So f***ing tired.

Är så äckligt trött. Har varit det hela dagen. 
Tanken när väckarklockan ringde var 'det kan inte vara sant'. Men jo. Jag släpade mig upp, släpade iväg mig till skolan, där vi fick reda på att våran lärare var sjuk så vi fick "jobba med valfritt ämne". Jag hade alltså ingen lektion förren 10:40. Jag hade alltså kunnat sova fler timmar till. Andas in, andas ut. Jag gick på min första och enda lektion för dagen, natur, sen var det äckellunch (men vad hade jag förväntat mig..?). Klockan var runt halv 1, jag förflyttade mig ner till gymet, sprang några km och kollade på Oprah (det är såå tråkigt att gyma själv), duschade, köpte choklad och hoppade på bussen hem. Väl hemma däckade jag totalt i soffan med oboy och mackor. Låg där tills dom andra kom hem, käkade äcklig mat och hamnade här en snabbis. Ska gå och borsta tänderna och sen blir det Faddergalan. Kommer antagligen somna. Som det känns just nu vill jag bara skita i skolan och sova bort hela dagen imorgon.

Huge hole


Alice. You’ve disappeared. Like everything else. Now who else can I talk to? I’m lost. When you left, and he left, you took everything with you. But the absence of him is everywhere I look. It’s like a huge hole has been punched through my chest. But In a way, I’m glad. The pain is the only reminder that he was real. That you all were.

- Bella Swan


16:27

Jag sitter och dregglar över massa snygga kläder och andra ting jag vill ha. Shoppingsugen. Snart får man studiebidraget, och i helgen blir det Sthlm med Sofi. Då blir det shopping, fast först och främst julklappar.
  Fick lite gjort idag i alla fall, har varit och jobbat och sen så har jag städat här och julpyntat lite. Ska snart gå in och ta en lååång dusch och sen slänga mig framför tv'n och bara softa.
Längtar till gymet, har inte varit där på två dagar. Det blir som en drog. Men imorgon!




1 advent



Om man tittar ut tror man inte att det snart är december, solen lyser och det är inte speciellt kallt. Man skulle kunna tro att det är typ.. oktober.
Men efter att ha julpimpat med lite ljusslingor och sånt krafs, känns det lite mer juligt. Men, var fan är snön?

Sitter i pyamasen och degar här, har rätt tråkigt egentligen. Jag borde åka och jobba, jag borde dammsuga, jag borde skriva no-grejen som skulle vart inne för...2 veckor sen, jag borde läsa min bok som ska vara utläst på tisdag och som jag knappt börjat på. Jag borde göra något vettigt.
Så.. jag tror att jag ska ta och klä på mig och sen cykla till jobbet. gäääääsp.
xoxo


Om jag var en grönsak...


..så skulle jag vilja vara den majskolven.


Pippi för fan!

Jag måste erkänna att Paranormal Activity var lite av en besvikelse. Jag hade förväntat mig skräck, men det var det inte riktigt. Visst, den var lite creepy ibland, men inte skitapåsig-läskig. En 2a, möjligtvis en 3a. Vi kollade massa roliga och läskiga youtubeklipp halva natten och svullade, vi däckade väl runt halv 5 tror jag, och vaknade 10 hyperpigga. Då blev det en brakfrukost, mackor och glass i stora lass. Kollade klart på The Ugly Truth, som var rätt kul.
Nu kollar jag på Zombieland, och jag gillarN. Hehe.
xxx

WILF

Dålig uppdatering, jag vet, men internetet har varit ur funktion i två dagar, men nu är det fixat.
Sitter för tillfället med frida och kollar på Raise Your Voice, snart är det idol (heja tove och erik!!) och sen blir det The ugly truth och Paranormal activity (?). Vi käkar chirre och godiiiiis, dricker cola. Hihihi. Jag har klarat mig 3 dagar utan de nu, och gymat 5 gånger (omfg) den här veckan, så nu blir det svull! Hahah.


Your'e HOT!

Dagen blev inte så olidlig som jag förväntat mig.
Morgonen var rätt seg, men det är inte så konstigt med tanke på att jag inte kom i säng förrens vid halv 2 igår. Kollade ju på New Moon hallå.
De blev styrketräning på idrotten, och det gillar vi! Hängde med sofi, robin och linus efter skolan, like usual. Vi busade runt (gjorde ungefär ingenting).
Svullade wook när jag kom hem, och sen vare bara att sätta sig och göra läxan till datakunskapen. I sista minuten ofc ;) Kommer dock "glömma" en del av läxan, eftersom jag verkligen inte kan komma på ett restaurangnamn.

Nu sitter jag här i pyamasen och ska alldeles strax krypa ner i sängen och kolla på 2012. Jag diggar den där sidan jag hittade igår, visst det är inte speciellt bra kvalitet (man kan få se ett huvud då och då och bilden är lite skum), men det duger för en fattig student som inte har råd att punga ut 100 spänn varje gång jag vill se en ny film. Speciellt inte när man inte vill se en film bara en gång.
Ska nog se New moon snart igen. Är nån mer sugen på att kolla?(hehe jag vet att det var en del intresserade) Klicka er in här då. Gå in på movies och leta efter The Twilight Saga: New Moon !

Sweet dreams.


Dating an older woman. HOT. - Emmett Cullen

O-M-F-G.
Klickade mig runt på massa olika bloggar som jag brukar läsa. Och dra mig baklänges. Jag hittade en länk till en sida där man kan se New Moon. Kass kvalitet, såklart, men vafan.
Gissa vad jag ska göra nu?

Himlen är oskyldigt blå - Ted Gärdestad

Eftersom jag inte har nåt bättre för mig, tänkte jag informera den som är intresserad om en del saker..

  • Jag kan inte sluta tänka på New Moon, måste se den igen snart!
  • jag har precis bestämt att detta ska bli en vecka utan godis. Ingen choklad sara! Får se hur länge jag lyckas hålla det, men minst till på fredag ska jag satsa på. Ni som känner mig väl vet att detta kommer bli.. jobbigt. Ungefär som en rökare utan cigg. Jobbigt. Just därför ska jag klara det.
  • Min mobil laggar hela tiden, därför har jag bytt till min gamla w810i. Inget större fel på den, förutom att batteriluckan är borta, så för att inte batteriet ska åka ur 24/7 sitter ett fint djungelbokenplåster där. Stilrent och exklusivt.
  • Jag har absolut ingen lust att gå till skolan imorgon. Jag har ingen ork till plugg alls längre. Min hjärna är fullt upptagen med att tänka på New Moon.
  • Alldeles nyss satt jag och sniffade på mitt goa doftljus. Det luktar sånt där tuggummi på rulle i en liten rosa rund burk, som jag älskade när jag var liten. Ni vet vad jag menar? Plötsligt luktade det bränt hår istället för jordgubbe. Hm.
  • Jag vet inte hur jag ska klara av att vänta tills New Moon kommer ut på dvd, ungefär den 22 mars tror jag det är beräknat. Då ska jag pressa den.
  • Jag har absolut ingen aning om hur jag ska klara av att vänta tills Eclipse kommer på bio, bara 218 dagar kvar!
  • Jag tror jag är rätt besatt av New Moon. Läskigt det där.
  • Istället för att skriva om Uranus eller skriva recept eller något annat jag borde göra sitter jag och skriver den här extremt intressanta listan.
  • Och tänker på New Moon.
  • ...och funderar på om jag kommer drömma den där ytterst intressanta drömmen jag drömde inatt igen. Jag kan informera om att det var wolfs inblandade...

... och där insåg jag att jag borde sluta.


"What a marschmallow"

"Vampyrfebern har nått kokpunkten. Den senaste filmen i "Twilight"-serien, "New moon", drog in hela 258 miljoner dollar, motsvarande 1,8 miljarder kronor, under premiärhelgen runt om i världen."
"Bara i USA spelade filmen in 141 miljoner dollar, den tredje bästa premiärsiffran i historien, skriver Los Angeles Times. Siffrorna för hela världen är de sjunde högsta som noterats och är än mer imponerande eftersom filmen inte haft premiär i stora filmländer som Tyskland, Sydkorea och Ryssland där första "Twilight"-serien var väldigt populär. "
Nämen vad förvånad jag blir.

Sitter och degar ett tag, ska snart åka in till lillstan och gyma med frida. Ska bli riktigt skönt. Trots att jag är ledig idag, som alla andra i norrtälje kommun (?), så fick jag inte sova speciellt länge. Har varit och jobbat.. *snark*



This may hurt just a little

  • Skicka in resturangnamnet till Peppe
  • Skriva No-saken som skulle vart inne förra veckan
  • Jobba
  • Städa
  • Läsa Vägen till Jerusalem

Det var vad jag hade på schemat idag. Tror ni jag har gjort det? Nej inte direkt va. Jag åkte faktiskt iväg och skulle jobba, men det var låst så inget jag kan göra åt de. Skolsakerna och boken är ju såå tråkiga, så näe. Skiter i de haha. Istället kollade jag på sista arnfilmen och käkade choklad. Hehe.
Desto jobbigare blir det imorgon, då måste jag göra allt istället. Funderar på att åka in och gyma också.. Hur ska jag hinna med allt?
Har någon ett förslag på ett restaurangnamn?
Längtar typ till skolan, och vi är lediga imorgon. Typiskt.

Har äntligen fattat det här med nya msn. Jag har ju inte kunnat logga in på över en vecka, och installerat det nya om och om igen. Men det har icke fungerat. Men- som jag insåg igår- jag har försökt logga in på det gamla hela tiden. Klart som fan det inte fungerat.


Regnskogens hemlighet

Jag är uttråkad och ja, är ni uttråkade kan ni ju läsa mina sååå intressanta svar.


ALLMÄNT...
Namn: Sara Hellgren
Piercingar: Bara i öronen
Tatueringar: Nope, inte än.
Längd: 169 cm
Skostorlek: 38-39
Hårfärg: Vet knappt min riktigta hårfärg, men nu är jag mörkbrun
Är du kär i någon: i new moon- filmen ;D
Önskar du att du bodde någon annanstans: Nja, jag trivs rätt bra.
Tänker du på självmord: Nej!
Tycker andra att du är attraktiv: Det får du fråga dom!
Vilket shampoo använder du: Jadu, det som står i duschen. Nån röd flaska.
Vad är du rädd för: mörker, och att någon i min närhet ska dö.
Gillar du Berg-och-Dalbana: Absolut!!


 SENASTE...
Film du hyrde: Ingen aning, några år sen
Film du köpte: En shopaholics bekännelser
Låten du lyssnade på: Pieces - Sum 41
Låten du hade på hjärnan: Friends - Band Of Skulls
Personen du ringde: Mamma
Film du tittade på: Arn - Riket vid vägens slut
Personen du tänkte på: Min vän =/


FAVORIT...

Mat: Gillar nästan allt, men just nu är nog tacko en favorit.
Låt: Jag byter favorit varje dag, idag är det nog Bodies med Robbie Williams
Sak att göra: Vara med mina vänner.
Sport: Är inget stort fan av sport, eller räknas gym som en sport?
Dryck: Vatten, helt klart!
Kläder: mysbyxor!
Film: Min favorit just nu är ju självklart New Moon, hallåååååå?!
Bil: Åh, bara den är snabb och snygg så är jag nöjd.


 ANTAL...
Hjärtan brustit på grund av dej: Sånt vill jag inte tänka på, att jag fått andra att må dåligt.
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Inte många gånger skulle jag tro. Kanske en?
Ärr du har på kroppen: Det vet jag inte, men ett par stycken.

 
SENASTE...
Bok du läste: Som jag läste ut- Så länge vi båda andas, som jag läser- Vägen till Jerusalem
Personen du fick mail av: Facebook, haha.
Personen du fick brev av: Öh, banken tror jag.
Personen du fick sms av: Sofi
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Hmm.. några veckor sen tror jag..

 
ÖVRIGT...
Vad har du gjort idag: Kollat på film, lyssnat på musik, ätit, läst bloggar, städat lite...
Hur tidigt stiger du upp: Olika, mellan 6 och 10
Gillar du att slåss: Hela tiden! :P

 
ÖVRIGT MER...
Salt eller socker: Socker, mums ;D
Gillar du ketchup: Yes, speciellt på donken! haha
Är du glad nu: Nja, inte direkt.
Var du glad igår: OM jag var. Fast ledsen också.. :'(
Vad dansar du till: Musik! ;)
Kan du sjunga: Klart jag kan sjunga, men det låter inte bra ;)
Ett land jag helst vill besöka: USA, Kina, Afrika, Japan, Italien...
Väntar på: Snön


HUR:

Svarar du i telefonen:
Hemtelefonen; Hej, det är Sara. Mobilen; Hallllååå?
Fördriver du tiden: Gör listor som denna.
Mycket pengar har du:
För lite.
Många stör du dig på: En del, tyvärr. :P

TROR DU:

Att du kommer bli något: Jag hoppas!
På gud: Nja, jag är rätt osäker på detdär.
Att folk tycker om dig: Otroligt nog gör många det, vissa gör det säkert inte. Men det är dom som gör det som betyder något!
På ett liv efter detta: Jag hoppas, hur tragiskt vore det inte om allt tog slut efter detta? Nej, vi hoppas på ett liv efter döden!
Att du kommer leva länge: Om ett gott skratt förlänger livet ;D


I need love, cause only love is true. I need every wakin' hour with you. And my friends cause they're so beautiful.Yeah my friends they are so beautiful, They're my friends.







Åkte med mamsen in till lillstan idag och inhandlade lite nödvändiga saker, bland annat choklad som ligger och väntar i kylen...mums!
Sofi och jag tog en sväng i springspåret, riktigt skönt faktiskt! Cyklade hem vid halv 5, det var riktigt mörkt så jag sket nästan på mig, haha.
Planerna för kvällen är krossade, men vi hoppas på någon annan gång! Det blir nog ännu en kväll framför tv'n, vet inte om det är nåt bra men det visar sig väl.
Dampar sönder på att msn inte funkar att installera, vilket man måste göra. men det funkar inte. I-landsproblem.
Lyssnar på Friends - Band Of Skulls.
R.I.P. Vet du inte så ska du antagligen inte veta.

Meet me on the equinox

Åkte 2-bussen in till nt, hängde på busstationen med massa coola människor (eller?) och sen gick jag upp till hotellet. Hängde där med sofi och linus, robin och jesper. Sofi och jag tog 5-bussen hem, innan det hann vi klafsa runt i leran vilket resulterade i att allas vita skor inte var vita längre. Kom just på att jag kanske borde gå in och rädda conversen innan det är för sent.
Kvällen kommer ungefär se ut så här: chirre framför idol. Med päronen. Iiiih vad kul. Nä, men jag överlever.
Planerar inför morgonkvällen, som kan bli riktigt bra bara jag övertalar mamma till att skjutsa oss. Vilket kanske inte är helt omöjligt. Hoppas jag!! :D nu fattar ingen nåt, heheh. Puss!

11:58

Gårdagskvällen började med godishandling på flygis, sen gick jag och frida till donken och käkade pommes och shake. Vi flummade som fan, och ungefär alla som var på donken skulle till bion. Vid 11, när dom stängde, gick vi ner mot bion. Träffade annica, sofia och martin och chillade innan bion började.
Det var extremt roligt, eftersom dom visade ComHem-reklamen. Ni vet; Vem vare? Vem vare som kasta??? Hahah, hela biosalongen skrattade.
När filmen började, aah! Jag kunde knappt fatta att jag faktiskt satt där och såg new moon. Har fan väntat ett år ju. Jag ska inte avslöja något, men den var bra. Jag blev inte besviken. Visst, allt var ju inte jättebra, men i helhet. Den var bra!
Det var nån tjej som satt och bölade igenom typ hela filmen, så fort det blev tyst så hörde man hennes snyftningar. Herre gud lixom -.- Hahahh.
JAG VILL SE DEN IGEN!!!




NEW MOON

Okej, jag är hemma nu. Filmen var bra. Eller nej, den var jättebra. Thats it. Jag ska väl inte avslöja för mycket, men det var rolig på sina ställen och sorglig, om slutet kan jag bara säga: Så kan den väl inte sluta? ;o
Frida och jag skrattar så vi nästan skiter på oss, det är nog ett tecken på att vi borde sova. Och drömma om NEW MOON. O-M-E. Hahahah nörd. Jaja. God natt suckers, som inte sett filmen än. HA-HA.

Possibility

Jag kan inte riktigt påstå att den här skoldagen var speciellt ansträngande. Vi kollade på film dom tre första lektionerna, det var en bra film till och med! Kommer inte ihåg vad den hette men.. Sen var det lunch, smakade hundmat, och sen, eftersom vi slutade då, så gick jag och frida ner till gymet. Efter 52 minuter, 6 km på rullbandet, vi körde intervaller, så var man rätt slut. Körde lite mage och sen dushaaaade vi. Tog en sväng på stan och sen träffade vi sofi som skulle upp till skouulan så vi hänkade, där träffade vi på linuuuuus och sen åkte vi heeem.

Nu taggarrrrrr jag som satan! NEW MOON INATT FFS!!!!!


Jag stod och dregglade över den här i typ en kvart. Tänk och tapetsera rummet med den dääär. Planerade att vi skulle sno den inatt, men insåg att det nog är omöjligt. Hmm... *töntvarning*


We were sitting on the top of the world

Jag har drabbats av sömnsvårigheter. Oh no. I alla fall, jag är vaken halva nätterna, hur sent eller tidigt jag än går och lägger mig, och sen när jag väl somnar vaknar jag 76534 gånger och drömmer massa skumma drömmar som vi inte ens ska prata om, och när jag till slut känner att jag är trött så jag kanske ska få sova, då, precis då, ringer väckarklockan. Det har varit så i typ en vecka nu. Jag kan ju informera om att jag är vääääldigt trevlig på mornarna, min mamma har nog fattat att det är bäst att inte prata med mig på morgonen, och jag är nog inte överdrivet social på dagarna heller.

Min dag började så, och det resulterade i att jag inte hann fixa håret eftersom jag halvsov när jag åt frukost. Fem minuter innan bussen gick insåg jag att jag fortfarande hade pyamas på mig, så det var bara att dra på sig något och trycka ner en mössa på huvudet.
Kom till skolan och hade datakunskap, det var ju inte speciellt komplicerat, och eftersom vi var smarta så fick vi sluta tidigare, typ 1. Frida och jag gick såklart till gymet, och sen försökte jag fördriva tiden i skolan. Skrev näästan klart engelska-saken.
Gick till flygis och handlade med mamma, sen åkte vi hem och käkade. Var dödshungrig eftersom maten i skolan är... inget att hurra för. Blev pizza till middag, och den smakade också skit.
Har bäddat rent i sängen, och insett att mitt golv är i stort behov av en dammsugare, men det orkar jag inte nu. Får ta det imorgon när jag kommer hem.
På tal om imorgon, NEW MOON FFS!!! O-M-E.


Sofisöt har sin egna lilla metod när hon skalar morötter, hon använder inte en vanlig skalare, hon tar osthyveln! xD


Shut up and put your money where your mouth is.



HEHEHE. Photofunia är kul om man har tråkigt. x)


Vår historia är som en fjäril på nål, vacker att titta på men vingar som inte slår.

Jag kan tänka mig att börja gilla måndagar, eftersom jag från och med nu slutar klockan 12. Helt okej lixom.
Dagen började rätt segt, fick slääpa mig upp ur sängen och när man kom ut upptäckte man att det spöregnade. Mysigt. Samhäll och natur... fick inte speciellt mycket gjort och ja, sen slutade vi. Tog en sväng in i matsalen, åt knappt ätbar mat, och vidare ner till gymet.
När vi var klara tog vi en sväng ner på stan och glodde, sen när frida lämnade mig gick jag tillbaka upp till skolan och sen gick jag, robin, linus, sofi och jesper till flygis. Man fick såna gratis julkalendrar, och jag och linus öppnade alla luckor hihi. Busigt :P

Funderar på att gå in och käka en cupcake, hihih. Vad busig jag är.
xxx

Måndag

Sitter i skooulan med Fridish. Har naturkunskap, planeter och skit, men jobbar man? Näääe. Slutar om cirkus en timme, hehe. Då blir det till att käka lunch och sen blir de ner till gymet med Frida. Är fett hungrig nu. Ska nog kolla till mitt akvarium på fishville nu och sen kolla lite bloggar eller nåt, plugga kan man ju iiiinte! Hahah ;)
xxx

4 dagar kvar

Klockan är snart 5 och det är redan kolsvart ute. Mysigt. Här sitter jag och lyssnar på musik och sjunger så falskt att jag får ont i öronen, ungefär.
Förutom att bakat så har jag jobbat idag, det var extremt mysigt att cykla dit i regnet. Har käkat fisk så nu har jag fått i mig lite nyttigt omega-3-fett. Försökte även skriva lite på astronomisaken, men det gick inge vidare. Det är ju ungefär vad jag har hunnit med idag.
Nu tror jag att jag ska tillbringa resten av kvällen i duschen, eller ja, i alla fall tills klockan 7. Då är det ju Gossip Girl. Måste ju även smaka mina fina cupcakes, hihi.
Är det inget bra på tv ikväll funderar jag på att se twilight, det är ju premiär för New Moon nu på torsdag så jag måste uppfriska minnet lite. Visserligen kan jag ju i princip hela filmen utantill, men endå :P
 


Cupcakes



Ångestsöndag. Borde det vara. Men idag känns det bara segt och tråkigt, och då vill man ju göra något kul. Baka cupcakes t.ex! Det var precis vad jag gjorde. Dom blev lite platta och tråkiga, men men. Synd bara att jag har så dålig kamera, dom är mycket finare i verkligheten, ljusgröna =P Man kanske ska satsa på bagaryrket? Hahah.


Girls just wanna have fun

Pmsdag idag. Bäst jag håller käft och inte skriver nåt.


Nya schemat dåraaa =D


Mitt nya schema. Well, I think I can live with that. Heheheh =)))


Fredag den 13

Först och främst, nya comhem-reklamen..."VEM VARE? VEM VARE SOM KASTA???? Hahahaha!!!!!

Sitter hemma hos sofi och bajsar, vi lyssnar på julmusik och kollar in skolkatalogen och garvar ihjäl oss ungefär.
Sista dagen i köket idag då, sorgligt men sant. Skönt också iof, om man tänker på hur vårat nya schema ser ut. Lägger nog upp en bild sen så ni får se hehe, ni lär ju bli avis :P:P

Ne nu ska jag gå, men nu vet ni att jag lever iaf ;)
xxx

I don't belive you.

Slutprov idag då, jag tror faktiskt att det gick rätt bra. Kände mig riktgt stressad i början men mot slutet blev det nästan för chill, hehe. Gjorde lite misstag kanske, förrätten såg lite tråkig ut och jag glömde krydda den, och så blev rotfrukterna kanske liiite för välstekta, men men. Efterrätten blev jag nöjd med iaf.
Var en jävla massa att städa sen, jag skojar inte, men vi fick sluta typ en timme tidigare så, det var luuungt. Drog ner på stan med frida, köpte kompiskort så nu kan jag smsa igen (!) och en mascara och halsduk på hm. Precis en sån jag letat efter!

Har riktigt jäkla ont i fötterna, kan knappt gå. Dels beror det nog på att jag har sprungit runt i dom extremt bekväma (not) köksskorna idag, och dels för att jag sprang 4 km på löpband utan skor igår... aj.
Aja, funderar på om jag ska ta och käka nåt och packa gymkläder till imorgon nu, hihi.
xxx

This is my now

Jag kan ju börja med att informera om att jag inte har några pengar på mobilen, därför kan jag inte svara på sms. Känner mig riktigt handikappad, självklart får man massa sms när man inte kan svara..-.-

Aja, dagen har varit rätt bra. Började med engelska, inte speciellt svårt, sen skulle frida till umo och jag var inte speciellt taggad på matte och svenska så jag hänkade. Gick en sväng på stan och köpte choklad, hihi. De var äckellunch så de blev chokladen till lunch ist. Hade Idrott, coopertest (?), sprang 2 km och gymade lite. Hade hotellprov som jag tror gick helt okej, hotellkunskap och sen fick vi sluta. Då var det bara att knalla ner till gymet igen med frida. Hade inte speciellt stor lust att pressa så jag sprang 2 km till och körde lite mage.
Känner mig helt slutkörd nu! Skulle kunna somna på en gång. Gäääääääsp.
Blir till att lägga sig i tid idag, imorgon är det slutprov och jag känner mig inte taggad för fem öre. Men men.
xxx

091109

Jag har kommit på att jag inte bara hatar söndagar, jag hatar måndagar lika mycket. Tråkiga lektioner! Började med so, sen no, astronomiprov.. fick G- haha. Klarade mig precis! :P
Sen lunch, tog en promenad med frida och sen var det fiskprov. De gick helt okej tror jag, och sen gjorde jag min parfait till på onsdag. Sen fick vi sluta typ.
Var med Robin, Sofi, Jesper och Linus. Eller ja, jag var mest med Robin och Linus eftersom Sofi och Jesper hade eld i röven eller nåt och låg 20 meter framför oss hela tiden, hehe. Vi busade lite och sen åkte vi hem.
Käkade tacko (mumma) och sen kollade jag igenom hotellkunskapen till imorgon, prov igen... Tror inte de blir så svårt men..


(är i stort behov av nya bilder, det är så tråkigt att skriva blogg utan bilder)


Is it true, is it over, did I throw it away?


Ångestsöndag

När jag gick upp i morse såg jag framför mig en slapp, mysig soft-dag. Men nej. Först lunch hos mormor och morfar med farmor och familjen. Det gick bättre än väntat, farmor betedde sig normalt och inga tjafs. Riktigt trevligt faktisk, tro't eller ej.
Käkade som fan, fast mormor är sämst på att laga mat, det smakar inte gott, det är rätt äckligt faktiskt men jag är tillräckligt väluppfostrad för att äta ändå. Haha.
Kom hem runt 4, då var det bara att åka och jobba, och sen när jag kom hem igen kom jag på att jag har två prov imorgon. Yaay. Fisk och skaldjur är iof inte svårt alls, men så var det naturkunskapen. Astronomi. Usch och blä. Jag kan citera Anton: "Uäääääh".
Det är äckligt tråkigt och det fastnar verkligen inte i mitt huvud. Det gör mig verkligen på dåligt humör och mamma fick sig en riktigt utskällning när hon frågade hur det gick haha. Sket i det efter en kvart ungefär. Jag satsar på ig typ.
Nu ska jag kolla in lite bloggar och sen blir det gossip girl!
xoxo

Biljetter bokade!

Glömde berätta att jag bokat 2 biljetter till New Moon premiären den 19 klockan 23:59, haha. Nån som vill hänka så säg till! =D


Just another day like any other

Jag tänkte att jag skulle öva lite inför slutprovet på onsdag, så jag lagade middagen idag. Skagentoast till förrätt och kyckling med rostade rotfrukter och pepparsås till varmrätt. Efterrätten pallade jag inte göra. Blev helt okej, fast jag glömde ta ut brödet ur ugnen så det stod där i typ en timme, hehe. Det var... oätligt xD Glömde lite grejer och såsen blev lite lös men annars gick det rätt bra. Inte så fin uppläggning heller.. och köket såg ut som en krigszon när jag var klar haha... hoppas de går bättre på onsdag!
Har skrivit en meny nu också fast den blev inte så fin men..


On step at a time

Ni kommer antagligen inte tro mig, men igår åkte jag in och gymade innan skolan, alltså på morgonen. Jag tog 7-bussen. Omg jag vet. Hehe, men jag var inte ensam, Emma, Jenny och Frida var också där och pressade. Hihi. och nån snubbe som körde riktigt hårt, det rann svett om honom, det var pölar på golvet. Mysigt.
Igår var näst sista fredagen i köket, det gick bra men det var rätt stressigt ett tag eftersom vi hade rätt mycket att göra. Typ halva klassen drog hem när det bara var städningen kvar eftersom dom "inte mådde bra". Juste.
Var med Sofi och Robin efter skolan, vi gjorde egentligen inget, bara gick runt typ. Tog 5-bussen hem, duschade och sen åkte jag hem till Sofi.


Puss på dig! <3


Beautiful day

Rensade lax idag i skolan, fett frescht man luktade efteråt måste jag säga. Martin kastade ett laxöga på sofia, det hamnade innanför hennes tröja haha. Mysigt.
Fick även smaka på musslor som såg fruktansvärt äckligt ut, fattar inte ens att jag stoppade den i munnen, och inte var den speciellt god heller, konsistensen var vidrig!
Skar mig även för första gången idag, i fingret. Hihi. Inget djupt men ändå blödde det som fan, fick blodstänk på både rocken och mössan haha. Blev veckans emo (ronnys påhitt), yaay! Hahah.
Efter skolan hängde jag med sofi, robin, jesper och linus ett tag.
Nu har jag försökt plugga matte ett tag, men jag tror jag kommer faila rätt hårt på provet imorgon. Jag har aldrig haft speciellt svårt för matte, men nu fattar jag nada. Damn.
xxx


19:19

Gårdagskvällen var riktigt mysig. Var hemma hos sofi med robin och jesper, vi kollade på film, tog en kvällspromenad, hade kuddkrig och busade. Skojskoj. Blev dock inte så mycket sömn, gick och la oss halv ett och sen blev man väckt vid 2 av att R slår på mig. Hehe. Låg och pratade till sofi fick damp på oss (hehe) så vi somnade väl vid halv 3.. och så startar någons väckarklocka ringa vid 6. Yaaay.
Har varit riktigt seg hela dagen och knappt gjort något på lektionerna, och det blev en rätt kort sväng på gymet efter skolan, hade ingen ork plus att vi var där på idrottslektionen också.
Lunchade på donken med frida, martin och alex, hihi :P
  Dagens roligaste var nog på hotellkunskapen, jag satt och smsade med anna och sofi, och britta gillade det inte. Både min och Josefines telefon fick ligga längs fram på en bänk. Anna skickar ett sms så mobilen vibrerar och lyser och britta (läraren) tar upp den och ringer upp anna och säger åt henne att inte hålla på och ringa och smsa mig på lektionerna. Hahaha, shit vad alla garvade asså. Det var riktigt kul.

Skolkatalogen har äntligen kommit! Yaaaay :D
Ja jag vet att jag ser hög ut på vårat foto, riktigt hett.


:'D

(hoppas det inte gjorde nåt att jag snodde bilden av dig sofi ;P )


jag skulle andas i det tomrum som blev över om du lämnade mig nu

Har kanske inte direkt råpluggat idag, om man säger så. Men jag har i alla fall skickat in krönikan och gjort klart mejerifrågorna, förutom en eftersom det inte finns något svar nånstans. Har gjort några astronimifrågor också men gav upp eftersom jag inte hittade svaren där heller.
Upptäckte att enligt planeringen vi har fått ligger jag två kapitel efter i matten, och vi har prov nästa vecka. Wtf, måste kolla med lars, han har ju sagt att jag ligger bra till. Hahah..
Kom även på att jag har engelskaprov på tisdag eftersom jag missade det förut. Blö.

Men men, jag har i alla fall pluggat lite, och snart ska jag hoppa ner i soffan för på 5an visas ju alla braiga serier nu. Ugly Betty, Desperate Housewives, Grey's Anatomy, One Tree Hill och Gossip girl. Tv-nörd? Hihi.


RSS 2.0