmer nyss, bland annat Remember me. Omg hihi. Kan knappt vänta tills den hamnar i brevlådan, fast det tar nog ett tag eftersom den inte ens släppt än.
Och vad händer en fredagskväll som denna? Fest eller hemmakväll? Eftersom jag är helt död efter den här jobbveckan så dissar jag nog festen (sryy!!) och kör en hemmakväll, ser på Avatar och käkar popcorn. Men först blir det lite småstädning med hög musik här i stugan och sen grillning. See ya!

neutron star collision

Måste verkligen ta tag i träningen igen och sluta äta så mycket skit, mår verkligen inte bra av det här! Skönt att skolan börjar snart, då är det nära till gymmet!
Jobbade för sista gången den här veckan idag, sorgligt även om det är riktigt skönt med lite ledigt.
En av alla positiva delar av mitt jobb är att jag ser en hel del snyggingar varje dag. Ibland får man verkligen anstränga sig för att inte dreggla. Idag var det en riktig goding som handlade av mig, jag fick verkligen koncentrera mig för att sluta stirra. Man ville bara peta i hans hår. Haha.
Efter jobbet åkte vi till morfar, jag lekte lite med Glenn och den andra hästen jag-aldrig-kommer-ihåg-vad-den-heter och plockade hallon. Nu är jag praktiskt taget död. Måste. Sova.


saknar köket!

give me fire



Efter 6 arbetsdagar i sträck måste jag säga att jag var ganska trött. Underdrift. Kallprat med ett hundratal människor varje dag grötar till det i skallen liksom. Men jag gillar't, så inget illa menat. När jag inte jobbar längtar jag nästan dit, så tur att jag jobbar imorgon igen, haha.

Såå, på min lediga dag idag, tog jag ingen sovmorgon. Nepp. Istället åkte jag till farmor och spenderade dagen där. Vi hade riktigt trevligt, lagade mat, åt, pratade om allt möjligt och rensade ur hennes skåp. Jag fick med mig massor med glas, skålar, tallrikar mm. Fattas bara lägenhet nu, haha. *önskedröm*
Var även och beställde tid för handledarkurs imorse, så snart blir det åka av! ;)

If it's melted, it's ruined


Har länge tänkt prova på Ben & Jerry's, men det har liksom aldrig riktigt blivit så. Men nu tyckte jag att det var dags, så Frida och jag bänkade oss framför Sex and the city 2 med varsin sked och glassburken. Och den var faktiskt god, riktigt god!

Igår var det blixtar och dunder, som om någon hade missat det liksom. Det är ganska faschinerande måste jag säga, häftigt när himlen lyser upp av blixtrar, åskan gör så att lamporna blinkar och regnet öser ner. Inte lika coolt när ens kompis blir livrädd och slänger igen dörren på en. Fint blåmärke. ;)


long before rock'n'roll


Två veckor kvar av sommarlovet och vad har hänt med vädret?? Känns som höst! (vilket det visserligen snart är också men jag vill ha liiite mer sol!)
Jag jobbar på, när vädret suger är det gott med folk och alltså mycket att göra. Det är inte helt fel.
Nu ska jag städa lite här, det behövs! Senare ikväll åker jag nog hem till sofi :D Imorgon är jag ledig, då blir det shopping med friida och så har jag en klipptid, finally!


-----

Var med om en jävligt obehaglig sak igår, jag och Sofi hade varit på bio och skulle cykla hem. Är halvvägs hem (alltså mitt ute i skogen, mitt i natten) när det kommer någon på moppe utan lyse, har åker förbi jättenära, vänder och åker förbi igen och har med sig två vänner. Dom håller på och fjantar sig men åker iväg. Inget mer med det. Åker en bit, ser en grön jävla lampa mitt ute i skogen. Tänk på att det är kolsvart ute. Lampan börjar blinka. Sen blixtrar det till några gånger, en kamerablixt, någon fotade oss, när blixten lös upp såg man att det stod någon mitt i skogen och fotade, mot oss. Mitt i natten. Fick smått panik, vafan var dethär lixom. Började cykla galet, då hör vi hur dom ropar efter oss. Nu tar vi dom!. Jag kanske har sett för många skräckfilmer, men det här var då inte trevlig när man är ensamma mitt ute i skogen. Vafan ska man göra lixom? Cyklar som galningar med hjärtat i halsgropen, kommer fram till någons uppfart med massa bilar. Stannar för att ringa någon. Då hör vi att dom faktiskt kommer efter oss. Slänger ner cyklarna bakom en släpkärra och gömmer oss halvt under den. Dom åker förbi, flera gånger, och letar efter oss. Tillslut ger dom upp och vi blir hämtade.
Vad är det för jävla puckon som inte har ett liv? Vad ville dom? Skrämma oss? Något värre? Man vet ju fan aldrig.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen packa ihop lite grejer, flyttar hem till Frida den här veckan. Hennes päron sitter på ett plan mot grekland nu. Är ju lagom avis. Men vi kommer ha det galet kul! Synd bara att jag ska jobba så mycket just den här veckan.. men men, mot duschen nu!

RSS 2.0