this years love - david gray


Sofi har tjatat och tjatat och tjatat om att jag ska bloggeliblogga, men eftersom jag inte haft något speciellt intressant för mig eller några skojjiga bilder att visa så har det liksom inte blivit av. Har det ioförsig inte nu heller men ändå sitter jag här.
De senaste dagarna + helgen har jag jobbat röven av mig, knappt sovit alls, pluggat som en idiot och även hunnit med att ha riktigt mysigt och kul med både släkt och vänner. Har även klämt in övningskörning, frisörbesök, träning och storshopping med mor min.

Nu tänkte jag packa ner halva mitt liv i en väska och sen kolla nån film. Imorgon väntar äventyr och jag känner på mig att torsdagen kommer bli kanoooon! Pusssss

NÖJD NU SOFI?? ;)


I can't belive that this is the last time




Lite bilder på de senaste inköpen. Lite "finkläder" eftersom det vankas rätt många festligheter såhär på vårkanten, och även en del annat välbehövligt skit. Bland annat världshistoriens absolut fulaste laptopfodral med hundar(?) på, men eftersom det var det enda i rätt storlek som inte kostade apmycket fick det bli det. Who cares liksom. 

Har haft en rätt skoj dag. Hade inga vanliga lektioner, fick hoppa in och servera eftersom treorna var ute på äventyr, vilket var skönt på ett sätt men hade egentligen veerkligen behövt gå på engelskan. Ligger lite efter kanske.. :P
Efter skolan blev det gym med Fridaa, Linus gjorde nya fina träningsscheman åt oss så nu blir det lite roligare att träna. Kör på imorgonbitti igen, fast då kör vi allihopa right!?

Nu ska jag springa in i duschen och sen slänga mig framför tv'n, imorgon ska vi fira Marcus som fyller hela 18 år och sen jobbar jag heeela helgen. Så alla vet liksom ;) pussar :*

I'll always be around


Hade en riktig skitdag igår, allt gick bara felfelfel. Idag har däremot varit en bättre dag. Ledig, fast ändå inte. Vaknade vid 9, gjorde frulle och satte mig direkt vid datorn. Fem timmar och tio sidor senare var jag klar. Så går det när man inte börjar med saker i tid... det konstiga är att man aldrig lär sig, man gör alltid samma misstag!
När jag var klar blev det mat, och sen slängde jag i lite färg i håret. Blev liiite freschare. När pappsen kom hem tog vi en tur med bilen, och nu sitter jag här.
Tänkte gå och fixa lite mackor och sen krypa upp framför någon film, tycker faktiskt att jag har förtjänat det litegrann. Inte ofta jag pluggar och absolut inte så mycket som jag har gjort idag. Men ibland får man ju små ryck.
Imorgon blir det utvecklingssamtal och sen tänkte mor och jag ta en tur till huvudstaden. Taggar! see ya :*

all I want is to mess around


Underbar dag, underbart väder. Är lite småkär i allt just nu känns det som, vårkänslor!

Hur som helst, i helgen har jag hunnit med övningskörning, shopping, middag hos bror, bakning, jobb nr2, långpromenader och en massa städning. Igårkväll blev det tjejkväll med spel, film och massa skratt, var tydligen meningen att det skulle vara "nyttigkväll" men jag sabbade lixom det litegrann när jag kom med chips, choklad och läsk. Fast innerst inne tror jag att alla blev lite lättade, jag menar ingen riktig lördag utan sånt? ;)
Kom hem tidigt imorse och då hoppade pappsen och jag direkt in i bilen och övningskörde, körde för första gången i norrtälje och jag sket nästan ner mig av nervositet men det gick faktiskt bra. Inga olyckor.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag placera mig framför tv'n och stanna där resten av kvällen. Grey's-marathon kanske? Och så lite nybakt bröd till de? Perfekt söndag om ni frågar mig! puss :*

health is beauty



weheartit.com


stay over the rainbow


Göörskön låt. Mys-pys-gosse-aktig. Värd att lyssna på!

Dagen började med ett skönt gympass och sen körde vi bara på med servering all day long. Gick super! Skrev svenskaprov och sen gled vi ner på stan med en glass i handen. Tog 5-bussen hem, satte mig direkt i bilen och övningskörde lite med far. Jag börjar få in snitsen nu, men har ändå låångt kvar. Längtar!
Har precis gjort klart en religionsredovisning som jag ska ha imorgon, men nu är det dags att ta tag i nästa grej. Slutprov teori i alternativ medecin imorgon, så det är bara att plugga latinska namn, skelett osvosvosv.. såå roligt, yaay!
over & out

cause' I still don't mind at all


Härlig måndag! Började med gym och sen solade vi, så nu ser jag ut som en kräfta, eller gris som alex sa. Mycket vackert hur som helst. Hade en femtiominuterslektion där vi pratade om fetma och sen vandrade vi ner mot stan och gled runt. Gick hem till marcus och spelade fifa med pojkarna efter ett tag, ägde dom allihopa (heheh) men jag förstår helt ärligt fortfarande inte det roliga med det. Springa efter en boll? Själv föredrar jag ufc, mycket roligare!
whateever, nu blir det grey's. peace :*

I'm in love and I can't get enough


Har haft en kanooonershelg, med allt från middag hos farmor, jobb, övningskörning, jobb nr 2 och städning till tjejkväll, med Pierre. Man kan ju inte ha en riktig tjejkväll utan en kille, liksom? Vi hade i alla fall mysigt framför melodifestivalen, spelade spel, åt middag och kollade film.
Vaknade vid tio imorse men orka gå upp liksom? Istället låg vi kvar och kollade på film till halv fyra, då tog jag min feta röv och gick hem. Nu blir det solsidan och sen ska jag krypa ner framför grey's anatomy och ladda inför morgondagen. Börjar inte förrens tolv men ska ändå åka in tidigt och träna och plugga lite. Intresseklubben antecknar?
Whatever, see ya - don't wanna be ya :*

F**kin' Perfect


Har haft två kanondagar i serveringen, vi har klarat oss galant utan lärare (bättre än med?) och visat att vi faktiskt är riktigt duktiga på servering och väldigt bra på att samarbeta. Eftersom vi har varit väldigt effektiva och förberett allt på ungefär halva tiden har vi haft massa tid över till annat skoj, som till exempel semmel-ätar-tävlingar, vem som fick in en hel semla i munnen, övriga ätar-tävlingar och en hel del annat "normalt" flum, det mesta har såklart med mat att göra. Vi går HR hallååååå? Söt klass i alla fall.

Försöker för tillfället förbereda mig inför en redovisning i religion imorgon. Fast nu ljög jag lite. Försöker inte alls förbereda mig...men jag borde! Något annat jag borde är att plugga långa krångliga latinska namn på muskler, har nämligen prov imorgon, men det gör jag inte heller. Braaa där!

Annan intressant info just nu är att jag är så glaaaaaaad. No reason, men allt känns så mycket ljusare. Finns liksom inget att klaga på direkt. Yaay. Whatever, dags att borsta tänder osv. Pussar

Fredagsmys



Mamma var ledig idag så vi tog volvon in till byn för lite shopping. Tog en sväng förbi jobbet och checkade läget, hämtade lite papper osv, sen handlade vi som galningar så nu är kylen proppfull. Gick en sväng på stan också och kom hem med ett par oxblodsröda converse (sooom jag har letat!) och en militärgrön jacka. Är inte helt 100 på om jackan är snygg eller inte, den är liksom lite halvful, men det var inte direkt någon hästaffär så whatever om jag inte använder den så mycket.

Efter shoppingen tog pappa och jag bilen till Kapellskär och övningskörde. Första gången för mig och jag trodde att jag skulle kvadda bilen totalt men det gick faktiskt bra. Fick till och med köra bilen hem, ända fram till huset. Hur det gick behöver vi ju däremot inte tala om, heheh.

Nu ska jag rulla in till köket och påbörja middagen, blir grön curry-kycklinggrya med cocosmjölk och ris. Nomnom. Sen tar jag min feta röv till Soffe för lite filmmys. Pussar!

today I don't feel like doing anything



Fick ett litet städryck när jag kom hem.. var liksom lite smått ofräscht(???) här, och lite väl mycket grejer på golvet och överallt annars också för den delen. Kan helt ärligt inte minnas när jag städade senast. Nu är det hur som helst mycket trevligare här, måste bara införskaffa en ny matta för den jag har ser rätt mesig ut. 

Igår spenderade jag och Frida ett par timmar på gymmet, körde ett core-pass bland annat och tro mig, det känns idag. Så förutom den trevliga träningsvärken i röv/lår sen i måndags har jag nu träningsvärk i magen också. Ser rätt lustigt ut när jag går.
Hur som helst, på kvällen blev det en riktigt mysig (och galet rolig) kväll med Emma, Frida och Sofi. Vi kollade på Burlesque och den var riktigt bra faktiskt! Vi ägnade ungefär halva tiden åt att dreggla över Cam Gigandet, mjauu heting! Blev en hel den tjejsnack och massa asgarv också, precis vad jag behövde!

Btw; våren är hääär! sol, 6+ och torrt på vägen tjoheeeeeej! Är så himla trött på snön, kylan och alla dessa tjocka vinterkläder, fram med skinnjackan och conversen! (ja okej kanske inte riktigt än, men snaaart)
 
nu ska jag göra någonting annat, over & out.

do it like a dude





Lite godingar från gårdagen, och jag tror att den sista bilden är den du letar efter Sofi..? Blir perfekt om du frågar mig! ;)
Försöker för tillfället bara fördriva tiden, två timmar till bussen går... Ska in och träna och sen blir det myskväll med brudarna, wohoo! Men först, lunch! byee

S&M



Var som sagt i Stockholm idag med flickorna, tog en liten sväng på Drottninggatan innan vi åkte vidare till Kista och shoppade loss, hoppsanhejsan. Den blommiga saken ser skitful ut på bilden men irl är den jättesöt. Så alla vet.

Blev supersugen på att blogga när jag kom hem, men nu tappade jag lusten. Fantasin tog liksom slut. Så istället tänker jag försöka fixa en grej (som jag inte kan skriva vad det är här eftersom det är lite småhemligt, men CAN'T WAIT TO TELL YOU FRIDAAAA!!!), ta en snabbdusch och sen krypa ner med en film. Låter bra? Pussar.

I might be bad but I'm perfectly good at it


Har haft en kanonhelg verkligen! I fredags efter skoulan (som var rätt great den med, trots två prov jag inte pluggat ett skit till) vart det myskväll med Sofi, och i lördags åkte vi ålandsbåten med familjen Karlsson. Vi dansade röven av oss och var enligt mig bäst på dansgolvet, trots min brist på danskunskaper hehe.
På söndagen var det släktkalas hos Annelie, blev fika med nästan hela tjocka släkten, myys! Sen tog jag bussen till Vätö och Frida, vi fick äntligen iväg ett mail till praktiken så en grej på to do-listan kan man stryka. Wohoo. Igår spenderade jag över två timmar på gymmet och det känns idag kan jag lova. Skönt!
Har även sett en hel del bra filmer i helgen, Going the distance, You again, Love and other drugs, Mean girls 2 och Life as we know it, alla är värda att se, den förstnämnde garvade jag läppen av mig till. Så alla vet liksom.

Nu ska jag ta och klä på mig och borsta tänderna, bussen går om en halvtimma, mot huvudstaden med flickorna!

RSS 2.0