100% PARTY JUDGEMENT DAY







Galnaste jag varit med om helt klart. 100% party, 48 timmars kryssning på en båt fylld med över 3000 partysugna ungdomar som festade dygnet runt, det var verkligen fest överallt heela tiden. ItaloBrothers och Cascada uppträdde och det var ett rejält gungande dansgolv eftersom det var storm, jag skojar inte, man flög från ena sidan till den andra. Gungar fortfarande i mitt huvud. Går inte riktigt att beskriva, men det var så sjuuukt roligt!!

cooler than ice




Har långhelg tills tisdag och det är hur skönt som helst. Har dock ägnat dagen åt plugg och kommer antagligen få ägna resten av dagarna till det också..kul. Eftermiddagen spenderades dock med bästavän, vi tog en tripp in till byn och småshoppade lite innan vi tränade core. Så mycket bättre än plugg!

Imorgon väntar, förutom ääännu mera plugg och jobb, festligheter. Det är ju fredag, right?!

rpattz


taggar som satan inför morgondagen, the twilight saga breaking dawn pr 1. ammagaaaaaaaaaad. känner mig som fjorton igen och kan för tillfället inte sluta dregla över pattinson. eheheh.

lost my heart, I lost my mind


älskar den här låten. vill bara dansa som en idiot när jag hör den. ni vet, sådär pinsamt galet och fult så man skäms efteråt. gjorde det i fredags. några gånger. eheheh.

imorgon är det fredag (hoppsanhejsan vart tog den veckan vägen?) och då ska jag och min söta klass busa runt på hälsomässan i huvudstaden. ser fram emot det! xoxo

true story

                
Trodde jag bara skulle vara lite pallar-inte-gå-till-skolan-är-hemma-en-dag-till-sjuk. Men nej, har lyckas dra på mig en riktig förkylning (som ungefär resten sverige tydligen också har), kanooonkul. Har spenderat dagen framför reprisen av EMA och spelat en massa värdelösa (men åh så roliga) mobilspel. Prisa den som kom på appar.

we found love in a hopeless place





Måste säga att jag har haft ett kanonlov, med allt från shopping, farmorsmys, icke-konsert (mongo-rihanna), finmiddag, kakbak, träning, halloweenparty, fika, filmmys och jobb till brunch på eckeröbåten och hårklippning. En härlig blandning med andra ord.
Nu har jag lyckats dra på mig en härlig förkylning så ligger hemma och degar framför tv´n. Orkaaaaar inte.

wiggle wiggle wiggle wiggle wiggle yeah.



alltid lika kul med lov när man ligger efter i skolan. har en hel hög som ligger och väntar på mig, wohoo, men har faktiskt tagit tag i del ett av sjuhundrafem ungefär. jaa bra där!
igår bakade jag lite med soffan, det gick som det gick och trots att vi går hotell och restaurang slutade det med att alla "kakor" låg i soptunnan. fail är bara förnamnet.
hursomhelst, taggar som satan inför de kommande skojigheterna på lovet, först och främst träningen ikväll! men innan det ska jag leka lite med mami i lillstan, så nu är det dags att dissa pyamasen och klä på sig något vettigt. puss

RSS 2.0